Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Toscolano Maderno

maks.  6   Gosta/Gostiju
50m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
50m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Nekretnina se nalazi u rezidenciji Borgo Alba Chiara u Toscolano Madernu. Kompleks i smještaj nastali su obnovom stare renesansne građevine iz 16. stoljeća. Tijekom obnove posebno se pazilo na očuvanje postojećih građevinskih elemenata kao što su svodovi od opeke i kamena te kameni balkoni. Dopustite da vas očara šarm ovog kompleksa i uživajte u jedinstvenom boravku punom povijesti i kulture. Kompleks se nalazi samo nekoliko minuta hoda od prekrasnog jezera Garda. Rezidencija također ima bazen s dva bazena, koji pozivaju i mlade i stare da se zajedno brčkaju. Gosti također imaju pristup perilici i sušilici rublja na kovanice. WIFI je dostupan besplatno u kompleksu.

Trosobni apartman Trilo A3 površine 50 četvornih metara može primiti maksimalno 6 osoba (uključujući i bebe). Smještaj ima spavaću sobu s bračnim krevetom i dječju sobu s dva odvojena kreveta ili krevetom za jednu osobu. Ako je potrebno, kauč na razvlačenje za dvije osobe i dodatna fotelja na rasklapanje (u varijanti sa samo jednim krevetom u dječjoj sobi) u spojenom dnevnom i blagovaoničkom prostoru nude još više mogućnosti za spavanje. Ovisno o namjeni i varijanti stana, dvije spavaće sobe su smještene na otvorenoj galeriji u potkrovlju. Dobro opremljena čajna kuhinja u dnevnom dijelu ima električni štednjak, posuđe, pribor za jelo, lonce, aparat za filter kavu, mikrovalnu pećnicu i hladnjak s pretincem za led. Kupaonica je opremljena umivaonikom, sušilom za kosu, wc školjkom i tušem. Neki od smještaja imaju vanjski prostor (balkon/terasa). SAT-TV i parkirno mjesto već su uključeni u cijenu najma. Klima uređaj i grijanje također su dostupni uz nadoplatu. Prema potrebi, ručnici ili posteljina se također mogu iznajmiti na licu mjesta (molimo rezervirati prilikom rezervacije). Obitelji s malom djecom imaju mogućnost najma kompleta koji se sastoji od visoke stolice i dječjeg krevetića na licu mjesta (molimo rezervirati prilikom rezervacije). Uz igralište nalazi se prostor za roštilj koji mogu koristiti svi gosti. Dakle, ništa ne stoji na putu ugodnoj večeri uz roštilj. Vrijeme putovanja od talijanske granice cca 2 sata. Napomena: Ako trebate više od jednog smještaja, to je obično moguće kod nas jer imamo nekoliko objekata istog tipa kuće.

DAN DOLAZKA + TRAJANJE BORAVKA

U razdoblju od 29. lipnja do 6. rujna 2024. dani dolaska i odlaska su subote (minimalni boravak 7 noćenja). U razdoblju od 18. svibnja do 31. svibnja 2024. dani dolaska i odlaska su ponedjeljak, utorak, četvrtak, petak, subota i nedjelja (minimalni boravak 5 noćenja). Ostatak vremena, dani dolaska i odlaska su ponedjeljak, utorak, četvrtak, petak, subota i nedjelja (minimalni boravak 3 noći). Napomena: Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na zakazani dan dolaska, naravno možete se prijaviti sljedeći dan (molimo da nas obavijestite prije dolaska). Isto vrijedi i ako želite otići ranije. I ovdje je moguć polazak dan ranije. Međutim, razdoblje najma/cijena najma navedena za rezervaciju ostaje nepromijenjena.

PLAŽA

Kompleks je samo nekoliko minuta udaljen od javne šljunčane plaže, tako da ništa ne stoji na putu jednodnevnom kupanju s obitelji! Malo dalje je “Lido Azzuro” u Madernu. To je jedna od rijetkih pješčanih plaža na jezeru i naplaćuje se. Tu su suncobrani, igralište za djecu i skakaonica. Za goste koji dolaze sa svojim vjernim četveronožnim prijateljem, u blizini smještaja nalazi se i plaža za pse, plaža Bau. To uključuje kiosk, suncobrane za pse i spasioca koji brine o sigurnosti svih gostiju.

BAZEN

Rezidencija ima prostor za upravljanje bazenom s dječjim bazenom za male goste koji mogu ispustiti paru i bazenom s whirlpoolom za iskusne plivače. Opustite se uz opuštajući dan uz bazen i uživajte u prekrasnom pogledu na grad i jezero. Gostima su na raspolaganju besplatni suncobrani i ležaljke.

PRIKLADNO ZA OBITELJ

Kompleks ne samo da osvaja bodove kod obitelji zahvaljujući svojoj blizini plaže - naravno, dječji bazen i malo igralište za male goste također su obavezni! Obitelji s malom djecom također imaju mogućnost najma kompleta na licu mjesta koji se sastoji od stolice za hranjenje, kreveta za bebe i kadice za bebe.

SLOBODNO VRIJEME I SPORT

Osim bazena na licu mjesta, gosti također imaju priliku pješačiti kroz brda. Ako želite, možete pokušati naučiti jedrenje na dasci na plaži ili posjetiti jedan od teniskih i golf terena u okolici (uz nadoplatu). Na jezeru Garda sigurno nikad neće biti dosadno!

KUPOVINA

U okolici rezidencije naći ćete mogućnosti za kupovinu gdje se možete opskrbiti svakodnevnim artiklima i namirnicama. Centar Maderna također je odličan za šetnju.

UGOSTITELJSTVO

Smještaj ima dobro opremljenu čajnu kuhinju s električnim štednjakom, posuđem, priborom za jelo, loncima, aparatom za filter kavu, mikrovalnom pećnicom i hladnjakom s pretincem za led. Ako više volite da vam se nešto skuha na odmoru, možete posjetiti i jedan od restorana u blizini.

KUĆNI LJUBIMCI

U za to predviđenom smještaju dopušten je boravak najviše jednog kućnog ljubimca male do srednje veličine (cca. 10 kg) kojeg je potrebno prijaviti prilikom rezervacije. Prilikom rezervacije navedite svoju pasminu i težinu.

POSEBAN

-

DOLAZAK

Detaljne informacije o putovanju dobit ćete zajedno s putnim dokumentima.

Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Klima uređaj Klima uređaj

Vanjsko područje

balkon
Roštilj
Dječje igralište
Bazen
Mjesto za parkiranje

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Aparat za kavu
Posuđe

Uređaji i pribori

Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

2 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 1.2 km

1.2 km

Restoran 0.03 km

0.03 km

Centar grada/mjesta 1.3 km

1.3 km

Zračna luka 116.65 km Flughafen Milano Linate (LIN)

116.65 km


Mjesto i položaj smještaja

LOKACIJA

Rezidencija se nalazi u neposrednoj blizini plaže i stoga je idealna za opuštajući odmor na plaži s obitelji. Središte Maderna također je na dohvat ruke i poziva vas na zajedničku šetnju.

MJESTO I OKOLICA

Toscolano-Maderno nalazi se na zapadnoj obali jezera Garda. Zajednicu, koja je izrasla iz dvaju gradova, dijeli samo rijeka Toscolano. Maderno ima prekrasnu staru gradsku jezgru i mnogo lijepih vila u velikim vrtovima duž ulice uz rijeku. Ovdje trajekt prelazi u Torri del Benaco na istočnoj obali. Na mjestu župne crkve Maderno nekoć je stajao moćni dvorac s četiri tornja, od kojih jedan i danas služi kao zvonik. Toscolano je odavno poznat po proizvodnji papira i tiskanju knjiga još od srednjeg vijeka. Voda bujice Tosolano, koja se sjurila s planina, pokretala je tvornice papira. Danas je rijeka pregrađena branom u jezeru Lago di Valvestino, visoko iznad jezera Garda, i stoga je izgubila svoju brzu snagu. Upravo zbog svojih drevnih korijena, moderni Toscolano-Maderno odlikuje se posebnim šarmom i fascinira svoje posjetitelje romantičnim kutcima, krivudavim ulicama, malim restoranima i prekrasnim uvalama. Svatko tko voli provoditi puno vremena na otvorenom i ići na šetnje ili vožnje biciklom, sigurno će pronaći ono što traži u području Toscolano-Maderno. Uostalom, tu su brojne staze i staze svih stupnjeva zahtjevnosti - za popodnevne obiteljske izlete kao i za uporne i zahtjevne sportske entuzijaste. Svakog ponedjeljka ujutro u Toscolani je mala tržnica organske hrane s proizvodima lokalnih proizvođača. Prekrasna, tipična tjedna tržnica s puno povoljnih ponuda i zdravih regionalnih specijaliteta održava se svakog četvrtka. Za samo 1 i pol sat vožnje automobilom možete krenuti na izlet u Veronu s njenom rimskom prošlošću, slavnim balkonom Romea i Julije i naravno svjetski poznatom arenom s predstavama na otvorenom. Na zapadu su gradovi Brescia, Bergamo i Milano koji vas pozivaju na opsežnu shopping turu. Putovanje oko jezera Garda uvijek je doživljaj. Jezero Garda nudi iznimno širok izbor zabavnih parkova, zooloških vrtova, parkova za penjanje i bazena. U Castelnuovo del Garda pronaći ćete Gardaland, jedan od najvećih tematskih parkova u Italiji. Obitelji ovdje dobivaju svoj novac jer s više od 40 atrakcija, od vožnje divljim vodama do svijeta bajki, postoji nešto za mlade i stare. U neposrednoj blizini, Gardaland SEA LIFE Aquarium čeka kako bi posjetitelje približio podvodnom svijetu. Zadivljujuće kaskaderske predstave čekaju posjetitelje u Movielandu u Laziseu. Specijalni efekti pružaju potrebnu akciju. Parco Natura Viva u Bussolengu (samo nekoliko minuta vožnje od jugoistočne obale jezera) je zoološki vrt koji je posvećen zaštiti ugroženih vrsta i broji među svojim stanovnicima nekoliko ugroženih vrsta kao što su tigrovi, leopardi i male pande . Na pješačkoj stazi posjetitelji mogu otići na safari i približiti se životinjama poput nosoroga, vodenkonja i majmuna, odvojenih samo prirodnim barijerama.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €

dodatne informacije o cijeni najma:

Uključeno korištenje bazena, uključeno

Klima uređaj uključen, uključen

Parkirno mjesto uključeno u cijenu

Wifi uključen, uključen

Kućni ljubimac 6 € p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Ručnici 6€ po osobi i change/a.request/b.arrival platiti, uključeno

Dječji set 6€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Posteljina 6€ po osobi i change/a.request/b.arrival platiti, uključeno

Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.12.2023


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Dalji smještaji od I. Belita-Team

Pokazati sve smještaje od I. Belita-Team

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 458793

Posljednje ažuriranje: 14.12.2023

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/458793.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina