Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Tenuta Le Fontanelle

Marche, pokrajina Pesaro-Urbino, Sant'Ippolito, 25 minuta od obale.

maks.  18   Gosta/Gostiju
200m²  stambena površina
8 spavaće sobe
8  Kupaonica
maks. 18  Gosta/Gostiju
200m²
8 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
20% 28.04 do 21.06.2024
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
20% Popust 28.04 do 21.06.2024

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Tenuta Le Fontanelle je elegantna vila u očaravajućoj prirodi regije Marche koja može primiti do 18 gostiju. Ovaj smještaj predstavlja savršen spoj starog i novog, kombinirajući šarm tradicionalne arhitekture Marche s udobnošću luksuzne vile. Nekretnina se sastoji od glavne zgrade i dvije odvojene pomoćne zgrade.

Glavna zgrada Tenuta Le Fontanelle prostire se na dva kata.

U prizemlju, potpuno opremljena kuhinja sa štednjakom sa 6 plamenika, posuđem i priborom vodi do prostrane blagovaonice s velikim stolom i veličanstvenom peći na drva. Odavde dolazite do kupaonice s tušem, gdje je gostima na raspolaganju i perilica rublja.

Također u prizemlju, neovisni vanjski ulaz omogućuje pristup spavaćoj sobi s bračnim krevetom, koja ima vlastitu kupaonicu i pogodna je za goste smanjene pokretljivosti.

Druga vanjska vrata otvaraju se prema drugom dijelu u prizemlju gdje se nalazi ugodan prostor za opuštanje sa sofama i stepenicama do prvog kata Tenuta Le Fontanelle.

Unutarnjim stubištem dolazite do spavaćeg dijela vile. Glavna spavaća soba s bračnim krevetom vrlo je svijetla zahvaljujući dva prozora koji gledaju na vrt vile. Dodatni krevet za jednu osobu može se dodati u ovu sobu na zahtjev. Ova soba ima vlastitu kupaonicu s tušem.

Dok hodate niz hodnik, pronaći ćete dvokrevetnu spavaću sobu s vlastitom kupaonicom s tušem. Slijedi soba s dva kreveta za jednu osobu, koji se na zahtjev mogu razvući u bračni krevet, te vlastitom kupaonicom s tušem.

Također na prvom katu, na kraju hodnika, naći ćete još jednu dvokrevetnu i jednokrevetnu spavaću sobu, koje dijele kupaonicu s tušem.

Tenuta Le Fontanelle ima dvije odvojene gospodarske zgrade.

Prvi aneks se nalazi uz glavnu zgradu i nudi potpuno opremljenu kuhinju s kaminom, dvokrevetnu sobu i kupaonicu s tušem. U ovom aneksu se nalazi i kauč na razvlačenje za dvije osobe.

Drugi aneks, koji se nalazi u dijelu bazena, ima čajnu kuhinju, sobu sa dva odvojena ležaja koji se mogu razvući u bračni krevet i kupatilo sa tušem.

Tenuta Le Fontanelle opremljena je klima uređajem i komarnicama.



Tenuta Le Fontanelle je sjecište između mira sela i udobnosti luksuzne vile. Prostrani vanjski prostori idealno su utočište za one koji traže opuštajući boravak. Možete uživati u ugodnom okruženju okruženi arhitektonskom ljepotom zgrade i bujnom prirodom koja je okružuje.

Blagovaonica u prizemlju se kroz veliki francuski prozor otvara na verandu koja je opremljena velikim blagovaonskim stolom gdje svi gosti mogu uživati u ukusnoj večeri na otvorenom tijekom večeri svog boravka.

Za vrijeme vašeg boravka možete organizirati vesele večeri uz roštilj uz vanjsku pećnicu i roštilj koji Vam stoje na raspolaganju.

Tenuta Le Fontanelle okružena je vrtom od oko 15.000 četvornih metara, koji uključuje prekrasan bazen, dječje igralište i obilje prostora za opuštanje svih gostiju.

U vrtu se nalazi mnoštvo mediteranskog bilja i grmlja te nudi mnogo prirodnih sjenovitih područja.

Bazen je dragulj Tenuta Le Fontanelle. Smješten blago povišeno i opremljen hidromasažnom kadom, idealno je mjesto za rashlađivanje u sunčanim ljetnim danima. Osim toga, bazen je ograđen kako bi se osigurala maksimalna sigurnost, posebno za mlađe goste.

Solarijski dio vile opremljen je večernjom rasvjetom, ležaljkama, suncobranima i dvije servisne kupaonice.

Na imanju se nalazi i dječje igralište s ljuljačkama i toboganima. Stolni tenis i stolni nogomet također su dostupni kako bi se svi mogli zabaviti.

Na posjedu se nalazi veliki parking.
Broj licence ili registracije: 041058-CHT-00002

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
jednokrevetna
jednokrevetna
Spavaća soba 5
dupli krevet
Spavaća soba 6
jednokrevetna
Spavaća soba 7
dupli krevet
Spavaća soba 8
jednokrevetna
jednokrevetna

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 25 km

25 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Zračna luka 65 km Ancona - Falconara

65 km

Kolodvor 25 km Fano

25 km

Izlaz s autoceste 25 km Fano

25 km


Mjesto i položaj smještaja

Tenuta Le Fontanelle vodi vas na putovanje otkrića do čuda Le Marchea. Smještena u srcu ove veličanstvene regije, ova vila je idealna baza za istraživanje raznih fascinantnih destinacija.

Za ljubitelje povijesti, Corinaldo, šarmantno srednjovjekovno selo, nadohvat je ruke. Možete prošetati kroz drevne zidine i prošetati popločanim ulicama ovog povijesnog dragulja. Ali to nije sve: Urbino, rodno mjesto slavnog renesansnog umjetnika Rafaela, očekuje vas sa svojim umjetničkim i kulturnim blagom.

Ako više volite more, plaže Senigallije nisu daleko. Možete zaroniti u kristalno čisto more Jadrana ili se lagano prošetati poznatom šetnicom uz more.

Ako želite doživjeti pravu podzemnu avanturu, ne propustite spektakularne Frasassi Grottoes, podzemni špiljski sustav koji će vas oduševiti. Istražite nevjerojatne formacije stalaktita i stalagmita i divite se skrivenoj ljepoti Marche.

Tijekom svog boravka u Tenuta Le Fontanelle svakako trebate posjetiti Fossombrone. Neke od znamenitosti koje možete posjetiti uključuju Duomo of Fossombrone, impresivnu katedralu s romaničkim pročeljem i Palazzo Malatesta, remek-djelo renesansne arhitekture. Uživajte u šetnji uz rijeku Metauro i otkrijte brojne kafiće i tipične restorane u okolici.

Fano je šarmantan obalni gradić koji nudi opuštenu i očaravajuću atmosferu. Tijekom svog boravka možete posjetiti slavni Augustov slavoluk, drevni rimski spomenik, i Gradski muzej Fano, koji čuva važne povijesne artefakte. Plaže Fano idealne su za dan opuštanja uz more, dok će stari grad očarati svojim kamenim ulicama i ukusnim ribljim restoranima.

Pesaro je jedan od bisera regije Marche i nalazi se na maloj udaljenosti od Tenuta Le Fontanelle. Tijekom posjeta nemojte propustiti Casa Rossini, rezidenciju slavnog skladatelja Gioachina Rossinija. Muzej Oliveriano, u kojem se nalazi opsežna zbirka rukopisa i starih knjiga, mjesto je velikog kulturnog interesa. Pesaro je također poznat po svojim zlatnim plažama, idealnim za opuštajuće poslijepodne uz more.

I naravno, dok putujete ovom regijom, ne zaboravite probati ukusnu Marche kuhinju. Od svježih plodova mora do domaće tjestenine i mesnih specijaliteta, oduševit će vas raznoliki autentični okusi.

Stoga se pripremite za nezaboravnu avanturu boravkom u Tenuta Le Fontanelle, gdje se povijest, priroda, kultura i gastronomija Marche spajaju kako bi stvorili izniman doživljaj.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Biciklizam
Brdski biciklizam
Plivanje
Jedrenje
Pješačenje/hodanje kao sport
izleti brodom
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 09:30
Kaucija: 500 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga

dodatne informacije o cijeni najma:

U cijenu najma uključeno:
potpuno očišćena nekretnina opremljena kupaonicom i posteljinom; završno čišćenje; tjedna promjena posteljine; voda i plin za kuhanje; Wi-Fi; čišćenje vrta i bazena; Polica "Easy Rent" (dodatno osiguranje za slučajnu štetu na imovini do najviše 3.000,00 € i uz navedena ograničenja).

Nije uključeno u cijenu najma (plaća se po dolasku):
mali i srednji kućni ljubimci dozvoljeni na upit (maksimalno 1 tjedno) 50,00 € tjedno; Električna energija prema potrošnji 0,32 € po kW; Grijanje prema potrošnji; Dodatni ležaj (više od 15 osoba) 70,00 € tjedno; Drva za ogrjev (100 kg) 20,00 €; dodatno čišćenje; Dodatna promjena posteljine.

Depozit (plaća se po dolasku): 500,00 €

Dolazak: od 16:00 do 19:00 h
Polazak: od 8:00 do 9:30 h

Bazen radi od 1. svibnja do 30. rujna

Imajte na umu da:
- Rezervacije za grupe mladih su podložne odobrenju.

CIR: 041058-CHT-00002

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 60 dana prije dana dolaska.
  • Special booking conditions 2021: For reservations confirmed starting from 01/12/2020, the following cancellation policy will apply: - cancellation up to sixty (60) days before the arrival date: 100% refund of the rental price; - cancellation from sixty (60) days before the arrival date to the arrival date: cancellation fee equal to 100% of the rental price (no refund); - cancellation during the stay: cancellation fee equal to 100% of the rental price (no refund). Cancellation due to force majeure COVID-19: in case of cancellation of the reservation due to proven travel impossibility due to government regulations restricting the freedom of movement on the national or international territory imposed to deal with the COVID-19 epidemiological emergency, Anita Villas will refund the amount paid for the reservation, without prejudice to the guest's duty to notify Anita Villas starting from 7 days before arrival, and in any case within the day before the booked stay, of the cancellation of the reservation with specific indication of the reasons mentioned above. Please note that any possible refund will be made by bank transfer in favour of the booking holder within the end of the year of the cancelled reservation. In the event that the payment of the reservation is made by credit card, in the event of a refund, an amount equal to 3% of the amount paid will be withheld for payment management costs.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Anita Villas di Boria Emanuele
gospodin E. Boria

gospodin E. Boria

Anita Villas je talijanska agencija koja iznajmljuje vile s bazenima, kuće za odmor s bazenima i seoske apartmane s bazenima u regijama Marche, Umbrija, Toskana, Lazio i Abruzzo. Naše sjedište je u Mondaviju, u regiji Marche, a zahvaljujući našem poznavanju našeg teritorija, želimo našim kupcima ponuditi najbolje vile za nezaboravan odmor u središnjoj Italiji.


Dalji smještaji od gospodin E. Boria

Pokazati sve smještaje od gospodin E. Boria

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 454428

Posljednje ažuriranje: 01.03.2024

Oglas je online od: 6 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/454428.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
20% Popust 28.04 do 21.06.2024

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina