Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Cavallino-Treporti

maks.  6   Gosta/Gostiju
24m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
24m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Turističko naselje Residence Village smješteno je na Jadranu, točnije u Cavallino-Treportiju, i obećava uspješan obiteljski odmor na talijanskoj rivijeri. Samo nekoliko kilometara od Jesola, ovo turističko naselje impresionira svojim prekrasnim položajem, izravno na uređenoj pješčanoj plaži. Ljepotice na kupanju, aktivni izletnici i obitelji s djecom ovdje će doći na svoje. Bogate aktivnosti za slobodno vrijeme i zabavu za mlade i stare osiguravaju raznolike sate. Za zabavu u večernjim satima pobrinut će se i animacijski tim uz razne predstave. Ogroman bazen s vodenim sadržajima, toboganima, parkom za prskanje i udobnim ležaljkama čeka ljubitelje sunca i ljepotice koje se kupaju. Naravno tu su i mini vodeni tobogani i dječji bazen. Umjetnost i kultura također nisu zanemarene, jer se do Venecije u laguni može doći za manje od sat vremena vožnje. Gostima na odmoru u ovom turističkom naselju također je na raspolaganju supermarket, bazar, najam bicikala, frizerski salon, restoran, sladoled, liječnik, perilice i sušilice rublja na kovanice. Wifi je dostupan u turističkom naselju.

Svijetla i prostrana mobilna kućica Happy Easy ima moderan namještaj i ugodnu atmosferu. Osjećat ćete se kao kod kuće. Mobilna kućica nudi prostor za 6 osoba (uključujući dijete do maksimalno 12 godina/60 kg) i podijeljena je na spavaću sobu s bračnim krevetom (190 x 140 cm) i spavaću sobu s 2 kreveta za jednu osobu (190 x 70 cm). ) i krevet na rasklapanje (za jednu osobu do maksimalne visine 150 cm ili 60 kg). Još jedno mjesto za spavanje je u dnevnoj sobi. Na svim prozorima spavaćih soba su komarnici. Čajna kuhinja je dobro opremljena i ima hladnjak, plinski štednjak sa 4 plamenika, posude za kuhanje, posuđe i pribor za jelo. Dostupan je talijanski ekspres lonac. Kupaonica ima tuš, kao i umivaonik i WC. Polunatkrivena drvena terasa sa stolom, stolicama, paviljonom, 2 ležaljke i električnim roštiljem poziva vas da se opustite dok djeca ispuštaju paru na igralištu. WIFI je dostupan. Dostupni su dječji krevetić i stolice za hranjenje kao i klima uređaj (uz naknadu) (molimo rezervirajte prilikom rezervacije). Po želji, na licu mjesta moguće je rezervirati i polupansion ili puni pansion. Parkirno mjesto je uključeno. Napomena Ako trebate više od jednog smještaja, to je obično moguće kod nas jer imamo nekoliko nekretnina istog tipa kuće.

DAN DOLAZKA + TRAJANJE BORAVKA

U razdoblju od 29. lipnja do 6. rujna 2024. dani dolaska i odlaska su subote. U periodu od 18. svibnja do 28. lipnja 2024. minimalni boravak je 7 noćenja (moguć dnevni dolazak). Preostalo vrijeme minimalnog boravka je 3 noći (moguć dnevni dolazak). Napomena: Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na zakazani dan dolaska, naravno možete se prijaviti sljedeći dan (molimo da nas obavijestite prije dolaska). Isto vrijedi i ako želite otići ranije. I ovdje je moguć polazak dan ranije. Međutim, razdoblje najma/cijena najma navedena za rezervaciju ostaje nepromijenjena.

PLAŽA

Pješčana plaža s blagim padom uklopljena je u jedinstveni obalni krajolik koji okružuje Cavallino nekoliko metara od turističkog kompleksa. Na plaži se mogu iznajmiti ležaljke i suncobrani. Plaža duga 15 km posebno je pogodna za opuštanje, igru, sklapanje prijateljstava i sunčanje, ali ujedno nudi i idealnu pozadinu za sportske aktivnosti koje predlaže animacijski tim. Također ste dobrodošli istražiti plažu iz vode na vožnji pedalinom (uz naknadu).

BAZEN

I mladi i stari doći će na svoje u središnjem bazenu. Dječji bazen s vodenim sadržajima i toboganima te vodeno igralište i sprej park ubrzavaju kucanje dječjih srca. Dva velika tobogana čekaju ljubitelje avanture. 2 bazena za odrasle, jedan s hidromasažom, upotpunjuju ponudu. Nakon osvježavajućeg kupanja, uživajte u udobnom opuštanju na ležaljkama uz bazenski kotač i prepustite se suncu. Ležaljke su dostupne uz malu naknadu. Za vašu sigurnost tijekom cijelog dana brine nekoliko spasilaca.

PRIKLADNO ZA OBITELJ

Opuštanje za vas i puno zabave za vašu djecu. Kompleks ima lijepo uređeno dječje igralište na plaži, mini klub (4-8 godina) i maxi klub (9-12 godina) za najmlađe goste koji će uz iskusan i obučen animacijski tim doživjeti nezaboravne dane. Osim toga, dječji bazen na bazenu jamči zabavu i sigurnost te vas poziva na kupanje i brčkanje. Vaša djeca također mogu sudjelovati u raznim turnirima i igrama, poput potrage za blagom i rukotvorina. U večernjim satima za uspješan završetak dana pobrinut će se animacijski tim uz razne plesne i zabavne programe. Prema potrebi i ovisno o raspoloživosti, na licu mjesta moguće je iznajmiti dječji krevetić, dječju stolicu ili kolica (potrebno rezervirati prilikom rezervacije).

SLOBODNO VRIJEME I SPORT

Bit ćete razmaženi izborom sportova, igara, tečajeva plesa i još mnogo toga za odabir. Aktivirajte se na raznim turnirima ili jednostavno uživajte u zasluženom besposličarenju na udobnim ležaljkama uz bazen i kupanju u bazenu. Možete sudjelovati u vožnji biciklom, izletima katamaranom i jedrilicom ili se odlučiti za jedrenje na dasci. Naravno, možete se uputiti i na izlet po moru s pedalinama. Vaša djeca također mogu sudjelovati u raznim turnirima i igrama. U večernjim satima, cabaret i glazba pružaju mnogo zabave i zabave.

KUPOVINA

U supermarketu ćete pronaći svježe voće i povrće, kruh, nareske, sireve i druge namirnice. Kompleks također ima bazar s duhanskim proizvodima, novinama i suvenirima.

UGOSTITELJSTVO

Apartman ima dobro opremljenu kuhinju sa posuđem, priborom za jelo, loncima, štednjakom i hladnjakom, što vam omogućuje da sami kuhate. Također ćete pronaći supermarket sa svježim namirnicama izravno u kompleksu za odmor. Ako biste radije odustali od kuhanja na odmoru, možete uživati u tradicionalnim talijanskim specijalitetima poput pizze i tjestenine u restoranu resorta. Uz postojeću sladoledarnicu, za desert se već pobrinuli, gdje Vi i Vaša obitelj možete počastiti sebe i svoju obitelj ukusnim sladoledom.

KUĆNI LJUBIMCI

Kućni ljubimci NISU dopušteni.

POSEBAN

Završno čišćenje dužan je izvršiti najmoprimac. Dostupni su pribor za čišćenje kao što su metle, mopovi itd. Smještaj se provjerava kako bi se osigurala čistoća. Sve pritužbe naplaćuju se 40 eura. Po želji, stolice za hranjenje i putni krevetić potrebno je naručiti prilikom rezervacije (uz naknadu kako je navedeno u dodatnim troškovima) ili se moraju prijaviti najmanje 1 tjedan prije dolaska (kasnije narudžbe ne mogu se jamčiti).

DOLAZAK

Detaljne informacije o putovanju dobit ćete zajedno s putnim dokumentima nakon rezervacije.

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Roštilj Roštilj
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Dječje igralište
Bazen
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa dvije ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Aparat za kavu
Posuđe

Uređaji i pribori

Bicikli
Ležaljke
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

2 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.15 km

0.15 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Zračna luka 40 km Flughafen

40 km

Kolodvor 5 km Bahnhof

5 km


Mjesto i položaj smještaja

LOKACIJA

Kompleks za odmor nalazi se samo oko 3 km od centra Cavallina iu neposrednoj blizini plaže. Zahvaljujući izvrsnoj lokaciji, Residence Village je pogodan za izlete ne samo u Jesolo, već iu Veneciju. Uronite u prekrasnu atmosferu koju ovaj grad prenosi. Jedinstvena raznolikost tradicije i inovacije. Dopustite da vas zavede slikoviti ambijent očaravajućih uskih uličica i kanala i fascinirajte palačama i njihovom poviješću

MJESTO I OKOLICA

Cavallino je svakako poznat i po velikoj luci (400 vezova) ali i po sjajnoj plaži koja je već deseti put zaredom nagrađena plavom zastavom. U Cavallinu ćete pronaći i razne restorane, barove i slastičarne koji će vas razmaziti talijanskim delicijama. Istražite velike dine, razne pješačke staze ili pješčanu plažu pješice ili biciklom. Nedaleko od poluotoka Cavallino Treporti nalazi se grad umjetnosti Venecija. Prepustite se romantičnom raspoloženju vožnjom gondolom, prošećite krivudavim ulicama, prijeđite most Rialto i posjetite Piazzu di San Marco i poznatu Duždevu palaču. Želite li se okušati u kockanju? Zatim preporučamo posjet kasinu u Veneciji. Vodeni park "Aqualandia" puno je više od klasičnog vodenog parka - to je pravi tematski zabavni otok s 26 atrakcija u vodi, uključujući najduži tobogan na svijetu, te iznad vode, uključujući najviši bungee toranj u Europa. Zabavni park za djecu i mlade možete pronaći u "Jesolandiji", koja se također nalazi u Jesolu. Ako volite nešto malo ugodnije, idite u Sealife, koji je također u Jesolu. Ako želite svježe piće nakon opsežan jednodnevni izlet prepun akcije sa svojom djecom Ako se želite počastiti, u Jesolu ćete pronaći brojne noćne izlaske koji će vam očarati noć Ako ste zainteresirani za luke, brodove i ribolov, došli ste na pravo mjesto u Cavallino Treporti! Ovdje postoji nekoliko manjih i većih luka, koje su dobro opremljene i odakle možete krenuti na izlete brodom u svim smjerovima. Bilo pješice, na kotačima ili na vodi, krajolik oko poluotoka je prekrasan i svakako ga treba istražite. Svakog utorka ujutro održava se sjajna tjedna tržnica na Via Fausta u Cavallinu Tamo ćete pronaći sve što vam srce poželi! Od hrane do odjeće – ovdje možete kupovati u odličnoj atmosferi. Italija je poznata po dobroj hrani, u Cavallino Treporti možete uživati u lokalnim specijalitetima koji dolaze izravno iz regije! Ribu, meso i povrće uzgajaju ili nabavljaju lokalni poljoprivrednici, a restorani u okolici ih prerađuju u ukusne delicije!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €

dodatne informacije o cijeni najma:

Uključeno korištenje bazena, uključeno

Parkirno mjesto uključeno u cijenu

Visoka stolica 3€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Klima uređaj 5 € p. Dan/b. Dolazak se plaća, uključen

Ručnici 10€ po osobi i change/a.request/b.arrival payableinclusive

Dječji krevetić 3€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Posteljina 15€ po osobi i change/a.request/b.arrival platiti, uključeno

Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.12.2023


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Dalji smještaji od I. Belita-Team

Pokazati sve smještaje od I. Belita-Team

ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 458879

Posljednje ažuriranje: 14.12.2023

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/458879.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina