Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Chalet Bellevue

Vaš luksuzni biotop visoko iznad doline u Leine/Weserberglandu (Donja Saska)

maks.  4   Gosta/Gostiju
96m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
96m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Otkrijte našu šarmantnu kuću za odmor "Chalet Bellevue" u Delligsen-Hohenbüchenu, savršenu destinaciju za odmor za do 4 osobe. Na 96 četvornih metara stambenog prostora možete očekivati 1 veliki, udoban dnevni boravak, 2 ugodne spavaće sobe, 1 veliki zimski vrt s opsežnom bibliotekom, ergometrom i brojnim igrama te 1 kupaonicu, okruženu prekrasnim prirodnim krajolikom s pogledom na planine i brda.



Uživajte u jutarnjoj kavi na balkonu udišući svježi zrak i prostran pogled na okolicu. U prostranom vrtu možete se opustiti i opustiti. Za večeri s roštiljem dostupan je roštilj. Na parkingu koji se zaključava u kući za odmor ima mjesta za vaš automobil (2 parkirna mjesta). Tu je i spremište koje se može zaključati za vaše motore ili bicikle.



3 terase vas pozivaju na druženje, dok kamin unutar planinske kuće stvara ugodnu atmosferu. Klima uređaj jamči ugodne temperature i za vrućih dana. U moderno opremljenoj kuhinji pronaći ćete sve pogodnosti kao što su perilica posuđa, mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu i aparat za kavu. Posteljina je osigurana za vaš boravak.



UHD/4k televizor, besplatni, brzi WiFi (100 Mbit/s), Sony Playstation 4 i klasična gitara pružaju zabavu. Dostupni su i perilica rublja, glačalo i sušilo za kosu. Minimalni period najma 3 mjeseca, maksimalan period najma 6 mjeseci. Chalet Bellevue je rezidencija za nepušače i izričito nije mjesto za zabave!



Inspirirajte se u 19 slika koje vam pružaju uvid u ljupko namještene sobe i idilično okruženje kuće za odmor. Otkrijte raznolikost flore u okolici, ugodan dnevni boravak s drvenim elementima i primamljivu kuhinju. Doživite nezaboravan odmor u Chalet Bellevue i uživajte u ljepoti prirode u Delligsen-Hohenbüchenu.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 2
dupli krevet (180x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 3 km

3 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 60 km Hannover (HAJ)

60 km

Kolodvor 6 km Alfeld

6 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuća sa zelenim ravnim krovom nalazi se iznad sela Hohenbüchen u Leine/Weserberglandu u okrugu Holzminden (Donja Saska). Smješten izravno u šumi, pruža prekrasan i neometan pogled na selo, livade i polja u dolini te šumovite planinske lance Leine i Weserbergland.



Udaljenosti:



- Delligsen (Rewe, Aldi, pekara, restorani, ljekarna itd.) 3 km

- Alfeld 6 km

- Hamelin 41 km

- Bodenwerder 28 km

- Eschershausen 13 km

- Hildesheim 40 km

- Hannover 50 km

- Einbeck 21 km

- Zelena karta 4 km

- Duingen 6 km

- Holzminden 32 km

- Gronau 19 km

- Bad Salzdetfurth 27 km

- Northeim 43 km

- Göttingen 64 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Biciklizam
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 12:00
Čekiranje pri odlasku: 12:00
Kaucija: 500 €
Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Naša cijena je "all inclusive", odnosno uključuje grijanje, struju, internet, vodu, ogrjev, parkirna mjesta, završno čišćenje itd.



Način plaćanja: 50% u roku od 5 radnih dana od rezervacije (bankovni transfer ili PayPal), 50% gotovinsko plaćanje prilikom preuzimanja ključeva na licu mjesta.

Mogućnosti Plaćanja:

Prijenos
PayPal
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Polovina iznosa Vašeg bukinga umanjena za pristojbu koja se odnosi na poništenje tj. storniranje istog biće Vam vraćena tj. nadoknađena ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 7 dana prije planiranog check-in datuma. Za poništenja koja će uslijediti manje od 7 dana prije planiranog check-in datuma neće biti nikakve nadoknade.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 21.11.2023


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin J. Gutowski

gospodin J. Gutowski

Dobrodošli u naš “Chalet Bellevue”, vaš zeleni biotop visoko iznad doline. Otvoreno za sezonu jesen/zima 2023. nakon opsežnog renoviranja/renoviranja i potpunog, visokokvalitetnog opremanja u ljeto 2023. Ovaj “Chalet Bellevue” ispunjava vaša visoka očekivanja. U ovoj potpuno opremljenoj kući usred parkovnog vrta od oko 1500 četvornih metara, koja je isključivo na raspolaganju vama, s pogledom do 30 kilometara, možete se odvojiti od posla i stresa na 3-6 mjeseci. S natkrivenog jugozapadnog balkona ili jedne od tri terase pruža se pogled daleko u dolinu. Iza kuće, vrata vode izravno u susjednu šumu i do poznate pješačke staze Ith-Hils. Jednokatni drveni bungalov sagrađen je sredinom 1960-ih, a tijekom godina značajno je proširen. U 2018. 3 sobe spojene su prostranim zimskim vrtom koji je također pogodan za sastanke i razgovore. Moderno opremljena kuhinja je potpuno opremljena sa svim malim i velikim sadržajima. Osim centralnog grijanja, na raspolaganju je i ugodan kamin, a prostranim dnevnim boravkom možete po želji upravljati i pomoću klima uređaja. Prostrana kuhinja služi i kao blagovaonica - kuhanje i jelo s pogledom na dolinu! Uz prostrani dnevni boravak s panoramskim prozorima od poda do stropa, tu su i dvije potpuno opremljene nove spavaće sobe, svaka s bračnim krevetom (200x180 cm) te praktičnim i prostranim ugradbenim ormarima. Na posjedu se nalaze 2 parkirna mjesta bez dodatnih troškova, prostrana, zaključana i osvijetljena šupa za vaše bicikle ili motocikle te vrtna šupa s terasom tik uz šumu. Ispred kuće nalazi se jezerce s puno lopoča, okruženo bujnim biotopom raznih biljaka, cvijeća, grmova, voća, orašastih plodova i ukrasnog drveća. Ovo romantično i inspirativno utočište dio je mirnog područja za odmor čiji tihi karakter privlači odgovarajuće stanovnike. To izričito nije mjesto za zabavu.


ostale informacije

Broj objekta: 456845

Posljednje ažuriranje: 22.11.2023

Oglas je online od: 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/456845.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina