Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Glückliche Aussicht

Flensburški fjord

maks.  6   Gosta/Gostiju
127m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
127m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 9 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 45 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Ukusna kuća za odmor "Glückliche Aussicht" nudi prostor za do 6 osoba i lijepo je smještena na vanjskom fjordu Flensburga s pogledom na more. Kuća od 127 m2 dovršena je 2023., lijepo namještena i ima vrhunski namještaj.



Na dvije razine nalaze se velika spavaća soba s bračnim krevetom širine 1,80 m i još jedna spavaća soba s bračnim krevetom širine 1,40 m i krevetom na potkrovlju s dva odvojena kreveta, otvorena, svijetla kuhinja s blagovaonom, prostrani dnevni boravak, tuš kabina, sauna i perilica rublja s konjicom za rublje. Novouređeni vrt ima potpuno natkrivenu sunčanu terasu s vrtnom garniturom. Ispred kuće nalazi se prostrana vrtna kućica na zaključavanje s prostorom za odlaganje bicikala. Kuća ima veliku krovnu terasu s plinskim roštiljem i neometanim pogledom na fjord Flensburg prema Danskoj. Kuća ima dva parkirna mjesta od kojih je jedno direktno na posjedu, a drugo parkirno mjesto na suprotnoj strani.



Samo nekoliko koraka dalje nalazi se dio prirodne plaže, a do kupališne plaže u Holnisu također se može brzo doći biciklom. Za ljubitelje vodenih sportova i ljubitelje jahanja ovdje je raznolika ponuda. Unutar pješačke udaljenosti možete doći do modernog terena za golf i obližnjeg rezervata prirode. Razni restorani i mogućnosti za kupovinu u Glücksburgu i okolici dostupni su biciklom. Dakle, ništa ne stoji na putu opuštajućem odmoru u oazi blagostanja u blizini Baltičkog mora.



Na velikom javnom parkiralištu dijagonalno nasuprot kuće nalaze se dvije punionice za punjenje električnih automobila. Postoje dva priključka, svaki po 22kW.



U Glücksburgu se u sljedećim razdobljima uz troškove smještaja naplaćuje boravišna pristojba po osobi (od 18 godina starosti) po danu.



Travanj i listopad: 1,00 eura



Od svibnja do rujna: 2,50 eura



Od studenog do ožujka: 0,00 eura

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (180x200 cm)
krevet za bebu (60x100 cm)
Spavaća soba 2
dupli krevet (140x200 cm)
krevet na kat (90x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.1 km

0.1 km

Jezero 1 km

1 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 4 km

4 km

Autobus 0.3 km

0.3 km

Zračna luka 20 km Flensburg

20 km

Kolodvor 15 km Flensburg

15 km

Izlaz s autoceste 15 km Flensburg

15 km


Mjesto i položaj smještaja

Čisto opuštanje: Dio prirodne plaže u Bockholmu je odmah do vaših nogu. Malo dalje od spa plaže Holnis/Drei, možete uživati u tišini čak iu visokoj sezoni. Ali do kupališne plaže u Holnisu također se može brzo doći biciklom. Ovdje postoje širi, uređeni dijelovi plaže idealni za kupanje.



Poluotok Holnis pravo je svestrano odredište za odmor. Osim prekrasnih pješčanih plaža, netaknutu prirodu pronaći ćete iu rezervatu prirode koji se prostire na 400 hektara pod zaštitom NABU Schleswig-Holstein. Duga plaža za pse također čini Holnis savršenim za pseće turiste. Dakle, ako želite spojiti uzbudljivo istraživanje s pravim opuštanjem, poluotok Holnis je pravi izbor za vas!



Područje nudi dobro zaštićena uzgajališta i staništa za mnoge životinjske i biljne vrste. Krajolik karakteriziraju slane močvare u kojima se gnijezde patke, bukovače, čigre, čigre i čigre. Kroz cijelo područje prolaze i do 10 km duge pješačke staze. Odavde možete doći i do litica Holnis klif i Holnis peak, odakle imate fantastičan pogled na fjord i Baltičko more.



Ali vrijedi istražiti i grad Glücksburg. Posjet dvorcu opkoljenom opkopom očarava i mlade i stare. Fördeland Therme vas poziva da se opustite ako vam vrijeme ne posluži. Ali sjajni gradski restorani također obećavaju jedan ili dva kulinarska užitka.



Grad rum Flensburg također je udaljen samo nekoliko minuta. Simpatične uličice sa starom kaldrmom, skrivena dvorišta, kapetanske kuće i povijesna luka fasciniraju svakog posjetitelja. Ali čak i ako samo sjedite na vrhu luke i uživate u ribljem sendviču na slanom morskom zraku, naučit ćete zavoljeti Flensburg!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
kitesurfing
nogomet
izleti brodom
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 300 €
Akontacija: 20 %
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 45 dana prije dana dolaska.
  • Stornierungen und Reiserücktritt Es gelten folgende Rücktrittsbedingungen: Tritt der Mieter 6 Wochen vor Beginn des Mietvertrages zurück oder besteht ein Beherbergungsverbot entstehen keine Stornierungsgebühren. Tritt der Mieter innerhalb der 6 Wochen vor dem Mietbeginn oder reist er nach der Anreise vor Ablauf der Vertragsdauer ab, bleibt der Anspruch auf Bezahlung des vereinbarten Mietzinses bestehen. Wir werden uns in diesem Falle um eine anderweitige Vermietung bemühen und den insoweit anderweitig erzielten Mietzins in Abzug bringen. Wir empfehlen eine Reiserücktrittsversicherung für den Fall, dass Sie nicht anreisen können.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 20.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin D. Hansen

gospodin D. Hansen

Moin Moin! Mi smo Karlotta, Nina i Dennis iz Hamburga. Kupnjom kuće za odmor ispunili smo apsolutni životni san. Dennis je odrastao u Flensburgu i od djetinjstva je strastveni lovac na morske pastrve. Područja plaža oko Bockholma/Holnisa su među najboljim područjima za ribolov u regiji. Dennis rado čavrlja kada gosti žele izvaditi nekoliko riba za večeru. Nina zapravo dolazi iz Göttingena, ali se tijekom života probijala sve sjevernije. Nina je također znala iz vode izvući jednu ili dvije ribe. Ali voli i duge šetnje po liticama ili šumama Glücksburga. Naravno nikad bez našeg labradora "Lillebror". A Karlotta se voli hladiti na krovnoj terasi i uživati u šumu mora. Možete je sresti i na vodi kada ide na stojeći veslač u kafić na plaži. U svakom slučaju, svi smo potpuno ludi za obalom i presretni smo kada to oduševljenje možemo podijeliti s našim gostima.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 453090

Posljednje ažuriranje: 10.03.2024

Oglas je online od: 6 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/453090.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 9 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 45 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina