Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Mattuzzi

Loborika

maks.  7   Gosta/Gostiju
200m²  stambena površina
3 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 7  Gosta/Gostiju
200m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Dobrodošli u Villu Mattuzzi: Vaše vrhunsko utočište u blizini povijesnog starog grada Pule Smještena u blizini šarmantnog starog grada Pule, Villa Mattuzzi stoji kao mirno utočište, prostirući se na prostranom posjedu od 18000 m2, s 1300 m2 promišljeno ograđenih. Utočište za do 6 gostiju, ova prekrasna vila ima 3 raskošne spavaće sobe, nudeći idealno okruženje za miran obiteljski bijeg, zajedno sa očaravajućim dječjim igralištem. Otkrijte nezaboravne trenutke: Ukrcajte se na idiličan bijeg u najbolju vilu u IstriElegancija vile je raširena na dvije etaže, s tim da se prizemlje isključivo može iznajmiti, dok prvi kat ostaje privatno vlasništvo. Uronite u svijetli ambijent kojeg karakteriziraju meke, umirujuće nijanse. Zakoračite u okrilje luksuza u zagrljaju prizemlja u kojem se nalaze 3 spavaće sobe s bračnim krevetima i 3 profinjeno dizajnirane kupaonice. Među njima, prekrasna utočišta s kadom i dva tuša čekaju vas. Prostrani životni prostor otvorenog koncepta neprimjetno integrira potpuno opremljenu kuhinju i blagovaonicu, odišući osjećajem zajedništva. Prepustite se gastronomskim užicima: Kulinarsko putovanje čeka vas u modernoj taverni. Suvremena taverna, prepuna modernog namještaja i primamljivog kamina, mami. Okupite se oko prostranog blagovaonskog stola s klupama i uživajte u izvrsnim obiteljskim gozbama. Svaki obrok postaje dragocjena uspomena u ovom toplom i primamljivom prostoru. Besprijekoran život unutar i na otvorenom: čeka vas vaša oaza opuštanja. Iz dnevnog prostora zakoračite u carstvo vanjskog sjaja, gdje se otvaraju oaza uz bazen i zadivljujuća terasa. Bazen, čudo sam po sebi, može se pohvaliti luksuznim jacuzzijem – oaza unutar oaze, poziva vas da se opustite dok ispijate rashlađeno osvježenje. Uživajte u kulinarskim podvizima u potpuno opremljenoj vanjskoj kuhinji, s pogledom na bazen, gdje vas čeka 8 osoba. Dok sunce zalazi, sudjelujte u prijateljskim utakmicama stolnog tenisa ili jednostavno uživajte u okolini na terasi. Raj za dječje igralište: zdrava zabava za najmlađeVilla Mattuzzi brine se za svakog člana obitelji, uključujući mlade pustolove. Dobro opremljeno dječje igralište obećava sate zabave, s velikim toboganom za malene i sportskim mogućnostima poput nogometa i košarke za one starije. Zavalite se na čvrstu drvenu klupu, nadzirući svoje mlade istraživače dok uživate u zadivljujućem štivu. Zaključak: Villa Mattuzzi je više od pukog boravišta za odmor; to je iskustvo koje spaja luksuz, udobnost i avanturu. Smješteno u blizini povijesnog jezgra Pule, ovo prekrasno utočište nudi simfoniju opuštanja i uzbuđenja, mameći obitelji da u njegovom gracioznom zagrljaju stvore trajna sjećanja. Rezervirajte svoj boravak sada i krenite na putovanje do Ville Mattuzzi – gdje vas čekaju dragi trenuci. Grupe mladih do 30 godina (na upit) - depozit 150 eura po osobi (plaćanje na licu mjesta)

Grijanje bazena toplinskom pumpom dostupno je na zahtjev uz nadoplatu od 40,00 € tjedno (temperatura ovisno o vremenskim prilikama).

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 10 km

10 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Autobus 7 km

7 km

Zračna luka 4 km Pula Airport

4 km

Kolodvor 10 km Pula train station

10 km


Mjesto i položaj smještaja

Prekrasna Villa Mattuzzi nalazi se u malom mjestu Loborika. Loborika je savršeno mjesto ako želite biti blizu grada, ali daleko od velikih turističkih gužvi. Svoju lokaciju možete provesti opuštajući se i uživajući u svakom trenutku u prekrasnoj vili i njenom prekrasnom vrtu, ali ako želite posjetiti grad, Pula je udaljena samo 10 minuta vožnje automobilom. Pula je jedan od najznačajnijih gradova u Istri, a prepoznatljiva je po brojnim povijesnim znamenitostima od kojih je svakako najpoznatija Arena Pula.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Plivanje
Jedrenje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Skijanje na vodi
stolni tenis
nogomet
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 300 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

Prijava u 16.00 h
Odjava u 10.00 h


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka WE BOOKING d.o.o.
tvrtka A. Lorencin

tvrtka A. Lorencin

Pozdrav svim našim bivšim i budućim gostima :-) Tu smo da ponudimo naše dugogodišnje iskustvo u pomaganju ljudima da pronađu najbolje rješenje za svoj odmor u kući za odmor ili vili u Hrvatskoj. Većina naših vila nalazi se u Istri uz obalu. Vrlo dobro poznajemo sve te kuće za odmor i vlasnike pa možemo jamčiti da ono što vidite to i dobijete :-) Naša agencija Vam želi ugodan odmor :-) Sve najbolje od WiiBuk.com tima


Dalji smještaji od tvrtka A. Lorencin

Pokazati sve smještaje od tvrtka A. Lorencin

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 455287

Posljednje ažuriranje: 24.01.2024

Oglas je online od: 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/455287.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina