Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kröte 5

Wendland Elb-Ufer-Drawehn Lüneburg Heath

maks.  4   Gosta/Gostiju
65m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
65m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

U renoviranoj kući na tri stupa iz 1790., moderan, udoban apartman za odmor od 65 m² smjestio se u nekadašnjem gumnu i stajskom dijelu stare seoske kuće.

Apartman je renoviran i opremljen biološkim građevinskim materijalima. Prostrana, visoka dnevna soba s otvorenim drvenim okvirima i ostakljenim vratima staje (Grot Dör) stvara jedinstvenu atmosferu. Suvremeno uređen nudi prostor za do 4 osobe na odmoru, proširenje na 6 osoba, za kraći odmor, moguće je s kaučem na razvlačenje u dnevnom boravku.



Otkrijte idilični Wendland i provedite svoj odmor u našem šarmantnom apartmanu Kröte 5 u Waddeweitzu. Apartman od 65 četvornih metara može primiti do 4 osobe i ima 1 dnevni boravak s integriranom čajnom kuhinjom, 2 spavaće sobe i 1 kupaonicu. Uživajte u pogodnostima našeg moderno opremljenog apartmana, kao što je potpuno opremljena čajna kuhinja sa zamrzivačem, perilicom posuđa, hladnjakom, kuhalom za vodu i aparatom za kavu. Posteljina, TV, perilica rublja, glačalo i sušilo za kosu također su na raspolaganju za vašu udobnost.



Opustite se na ugodnoj terasi i koristite roštilj za druženje uz roštilj. Za naše male goste na raspolaganju su dječji krevetić i visoka stolica. Besplatni WiFi je naravno uključen. Svoj automobil možete udobno parkirati na parkiralištu u sklopu objekta, a zahvaljujući wallboxu (stanici za e-punjenje) također možete jednostavno napuniti svoj električni automobil. Na raspolaganju su vam i bicikli za istraživanje prekrasnog okoliša.



Apartman je okružen slikovitim krajolikom s brojnim biljkama, drvećem i vodotokom. Seoska atmosfera poziva vas da se opustite i opustite. Moguć je dugoročni najam, a stan je namijenjen nepušačima.



Dopustite da vas inspiriraju ljubazno namještene sobe i visokokvalitetni dizajn interijera. Apartman impresionira svojom svijetlom i prijateljskom atmosferom, koja je naglašena velikim prozorima i skladnom shemom boja. U udobnom dnevnom boravku i spavaćim sobama pronaći ćete brojne drage detalje, poput biljaka, slika i atraktivne rasvjete. Moderna kupaonica ima tuš, umivaonik i WC.



Istražite Wendland na osiguranim biciklima i otkrijte raznolik životinjski svijet, poput ptica, pataka i krava, u neposrednoj blizini apartmana za odmor. Uživajte u miru i spokoju koji karakterizira Wendland i provedite nezaboravan odmor u našem apartmanu Kröte 5 u Waddeweitzu.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet
jednokrevetna
jednokrevetna

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 12 km

12 km

Mogućnost kupovine 7 km

7 km

Restoran 15 km

15 km

Centar grada/mjesta 4 km

4 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 103 km Hannover

103 km

Kolodvor 14 km Bahnhof Schnega

14 km

Izlaz s autoceste 57 km Lüneburg

57 km


Mjesto i položaj smještaja

Selo Kröte nalazi se na zapadu okruga Lüchow-Dannenberg, nekoliko kilometara južno od savezne autoceste B 493 (Lüchow-Uelzen). Ovdje su prve staze takozvanog Hoher Drawehna. Krajolik je blago valovit i šumovit. Oko sela su livade, njive i šumske površine. Ovo idilično okruženje poziva vas na opuštajuće vožnje biciklom i duge šetnje.

Samo selo se sastoji od oko 10 kuća i nekada je bilo tzv. malo okruglo selo. Iz Krötea možete doći do okružnih gradova Lüchow ili Uelzen sa svim trgovinama, liječnicima, uredima, školama i širokim rasponom slobodnih aktivnosti za oko 20 minuta vožnje automobilom. U obližnjem gradu Wittfeitzen postoji grijani šumski bazen.

Mirna lokacija jer je promet vrlo smanjen. Svake godine u blizini se gnijezdi par ždralova koji se često mogu vidjeti na poljima, a svojim dojmljivim krikom parenja daju osjećaj jedinstvenosti prirode.

Putovanje na Elbu i drvene gradove Hitzacker, Lüchow, Dannenberg ili Salzwedel isplati se bez obzira na vremenske prilike. U Uelzenu se nalazi Hundertwasser željeznička stanica i velika seljačka tržnica srijedom i subotom. Iznajmljivači će rado pružiti daljnje savjete za izlete, planinarenja, biciklističke ture ili kulturne događaje na licu mjesta.

Adresa: Bodo Plewe 29496 Kröte 5 Općina Waddeweitz

Automobilom: S juga, zapada i sjevera preko Uelzena u smjeru Lüchowa na B 493 nakon otprilike 20 km skrenite desno za Kröte.

S istoka preko Lüchowa u smjeru Uelzena, skrenite lijevo nakon otprilike 20 km. U gradu je drvena kuća broj 5 s desne strane.

Vlakom do željezničke stanice Uelzen. (20 km), željeznička stanica Schnega (12 km) Nastavite autobusom, taksijem ili biciklom.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Biciklizam
golf
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
nogomet
izleti brodom
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 11:00

Uvjeti poništenja:

  • Iznos Vašeg bukinga umanjen za pristojbu koja se odnosi na poništenje istog biće Vam vraćen tj. nadoknađen ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 1 dan prije planiranog check-in datume, i to do 12 sati u podne po srednjeeuropskom vremenu. Za slučaj poništenja koja bi uslijedila manje od jednoga (1) dana prije planiranog check-in datuma, nadoknada odgovara iznosu bukinga umanjenom za cijenu prvog noćenja i za pristojbu koja se odnosi na ponoštenje.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin B. Plewe

gospodin B. Plewe

ostale informacije

Broj objekta: 458367

Posljednje ažuriranje: 02.03.2024

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/458367.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina