Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

s'Hort de Can Rita

Es Llombards

maks.  10   Gosta/Gostiju
300m²  stambena površina
5 spavaće sobe
4  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
300m²
5 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Doživite izvrstan zimski odmor u prekrasnom Finca s'Hort de Can Rita u Es Llombardsu na Mallorci. Lokacija finca je mirna nedaleko Es Llombards u blizini tvornice sira Grimalt. Šarmantna kasita i odvojeni apartman mogu primiti do 4 osobe. Imaju oko 150 četvornih metara stambenog prostora podijeljenog u dva dnevno-spavaća dijela. Svaka zona ima svoju kupaonicu. Dostupno je sušilo za kosu. Casita je opremljena velikom kadom i jamči savršen odmor.



Bazen je izuzetno atraktivan. Sam bazen je dimenzija 17 x 12 m i dubine od 1,20 - 1,60 m. Zaseban je dječji bazen dubine 50 cm. Mallorca ima mnogo sunčanih dana čak i izvan sezone. Možete provesti neko vrijeme na terasi bazena u chill zoni, a nakon zagrijavanja možete veselo skočiti u hladnu vodu. Otvorena vanjska kuhinja s roštiljem i velikim stolom za blagovanje je zaista jedinstvena. Za roštiljanje se možete pripremati u prostranoj kuhinji koja kroz veliki pomični prozor omogućuje izravan pristup blagovaonici. Moderna kuhinja opremljena je perilicom posuđa, mikrovalnom pećnicom, kuhalom za vodu i aparatom za kavu, tako da se osjećate kao kod kuće.



Sobe imaju visokoučinkovitu klimatizaciju h/c koja osigurava ugodne temperature zimi. Posteljina kao i ručnici za ruke i bazen su na raspolaganju; Po potrebi, dječji krevetić i visoka stolica ako sa sobom vodite bebu ili malo dijete. Svaki dnevni boravak ima vlastitu televiziju sa satelitskim pristupom i također je opremljen kaučem. Ako ostajete na duže vrijeme, perilica rublja osigurava da možete putovati s malom prtljagom.



Želite li provesti zimu na mirnom mjestu ili isprobati kako je to raditi od kuće? WiFi nudi velike brzine prijenosa i preuzimanja. Raspitajte se o posebnim uvjetima za dugoročni najam. Budući da jugoistok nije dobro povezan s javnom autobusnom mrežom, preporučljivo je unajmiti automobil izravno u zračnoj luci. Na imanju ima dovoljno mjesta za vaše vozilo.



Uzmite si vremena da pogledate slike. Lijepi namještaj i brojne pogodnosti koje ove dvije casite nude stvaraju ugodnu atmosferu u kojoj ćete se odmah osjećati ugodno zahvaljujući kombinaciji drva, prirodnog kamena, modernog interijera i svjetla.



Provedite prekrasne trenutke ravnoteže u životu u s'Hort de Can Rita u Es Llombards na Mallorci i provedite nezaboravan provod u ovom prekrasnom smještaju!
Broj licence ili registracije: VT/1705

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna (90x200 cm)
jednokrevetna (90x200 cm)
Spavaća soba 2
dupli krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 3
dupli krevet (150x200 cm)
Spavaća soba 4
dupli krevet (160x200 cm)
Spavaća soba 5
jednokrevetna (90x200 cm)
jednokrevetna (90x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 6 km

6 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 50 km Palma de Mallorca

50 km

Kolodvor 55 km In Palma

55 km

Izlaz s autoceste 35 km Llucmayor

35 km


Mjesto i položaj smještaja

Es Llombards pripada općini Santanyi i ima oko 600 stanovnika. Ovo idilično mjesto na jugoistoku Mallorce, posebno izvan sezone, nudi fantastične plaže i opuštenu atmosferu. Za samo nekoliko minuta vožnje automobilom možete doći do starog, autentičnog grada Santanyi, gdje se svake srijede i subote oko crkve održava tjedna tržnica. Automobilom također možete brzo doći do plaža i uvala. Dopustite da vas očaraju Cala Llombards, Cala Mondragó i Cala s’Amarador. Do Colonie Sant Jordi potrebno je 15 minuta, a do poznate prirodne plaže Es Trenc možete stići za samo 20 minuta. Želite li i kulturu osim mora? Palma je udaljena samo 45 minuta. Tijekom mirne sezone Fiete se održavaju posvuda. Je li planinarenje popularno? Planine Tramuntana zovu. Također bih vam rado dao ultimativni savjet za planinarenje duž obale od Faro de Salines do Colonije Sant Jordi.



Kako bi vaš boravak u Finca s'Hort de Can Rita u Es Llombards/Santanyiju bio što ugodniji, preporučujem da unajmite automobil jer je povezanost s mrežom javnog prijevoza malo nezgodna. Vaš automobil će biti spreman za vas u zračnoj luci. Od mene ćete dobiti detalje o najmu automobila, letovima, putnom osiguranju i druge savjete uz vaš upit ili potvrdu rezervacije.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
kitesurfing
izleti brodom
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 300 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 3 tjedna prije dolaska

Mogućnosti Plaćanja:

Prijenos

Uvjeti poništenja:

  • § 4 der AGB | Stornierungen * Erstattungen | Sie können jederzeit vor Reisebeginn von dem Mietvertrag zurücktreten. Der Rücktrittswunsch muss schriftlich bei uns eingehen. Maßgeblich ist der Zugang der Rücktrittserklärung bei Fincas für Golf & Meer. Unser Anspruch auf Rücktrittsgebühren für Wohnungen, Häuser und Fincas beträgt: 30 % des Reisepreises: bis 60 Tage vor Reisebeginn 60 % des Reisepreises: ab 59 bis 30 Tage vor Reisebeginn 100 % des Reisepreises: ab 29 Tage vor Reisebeginn oder bei no show


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Fincas für Golf & Meer Mallorca
gospođa A. Van der Heijden

gospođa A. Van der Heijden

Ja sam rođeni Nizozemac. Prije nego što sam došao na Mallorcu 2003., bio sam samozaposlen kao pružatelj usluga u Njemačkoj 30 godina. Govorim vaš jezik i jezik vaše zemlje domaćina. Bit će mi zadovoljstvo savjetovati vas o svim vašim pitanjima o vašem odmoru na Mallorci. Stoga se nemojte ustručavati poslati mi e-mail ili me nazvati. Možete me dobiti putem telefona i WhatsApp-a na 0034 647 527 553. Moj portfelj uključuje nekoliko fincasa. Radujem se tvojoj poruci.


ostale informacije

Broj objekta: 455226

Posljednje ažuriranje: 14.03.2024

Oglas je online od: 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/455226.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina