Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Baumhaus Wesertal

Weserbergland

maks.  4   Gosta/Gostiju
30m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
30m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 45 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Tražite poseban smještaj? Želite li pobjeći od užurbanosti svakodnevnog života i doživjeti nekoliko opuštajućih dana u skladu s prirodom?



Nudimo vam prekrasnu kućicu na drvetu na visokim visinama. Naša kuća za odmor nalazi se u malom selu u Weserberglandu nasuprot poplavne ravnice Hohenrode, jedinstvenog prirodnog dragulja u petlji Wesera. Tamo možete promatrati morske ptice, a uz malo sreće i morskog orla kako peca.



Čista priroda i biciklistička staza Weser te brojne mogućnosti za izlete i planinarenje čekaju vas u neposrednoj blizini. Prekrasna, velika terasa poziva vas na opuštanje i nudi prekrasan pogled na planine Weser i krajolik poplavne ravnice.



Naša kućica na drvetu nudi vam idealnu polaznu točku za planinarenje, biciklističke ture, ture kanuom po Weseru ili razgledavanje svih vrsta. Povijesni stari gradovi u Rintelnu i Pied Piper grad Hameln atraktivni su za kupovinu.



Kućica na drvetu opremljena je kuhinjom sa štednjakom i hladnjakom te malom kupaonicom s tušem i WC-om. Grijanje je izvedeno modernim infracrvenim površinskim grijačima. Nudi smještaj za maksimalno četiri osobe (dva bračna ležaja). Jedan krevet je u donjem dnevnom/spavaćem dijelu, drugi u gornjoj spavaćoj sobi do koje se dolazi udobnim stubištem.



Naša kuća za odmor izgrađena je 2018. godine i iznajmljuje se gostima od travnja 2019. godine. Vrlo je moderno i lijepo namještena te nudi sve što je važno za opuštajući odmor.



Kućica na drvetu ima besplatni WiFi i telefon. Dodatna medijska oprema je namjerno izostavljena.



Pogledajte slike i provjerite dostupnost. Radujemo se što ćemo vas vidjeti!



Naša kućica na drvetu izgrađena je ui oko stare trešnje. Međutim, ne opterećuje stablo; ono je povišeno i izgrađeno od drvene stupne konstrukcije. Kao osnova odabrani su vijci za uzemljenje kako se ne bi oštetilo korijenje stabla.



Fasada je izrađena od uljane smreke, krov je od neobrađenog kanadskog cedra. Za veliku terasu odabrali smo drvo ariš. Pristup kući je preko širokog stubišta, vrlo povoljno i direktno dostupno sa vlastitog parkinga kuće.



Unutra vas očekuje moderan, kvalitetan namještaj s kupaonicom i čajnom kuhinjom, blagovaonicom i velikim krevetom u donjem dijelu. Na gornju etažu se dolazi preko lako pristupačnog i sigurnog stubišta, ugrađenog u tornjić. Tu je i potkrovlje s još jednim velikim krevetom. Sigurnosna vrata za djecu koja se mogu zaključati osiguravaju sigurnost mališana.



Cijela kuća izgrađena je tako da bude otporna na alergije, to se odnosi na sve korištene materijale. Stoga nažalost nismo u mogućnosti smjestiti pse u kuću. Molimo sve vlasnike pasa za oprost, ali nažalost puno je gostiju koji bi imali problem s ovim.



Kuća za odmor namijenjena je za četiri osobe - male ili velike - i sadrži sve što vam je potrebno: svježe posložene krevete, dovoljno ručnika i kupaonskih potrepština kao i sve što vam je potrebno u kuhinji. Kako biste ostali u kontaktu s vanjskim svijetom, dobrodošli ste koristiti naš besplatni WiFi i telefon (besplatna fiksna linija uključena).



Cjelokupno imanje (750 m²) Vam je isključivo na raspolaganju. Sastoji se uglavnom od zelene površine i livade s divljim cvijećem, potpuno je ograđena i nudi prostor za igru djece. Na raspolaganju je mala šupa za odlaganje bicikala.



Naša knjiga gostiju i naša WiFi stranica dobrodošlice informiraju vas o mogućnostima kupovine u blizini, lijepim restoranima, sjajnim mogućnostima za planinarenje, poplavnom krajoliku na Weseru i mnogim drugim sjajnim stvarima koje možete doživjeti s nama.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (140x200 cm)
Spavaća soba 2
dupli krevet (160x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža o 50 km

o 50 km

Jezero 0.1 km

0.1 km

Skijaška uspinjača o 50 km

o 50 km

Mogućnost kupovine 6 km

6 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 0.3 km

0.3 km

Autobus 0.1 km

0.1 km

Zračna luka 65 km Hannover HAJ

65 km

Kolodvor 8 km Rinteln

8 km

Izlaz s autoceste 13 km Bad Eilsen

13 km


Mjesto i položaj smještaja

Kućica na drvetu nalazi se u selu Hohenrode, koje je dio Rintelna. Odozgo možete izravno vidjeti istoimeni livadski krajolik, projekt NABU-a za očuvanje prirode. Krajolik poplavne ravnice nalazi se u petlji Wesera, dom je mnogim vrstama ptica, od kojih su neke vrlo rijetke, te je važno područje za odmor i zimovanje ptica selica.



Nalazi se u parku prirode Weserbergland, sjevernom niskom planinskom lancu Donje Saske. Krajolik Parka prirode Weserbergland karakterizira tok Wesera, prostrane šume i prekrasni pogledi na raznolik okoliš.



Hohenrode je jedno od najstarijih crkvenih sela u dolini Weser i već se spominje u vezi s osnivanjem samostana Möllenbeck 896. godine. Njegova crkva, koja je stara više od 1000 godina s romaničkim, gotičkim i baroknim elementima, svjedočanstvo je ove duge povijesti.



Rinteln se nalazi oko 8 km zapadno uz Weser. Sa svojim malim, ali lijepim starim gradom, grad se smatra draguljem wezerske renesanse (1520. do 1620.). Povijesno središte s tržnicom veličanstveno je ukrašeno erkerima, talijanskim zabatima, ornamentima od školjki, lepezastim rozetama, volutama, vijencima i puno drvene grede. Sve što trebate za kupovinu možete pronaći ovdje. U Extenu - na putu do tamo (4 km) - također postoje dvije pekare.



Hameln je udaljen oko 19 km, na Weseru na istoku. Hamelin je stekao svjetsku slavu egzodusom “Hämelsche djece” (1284.), iz koje se kasnije razvila poznata legenda o Pied Piperu. Hamelin je i danas poznat u cijelom svijetu po ovoj povijesti i svake godine privlači brojne turiste u povijesni stari grad. Veličanstvene građevine weserske renesanse i danas se mogu diviti i oblikuju štih starog grada, koji vrijedi vidjeti.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
izleti brodom
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 12:00
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Naše cijene vrijede tijekom cijele godine i ovise o danu u tjednu.



Minimalni boravak je 3 noći.



Cijena vrijedi bez obzira na broj noćenja (max. 4). Uvijek se iznajmljuje cijela kućica na drvetu.



Ako ostajete više od 6 noći, smanjena cijena tjedne cijene također se primjenjuje na sva dodatna noćenja.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 45 dana prije dana dolaska.
  • Nach Buchung sind 30% als Anzahlung zu leisten, der Rest ist 14 Tage vor Ankunft fällig. 100% der gezahlten Anzahlungen sind rückerstattbar wenn 45 Tage vor Ankunft oder früher storniert wird. 75% der gezahlten Anzahlungen sind rückerstattbar wenn 30 Tage vor Ankunft oder früher storniert wird. 50% der gezahlten Anzahlungen sind rückerstattbar wenn 15 Tage vor Ankunft oder früher storniert wird. 0% Rückerstattung bei späterer Stornierung.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin W. Perk

gospodin W. Perk

Slobodno nas kontaktirajte! Razgledajte našu stranicu i provjerite dostupnost. Radujemo se vašem dolasku!


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor uz pješačenje i penjanje

Broj objekta: 453778

Posljednje ažuriranje: 12.10.2023

Oglas je online od: 6 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/453778.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 45 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina