Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Ravenna

maks.  5   Gosta/Gostiju
24m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
24m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Obiteljski smještaj nalazi se u turističkom naselju Marina Family Camping Village. Park za odmor nalazi se između mjesta Punta Marina Terme i Lido Adriano, usred stoljetne borove šume Ravenne. Postoji brza i česta autobusna veza i ugodna biciklistička staza do centra grada Ravenne (7 km) s njegovim bizantskim blagom. Do mora se stiže u samo nekoliko koraka, što ovo turističko naselje čini idealnim za obitelji. Brojni sadržaji i hladovina borova čine ovo mjesto idealnim mjestom za Vaš odmor. Osim velikog dječjeg bazena, kompleks ima i veliki bazen za plivanje, odlično igralište i mini klub/zabavu za djecu. Tu je i zabavni program za odrasle, a kompleks ima i širok izbor sportskih sadržaja te restoran, bar, slastičarnu i dobro opremljenu plažu. Wifi uključen. Perilice i sušilice rublja koje rade na kovanice također su dostupne gostima na odmoru.

Lodge Superior PET AGCLU može primiti maksimalno 5 osoba te je moderno i lijepo namješten. Mobilna kućica sastoji se od glavne spavaće sobe s bračnim krevetom i dječje sobe s dva odvojena kreveta. Na prozorima spavaćih soba su mreže protiv komaraca. U dnevnom dijelu, kauč na razvlačenje nudi dodatni prostor za spavanje za jednu osobu. Dobro opremljena kuhinja nalazi se u dnevnom boravku i ima štednjak, posuđe, pribor za jelo, lonce za kuhanje, talijanski ekspres lonac i hladnjak sa zamrzivačem. Kupaonica je opremljena tuš kabinom, WC školjkom i umivaonikom. Natkrivena drvena terasa sa stolom i stolicama poziva vas na ugodno opuštanje dok se djeca mogu ispuštati paru na igralištu ili uz bazen. Na raspolaganju su i satelitska TV i konj za odjeću. Klima uređaj je uključen. Putni krevetići i visoke stolice također su dostupni uz naknadu (molimo rezervirajte prilikom rezervacije). Roštiljanje je dozvoljeno na javnim prostorima za roštiljanje na drveni ugljen. Po želji, na licu mjesta moguće je rezervirati i polupansion ili puni pansion. Parkirno mjesto je uključeno. Napomena: Ako trebate više od jednog smještaja, to je obično moguće kod nas jer imamo nekoliko objekata istog tipa kuće.



DAN DOLAZKA & TRAJANJE BORAVKA

U periodu od 22. lipnja do 30. kolovoza 2024. minimalni boravak je 7 noćenja (moguć dnevni dolazak). U periodu od 23. svibnja do 2. lipnja 2024. / 31. kolovoza do 6. rujna 2024. minimalni boravak je 5 noćenja (moguć dnevni dolazak). Preostalo vrijeme minimalnog boravka je 3 noći (moguć dnevni dolazak). Napomena: Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na zakazani dan dolaska, naravno možete se prijaviti sljedeći dan (molimo da nas obavijestite prije dolaska). Isto vrijedi i ako želite otići ranije. I ovdje je moguć polazak dan ranije. Međutim, razdoblje najma/cijena najma navedena za rezervaciju ostaje nepromijenjena.



PLAŽA

Samo nekoliko koraka od Marina Family Camping Villagea nalazi se “Marina Power Beach” do kojega možete jednostavno doći pješice direktnim pristupom. Privatna plaža s ležaljkama i suncobranima nudi Vam potpuno opuštanje. Pješčana plaža je blagog nagiba te je stoga pogodna i za obitelji s djecom. Gosti također imaju pristup brojnim sportskim sadržajima, poput terena za odbojku i tenisa na pijesku. Na plaži je odlično igralište za najmlađe goste. Za sigurnost tijekom cijelog dana brinu i spasioci. Ima bar i mali restoran na plaži. To plažu čini idealnim mjestom za opuštanje uz sunčanje ili uživanje u nekoj od brojnih sportskih aktivnosti. Brzo možete nešto prezalogajiti u hladovini bara na plaži, koji je otvoren od jutra do večeri i nudi primamljiv, osvježavajuće ukusan meni.



BAZEN

Gostima na odmoru na raspolaganju je bazen veličine 201'4 s velikim sunčalištima, ležaljkama i suncobranima. U kompleksu za odmor nalazi se i bar pored bazena. Za najmlađe tu je prekrasan dječji bazen s vodenim sadržajem. Za odrasle tu su podvodne masažne mlaznice i tuševi za vrat.

PRIKLADNO ZA OBITELJ

U središnjoj i visokoj sezoni, grupa iskusnih animatora će na nježan način uljepšati vaš boravak. Svakodnevno se održavaju turniri u nogometu, stolnom tenisu, odbojci na pijesku, vaterpolu, tenisu i igricama. Tim također organizira tečajeve aerobika, aerobika u vodi i druge tečajeve. Za mlađu djecu postoji mini klub, a za stariju junior klub. Tu je i nekoliko igrališta i park za igru s dvorcima na napuhavanje. Vaša će djeca imati priliku sudjelovati kao protagonisti u večernjim predstavama. Cabaret, večeri igara i večeri za goste također se organiziraju svake večeri, nakon čega slijede disko i/ili plesne večeri. Ako se želite baviti nekim sportom, imate puno izbora. Na raspolaganju su višenamjenski tereni (košarka, odbojka, nogomet), stolni tenis i teniski tereni.



SLOBODNO VRIJEME I SPORT

Svatko tko želi održavati formu tijekom odmora razmažen je izborom: na raspolaganju su teniski tereni, košarkaški tereni, nogometni tereni, tereni za odbojku na pijesku, biciklističke staze i staze za šetnju. Animacija također sastavlja raznovrstan fitness program za svaki dan s istezanjem, aerobikom u vodi i još mnogo toga. Na plaži se mogu rezervirati tečajevi jedrenja. Također je moguće iznajmiti bicikle.



KUPOVINA

U kompleksu za odmor nalazi se trgovina mješovitom robom u kojoj možete pronaći svježe namirnice kao i veliki izbor svakodnevnih potrepština. Gostima su na raspolaganju tržnica voća i povrća, kiosk, suvenirnica, trafika i novina te bazar.



UGOSTITELJSTVO

Smještaj ima dobro opremljenu kuhinju s posuđem, priborom za jelo, loncima i hladnjakom sa zamrzivačem. Mogućnosti za kupovinu također su u blizini. Odmorski kompleks ima razne restorane, a nudi i uslugu za van. Ako biste radije koristili polupansion ili puni pansion, slobodno ga rezervirajte na licu mjesta (nije potrebna predbilježba).



KUĆNI LJUBIMCI

Dopuštena su najviše 2 kućna ljubimca do maksimalno 20 kg u određenim smještajnim prostorima.



DOLAZAK

Detaljne informacije o putovanju dobit ćete zajedno s putnim dokumentima nakon rezervacije.

Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Vrt
Dječje igralište
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa dvije ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Aparat za kavu
Posuđe

Uređaji i pribori

Bicikli
Sušilica rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 5

1 dvokrevetna soba
1 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Zračna luka 57.55 km Flughafen Rimini (RMI)

57.55 km

Kolodvor 7 km Bahnhof

7 km


Mjesto i položaj smještaja

LOKACIJA

Park za odmor graniči s plažom i stoga je idealan za obitelji s malom djecom. Ima povoljan geografski položaj za putovanja u Ravennu, Rimini i San Marino itd.

MJESTO I OKOLICA

Punta Marina nalazi se oko 10 km istočno od Ravenne na prekrasnoj jadranskoj obali. Ovo je termalno kupalište i stoga je idealno za sve željne opuštanja. Mjesto je okruženo borovom šumom i možete se u miru opustiti na prostranoj plaži. Za aktivne ljude idealne su biciklističke ture ili šetnje prekrasnom prirodom. Tu su i brojni restorani i kafići u kojima se možete zadržati, a tržnica je svakog petka. Punta Marina graniči s deltom rijeke Pad, čija su staništa fascinantno raznolika, bogata divljim životinjama i rijetkim biljnim vrstama. Između dolina, laguna, dina i močvara upoznat ćete floru i faunu, a sve to čini organizirani ili individualni izlet u deltu rijeke Po nezaboravnim iskustvom. Pokrajina Ravenna nalazi se na prekrasnoj jadranskoj obali. Ako putujete s djecom, svakako biste trebali posjetiti vodeni park Atlantica u Cesenaticu. Park nudi pregršt zabave s bezbrojnim toboganima i drugim atrakcijama. Za ljubitelje životinja idealan je Zoo Safari u Ravenni gdje možete posjetiti lavove, žirafe i mnoge druge životinjske vrste. U Ravenni se nalazi i zabavni park Mirabilandia koji svojim brojnim vožnjama i atrakcijama jamči zabavu za cijelu obitelj! Cesena je dom UNESCO-ve atrakcije, odnosno knjižnice Malatesta, koja se smatra najstarijom potpuno očuvanom gradskom knjižnicom u Europi.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €

dodatne informacije o cijeni najma:

Uključeno korištenje bazena, uključeno

Klima uređaj uključen, uključen

Parkirno mjesto uključeno u cijenu

Wifi uključen, uključen

Posteljina 9 € po osobi i change/a.request/b.arrival platiti, uključeno

Dječji krevetić 3,50 € str. Dan/a.upit/b.dolazak uključeno uz plaćanje

Ručnici 9 € po osobi i change/a.request/b.arrival platiti, uključeno

Visoka stolica 2,50€p. Dan/a.upit/b.dolazak uključeno uz plaćanje

Kućni ljubimac 10 € p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća

Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.12.2023


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Dalji smještaji od I. Belita-Team

Pokazati sve smještaje od I. Belita-Team

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 459140

Posljednje ažuriranje: 14.12.2023

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/459140.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina