Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju
maks.  6   Gosta/Gostiju
90m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
90m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 14 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Naš apartman za odmor “Funky Four” za do 6 osoba potpuno je novi apartman koji je dovršen tek 2022. Blizu je plaže, stilski i udobno namješten, bez prepreka i vrlo udoban.

Apartman za odmor impresionira, između ostalog: posebno zbog svog odličnog položaja gotovo odmah iza nasipa, samo 170m od mora. Za 3 minute hoda do šetnice i mora.

Stan se nalazi na 1. katu kuće sa 8 osoba i do njega se dolazi stubištem ili liftom.

U prostranom ulaznom prostoru pronaći ćete dovoljno mjesta za cipele i jakne.

Srce apartmana je veliki, udoban dnevni boravak s 2 prostrane, udobne sofe i smart TV-om. Blagovaonica je opremljena velikim, rustikalnim drvenim stolom i posebno udobnim stolicama.

Sunčani balkon dužine preko 8m okrenut je prema jugu. Ima natkriveni i nenatkriveni prostor te je opremljen rashlađenim salonom i ležaljkom. Sa balkona se vidi na susjedne kuće i nasip.

Malo povučena u dnevnom boravku je otvorena, elegantna kuhinja s potpuno novom, opsežnom i visokokvalitetnom opremom.

U malom spremištu pronaći ćete perilicu rublja, konjić za odjeću, 4 dodatne sklopive stolice, dječju visoku stolicu, sklopivi krevetić za bebe, ležaljku i usisavač kao i veliku policu za vaše kupovine.

Prva spavaća soba za 2 osobe opremljena je kvalitetnim, udobnim krevetom s oprugom (180 x 200 cm), ormarom s 3 vrata, foteljom i TV-om.

Druga, veća spavaća soba za do 4 osobe opremljena je sa 2 kvalitetna, masivna bračna kreveta na kat (spavaće površine svaki 90 x 200 cm), stolarska izrada po mjeri. Ovi kreveti su izuzetno udobni i idealni ne samo za djecu, već i za (mlade) odrasle osobe. Ova spavaća soba također ima 2 velika stalka za odjeću, udoban kutak za hlađenje, TV i radni stol sa radnom stolicom i dodatnom lampom za kućni ured ili posao.

Visokokvalitetna, unutarnja kupaonica opremljena je umivaonikom, WC-om, walk-in, vrlo velikim tušem, držačem za ručnike i velikim prednjim ogledalom. Vrhunac ovdje je ugodna sauna za do 2 osobe, koja se može zagrijati do 80 °C. Kupaonica je također opremljena sušilom za kosu, stolcem, policom i vješalicama za ručnike.



Svi prozori i prozorske fronte u cijelom stanu su od poda do stropa, stan je svijetao i obasjan svjetlom. Sve prostorije bez iznimke mogu se potpuno zamračiti električnim roletama.

Stan se grije podnim grijanjem i pametnim sustavom grijanja, tako da se u hladnijim godišnjim dobima stvara ugodna, ugodna toplina.



Informacije o stanju parkinga: Apartman "Funky Four" ima vlastito privatno parkirno mjesto (br. 5) uključujući nadstrešnicu i malu ostavu. Ostava na parkiralištu dostupna je isključivo za vaš boravak. Ovdje se mogu parkirati dva bicikla, kolica ili ručna kolica. Za informacije za one koji dolaze s krovnom kutijom na svom automobilu: Visina nadstrešnice za automobil je 2,30 m na najnižoj točki (imajte na umu ovo kako biste izbjegli oštećenje krovne kutije i nadstrešnice).

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 2
krevet na potkrovlju (100x200 cm)
krevet na potkrovlju (100x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.17 km

0.17 km

Mogućnost kupovine 0.75 km

0.75 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 80 km Lübeck

80 km

Kolodvor 17 km Neustadt iH

17 km

Izlaz s autoceste 16 km A1 Lensahn

16 km


Mjesto i položaj smještaja

Uživajte u dugim šetnjama obalnim šetalištem u Dahmeu ili Kellenhusenu ili krenite na duge vožnje biciklom kroz zaleđe.



Dopustite da vas nadahne i očara prekrasan zaljev Lübeck. Mnoge, naizgled beskrajne mogućnosti za aktivnosti u slobodno vrijeme ne ostavljaju ništa nedovoljno željeno. Bilo kultura, rekreacija i opuštanje, sport i akcija ili čista zabava u slobodno vrijeme... Sve je to dostupno u Dahmeu, Kellenhusenu iu susjedstvu.



Posljednje, ali ne manje važno, obala Baltičkog mora Schleswig-Holsteina jedno je od najsunčanijih područja za odmor u Njemačkoj.



Provest ćete nezaboravan odmor u jednom od naših apartmana za odmor, a oba su opremljena s puno ljubavi i strasti. Vjerni našem motu: Opustite se. Uživati. Budi sretan.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Biciklizam
Plivanje
Surfanje
nogomet
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 14 dana prije dana dolaska.
  • 100% Erstattung, wenn Sie mindestens 14 Tage vor dem Check-in stornieren. Keine Erstattung, wenn Sie weniger als 14 Tage vor dem Check-in stornieren.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FeWo Funky Four
obitelj C. Jordan

obitelj C. Jordan

Dragi gosti, Ovdje vam se želimo ukratko predstaviti. Mi smo peteročlana obitelj iz Hessena. Budući da su nam djeca bila vrlo mala, ljetovali smo na prekrasnom Baltičkom moru i izgubili smo srce na obali Schleswig-Holsteina. Godine 2021. ostvarili smo svoj san i kupili 2 stana u Dahme & Kellenhusen na samoj plaži. Oba apartmana su rezervirana za odličan odmor od ljeta 2022. Željeli bismo vam pružiti nezaboravna iskustva odmora u prekrasnim apartmanima koji nude svu udobnost i omogućuju vam da zaboravite svakodnevni život u jednoj od najljepših i najsunčanijih regija u Njemačkoj. U posljednjih nekoliko mjeseci bili smo s vama puno entuzijazma i ljubavi poseban okus Temeljitost visokokvalitetni namještaj i oprema i puno strasti stvorio dva prekrasna apartmana za odmor u Dahme & Kellenhusen u kojima možete doživjeti posebne trenutke. Želimo vam sjajan odmor kakav smo mi imali i provodimo i veselimo se vašem posjetu! Vaša obitelj Jordan Corinna i Magnus Jordan


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 457135

Posljednje ažuriranje: 27.04.2024

Oglas je online od: 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/457135.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 14 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina