Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Toscolano Maderno

maks.  5   Gosta/Gostiju
24m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
24m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Mobilna kućica nalazi se u Toscolanu (zapadna obala jezera Garda), u istoimenom turističkom naselju i kampu Toscolano, koje graniči izravno s prekrasnim Gardasseom. Mjesto više nije samo insajderski savjet za znalce. Iza starih samostanskih zidina u ulaznom prostoru nalazi se prekrasan trg prekriven drvećem i cvijećem, s prednje strane kojeg omeđuje šljunčana plaža jezera. Sa stražnje strane, gostima se pruža slikovita planinska panorama koja se savršeno uklapa u stare samostanske zgrade iz 14. stoljeća. Tu se nalazi bar i restoran trga, gdje ćete zasigurno provesti mnogo sati slobodnog vremena u nesvakidašnjoj atmosferi. Ima privatnu plažu, prostrane zelene površine, moderne sanitarne čvorove, trgovinu mješovitom robom, restoran s ribljim specijalitetima, bar, konobu i pizzeriju. Za ljubitelje sporta tu su 2 bazena od kojih je jedan dječji, zemljani teniski tereni, nogometno igralište u sklopu turističkog naselja i jedno vanjsko u neposrednoj blizini. Tijekom sezone kamp nudi raznovrstan animacijski program za djecu. Sportska natjecanja i zabavne aktivnosti odvijaju se tijekom dana i navečer tijekom cijelog tjedna. Postoji i mogućnost rezerviranja izleta s jahanjem. Wifi je dostupan besplatno. Dostupne su i perilice i sušilice rublja. To čini ovaj kompleks idealnim za ugodan obiteljski odmor.

Mobilna kućica Chalet Lux AGHOR ima 1 spavaću sobu s bračnim krevetom i vlastitu kupaonicu s tušem, WC-om i umivaonikom. Druga soba ima 2 odvojena kreveta i također ima vlastitu kupaonicu s tušem, WC-om i umivaonikom. Prostor za sjedenje u dnevnoj sobi po potrebi se može pretvoriti u još jedan prostor za spavanje. Dobro opremljena kuhinja u sklopu dnevnog boravka opremljena je tavama, posuđem, priborom za jelo i hladnjakom sa zamrzivačem. Mobilna kućica također ima klima uređaj (uz doplatu) i SAT TV. Prostor za sjedenje sa stolom i stolicama poziva vas na udobno opuštanje dok se djeca mogu ispuštati na igralištu ili uz bazen. Dostupni jastuci, deke. Posteljina uključena. Dostupni su i dječji krevetić i visoka stolica (molimo rezervirajte prilikom rezervacije). Vrijeme putovanja od talijanske granice cca 2 sata. Po želji, polupansion se može rezervirati i na licu mjesta. Parking dostupan i besplatan. Napomena Ako trebate više od jednog smještaja, to je obično moguće kod nas jer imamo nekoliko nekretnina istog tipa kuće.

DAN DOLAZKA + TRAJANJE BORAVKA

U periodu od 6. srpnja do 30. kolovoza 2024. minimalni boravak je 7 noćenja (moguć dnevni dolazak). U razdoblju od 22. lipnja do 5. srpnja 2024. i od 31. kolovoza do 6. rujna 2024. minimalni boravak je 5 noćenja (moguć dnevni dolazak). Preostalo vrijeme minimalnog boravka je 3 noći (moguć dnevni dolazak). Napomena: Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na zakazani dan dolaska, naravno možete se prijaviti sljedeći dan (molimo da nas obavijestite prije dolaska). Isto vrijedi i ako želite otići ranije. I ovdje je moguć polazak dan ranije. Međutim, razdoblje najma/cijena najma navedena za rezervaciju ostaje nepromijenjena.

PLAŽA

Turističko naselje graniči s prekrasnom šljunčanom plažom.

BAZEN

Turističko naselje ima bazen za djecu i bazen za odrasle (bezplatne ležaljke do isteka zaliha).

PRIKLADNO ZA OBITELJ

Turističko naselje je vrlo pogodno za obitelji jer ne samo da ima direktan pristup plaži i dječjem bazenu, već u sezoni ima i zabavu za djecu, mini klub, igralište i razne sportske sadržaje.

SLOBODNO VRIJEME I SPORT

Gostima odmora na raspolaganju su igralište, nogometno igralište, teniski teren i bazen. Bicikli se također mogu iznajmiti na pješačkoj udaljenosti. Na jezeru su dostupni i razni vodeni sportovi.

KUPOVINA

U mini marketu pronaći ćete svježe voće i povrće, kruh, nareske, sireve, namirnice i razne potrepštine za kampiranje.

UGOSTITELJSTVO

Apartman ima dobro opremljenu kuhinju sa posuđem, priborom za jelo i tavama. Mogućnosti za kupovinu također su u blizini. Naravno, možete iskoristiti i polupansion po povoljnijim uvjetima. Slobodno rezervirajte ovo na licu mjesta (predbilježba nije potrebna).

KUĆNI LJUBIMCI

Dozvoljen je maksimalno 1 kućni ljubimac (do 35 kg). Prijavite se prilikom rezervacije.

POSEBAN

-

DOLAZAK

Detaljne informacije o putovanju dobit ćete zajedno s putnim dokumentima.

Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica

Vanjsko područje

Dječje igralište
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 2

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Aparat za kavu
Posuđe

Uređaji i pribori

Posteljina
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža

Podobno za

Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 5

1 dvokrevetna soba
1 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 45 km Flughafen

45 km

Kolodvor 10 km Bahnhof

10 km


Mjesto i položaj smještaja

LOKACIJA

Turističko naselje graniči direktno s jezerom, što ga čini idealnim za obitelji s malom djecom. Centar cca 500 metara



MJESTO I OKOLICA

Toscolano-Maderno nalazi se na zapadnoj obali jezera Garda. Zajednicu, koja je izrasla iz dvaju gradova, dijeli samo rijeka Toscolano. Maderno ima prekrasnu staru gradsku jezgru i mnogo lijepih vila u velikim vrtovima duž ulice uz rijeku. Ovdje trajekt prelazi u Torri del Benaco na istočnoj obali. Na mjestu župne crkve Maderno nekoć je stajao moćni dvorac s četiri tornja, od kojih jedan i danas služi kao zvonik. Toscolano je odavno poznat po proizvodnji papira i tiskanju knjiga još od srednjeg vijeka. Voda bujice Tosolano, koja se sjurila s planina, pokretala je tvornice papira. Danas je rijeka pregrađena branom u jezeru Lago di Valvestino, visoko iznad jezera Garda, i stoga je izgubila svoju brzu snagu. Upravo zbog svojih drevnih korijena, moderni Toscolano-Maderno odlikuje se posebnim šarmom i fascinira svoje posjetitelje romantičnim kutcima, krivudavim ulicama, malim restoranima i prekrasnim uvalama. Svatko tko voli provoditi puno vremena na otvorenom i ići na šetnje ili vožnje biciklom, sigurno će pronaći ono što traži u području Toscolano-Maderno. Uostalom, tu su brojne staze i staze svih stupnjeva zahtjevnosti - za popodnevne obiteljske izlete kao i za uporne i zahtjevne sportske entuzijaste. Svakog ponedjeljka ujutro u Toscolani je mala tržnica organske hrane s proizvodima lokalnih proizvođača. Prekrasna, tipična tjedna tržnica s puno povoljnih ponuda i zdravih regionalnih specijaliteta održava se svakog četvrtka. Za samo 1 i pol sat vožnje automobilom možete krenuti na gradski izlet u Veronu s njenom rimskom prošlošću, slavnim balkonom Romea i Julije i naravno svjetski poznatom arenom s predstavama na otvorenom. Na zapadu su gradovi Brescia, Bergamo i Milano koji vas pozivaju na opsežnu shopping turu. Putovanje oko jezera Garda uvijek je doživljaj. Jezero Garda nudi iznimno širok izbor zabavnih parkova, zooloških vrtova, parkova za penjanje i bazena. U Castelnuovo del Garda pronaći ćete Gardaland, jedan od najvećih tematskih parkova u Italiji. Obitelji ovdje dobivaju svoj novac jer s više od 40 atrakcija, od vožnje divljim vodama do svijeta bajki, postoji nešto za mlade i stare. U neposrednoj blizini, Gardaland SEA LIFE Aquarium čeka kako bi posjetitelje približio podvodnom svijetu. Zadivljujuće kaskaderske predstave čekaju posjetitelje u Movielandu u Laziseu. Specijalni efekti pružaju potrebnu akciju. Parco Natura Viva u Bussolengu (samo nekoliko minuta vožnje od jugoistočne obale jezera) je zoološki vrt koji je posvećen zaštiti ugroženih vrsta i broji među svojim stanovnicima nekoliko ugroženih vrsta kao što su tigrovi, leopardi i male pande . Na pješačkoj stazi posjetitelji mogu otići na safari i približiti se životinjama poput nosoroga, vodenkonja i majmuna, odvojenih samo prirodnim barijerama.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €

dodatne informacije o cijeni najma:

Uključeno korištenje bazena, uključeno

Klima uređaj uključen, uključen

Posteljina uključena, uključena

Parkirno mjesto uključeno u cijenu

Wifi uključen, uključen

Dječji krevetić 5€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Ručnici 6€ po osobi i change/a.request/b.arrival platiti, uključeno

Kućni ljubimac 10 € p. Dan/a.upit/b.dolazak uključeno uz plaćanje

Visoka stolica 5€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.12.2023


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Dalji smještaji od I. Belita-Team

Pokazati sve smještaje od I. Belita-Team

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 459206

Posljednje ažuriranje: 14.12.2023

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/459206.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina