Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Cavallino-Treporti

maks.  6   Gosta/Gostiju
26m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
26m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Smještaj koji je posebno pogodan za obitelji nalazi se u turističkom kompleksu Vela Blu, u Cavallino-Treportiju. Turističko naselje je lijepo i nalazi se na samoj obali Jadrana. Blaga, široka pješčana plaža idealna je i za obitelji s malom djecom. Turističko naselje ima mnogo toga za ponuditi za mlade i stare: prekrasan bazen s vodenim toboganima i vodenim igrama za djecu, kao i veliki bazen za plivanje, kao i mnoge (vodene) sportske aktivnosti kao što su vožnja kanuom/jedrenje/ronjenje , odbojka na pijesku, igralište za mali nogomet, prostor za fitness, streličarstvo i ostalo Gostima je na raspolaganju stolni tenis. Kompleks za odmor ima mini klub/zabavu za djecu, junior klub za tinejdžere, kao i animacijski program za odrasle koji osigurava zabavu tijekom dana i večeri. Veliko igralište, veliki izbor sportova, restoran i mini market zaokružuju široku ponudu. Gostima na odmoru također su na raspolaganju perilice i sušilice rublja na kovanice. Geografski povoljan položaj olakšava posjet gradu u laguni Veneciji.

Smještaj Top Residence Gold za maksimalno 6 osoba sastoji se od glavne spavaće sobe i dječje sobe s dva odvojena kreveta i krevetom na potkrovlju (krevet na potkrovlju samo za djecu do 9 godina; 150x70). U dnevnom boravku se nalazi i kauč na razvlačenje na koji se mogu smjestiti dvije osobe. Dobro opremljena kuhinja nalazi se u dnevnom boravku i ima posuđe, pribor za jelo i tave, mikrovalnu pećnicu, perilicu posuđa, aparat za filter kavu i hladnjak sa zamrzivačem. Smještaj sadrži TV, DVD uređaj, klima uređaj i sef. Kupaonica ima tuš, kao i umivaonik, WC i sušilo za kosu. Natkrivena drvena veranda sa stolom i stolicama, kao i dvije ležaljke za opuštanje, poziva vas da se opustite u udobnosti dok se djeca mogu ispuštati na igralištu ili uz bazen. Posteljina (tjedno mijenjanje) i završno čišćenje su uključeni. Putni krevetići i visoke stolice također su dostupni besplatno (molimo rezervirajte prilikom rezervacije). Pečenje na roštilju dozvoljeno. Vrijeme putovanja od talijanske granice cca 4 sata. Po želji se na licu mjesta može rezervirati doručak, polupansion ili puni pansion. WiFi dostupan besplatno. Parkirno mjesto uključeno. U ovoj kategoriji dobivate naš paket za odmor “Vacanza Serena Top” (ručnici za ruke i plažu s promjenom dva puta tjedno). Vaš smještaj također će se čistiti jednom tjedno. Suncobran i 2 ležaljke su rezervirani/uključeni u svaki apartman na plaži. Napomena Ako trebate više od jednog smještaja, to je obično moguće kod nas jer imamo nekoliko nekretnina istog tipa kuće.

DAN DOLAZKA + TRAJANJE BORAVKA

U razdoblju od 18. svibnja do 31. svibnja 2024. / 29. lipnja do 8. rujna 2024. dani dolaska i odlaska su subote. Preostalo vrijeme minimalnog boravka je 3 noći (moguć dnevni dolazak). Napomena: Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na zakazani dan dolaska, naravno možete se prijaviti sljedeći dan (molimo da nas obavijestite prije dolaska). Isto vrijedi i ako želite otići ranije. I ovdje je moguć polazak dan ranije. Međutim, razdoblje najma/cijena najma navedena za rezervaciju ostaje nepromijenjena.

PLAŽA

Pješčana plaža u neposrednoj blizini turističkog kompleksa ima privatnu plažu s ležaljkama i suncobranima i veliku besplatnu pješčanu plažu. Blaga, široka pješčana plaža je posebno pogodna za obitelji s malom djecom. Gostima su na raspolaganju brojni sportski sadržaji: vožnja kanua, vaterpolo, stolni tenis, a na plaži se nalaze 3 terena za odbojku na pijesku, igralište za mali nogomet i prostor za fitness. Idealno mjesto za opuštanje uz sunčanje ili uživanje u nekoj od brojnih sportskih aktivnosti. Na plaži, šetnice koje vode do obale i suncobrani jamče pristup s kolicima. Za sigurnost tijekom cijelog dana brinu spasioci. Životinje nisu dopuštene na plaži.

BAZEN

Tobogani, fontane i puno zabave. Novi, grijani bazen obećava bezbrižnu zabavu na odmoru i čisto opuštanje. Za mlađe goste tu je bazen prilagođen djeci s brojnim toboganima. A za one velike? Bazen za plivače, whirlpool i dobro opremljena terasa za sunčanje pozivaju na opuštanje. Plivanje, drijemanje na suncu i piće u baru pored bazena za rashlađivanje - to je odmor.

PRIKLADNO ZA OBITELJ

Dobra zabava uvijek je zajamčena u Vela Blu. Grupa iskusnih, višejezičnih animatora na nježan će način oživjeti vaš boravak. Svakodnevno se održavaju uzbudljivi sportski programi, igre i događanja. Za djecu od 3 do 10 godina postoji mini klub. Za mlade, Junior Club, gdje se vaši tinejdžeri mogu opustiti u sportskim aktivnostima i turnirima uz pratnju naših animatora. Vaša djeca će imati priliku sudjelovati kao protagonisti u večernjim predstavama, jer naš animacijski tim svake večeri priprema odlične zabavne predstave. Ako se želite baviti sportom, imate širok izbor: streličarstvo, stolni tenis, tečajevi fitnessa, vodeni aerobik, odbojka i još mnogo toga.

SLOBODNO VRIJEME I SPORT

Svatko tko želi održati formu tijekom odmora razmažen je izborom: igralište za mali nogomet, odbojku na pijesku, streličarstvo i stolni tenis. Animacija također sastavlja raznovrstan fitness program za svaki dan, uključujući vodeni aerobik, istezanje, step aerobik i odbojku u vodi. Na plaži se mogu iznajmiti kanui. Također je moguće iznajmiti bicikle.

KUPOVINA

U kompleksu za odmor nalazi se trgovina mješovitom robom u kojoj možete pronaći svježe namirnice kao i veliki izbor svakodnevnih potrepština.

UGOSTITELJSTVO

Smještaj ima dobro opremljenu kuhinju s posuđem, priborom za jelo i tavama, mikrovalnu pećnicu i hladnjak sa zamrzivačem. Mogućnosti za kupovinu također su u blizini. Restoran će vas rado razmaziti maštovitim pizzama, svježe ulovljenom ribom i isključivo domaćim povrćem. Ako više volite jesti kod kuće sa svojom obitelji, u restoranu možete dobiti i obroke za van. Ako biste radije koristili polupansion ili puni pansion, slobodno ga rezervirajte na licu mjesta (nije potrebna predbilježba).

KUĆNI LJUBIMCI

3 Kućni ljubimci su dopušteni u određenom smještaju uz prijavu prilikom rezervacije. U kompleksu za odmor nalazi se zaseban bazen za pse.

POSEBAN

Besplatni WiFi. Liječnik je prisutan u turističkom naselju.

DOLAZAK

Detaljne informacije o putovanju dobit ćete zajedno s putnim dokumentima nakon rezervacije.

Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica

Vanjsko područje

Dječje igralište
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Aparat za kavu
Posuđe

Uređaji i pribori

Posteljina
Bicikli
Peškiri
Ležaljke
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Fen
DVD-player

Podobno za

Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

2 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Mjesto i položaj smještaja

LOKACIJA

Kompleks za odmor graniči direktno sa širokom pješčanom plažom s blagim padom te je stoga idealan za obitelji s malom djecom.

MJESTO I OKOLICA

Cavallino Treporti impresionira svojom sjajnom plažom koja je već deseti put zaredom nagrađena plavom zastavom. Također možete uživati u talijanskim delicijama u raznim restoranima, barovima i slastičarnicama. Još jedan naglasak je da sva hrana dolazi iz Cavallina ili blizu Cavallina i uvijek imate svježe sastojke na svom tanjuru. Istražite velike dine, razne pješačke staze ili pješčanu plažu pješice ili biciklom. Cavallino Treporti također je u zoni bez letova, tako da možete pronaći puno mira i tišine vani bez buke zrakoplova. S Punte Sabbioni možete vidjeti Veneciju koja je nedaleko od poluotoka. Ukrcajte se na brod u Punta Sabbioni i klizite preko mora ravno do Venecije! Čekaju vas sjajni dojmovi i lijepe slike! Nedaleko od poluotoka Cavallino Treporti nalazi se grad umjetnosti Venecija. Prepustite se romantičnom raspoloženju vožnjom gondolom, prošećite krivudavim ulicama, prijeđite most Rialto i posjetite Piazzu di San Marco i poznatu Duždevu palaču. Želite li se okušati u kockanju? Zatim preporučamo posjet kasinu u Veneciji. Vodeni park "Aqualandia" puno je više od klasičnog vodenog parka - to je pravi tematski zabavni otok s 26 atrakcija u vodi, uključujući najduži tobogan na svijetu, te iznad vode, uključujući najviši bungee toranj u Europa. Zabavni park za djecu i mlade možete pronaći u "Jesolandiji", koja se također nalazi u Jesolu. Ako volite nešto malo ugodnije, idite u Sealife, koji je također u Jesolu. Ako želite svježe piće nakon opsežan jednodnevni izlet prepun akcije sa svojom djecom Ako se želite počastiti, u Jesolu ćete pronaći brojne noćne izlaske koji će vam očarati noć Ako ste zainteresirani za luke, brodove i ribolov, došli ste na pravo mjesto u Cavallino Treporti! Ovdje postoji nekoliko manjih i većih luka, koje su dobro opremljene i odakle možete krenuti na izlete brodom u svim smjerovima. Bilo pješice, na kotačima ili na vodi, krajolik oko poluotoka je prekrasan i svakako ga treba istražite. Svakog utorka ujutro održava se sjajna tjedna tržnica na Via Fausta u Cavallinu Tamo ćete pronaći sve što vam srce poželi! Od hrane do odjeće – ovdje možete kupovati u odličnoj atmosferi. Italija je poznata po dobroj hrani, u Cavallino Treporti možete uživati u lokalnim specijalitetima koji dolaze izravno iz regije! Ribu, meso i povrće uzgajaju ili nabavljaju lokalni poljoprivrednici, a restorani u okolici ih prerađuju u ukusne delicije!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €

dodatne informacije o cijeni najma:

Uključeno korištenje bazena, uključeno

Klima uređaj uključen, uključen

Ručnici uključeni, uključeni

Posteljina uključena, uključena

Parkirno mjesto uključeno u cijenu

Wifi uključen, uključen

Paket za plažu uključen (1 suncobran + 2 ležaljke), uključen

Dječji krevetić uklj./na upit, uključen

Visoka stolica uklj./na zahtjev, uključena

Kućni ljubimac 9 € p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.12.2023


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Dalji smještaji od I. Belita-Team

Pokazati sve smještaje od I. Belita-Team

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 459167

Posljednje ažuriranje: 14.12.2023

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/459167.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina