Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Ferienwohnung in Schleswig

Schlei

maks.  2   Gosta/Gostiju
57m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
57m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 46 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Otkrijte šarmantan apartman za odmor u Schleswigu, savršen smještaj za vaš sljedeći odmor! Polazna točka za istraživanje okolice biciklom, pješice ili javnim prijevozom.



Apartman od 57 četvornih metara može primiti do 2 osobe i ima 1 dnevni boravak, 1 kuhinju, 1 spavaću sobu, 1 blagovaonicu i 1 kupaonicu. Smješten usred idiličnog okruženja, ovdje se možete opustiti i uživati u svom odmoru u potpunosti.



Apartman je opremljen brojnim sadržajima kako bi vaš boravak bio što ugodniji. Radujte se terasi u ugodnom vrtu gdje možete provesti opuštajuće sate i uživati na suncu kada je lijepo vrijeme. Ovdje ćete također pronaći natkriveni prostor za pušenje i 1 sklonište za bicikle koje se može zaključati.



Parkirna mjesta za vaš automobil nalaze se na ulici ispred kuće. U blizini (250 m) nalazi se i 10 električnih punionica i 1 car sharing stanica za električne automobile.



Kuhinja je opremljena svim bitnim kućanskim aparatima kao što su plinski štednjak s 4 plamenika, pećnica, mikrovalna pećnica, perilica posuđa, kuhalo za vodu i aparat za kavu, tako da se i na odmoru možete počastiti kulinarskim užicima. Za vašu udobnost, kreveti su pospremljeni, ručnici, sušilo za kosu, glačalo i daska za glačanje su dostupni. Apartman je također opremljen udobnim prostorom za sjedenje s velikim stolićem za kavu, policom za knjige s mapama s informacijama, informativnim materijalom, knjigama za razmjenu, igrama, satelitskom televizijom te nudi besplatni WiFi za vašu komunikaciju i zabavu.



Apartman za odmor je smještaj bez kućnih ljubimaca, za nepušače i nudi okruženje s malo alergena, tako da i osobe koje pate od alergija mogu ovdje provesti opuštajući odmor.



Monteri su također dobrodošli.



Inspirirajte se u 50 slika koje vam daju dojam o lijepo uređenom stanu i njegovoj okolini. Uživajte u svom odmoru u ovom prekrasnom apartmanu za odmor u Schleswigu, u kojem nema želje!

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet (180x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1 km

1 km

Jezero 1 km

1 km

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 0.3 km

0.3 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 150 km Hamburg Fuhlsbüttel

150 km

Kolodvor 4 km Schleswig

4 km

Izlaz s autoceste 4 km Schleswig / Schuby

4 km


Mjesto i položaj smještaja

Apartman za odmor u Schleswigu nalazi se na adresi Reiferbahn 8 u Schleistadt Schleswigu. Reiferbahn je mala uličica u starom gradu. Samo 150 m udaljen je tržnica “Stadtfeld”, gdje se subotom održava tjedna tržnica. Ovdje se održavaju buvljaci, sajmovi i druga događanja. Vitalien fitness centar sa saunom i wellnessom nalazi se na Stadtfeldu i može se koristiti i kao gost. U ovoj zgradi nalazi se i Pizzeria Dominos. S druge strane ulice nalazi se REWE supermarket s pekarom i kafićem, poštom, gurmanskim svijetom, frizerskim salonom i bankomatom



Schleswig je povijesni grad u sjevernoj Njemačkoj s kulturom i prirodom. Na sjeveru Schleswig-Holsteina, zemlji između mora, Schleswig je smješten u središtu s udaljenošću od otprilike 40 km od Baltičkog mora i Sjevernog mora, kanala Kiel, Danske i gradova Flensburg, Kiel, Rendsburg, Husum, Kappeln i Tönning.



Schleswig se nalazi na Schlei, rukavcu Baltičkog mora. Schlei je raj za sve ljubitelje vodenih sportova. Regija Schlei i prirodni rezervati Naturerlebnis Raum, Geltinger Birk, Schimmelünde, Hüttener Berge i Wadden Sea (Svjetska baština UNESCO-a) pozivaju vas da istražite pješice, biciklom ili brodom.

Postoje izleti brodom od Schleswiga do Schimmelündea ili od Kappelna do Schimmelündea i Schleswiga.



Sam grad je bogat znamenitostima kao što su katedrala svetog Petra s oltarom Bordesholm, dvorac Gottorf (s prinčevim vrtom, Kućom globusa, Herkulovim ribnjakom i Neuwerkom), ribarsko naselje Holm, samostan svetog Johanisa. U blizini se nalaze mjesta svjetske baštine UNESCO-a Haithabu/Danewerk i Waddensko more.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
nogomet
izleti brodom
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 30 %
Ostatak plaćanja: 1 tjedan prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Prvo noćenje 95,00 €, svako sljedeće noćenje 60,00 €

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 46 dana prije dana dolaska.
  • Rücktrittsbedingungen 1. Der Aufnahmevertrag ist abgeschlossen, sobald die Wohnung bestellt und zugesagt oder, falls eine Zusage aus Zeitgründen nicht mehr möglich war, bereitgestellt worden ist. 2. Der Abschluss des Gastaufnahmevertrages verpflichtet die Vertragspartner zur Erfüllung des Vertrages, gleichgültig, auf welche Dauer der Vertrag abgeschlossen ist. 3. Der Vermieter ist verpflichtet, bei Nichtbereitstellung der Wohnung dem Gast Schadensersatz zu leisten. 4. Der Gast ist verpflichtet, bei Nichtinanspruchnahme der vertraglichen Leistung den vereinbarten oder betriebsüblichen Preis zu zahlen, abzüglich der vom Vermieter ersparten Aufwendungen. Bei Stornierung der vertraglichen Leistungen bis 46 Tage vor dem Termin werden lediglich 26,00 € Kostenpauschale erhoben. 5. Der Vermieter ist nach Treu und Glauben gehalten, die nicht in Anspruch genommene Wohnung nach Möglichkeit anderweitig zu vergeben, um Ausfälle zu vermeiden. 6. Bis zur anderweitigen Vergebung der Wohnung hat der Gast für die Dauer des Vertrages den nach Ziffer 4 errechneten Betrag zu bezahlen. 7. Ausschließlicher Gerichtsstand ist der Betriebsort. 8. Im Falle des Reiserücktritts durch den Gast werden folgende Prozentsätze, gerechnet vom Gesamtmietpreis, in der nachstehenden Staffelung fällig: Ferienwohnungen, Ferienhäuser bis zum 45. Tag vor Reiseantritt 15 % bis zum 31. Tag vor Reiseantritt 25 % bis zum 21. Tag vor Reiseantritt 50 % bis zum 11. Tag vor Reiseantritt 80 % danach 90 %

ostale informacije:

Također pogledajte našu početnu stranicu


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 23.04.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin W. Thoms

gospodin W. Thoms

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 454593

Posljednje ažuriranje: 24.04.2024

Oglas je online od: 6 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/454593.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 46 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina