Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Cavallino-Treporti

maks.  6   Gosta/Gostiju
24m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
24m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Turističko naselje Italija nalazi se direktno na moru, na poluotoku Cavallino i impresionira svojom prekrasnom pješčanom plažom. Provedite obiteljski odmor pun opuštanja, zabave, prirode i dobre hrane. Ljepotice na kupanju, aktivni izletnici i obitelji s djecom ovdje će doći na svoje. Širok izbor aktivnosti za slobodno vrijeme osigurava raznolikost. Tobogani, sprave za dječja igrališta i vodeni parkovi pružit će vašoj djeci sate zabave. Odrasli se mogu opustiti na plaži, bazenu ili u wellness centru Union Lido. Uz nadoplatu se može koristiti i turističko naselje Union Lido. Perilice i sušilice rublja koje rade na kovanice također su dostupne gostima na odmoru.

Svijetla i prostrana mobilna kućica Happy Relax ima moderan namještaj i ugodnu atmosferu. Osjećat ćete se kao kod kuće. Mobilna kućica može primiti maksimalno 6 osoba, a podijeljena je na spavaću sobu s bračnim krevetom (190 x 140 cm) i spavaću sobu s 2 kreveta za jednu osobu (190 x 70 cm) i krevetom na rasklapanje (za jednu osobu do maksimalna veličina 150 cm ili 60 kg). Postoji još jedna mogućnost spavanja u dnevnom boravku (klupa na rasklapanje). Čajna kuhinja ima veliki hladnjak, plinski štednjak na 4 plamenika, utičnice i sve što je potrebno za 6 osoba, od lonaca do posuđa. Dostupan je talijanski ekspres lonac. Kupaonica je opremljena tuš kabinom, WC školjkom i umivaonikom. Na svim prozorima spavaćih soba su komarnici. Vanjski prostor za sjedenje s polunatkrivenom drvenom terasom sa stolom, stolicama i 2 ležaljke poziva vas da se opustite dok se djeca opuštaju na igralištu. U ponudi je električna ploča za roštilj. Putni krevetić i visoke stolice dostupni su uz nadoplatu (molimo rezervirajte prilikom rezervacije). Po želji, na licu mjesta moguće je rezervirati i polupansion ili puni pansion. Parkirno mjesto je uključeno. Napomena Ako trebate više od jednog smještaja, to je obično moguće kod nas jer imamo nekoliko nekretnina istog tipa kuće.

DAN DOLAZKA + TRAJANJE BORAVKA

U razdoblju od 29. lipnja do 6. rujna 2024. dani dolaska i odlaska su subote, a minimalni boravak je 7 noćenja. U periodu od 18. svibnja do 28. lipnja 2024. minimalni boravak je 7 noćenja (moguć dnevni dolazak). Preostalo vrijeme minimalnog boravka je 3 noći (moguć dnevni dolazak). Napomena: Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na zakazani dan dolaska, naravno možete se prijaviti sljedeći dan (molimo da nas obavijestite prije dolaska). Isto vrijedi i ako želite otići ranije. I ovdje je moguć polazak dan ranije. Međutim, razdoblje najma/cijena najma navedena za rezervaciju ostaje nepromijenjena.

PLAŽA

Očekuje vas prekrasna, potpuno opremljena plaža s udobnim ležaljkama i suncobranima za opuštajuće sunčanje. Utažite žeđ osvježavajućim pićem ili se ušuškajte u sladoled dok uživate u zalasku sunca.

BAZEN

Tu je i bazen za odrasle s masažnim mlaznicama i novim toboganom Toboga (visine 6 m) te dječji bazen s toboganom. Gosti Italy Camping Villagea mogu ponedjeljkom i četvrtkom besplatno koristiti dva vodena parka kampa Union Lido (udaljenog oko 400 m).

PRIKLADNO ZA OBITELJ

Opuštanje za vas i puno zabave za vašu djecu. Kompleks ima dječje igralište i dječji klub za najmlađe goste koji će doživjeti nezaboravne dane uz iskusan, obučen i pažljiv tim animacija. Osim toga, bazen i vodeni parkovi Union Lida jamče zabavu i pozivaju na kupanje.

SLOBODNO VRIJEME I SPORT

Na plaži možete igrati odbojku na pijesku ili boćati. U blizini bazena možete koristiti vanjske fitness sprave dok djeca pohađaju tečajeve plivanja. Unajmite bicikl za istraživanje okolice. Osim toga, gosti Italy Camping Villagea mogu koristiti sljedeće sadržaje u kampu Union Lido (400m): nogomet, odbojka, košarka i, uz nadoplatu, teniski tereni, mini golf, stolni tenis, streličarstvo, jahanje, najam pedalina , sportska oprema za windsurfing i ronjenje. Usluga najma kanua udaljena je otprilike 3 km. Osim sportskih aktivnosti u turističkom naselju, možete doći do zabavnog parka "Jesolandia" i vodenog parka "Aqualandia" udaljenog oko 6 kilometara. Ili možete kombinirati svoj obiteljski odmor s jednodnevnom šetnjom Venecijom. Brodovi vas redovito voze izravno iz kompleksa do malih otoka Murano. Puhači stakla s Murana poznati su diljem svijeta već oko 1000 godina.

KUPOVINA

U supermarketu ćete pronaći svježe voće i povrće, kruh, nareske, sireve i druge namirnice. Kompleks također ima bazar s duhanskim proizvodima, novinama, suvenirima, potrepštinama za plažu i kampiranje.

UGOSTITELJSTVO

Apartman ima dobro opremljenu kuhinju sa posuđem, priborom za jelo i tavama. Neposredno u turističkom kompleksu pronaći ćete trgovinu, barove za grickalice i pića te restoran. Tamo možete uživati u tradicionalnim talijanskim specijalitetima poput pizze i tjestenine.

KUĆNI LJUBIMCI

Kućni ljubimci NISU dopušteni.

POSEBAN

Gosti Italy Camping Villagea mogu ponedjeljkom i četvrtkom besplatno koristiti dva vodena parka kampa Union Lido (udaljenog cca 400 m). Završno čišćenje dužan je izvršiti najmoprimac. Dostupni su pribor za čišćenje kao što su metle, mopovi itd. Smještaj se provjerava kako bi se osigurala čistoća. Sve pritužbe naplaćuju se 40 eura. Po želji, stolice za hranjenje i putni krevetić potrebno je naručiti prilikom rezervacije (uz naknadu kako je navedeno u dodatnim troškovima) ili se moraju prijaviti najmanje 1 tjedan prije dolaska (kasnije narudžbe ne mogu se jamčiti).

DOLAZAK

Detaljne informacije o putovanju dobit ćete zajedno s putnim dokumentima nakon rezervacije.

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Dječje igralište
Mjesto za parkiranje
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa dvije ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Aparat za kavu
Posuđe

Uređaji i pribori

Bicikli
Ležaljke
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

2 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 2.5 km

2.5 km

Zračna luka 45 km Flughafen

45 km

Kolodvor 53 km Bahnhof

53 km


Mjesto i položaj smještaja

LOKACIJA

Italy Camping Village nalazi se na zelenom rtu Cavallino na mirnoj i lijepoj lokaciji, direktno na moru sa širokom plažom od najfinijeg pijeska.

MJESTO I OKOLICA

Cavallino je svakako poznat i po velikoj luci (400 vezova) ali i po sjajnoj plaži koja je već deseti put zaredom nagrađena plavom zastavom. U Cavallinu ćete pronaći i razne restorane, barove i slastičarne koji će vas razmaziti talijanskim delicijama. Istražite velike dine, razne pješačke staze ili pješčanu plažu pješice ili biciklom. Nedaleko od poluotoka Cavallino Treporti nalazi se grad umjetnosti Venecija. Prepustite se romantičnom raspoloženju vožnjom gondolom, prošećite krivudavim ulicama, prijeđite most Rialto i posjetite Piazzu di San Marco i poznatu Duždevu palaču. Želite li se okušati u kockanju? Zatim preporučamo posjet kasinu u Veneciji. Vodeni park "Aqualandia" puno je više od klasičnog vodenog parka - to je pravi tematski zabavni otok s 26 atrakcija u vodi, uključujući najduži tobogan na svijetu, te iznad vode, uključujući najviši bungee toranj u Europa. Zabavni park za djecu i mlade možete pronaći u "Jesolandiji", koja se također nalazi u Jesolu. Ako volite nešto malo ugodnije, idite u Sealife, koji je također u Jesolu. Ako želite svježe piće nakon opsežan jednodnevni izlet prepun akcije sa svojom djecom Ako se želite počastiti, u Jesolu ćete pronaći brojne noćne izlaske koji će vam očarati noć Ako ste zainteresirani za luke, brodove i ribolov, došli ste na pravo mjesto u Cavallino Treporti! Ovdje postoji nekoliko manjih i većih luka, koje su dobro opremljene i odakle možete krenuti na izlete brodom u svim smjerovima. Bilo pješice, na kotačima ili na vodi, krajolik oko poluotoka je prekrasan i svakako ga treba istražite. Svakog utorka ujutro održava se sjajna tjedna tržnica na Via Fausta u Cavallinu Tamo ćete pronaći sve što vam srce poželi! Od hrane do odjeće – ovdje možete kupovati u odličnoj atmosferi. Italija je poznata po dobroj hrani, u Cavallino Treporti možete uživati u lokalnim specijalitetima koji dolaze izravno iz regije! Ribu, meso i povrće uzgajaju ili nabavljaju lokalni poljoprivrednici, a restorani u okolici ih prerađuju u ukusne delicije!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €

dodatne informacije o cijeni najma:

Uključeno korištenje bazena, uključeno

Parkirno mjesto uključeno u cijenu

Visoka stolica 3€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Klima uređaj 5 € p. Dan/b. Dolazak se plaća, uključen

Ručnici 10€ po osobi i change/a.request/b.arrival payableinclusive

Dječji krevetić 3€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Posteljina 15€ po osobi i change/a.request/b.arrival platiti, uključeno

Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.12.2023


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Dalji smještaji od I. Belita-Team

Pokazati sve smještaje od I. Belita-Team

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 458862

Posljednje ažuriranje: 14.12.2023

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/458862.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina