Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Chalet "Serendipity"

Beekbergen

maks.  4   Gosta/Gostiju
60m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
60m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
8% 01.05 do 31.05.2024
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
8% Popust 01.05 do 31.05.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Ova nova luksuzno opremljena planinska kuća usred šume Veluwe ima sve pogodnosti za prekrasan odmor ili romantični vikend.

Nalazi se na velikoj privatnoj parceli i ima ograđeni vrt s biljkama. Vikendica se nalazi malo dalje od recepcije i ugostiteljske djelatnosti (250 metara), što znači da ima puno privatnosti i mirno je mjesto. Ukusno uređene sobe i svjetlo osiguravaju ugodan boravak u svim godišnjim dobima.



Kućica se nalazi u turističkom parku Liederholt s brojnim sadržajima poput grijanog bazena s vodenim toboganima, bara uz bazen i mega sprej parka. Ugostiteljski objekti uključuju restoran, pizzeriju i friteru (za van) te grand café. Neposredno izvan parka možete prošetati do nekoliko restorana u okolici gdje možete uživati u ukusnim lokalnim jelima od divljači.



Iz parka hodate izravno u šumu. U našoj aplikaciji tijekom vašeg boravka dostupne su mnoge pješačke i biciklističke rute. Osim šetnje šumom, u blizini je posjet pivovari, parku životinja ili dva nacionalna parka. Ako dolazite automobilom, do većih gradova kao što su Apeldoorn, Arnhem i Deventer može se stići za 25 minuta. Kompleks sauna Thermen Bussloo udaljen je 20 minuta vožnje ako tražite vrhunsko opuštanje tijekom boravka na Veluweu. U okolici se također nalaze razne tržnice i zimski sajmovi koje možete posjetiti.



Vikendica nudi prostor, udobnost i mnoge osnovne pogodnosti. Vaši kreveti standardno su presvučeni pamučnim satenom, toaletne potrepštine, kava i čaj su komplementarni. Osobno se brinemo da vam ništa ne nedostaje tijekom vašeg boravka.



Opis planinske kuće:

Ulaskom prvo ćete se naći u modernoj kuhinji, opremljenoj perilicom posuđa, plinskim štednjakom s četiri plamenika, pećnicom, aparatima za kavu (Senseo i filter kava), kuhalom za vodu, tosterom i velikim hladnjakom s zamrzivač (3 ladice) br />


U kuhinji ćete pronaći sav kuhinjski pribor i osnovne potrepštine za samostalno pripremanje obroka. Iako postoji mnogo mogućnosti za jesti vani ili kupiti nešto na pješačkoj udaljenosti od planinske kuće.



Dnevni boravak i blagovaona imaju dvostruka vrata s dvije strane s izlazom na verandu gdje možete sjediti vani, čak i kad pada kiša. Ostala francuska vrata vode na terasu s pergolom. Prozori od poda do stropa pružaju puno svjetla u dnevnom boravku i kamo god pogledate vidi se kontakt s prirodom. Za hladnijih dana prekrasno je opustiti se na udobnim stolicama ili sofi. Sve sobe imaju centralno grijanje.



Ljeti možete uživati vani na lijepim lounge sofama ili modernoj vrtnoj garnituri. Roštilj vam je na raspolaganju.



Velika spavaća soba ima prostrane ugradbene ormare i udobnu dvostruku oprugu s posteljinom od pamučnog satena. Druga spavaća soba ima dvije jednostruke opruge, također s luksuznom posteljinom i ormarićima iznad kreveta.



Ugodna kupaonica ima walk-in tuš kabinu, ugradbeni WC, radijator za ručnike i kupaonski ormarić s ogledalom. Sušilo za kosu, šampon, gel za tuširanje, maramice i sapun za ruke standardni su u kupaonici.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
jednokrevetna (90x200 cm)
jednokrevetna (90x200 cm)
dupli krevet (160x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža o 50 km

o 50 km

Jezero 8.3 km

8.3 km

Mogućnost kupovine 0.3 km

0.3 km

Restoran 0.3 km

0.3 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km

Autobus 2 km

2 km

Zračna luka 100 km Schiphol Amsterdam

100 km

Kolodvor 4.8 km Beekbergen

4.8 km

Izlaz s autoceste 5 km A1

5 km


Mjesto i položaj smještaja

Uživajte u svemu što nudi prekrasni Veluwe iz Beekbergena. Područje je bogato prostranim šumama, prekrasnim vrištinama i mnoštvom različitih životinja. Najbolje okruženje za potpuno opuštanje i osjećaj jedinstva s prirodom. Dostupno je mnogo pješačkih i biciklističkih staza, a domaćin će vam rado pomoći. Možete koristiti sadržaje parka, ali planinska kuća ima mirnu lokaciju. Neposredno izvan turističkog parka nalazi se mnoštvo restorana, znamenitosti i velikih gradova unutar pola sata vožnje od Beekbergena. U aplikaciji Heros, koju možete preuzeti radi udobnosti tijekom boravka, pronaći ćete još mnogo savjeta i praktičnih stvari o smještaju.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Lov
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
stolni tenis
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Mogućnosti Plaćanja:

PayPal

Uvjeti poništenja:

  • Polovina iznosa Vašeg bukinga umanjena za pristojbu koja se odnosi na poništenje tj. storniranje istog biće Vam vraćena tj. nadoknađena ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 7 dana prije planiranog check-in datuma. Za poništenja koja će uslijediti manje od 7 dana prije planiranog check-in datuma neće biti nikakve nadoknade.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Heros Housing
gospođa M. Prins

gospođa M. Prins

Dobar dan, Dopustite da se predstavim: ja sam Miranda iz Heros Housinga i uživamo u tome da naši gosti svaki dan imaju fantastično iskustvo odmora. U raznim smještajima u Nizozemskoj i Španjolskoj želimo osigurati da našim gostima ništa ne nedostaje tijekom boravka. Ukoliko dođe do problema, uvijek smo na raspolaganju i pomoći ćemo Vam osobno.


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 456841

Posljednje ažuriranje: 19.04.2024

Oglas je online od: 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/456841.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
8% Popust 01.05 do 31.05.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina