Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Lignano Sabbiadoro

maks.  6   Gosta/Gostiju
55m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
55m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Smještaj pogodan za obitelj nalazi se u prekrasnom turističkom naselju Pino Mare s 4 zvjezdice u Lignano Sabbiadoru. Turističko naselje graniči direktno s morem i stoga je idealno za obitelji. Odmorski kompleks nudi zabavu i opuštanje za mlade i stare. Ima impresivan bazen s dječjim toboganom, razne whirlpoole i ugodan bar uz bazen. Animatorski tim Pino Mare ima što ponuditi za velike i male. Za najmlađe tu je mini klub, za one sportske dnevne sportske aktivnosti, au večernjim satima najbolja zabava za sve. Osim brojnih sportskih aktivnosti, tu je i ogromno igralište za najmlađe, restorani, supermarket i bazar. Zlatna pješčana plaža je dobro opremljena. Gostima na odmoru na raspolaganju su perilice i sušilice rublja na kovanice. Centar Lignana, do kojeg možete lako doći pješice za samo nekoliko minuta, nudi zabavu i zabavu za cijelu obitelj sa svojih 6 zabavnih parkova.

Smještaj za maksimalno 6 osoba sastoji se od glavne spavaće sobe (s vlastitom kupaonicom) i dječje sobe s dva odvojena kreveta. U dnevnom dijelu nalazi se prostor za spavanje za još dvije osobe. Dobro opremljena kuhinja nalazi se u dnevnom boravku i ima posuđe, pribor za jelo, tave i mikrovalnu pećnicu, kao i hladnjak s odjeljkom za led. Dostupna 3 TV-a. Dvije kupaonice imaju masažni tuš, kao i umivaonik i WC. Natkriveni prostor za sjedenje sa stolom i stolicama kao i vlastiti vrt pozivaju vas da se opustite u udobnosti dok se djeca mogu ispuštati na igralištu ili uz bazen. Posteljina (tjedno mijenjanje) i klima uređaj (10h/dan) su uključeni. WIFI je dostupan besplatno. Putni krevetić je također dostupan (uz naknadu) (molimo rezervirajte prilikom rezervacije). Pečenje na roštilju dozvoljeno. Vrijeme putovanja od talijanske granice cca 4 sata. Po želji, polupansion se može rezervirati i na licu mjesta. 1 parkirno mjesto već uključeno u cijenu najma (pored mobilne kućice). Na plaži su suncobran i 2 ležaljke uključeni (2024). Napomena Ako trebate više od jednog smještaja, to je obično moguće kod nas jer imamo nekoliko nekretnina istog tipa kuće.

DAN DOLAZKA + TRAJANJE BORAVKA

U razdoblju od 8. lipnja do 30. kolovoza 2024. dani dolaska i odlaska su subota ili nedjelja (minimalni boravak 7 noćenja). Preostalo vrijeme minimalnog boravka je 3 noći (moguć dnevni dolazak). Napomena: Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na zakazani dan dolaska, naravno možete se prijaviti sljedeći dan (molimo da nas obavijestite prije dolaska). Isto vrijedi i ako želite otići ranije. I ovdje je moguć polazak dan ranije. Međutim, razdoblje najma/cijena najma navedena za rezervaciju ostaje nepromijenjena.

PLAŽA

Široka pješčana plaža neposredno uz turističko naselje ima i veliku privatnu plažu i besplatnu pješčanu plažu. Pješčana plaža s blagim padom posebno je pogodna za obitelji s malom djecom. Na plaži su suncobran i 2 ležaljke uključeni (2024). Na plaži imate priliku igrati odbojku na pijesku ili tenis na pijesku. Ili unajmite pedalinu i uživajte u velikom, širokom moru. Sve u svemu, idealno mjesto za opuštanje uz sunčanje ili uživanje u nekoj od sportskih aktivnosti. Rashladiti će vam se bar na plaži, gdje možete uživati ne samo u najukusnijim pićima već i u brzom, osvježavajućem zalogaju. Spasioci se brinu za sigurnost cijeli dan.

BAZEN

Gostima na odmoru na raspolaganju je prekrasan veliki bazen. Dječji prostor s vodenim igrama i vodenim toboganima poziva na zabavu. Veliko sunčalište s ležaljkama i suncobranom (besplatno) poziva na opuštanje, drijemanje i uživanje na suncu. Jacuzzi našim odraslim gostima jamče potpuno opuštanje. Ako sunce jako sja, a vi ste žedni, priuštite si trenutak opuštanja u elegantnoj kafeteriji uz bazen koja poslužuje ukusne zalogaje, grickalice, sladoled i piće. ponude.

PRIKLADNO ZA OBITELJ

U srednjoj i visokoj sezoni iskusni animacijski tim ANIMA VERA nježno će oživjeti vaš boravak. Svaki dan imate priliku sudjelovati u raznim fitness programima poput pilatesa, joge i istezanja. Profesionalni animacijski tim uljepšat će vaš odmor i zabaviti vas i vašu djecu tijekom cijelog dana. Za djecu od 5 do 12 godina postoji mini klub. Svaku večernju zabavu započinje dječji plesni disko. Nakon toga ćete se temeljito zabaviti. Bilo da se radi o predstavama, kabareima, plesnim nastupima ili varijeteima, dopustite da vas ponese animacijski tim Anima Vera! Ako se želite baviti nekim sportom, imate puno izbora. Odbojka, nogomet, stolni tenis ili tenis.

SLOBODNO VRIJEME I SPORT

Svatko tko želi održavati formu tijekom odmora razmažen je izborom, bilo da se radi o tenisu, nogometu, odbojci na pijesku ili stolnom tenisu, sigurno postoji nešto za vas. Animacija nudi i raznolik fitness program za svaki dan, uključujući pilates, jogu i istezanje. Na plaži se mogu iznajmiti pedaline. Dostupan je i najam bicikala. Kompleks za odmor ima izvrstan wellness prostor u kojem će vas osoblje rado razmaziti.

KUPOVINA

U kompleksu za odmor nalazi se trgovina mješovitom robom u kojoj možete pronaći svježe namirnice kao i veliki izbor svakodnevnih potrepština, a tu je i kiosk s novinama kako biste uvijek bili u tijeku.

UGOSTITELJSTVO

Apartman ima dobro opremljenu kuhinju sa posuđem, priborom za jelo i tavama kao i hladnjak sa pretincem za led. Mogućnosti za kupovinu također su u blizini. Želite li se počastiti kulinarskim užicima, preporučujemo pizzeriju sa samoposlužnim restoranom. Riblji restoran “Alla Vecchia Finanza” preporučujemo svim ljubiteljima ribe. Ako želite iskoristiti polupansion, slobodno ga rezervirajte na licu mjesta (nije potrebna predbilježba).

KUĆNI LJUBIMCI

Maksimalno 1 pas (mali do srednje veličine) dopušten je na zahtjev iu određenom smještaju. Dovođenje psa mora biti najavljeno prilikom rezervacije i potrebna je potvrda vlasnika. Opasne pasmine poput Rottweilera i Pittbullova nisu dopuštene.

POSEBAN

Svaki smještaj obično ima svoj prekrasan vrt/zelenu površinu.

DOLAZAK

Detaljne informacije o putovanju dobit ćete zajedno s putnim dokumentima nakon rezervacije.

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica

Vanjsko područje

Vrt
Dječje igralište
Mjesto za parkiranje
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

Kupaonica 2

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa dvije ploče
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Aparat za kavu
Posuđe

Uređaji i pribori

Posteljina
Bicikli
Ležaljke
Dječji krevetić
WLAN bežična lokalna mreža

Podobno za

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

2 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Zračna luka 67.7 km Flughafen Venedig (Marco Polo, VCE)

67.7 km

Kolodvor 18 km Bahnhof

18 km


Mjesto i položaj smještaja

LOKACIJA

Kompleks za odmor graniči direktno sa širokom pješčanom plažom i stoga je idealan za obitelji s malom djecom.



MJESTO I OKOLICA

Lignano Sabbiadoro je podijeljen na tri dijela. Dio 'Lignano Riviera' je mirna oaza poluotoka i opravdava svoje ime. Ipak, pronaći ćete sve što vam treba! Tu su restorani, barovi, odlična plaža pa čak i luka! Za samo nekoliko minuta stižete do dva tematska parka Aquasplash i Gulliverlandia koji nude zabavu za cijelu obitelj. Priroda oko Rivijere Lignano je također odlična! Male šume, prekrasna plaža i prekrasne pješačke i biciklističke staze. Za noćne avanture tu su sjajni barovi sa živom glazbom i disko klubovi ili uživajte u svježem piću na šetnici uz plažu. Obližnji Bibione idealno je polazište za brojne izlete u okolicu. Ako želite jednodnevni izlet, preporučujemo poznati grad umjetnosti Veneciju. Prepustite se romantičnom raspoloženju vožnjom gondolom, prošećite krivudavim ulicama, prijeđite most Rialto i posjetite Piazzu di San Marco i poznatu Duždevu palaču. Ako se samo želite isključiti i opustiti, pronaći ćete termalne kupke u samom Bibioneu gdje voda topla od 52 stupnja izvire iz dubine od 500 m. Ako više volite nešto divlje, preporučujemo tematski park Aquasplash u Lignano Sabbiadoru ili Gulliverlandiu u San Giulianu. Igralište Rio Blu površine 3000 m2 u Bibioneu idealno je i za manju djecu. Ovdje ćete pronaći karting staze, dvorce na napuhavanje, bazen s čamcima i još mnogo toga. Restorani, barovi i diskoteke nalaze se na svakom uglu Bibionea. Ovdje će se razmaziti ljubitelji kulinarstva! Brojne crkve, palače i dvorci nalaze se oko Bibionea i čekaju da ih otkrijete. Možete ih posjetiti samostalno ili tijekom obilaska s vodičem. Ako ste ljubitelj prirode, svakako biste trebali vidjeti Valgrande, lagunu koja se krije iza Bibiona! Životinje, biljke i vode oduševit će vas svojom apsolutnom i netaknutom ljepotom!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €

dodatne informacije o cijeni najma:

Uključeno korištenje bazena, uključeno

Posteljina uključena, uključena

Wifi uključen, uključen

Paket za plažu uključuje (1 suncobran + 2 ležaljke), uključen

Klima uređaj uključen 10h dnevno

Parking str. Dan, 8,75€ po noćenju

Dječji krevetić 8€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Ručnici 16 € po osobi i change/a.request/b.arrival platiti, uključeno

Kućni ljubimac 5,20 € p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća

Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.12.2023


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

I. Belita-Team

I. Belita-Team

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 458987

Posljednje ažuriranje: 14.12.2023

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/458987.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina