Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju
maks.  4   Gosta/Gostiju
141m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
141m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Otkrijte našu prekrasnu kuću za odmor Vitoria 29 u Teuladi, udobnu nekretninu koja može primiti do 4 osobe na 141 kvadratnom metru stambenog prostora. Kuća ima 2 spavaće sobe i 2 kupaonice, opremljene svim potrebnim sadržajima.



Kuća za odmor Vitoria 29 nudi prekrasan vrt, savršen za opuštanje u sunčanim danima. Na raspolaganju vam je roštilj za uživanje u ukusnim jelima na otvorenom. Tu je i bazen koji je dobrodošao način da se rashladite u vrućim danima.



Za vaša vozila osiguran je parking.



Kuća ima nekoliko prostranih terasa, idealnih za opušteni doručak ili večernje piće. Klima uređaj osigurava ugodnu klimu u prostoriji. Potpuno opremljena kuhinja ima perilicu posuđa, kuhalo za vodu, toster i aparat za kavu. Posteljina je osigurana, a tu su i televizori za vašu zabavu. Dostupni su i perilica rublja, glačalo i sušilo za kosu.



Našim malim gostima na raspolaganju je visoka stolica. Kuća ima WiFi tako da uvijek možete biti online. Moguć je dugoročni najam, au kući je zabranjeno pušenje.



Dizajn interijera je moderan i ugodan, s visokokvalitetnim drvenim podovima i elegantnim rasvjetnim tijelima. Spavaće sobe su udobne i pozivaju na opuštanje. Kupaonice su moderne i imaju potrebne sadržaje. Kuhinja je potpuno opremljena i nudi dovoljno prostora za kuhanje.



Kuća za odmor Vitoria 29 u Teuladi savršeno je mjesto za opuštajući odmor. Rezervirajte svoj boravak već danas!
Broj licence ili registracije: VT-497832-A

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 2
jednokrevetna (90x200 cm)
jednokrevetna (90x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 2.6 km

2.6 km

Mogućnost kupovine 1.1 km

1.1 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 2.5 km

2.5 km

Zračna luka 92 km Alicante

92 km

Kolodvor 5.2 km Estación de Teulada

5.2 km

Izlaz s autoceste 10 km Salida 63 - Benissa

10 km


Mjesto i položaj smještaja

Teulada Moraira je šarmantni gradić na Costa Blanci u Španjolskoj.



Teulada Moraira je destinacija puna iznenađenja. Od prekrasnih uvala do povijesnih ulica, proslava i aktivnosti tijekom cijele godine.



Teulada Moraira ima toliko toga za ponuditi da je vrijedi posjetiti tijekom cijele godine, s impresivnom povijesnom i prirodnom baštinom koju treba vidjeti. Naravno, tu je i prekrasna plaža te brojni festivali i tradicionalne aktivnosti koje se oduvijek slave u ovoj zajednici.



Posebnost je što se Teulada Moraira sastoji od dva gradska centra: Teulada je u unutrašnjosti, a nekoliko kilometara dalje, na obali, nalazi se Moraira.



Teulada Moraira vrijedi za mnoge vrste putnika. Ako tražite sunce i more, pronaći ćete pravo mjesto u dvije prekrasne uvale i plaže L'Ampolla, Les Platgetes i El Portet. Pripremite disalicu i masku za ronjenje jer je kristalno čista voda idealna za istraživanje bioraznolikosti morskog dna.



Plaže su male i udobne i sve su nagrađene plavom zastavom.



Teulada Moraira ima što ponuditi i za planinare, na primjer preporučujemo šetnju uz Cap d'Or, potpuno ravnu rutu na kojoj možete istraživati floru i faunu.

Prirodni rezervat Les Sorts poziva vas da istražite, a izvori u ovoj općini također su među atrakcijama koje privlače brojne posjetitelje, a tu je i veliko rekreacijsko područje pored fontane Santa i obližnje fontane de la Jana.



Teulada je svojom arhitekturom jedinstveno mjesto za šetnju uličicama ovog šarmantnog mjesta. Posebno vrijedi vidjeti crkvu Santa Catalina Mártir, kapelu Divina Pastora i Sala de Jurats i Justicies. Na obali možete vidjeti i dvorac Moraira i osmatračnicu Cap d'Or.



Što se nematerijalne kulturne baštine tiče, u Teuladi Morairi velik naglasak stavljen je na tradicionalne festivale. Kalendar ovog grada uključuje niz događanja koja tijekom cijele godine privlače mještane i posjetitelje da uživaju u njegovoj tradiciji i gastronomiji na otvorenom. Tu su, primjerice, festival Moscatel, festival Maura i kršćana, festival Tijelova, festival u San Antoniju, festival Divina Pastora ili Uskrsni festival u Teuladi.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
stolni tenis
izleti brodom
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 350 €
Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijena najma uključuje troškove vode, plina za kuhanje i struje za 60 € tjedno. Ako potrošnja premašuje ovu cijenu, svaki dodatni kW električne energije naplaćuje se 0,25 €, a vode 1,70 €/m3. Ako je potrebno plinsko centralno grijanje, plinske boce će se posebno naplaćivati na temelju trenutne cijene plina. Po boravku se dobivaju 4 plinske boce po trenutnoj cijeni, koje se moraju platiti kada se uključi grijanje. Kuću je moguće grijati na struju ili klimu.



Kako bi se izbjegao veliki plastični otpad, u kući su dostupne besplatne boce za vodu od 19 litara s pumpicama, koje se mogu koristiti za ponovno punjenje boca za vodu koje su također priložene. U cijenu je uključena jedna boca tjedno. Po potrebi se mogu kupiti dodatne boce po cijeni od 5,50 €.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 30 dana prije dana dolaska.
  • You will be refunded half of the booking amount minus the cancellation fee, if you cancel the booking at least 14 days before the planned check-in until 12 o’clock midday CET (Central European time). For cancellations which are made less than 14 days before check-in there will be no refund.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 17.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa S. Van der Weij Schroth

gospođa S. Van der Weij Schroth

Iznajmljujemo našu prekrasnu kuću za odmor privatno i želimo da se naši gosti osjećaju kao kod kuće u našoj prekrasnoj kući za odmor. Rado ćemo osobno pozdraviti naše goste i rado ćemo odgovoriti na sva pitanja bez narušavanja njihove privatnosti. Mi smo Drinnie prijateljski raspoloženi


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 458753

Posljednje ažuriranje: 17.04.2024

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/458753.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina