Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Luxury Villa Depollo

Makarsko zaleđe, Imotski, Vinjani Donji

maks.  12   Gosta/Gostiju
200m²  stambena površina
6 spavaće sobe
4  Kupaonica
maks. 12  Gosta/Gostiju
200m²
6 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Luksuzna vila sa 6 spavaćih soba, finska sauna, traka za trčanje, grijani infinity bazen, spektakularno i vrlo udobno vani, apsolutno mirno susjedstvo



Villa Depollo može primiti 12 osoba, organizirana na 3 razine, nudi potpuno klimatizirani smještaj sa 6 spavaćih soba, 4 kupaonice, 2 dnevna boravka, 2 potpuno opremljene kuhinje, grijani infinity bazen od 44 m² s natkrivenim dnevnim boravkom, finsku saunu, Traka za trčanje, natkrivena vanjska blagovaonica i vrlo prostrano sunčalište sa spektakularnim pogledom na dolinu i netaknutu prirodu koja vas okružuje.



Ova nevjerojatna nekretnina, Villa Depollo, nalazi se u malom mjestu Vinjani Donji, samo 2,5 km od grada Imotskog, poznatog po prirodnim fenomenima Crvenog i Modrog jezera (3,5 km), popularnom odredištu za one koji traže miran obiteljski odmor u zaleđu, ostavljajući planinu Biokovo između vas i obale, a opet dovoljno blizu (manje od 40 minuta vožnje) do najljepših plaža Brela i Makarskog primorja. Nalazite se 1,5 km od najbližeg supermarket, 1 km od restorana i bara.

Približavajući se selu, oduševit će vas tipične dalmatinske kuće i netaknuta priroda. Ipak, mnoga su mjesta koja možete posjetiti uživajući u netaknutoj prirodi i opuštenom mediteranskom duhu, savršeno mjesto za nezaboravan odmor. Osim toga, postoji širok izbor mnogih nevjerojatnih mjesta za posjetiti ili jednodnevnih izleta u okolici, kao što je posjet Crvenom i Modrom jezeru u Imotskom, ima puno biciklističkih staza, posjetite planinu Biokovo i Skywalk (1h) koji se nalazi iznad Makarska, odvezite se do Makarske, a zatim izletite brodom do otoka Brača...ili se jednostavno možete opustiti i uživati u onome što vam ova nevjerojatna nekretnina nudi, a da ne čujete ništa osim ptica.



*VANJSKI bazen nalazi se u donjem prizemlju i nudi privatni i grijani infinity bazen 14,5m x 3m sa spektakularnim okruženjem, prostrano sunčalište prekriveno umjetnom travom i betonskim popločenjem koje nudi 9 ležaljki, nekoliko kutaka za odmor, suncobrane, vanjski tuš. Tu je i natkriveni prostor s dnevnim boravkom, TV-om ravnog ekrana, nekoliko ležaljki s vrećama za sjedenje i bar.

Nekoliko stepenica vodi vas do terase s natkrivenom vanjskom blagovaonicom za 14 osoba, roštiljem (drvo, ugljen), prostorijom s finskom saunom, trakom za trčanje i opremom za fitness kao što su prostirke za jogu, lopta za pilates, utezi i drugo (pogled na bazen i terasa). Odvojeni wc sa perilicom rublja.

Nekoliko koraka od ove terase vodi vas do razine prizemlja s natkrivenim dnevnim boravkom u blizini glavnog ulaza i stolom za 4 osobe. Oba prostora su savršena za uživanje u jutarnjoj kavi ili dobroj knjizi. Imate priliku rezervirati masažu u vili kod naših preporučenih profesionalnih maserki koje mogu demonstrirati svoje terapeutske vještine (uz nadoplatu), jednostavno nam pošaljite e-mail ili zamolite domaćina po dolasku da napravi raspored za vas.

* PRIZEMLJE nudi 44 m2 stambenog prostora: potpuno opremljenu kuhinju sa svim sadržajima potrebnim modernom gostu (mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu, toster, aparat za kavu na kapsule...), stol za blagovanje za 6 osoba, dnevni boravak. soba, klima uređaj, TV ravnog ekrana, besplatni WiFi i balkon s pogledom na bazen i dolinu. Tu je obiteljska kupaonica br. 1 s tušem. Još jedna obiteljska kupaonica br. 2 sa kadom.

Spavaća soba br. 1 (12,4 m²) s bračnim krevetom 160 cm x 200 cm, klima uređaj.

Spavaća soba br. 2 (11,8 m²) s bračnim krevetom 180 cm x 200 cm, klima uređaj.

Spavaća soba br. 3 (9,8 m2) s bračnim krevetom 160 cm x 200 cm, klima uređajem i zajedničkim balkonom s dnevnim boravkom.



* PRVI kat nudi 44 m2 stambenog prostora: potpuno opremljenu kuhinju sa svim sadržajima potrebnim modernom gostu (mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu, toster, aparat za filter kavu...), kuhinjski otok, stol za blagovanje za 6 osoba, dnevni boravak , klima uređaj, TV ravnog ekrana, besplatni WiFi i balkon s pogledom na bazen i dolinu. Tu je obiteljska kupaonica br. 3 s tušem. Još jedna obiteljska kupaonica br. 4 s kadom.

Spavaća soba br. 4 (12,4 m²) s bračnim krevetom 160 cm x 200 cm, klima uređajem.

Spavaća soba br. 5 (11,8 m²) s bračnim krevetom 180cm x 200cm, klima uređaj.

Spavaća soba br. 6 (9,8m²) s krevetom na kat (2 x 90cm x 200cm kreveta), klima uređajem i zajedničkim balkonom s dnevnim boravkom.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
krevet na kat (90x200 cm)
Spavaća soba 2
dupli krevet (160x200 cm)
Spavaća soba 3
dupli krevet (160x200 cm)
Spavaća soba 4
dupli krevet (160x200 cm)
Spavaća soba 5
Bračni krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 6
Bračni krevet (180x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 35 km

35 km

Jezero 3 km

3 km

Mogućnost kupovine 1.5 km

1.5 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Autobus 2 km

2 km

Zračna luka 99 km SPU Split

99 km

Kolodvor 99 km Split

99 km

Izlaz s autoceste 20 km Zagvozd

20 km


Mjesto i položaj smještaja

Što je u blizini: Villa Depollo najbliži izlaz/ulaz s autoceste je Zagvozd (20 km ili 20 minuta od objekta) i to čini sve vrlo praktičnim za dolazak, udaljeni ste 1 sat vožnje do poznatog grada Splita sa svojom velikom poviješću i dobro očuvanom Dioklecijanovom palačom (87 km s autocestom), 1:30h vožnje do slapova Krke (Skradin), 2:20h vožnje do poznatog grada Dubrovnika, tako da imate mnogo mogućnosti za istraživanje jednog od mnogih poznatih hrvatskih mjesta. Iznad Makarske nalazi se park prirode "Biokovo" tako da ovo može biti vaš jednodnevni izlet jer pogled s ove planine je prekrasan, možete vidjeti puno otoka, a obala je jednostavno prekrasna, tako da posjet planini Biokovo pruža jedinstvenu iskustvo. Skywalk na planini Biokovo je nova atrakcija u Parku prirode u blizini Makarske na 1228 metara nadmorske visine, udaljen je oko 1 sat vožnje od vile. Vidikovac je projektiran kao prednapregnuta armiranobetonska konstrukcija koja se konzolno nadvija nad liticu s pogledom na Makarsku rivijeru, Jadran, otoke i otvoreno more. Na primarnu betonsku konstrukciju postavljena je staklena staza koja pruža pogled iz ptičje perspektive u svim smjerovima, stvarajući jedinstveno adrenalinsko iskustvo.

Također možete posjetiti dva mjesta u Bosni i Hercegovini koja su blizu i vrijedna posjeta, poznato svetište Međugorje ili vrlo orijentalne stare ulice Mostara s poznatim mostom, oba oko 1h - 1:20h vožnje.



Dođite u ovaj spektakularni smještaj Villa Depollo i razmazite se tijekom svog zasluženog odmora u ovom dobro opremljenom smještaju na vrlo mirnoj lokaciji.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
stolni tenis
nogomet
izleti brodom
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 500 €
Akontacija: 40 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
tvrtka M. Čurak

tvrtka M. Čurak

FerieHome je mala agencija s dugogodišnjim iskustvom koja je specijalizirana za pružanje usluga iznajmljivanja pomno odabranih vila s bazenom, nudimo osobni i prijateljski pristup gdje nam je cilj pronaći savršenu kombinaciju za vaš odmor u Hrvatskoj. Naše vile nalaze se u srednjoj Dalmaciji koja je najpopularnija i najljepša hrvatska regija, a nudi sve što je potrebno modernom gostu bez obzira želi li naš gost aktivan, ruralni, avanturistički, obiteljski, povijesni, medicinski ili drugi tip odmora, ovo područje odgovara svima. Osobno provjeravamo svaku nekretninu i sve ono što svaka vila nudi, stoga, kao glavni predstavnik smještaja predstavljenih na ovim stranicama, najbolja cijena je zajamčena. Radujem se razgovoru s vama :)


Dalji smještaji od tvrtka M. Čurak

Pokazati sve smještaje od tvrtka M. Čurak

ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 455979

Posljednje ažuriranje: 17.03.2024

Oglas je online od: 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/455979.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina