Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju
maks.  4   Gosta/Gostiju
45m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
45m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Otkrijte naš apartman za odmor Albatros 25 pogodan za alergičare u Cuxhavenu/Döseu. Apartman se nalazi na 3. katu rezidencije Albatros i nudi pogled na Svjetski brodski put s balkona - samo 200 m od Sjevernog mora! Ovaj šarmantni apartman za nepušače može primiti do 4 osobe na 45 četvornih metara i ima kombinirani dnevni boravak/spavaću sobu s kuhinjom i blagovaonicom, 1 odvojenu spavaću sobu s 2 kreveta za jednu osobu, kao i 1 kupaonicu i ostavu za garderobu, cipele i prtljagu. Spavaći dio dnevnog boravka ima bračni krevet, kojem privatnost stvara pregrada, te veliki ormar.

Uživajte u svježem zraku Sjevernog mora na ugodnom balkonu koji je opremljen udobnim namještajem. Opustite se u bazenu u sklopu hotela ili završite dan u sauni. Na raspolaganju vam je privatni parking. Do stana se dolazi liftom.



Moderna kuhinja opremljena je perilicom posuđa, mikrovalnom pećnicom, kuhalom za vodu i aparatom za kavu. U dnevnom boravku ćete pronaći TV ravnog ekrana, udoban kauč i stol za blagovanje. Moderan interijer stana zaokružen je visokokvalitetnim namještajem, dizajnerskim vinilnim podovima i dražesnim dekorativnim elementima. Knjige, DVD-ovi, besplatni Wi-Fi, Sky TV i igrice osiguravaju da vam neće biti dosadno ni po olujnom vremenu na Sjevernom moru.

Spavaće sobe opremljene su visokokvalitetnom posteljinom antialergijskom i imaju dovoljno prostora za odlaganje stvari.

Kupaonica je modernog dizajna i ima WC, tuš kabinu s termostatskom armaturom, radijator za ručnike i umivaonik s ormarićem i sušilom za kosu.

Perilica rublja na kovanice i sušilica na kovanice dostupne su za zajedničko korištenje u podrumu. Na raspolaganju je podrum za bicikle za pohranu vaših bicikala.



Apartman Albatros 25 nalazi se na fantastičnoj lokaciji, samo nekoliko koraka od Sjevernog mora. Uživajte u dugim šetnjama plažom, gledajte zalazak sunca i očarajte se ljepotom obalnog krajolika. Istražite okolicu i otkrijte brojne aktivnosti u slobodno vrijeme koje Cuxhaven i Sjeverno more nude.



Naši gosti mogu rezervirati ležaljku za plažu po sniženoj cijeni preko turističke agencije H&P (ovisno o raspoloživosti) i ostvariti popust na lokalni najam bicikala.

Na upit agencija također može osigurati ručnike i posteljinu (28€ po paketu usluga) kao i putni krevetić (3€ po noćenju) i dječju stolicu (2€ po noćenju), koje ćemo sa zadovoljstvom rezervirati za Vas. Također ste dobrodošli da ponesete vlastitu opremu.



Rezervirajte sada svoj odmor iz snova u apartmanu za odmor Albatros 25 u Cuxhavenu na Sjevernom moru i doživite nezaboravne dane pune opuštanja i rekreacije!

Ukoliko željeni termin više nije slobodan, javite se. Vidjet ćemo hoće li naš gotovo identično opremljen stan Albatros 28 nuditi alternativu.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
jednokrevetna
jednokrevetna

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.15 km

0.15 km

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Autobus 0.1 km

0.1 km

Kolodvor 2 km Cuxhaven

2 km


Mjesto i položaj smještaja

Blizina plaže, lječilišnog parka i grada omogućuje raznolike aktivnosti u slobodno vrijeme. Stan je polazište za biciklističke ture u Cuxlandu i duge šetnje do luke i centra grada. Döse ima nešto za ponuditi u svako godišnje doba. Od odmora na plaži usred ljeta do šetnje nasipom na jesenskim vjetrovima ili pogleda na kuglasti svjetionik s ledenim santama koje se gomilaju zimi - opuštanje je zajamčeno bez dosade. Za sve ljubitelje vode dostupni su obližnji bazen s morskom vodom Steinmarne i bazen s valovima Ahoi u obližnjem Duhnenu s velikim toboganom i prekrasnim wellnessom.

Poseban vrhunac za mnoge goste je vožnja po blatnjavoj ravnini do otoka Neuwerk ili jednodnevni izlet u Helgoland.



Napomena za pacijente na dijalizi: U blizini se nalazi ordinacija za dijalizu koja brine o gostima na odmoru prema dogovoru kako bi i ovdje osigurali opušten odmor.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
kitesurfing
stolni tenis
nogomet
izleti brodom
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Akontacija: 20 %
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Napominjemo da je apartman potrebno napustiti do 10:00 sati na dan odlaska. Za temeljito završno čišćenje potrebno je vrijeme.

Dolazak radnim danom od 15 do 18 sati, nedjeljom i praznikom od 12 do 14 sati

Kasni dolasci mogući uz dogovor s agencijom H&P

Uvjeti poništenja:

  • Sie können jederzeit vor Mietbeginn vom Mietvertrag zurücktreten. In diesem Fall werden wir uns bemühen, die Ferienwohnung anderweitig zu vermieten. Gelingt dies jedoch nicht, haben Sie eine angemessene Entschädigung in folgender Höhe zu entrichten: bis 10 Tage nach Erhalt der Bestätigung kostenloser Rücktritt möglich bis 45 Tage vor Mietbeginn 20 % der Gesamtmiete ab 44 Tage vor Mietbeginn 50 % der Gesamtmiete ab 21 Tage vor Mietbeginn 80 % der Gesamtmiete Eine Reiserücktrittsabsicherung kann über die Vorort betreuende H&P-Touristikagentur vermittelt werden.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

obitelj V. Ackmann

obitelj V. Ackmann

Dragi gosti, Radujemo se što ćemo vam poželjeti dobrodošlicu u naše apartmane br. 25 ili 28 u rezidenciji Albatros. Bavimo se iznajmljivanjem u privatnom sektoru, a profesionalno nas podržava agencija H&P-Touristik koja se brine za podršku na licu mjesta, ali i za obradu platnog prometa. S ljubavlju smo renovirali naše apartmane i opremili ih novim kupaonicama, kuhinjama i namještajem. Sve je funkcionalno i kvalitetno. Zaista se nadamo da ćete se osjećati ugodno i uživati u svom boravku. Ugodan odmor želi vam obitelj Ackmann


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 454080

Posljednje ažuriranje: 17.10.2023

Oglas je online od: 6 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/454080.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina