Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Ravenna

maks.  5   Gosta/Gostiju
30m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
30m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Smještaj se nalazi u Adriano Family Camping Villageu. Turističko naselje nalazi se između mjesta Punta Marina Terme i Lido Adriano, usred stoljetne borove šume Ravenne. Do centra grada Ravenne (7 km) s njegovim bizantskim blagom, postoji brza i česta autobusna veza i ugodna biciklistička staza. Turističko naselje udaljeno je manje od 250 metara od plaže i nedvojbeno je idealno mjesto za provesti odmor obilježen morem, umjetnošću i zdravljem! Jedinstveni i veliki bazen je perjanica turističkog naselja. Tu su podvodne masaže, ležaljke s mjehurićima, kanal sa sporim strujanjem, tuševi za vrat, fontana i veliki dječji prostor s toboganom za poskoke, mini prašumom i raznim vodenim igrama. Za sportske goste turističko naselje ima prostor s odgovarajućim sadržajima za nogomet (mali teren), košarku, odbojku na pijesku, tenis na pijesku, boćanje i streljaštvo. Za ljubitelje zabave, pak, animacijski tim nudi opsežan i uzbudljiv dnevni i večernji program. Za mlađe goste na odmoru na raspolaganju je mini klub. Wifi uključen. Osim toga, turističko naselje udaljeno je samo 14 km od fantastičnog zabavnog i vodenog parka Mirabilandia/Mirabeach, a najpoznatiji gradovi umjetnosti i velika arheološka nalazišta također su udaljeni samo nekoliko kilometara. Vaš će odmor vrlo brzo postati uzbudljivo i nezaboravno iskustvo u prirodi. Naravno, tu je i restoran/pizzeria, bar, trgovina i praonica na kovanice u turističkom naselju.

Jednostavan i praktičan Chalet Superior može primiti najviše 5 osoba i ima glavnu spavaću sobu s bračnim krevetom i dječju sobu s krevetom na kat i krevetom za jednu osobu. Na prozorima spavaćih soba su mreže protiv komaraca. Dnevni boravak ima potpuno opremljenu kuhinju s loncima, talijanskim espresso aparatom, priborom za jelo, posuđem i velikim hladnjakom sa zamrzivačem. Apartman je također opremljen TV-om i klimom. Smještaj ima kupaonicu s tuš kabinom, WC-om, bideom i umivaonikom. Natkriveni prostor za sjedenje sa stolom i stolicama poziva vas na udobno opuštanje dok se djeca mogu ispuštati na igralištu ili uz bazen. Klima uređaj, sušilica i parkirno mjesto su uključeni. Dječji krevetić i visoke stolice također su dostupni po potrebi, uz naknadu (molimo rezervirajte prilikom rezervacije). Roštiljanje je dozvoljeno na javnim prostorima za roštiljanje u susjednom kompleksu. Vrijeme putovanja od talijanske granice cca 3 sata. Po želji, na licu mjesta moguće je rezervirati i polupansion ili puni pansion. Napomena: Ako trebate više od jednog smještaja, to je obično moguće kod nas jer imamo nekoliko objekata istog tipa kuće.

DAN DOLAZKA + TRAJANJE BORAVKA

U razdoblju od 3. kolovoza - 23. kolovoza 2024. / 22. lipnja - 2. kolovoza 2024. i 24. kolovoza - 30. kolovoza 2024. minimalni boravak je 7 noćenja (moguć dnevni dolazak.) U razdoblju od 18. svibnja - 2. lipnja, 2024 / 31. kolovoza - 06. rujna 2024. minimalno trajanje boravka je 5 noći (moguć dnevni dolazak). U preostalom periodu minimalno trajanje boravka je 3 noći (moguć dnevni dolazak). Napomena: Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na zakazani dan dolaska, naravno možete se prijaviti sljedeći dan (molimo da nas obavijestite prije dolaska). Isto vrijedi i ako želite otići ranije. I ovdje je moguć polazak dan ranije. Međutim, razdoblje najma/cijena najma navedena za rezervaciju ostaje nepromijenjena.

Široka pješčana plaža s blagim padom udaljena je samo 250m od turističkog naselja. Plaža je opremljena ležaljkama i suncobranima (iznajmljuju se) te restoranom i sanitarnim čvorom. Budući da se plaža vrlo blago spušta u more, vrlo je pogodna za obitelji s malom djecom. Dovoljno mjesta na plaži pronaći će i gosti koji preferiraju besplatnu pješčanu plažu.

BAZEN

Jedinstveni i veliki bazen je perjanica turističkog naselja. Tu su podvodne masaže, ležaljke s mjehurićima, kanal sa sporim strujanjem, tuševi za vrat, fontana i veliki dječji prostor s toboganom za poskoke, mini prašumom i raznim vodenim igrama. Bar pored bazena nalazi se neposredno uz bazen i jedno je od najpopularnijih okupljališta gostiju na odmoru. U zalogajima, malim jelima, aperitivima i sladoledu možete udobno uživati kako u baru tako iu velikom vanjskom prostoru.

PRIKLADNO ZA OBITELJ

Turističko naselje je vrlo pogodno za obitelji! Bazeni, igralište, sportski tereni, animacijski tim, mini klub. Tim profesionalnih animatora redovito organizira zabavne večeri, cabarete, baby dance, mini klubove i sportske turnire. Ovisno o sezoni, događanja se odvijaju unutar i izvan kampa. Uz animatore iz turističkog naselja Vaš će odmor biti jedinstven i pravi užitak! Ljeti se u večernjim satima organiziraju zabave i plesne večeri... puno zabave!

SLOBODNO VRIJEME I SPORT

Osim aktivnosti na moru i bazenu, gostima je na raspolaganju igralište za mali nogomet, košarku, odbojku na pijesku, tenis na pijesku, boćanje i streljaštvo. Okolica je vrlo ravna i stoga vrlo pogodna za biciklističke ture duž obale. Za vaše izlete po Punta Marini i Ravenni te za uživanje cijele obitelji, tu je usluga najma bicikala za odrasle i djecu. Tamo se mogu nabaviti i električni bicikli, rikše i karting s pedalama. Tijekom sezone svaki tjedan organiziraju se izleti u prekrasne borove šume u okolici.

KUPOVINA

U dobro opskrbljenoj trgovini pronaći ćete svježe voće i povrće, kruh, kobasice, sir i druge namirnice. Kompleks također ima bazar s duhanskim proizvodima, novinama, dječjim igračkama, odjećom za plažu, suvenirima i artiklima za kampiranje.

UGOSTITELJSTVO

Smještaj ima dobro opremljenu kuhinju s posuđem, priborom za jelo, loncima i hladnjakom. Mogućnosti za kupovinu također su u blizini. Naravno, možete iskoristiti i polupansion ili puni pansion po povoljnijim uvjetima. Slobodno ih rezervirajte na licu mjesta (preporučuje se rezervacija unaprijed za visoku sezonu). Uz svježa mesna i riblja jela, tu su i prave talijanske pizze iz kamene peći. Restoran/pizzeria nedavno je renoviran i ima udobne salone kao i natkriveni i prostrani vanjski prostor.

KUĆNI LJUBIMCI

Kućni ljubimci nisu dopušteni.

DOLAZAK

Detaljne informacije o putovanju dobit ćete zajedno s putnim dokumentima nakon rezervacije.

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Vrt
Dječje igralište
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa dvije ploče
Hladnjak
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Bicikli
Ležaljke
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 5

1 dvokrevetna soba
1 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 0.8 km

0.8 km

Zračna luka 57.63 km Flughafen Rimini (RMI)

57.63 km

Kolodvor 7 km Bahnhof

7 km


Mjesto i položaj smještaja

LOKACIJA

Turističko naselje udaljeno je samo nekoliko metara od plaže te je stoga idealno za obitelji s malom djecom. Turističko naselje također nudi povoljan geografski položaj za putovanja u Ravennu, Rimini i San Marino, itd.

MJESTO I OKOLICA

Punta Marina nalazi se oko 10 km istočno od Ravenne na prekrasnoj jadranskoj obali. Ovo je termalno kupalište i stoga je idealno za sve željne opuštanja. Mjesto je okruženo borovom šumom i možete se u miru opustiti na prostranoj plaži. Za aktivne ljude idealne su biciklističke ture ili šetnje prekrasnom prirodom. Tu su i brojni restorani i kafići u kojima se možete zadržati, a tržnica je svakog petka. Punta Marina graniči s deltom rijeke Pad, čija su staništa fascinantno raznolika, bogata divljim životinjama i rijetkim biljnim vrstama. Između dolina, laguna, dina i močvara upoznat ćete floru i faunu, a sve to čini organizirani ili individualni izlet u deltu rijeke Po nezaboravnim iskustvom. Pokrajina Ravenna nalazi se na prekrasnoj jadranskoj obali. Ako putujete s djecom, svakako biste trebali posjetiti vodeni park Atlantica u Cesenaticu. Park nudi pregršt zabave s bezbrojnim toboganima i drugim atrakcijama. Za ljubitelje životinja idealan je Zoo Safari u Ravenni gdje možete posjetiti lavove, žirafe i mnoge druge životinjske vrste. U Ravenni se nalazi i zabavni park Mirabilandia koji svojim brojnim vožnjama i atrakcijama jamči zabavu za cijelu obitelj! Cesena je dom UNESCO-ve atrakcije, odnosno knjižnice Malatesta, koja se smatra najstarijom potpuno očuvanom gradskom knjižnicom u Europi.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €

dodatne informacije o cijeni najma:

Uključeno korištenje bazena, uključeno

Klima uređaj uključen, uključen

Parkirno mjesto uključeno u cijenu

Wifi uključen, uključen

Posteljina 9 € po osobi i change/a.request/b.arrival platiti, uključeno

Dječji krevetić 3,50 € str. Dan/a.upit/b.dolazak uključeno uz plaćanje

Ručnici 9 € po osobi i change/a.request/b.arrival platiti, uključeno

Visoka stolica 2,50€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća

Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.12.2023


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Dalji smještaji od I. Belita-Team

Pokazati sve smještaje od I. Belita-Team

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 458971

Posljednje ažuriranje: 14.12.2023

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/458971.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina