Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju
maks.  4   Gosta/Gostiju
55m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
55m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 59 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Prostrana, lijepa i bogato opremljena kuća za odmor prikladna za obitelj iznad jezera Garda nudi puno prostora za 4 osobe.



Naša kuća za odmor nalazi se u turističkom parku "Villaggio di Sunclass", oko 500 m visoko iznad jezera i blago se smjestila na velikoj padini na kraju platoa Tignale u parku prirode "Alto Garda Bresciano".

Ono što vam prvo upada u oči i ostaje u sjećanju je pogled na planinski masiv Monte Baldo nasuprot. Bilo s terase ili iz dnevnog boravka, pogled na zelenu šumu do planinskog lanca je fantastičan u bilo koje doba dana.

Kuća se nalazi na mirnoj lokaciji s privatnom terasom u blizini bazena i opremljena je svime što vam je potrebno za prekrasan odmor. Bilo romantično kao par, s prijateljima ili kao obitelj, svatko će ovdje pronaći odgovarajući smještaj.

Kuhinja koja je opremljena sa svim komforom nudi vam obilje posuđa i pribora za jelo, a kuća također ima TV, radio, WiFi, turističke vodiče, opise planinarenja, knjige, igre i roštilj. Besplatni bazen nalazi se na pješačkoj udaljenosti, a ovdje također možete kupiti rashladna pića i grickalice na kiosku tijekom boravka na bazenu.

Tijekom ljetne sezone također možete naručiti svježe žemlje i preuzeti ih u administraciji/bazenu ujutro

Pješačka staza vodi od kuće do ugodnog centra Gardole s izvrsnim pizzerijama i osterijama. Svakako vrijedi istražiti središte Tignalea. Ljeti uvijek postoji program u večernjim satima s malom ljetnom tržnicom, glazbom uživo, bingo večerima itd.

Volite li planinariti, možete se uputiti i na planinski vrh Cima Piemp s planinskom kolibom, vodopad Tignale ili Montecastello. Otkrijte šarmantnu kuću za odmor Casa Vista Monte u Tignaleu, koja može primiti do četiri osobe u dvije spavaće sobe i jednoj kupaonici na 55 četvornih metara stambenog prostora. Kuća za odmor okružena je prekrasnim planinskim krajolikom i nudi niz sadržaja koji će vaš boravak učiniti nezaboravnim.



Započnite dan uz kavu na terasi i uživajte u svježem planinskom zraku i pogledu koji oduzima dah. Kuhinja je opremljena modernim uređajima, uključujući perilicu posuđa, mikrovalnu pećnicu, kuhalo za vodu i aparat za kavu. Uživajte u jelima na otvorenom za stolom ispod drveća, okruženi ljepotom prirode.



Kuća za odmor ima lijepo uređenu okućnicu idealnu za opuštanje i uživanje na suncu. Za društvene večeri s roštiljem dostupan je roštilj. Dostupno je i parkirno mjesto kako biste mogli sigurno parkirati svoje vozilo.



U kući ćete pronaći ugodnu atmosferu s udobnim namještajem i primamljivim dekorom. Za zabavu su vam dostupni televizija i besplatni WiFi. Našim malim gostima na raspolaganju su visoka stolica i dječji krevetić. Kupaonica je opremljena sušilom za kosu.



Kuća za odmor Casa Vista Monte nudi sve što je potrebno za opuštajući odmor. To je savršeno mjesto za uživanje u ljepoti prirode, dok istovremeno doživljavate udobnost i udobnost. Rezervirajte svoj boravak danas i očekujte nezaboravne dane u Tignaleu.
Broj licence ili registracije: 017185-CNI-00557

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (160x200 cm)
Spavaća soba 2
jednokrevetna (80x200 cm)
jednokrevetna (80x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Mjesto i položaj smještaja

Park za odmor na jezeru Garda pripada Gardoli, glavnom gradu općine Tignale, na rubu prirodnog parka "Parco Alto Bresciano". Zbog velike površine svim bungalovima u kompleksu zajedničko je da su dovoljno udaljeni od svojih susjeda.

Veliki bazen (25 x 10 m) s okolnom terasom za sunčanje te suncobranima i ležaljkama (besplatno) živahno je središte turističkog parka. Idealan je za obitelji s djecom: postoji odvojeni dječji bazen s malim toboganom i odvojeni dječji bazen. Tijekom sezone angažirani su službeni spasioci.



Na jezeru se izmjenjuju tihi zaljevi i živahna mjesta kao što su Limone, Campione, Gargnano ili Saló. Na njegovim obalama nalazi se više od 20 slikovitih mjesta do kojih se može doći i brodom. No isplati se i daljnje izlete, jer jezero Garda ima mnogo više za ponuditi. Poznati gradovi poput Verone, Milana ili Venecije svakako su vrijedna odredišta.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 59 dana prije dana dolaska.
  • Kündigt der Mieter den Vertrag vorzeitig, ohne einen Nachmieter zu benennen, der diesen Vertrag zu denselben Bedingungen erfüllt, sind folgende Kosten als Entschädigung inklusive Bearbeitungsgebühr zu zahlen: o Bis 59 Tage vor Mietbeginn 10% des Mietpreises unabhängig von einer Weitervermietung o Bis 45 Tage vor Mietbeginn 50% des Mietpreises o Bis 21 Tage vor Mietbeginn 80% des Mietpreises o später als 21 Tage vor Mietbeginn 90% des Mietpreises Der Vermieter ist gleichfalls bemüht einen Nachmieter zu finden. Die Stornierung muss schriftlich erfolgen. Maßgebend ist der Zeitpunkt der Zustellung der Kündigung beim Vermieter. Bricht der Mieter den Aufenthalt vorzeitig ab ist der gesamte Mietpreis zu zahlen.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 24.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa C. Graeve

gospođa C. Graeve

Od početka 2023. godine vlasnici smo Casa Monte Vista u turističkom parku Villaggio di Sunclass/Tignale. Uložili smo puno vremena u pripremu i opremanje kuće prema našim željama i zamislima. Ova kuća je naša druga kuća u kompleksu. Naša djeca većinu godine provode u zatvorenom prostoru sa svojim prijateljima i poznanicima. Obližnji bazen i obližnje mogućnosti za planinarenje posebno su privlačni. Sretni smo što slobodno vrijeme u godini stavljamo na raspolaganje zainteresiranim putnicima, parovima i obiteljima. Otkrijte jezero Garda i Tignale s njegovim prekrasnim kutcima i posebnim stavom prema životu. Uvijek smo bili u dobrom kontaktu s našim gostima i dajemo vam detaljne upute prilikom rezervacije, kao i najnovije informacije o jezeru Garda, Tignaleu i našem turističkom parku. Prije, za vrijeme i nakon vašeg boravka, naravno, u svakom trenutku smo dostupni za vaša pitanja, savjete ili sugestije.


Dalji smještaji od gospođa C. Graeve


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 458689

Posljednje ažuriranje: 24.04.2024

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/458689.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 59 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina