Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Lignano Sabbiadoro

maks.  8   Gosta/Gostiju
60m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
60m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Smještaj se nalazi u upravljivoj rezidenciji Laura, nedaleko od prekrasne, široke i blago padajuće pješčane plaže Lignano-Sabbiadoro. Trgovine, restorani, barovi i mogućnosti za zabavu nalaze se u neposrednoj blizini. Velika i velika okućnica poziva na roštiljanje, trčanje i uživanje. Vaše vozilo možete parkirati neposredno uz kuću. U Lignano-Sabbiadoru na raspolaganju vam je širok izbor zabavnih i sportskih mogućnosti.

Bungalov D8 površine 60 četvornih metara može primiti maksimalno 8 osoba (moguće na zahtjev i pretrpanost bebom). Smještaj ima dvije spavaće sobe, svaka s bračnim krevetom, kao i dječju sobu s krevetom na kat (gornji ležaj je idealno predviđen za dijete do 12 godina). Ako je potrebno, kauč na razvlačenje u kombinaciji dnevnog boravka i blagovaonice nudi dvije dodatne mogućnosti za spavanje. Odvojeni kuhinjski kutak opremljen je plinskim štednjakom, posuđem, priborom za jelo, loncima, aparatom za filter kavu, mikrovalnom pećnicom i hladnjakom s pretincem za led. Jednostavno, ali funkcionalno namješten dnevni boravak ima kamin, koji poziva na opuštajuću obiteljsku večer. Kupaonica je opremljena umivaonikom, wc školjkom, bideom i tušem. Namještena i natkrivena terasa poziva vas na odmor dok se djeca mogu ispuštati na travnjaku. Želite li provesti ugodnu večer uz roštilj s obitelji i prijateljima? Nema problema! Na terasi se nalazi kamin uz koji možete roštiljati (možete donijeti vlastiti roštilj ili ga po potrebi iznajmiti). SAT TV, klima uređaj, sef i prvi set posteljine i ručnika već su uključeni u cijenu najma. Uključeno je i parkirno mjesto uz smještaj. Obitelji s djecom također imaju mogućnost najma putnog krevetića (molimo navesti prilikom rezervacije). Visoka stolica se može posuditi na zahtjev prilikom rezervacije, uz polog od 20 eura po stolici. Od svibnja do rujna u cijenu najma uključeni su ležaljka, ležaljka i suncobran na plaži. Napomena: Ako trebate više od jednog smještaja, to je obično moguće kod nas jer imamo nekoliko nekretnina istog tipa kuće. Vrijeme putovanja od talijanske granice cca 4 sata.

DAN DOLAZKA + TRAJANJE BORAVKA

U razdoblju od 18. svibnja do 6. rujna 2024. dani dolaska i odlaska su subote (minimalni boravak je 7 noćenja). U preostalom vremenu minimalni boravak je 5 noći (moguć dnevni dolazak). Napomena: Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na zakazani dan dolaska, naravno možete se prijaviti sljedeći dan (molimo da nas obavijestite prije dolaska). Isto vrijedi i ako želite otići ranije. I ovdje je moguć polazak dan ranije. Međutim, razdoblje najma/cijena najma navedena za rezervaciju ostaje nepromijenjena.

PLAŽA

Prekrasna pješčana plaža Lignano-Sabbiadoro s blagim padom udaljena je samo nekoliko minuta hoda od smještaja i do nje se lako dolazi sjenovitom stazom borove šume. Široka pješčana plaža posebno je pogodna za obitelji s malom djecom. Od svibnja do rujna u cijenu najma uključeni su ležaljka, ležaljka i suncobran na plaži. Na plaži imate priliku igrati odbojku na pijesku ili tenis na pijesku. Ili unajmite pedalinu i uživajte u velikom, širokom moru. Na plaži postoje i razne animacije. Sve u svemu, idealno mjesto za opuštanje uz sunčanje ili uživanje u nekoj od sportskih aktivnosti. Rashladiti će vam se bar na plaži, gdje možete uživati ne samo u najukusnijim pićima već i u brzom, osvježavajućem zalogaju. Za sigurnost tijekom cijelog dana brinu spasioci. Plaža je opremljena i širokim nogostupima za prolazak dječjih kolica.

BAZEN

Iako rezidencija nema bazen, prekrasna pješčana plaža Lignano-Sabbiadoro udaljena je samo nekoliko koraka.

PRIKLADNO ZA OBITELJ

Do pješčane plaže koja se blago spušta u more lako se dolazi pješice pa je idealna za obitelji s malom djecom. Uživajte u zajedničkoj šetnji sa svojom obitelji šetalištem Lignano-Sabbiadoro i dopustite da vas očaraju razni ulični umjetnici i dojmovi. Ako trebate putni krevetić za svoje dijete, možete ga iznajmiti lokalno. Stolica za hranjenje bit će dostupna besplatno na zahtjev prilikom rezervacije.

SLOBODNO VRIJEME I SPORT

Svatko tko želi održavati formu tijekom odmora ima razmažen izbor: jedrenje na dasci, Kate surfanje ili biste radije otišli na izlet kanuom? Naravno, moguće je iznajmiti i bicikle kako biste mogli udobno istraživati Lignano-Sabbiadoro na dva kotača. Također ćete pronaći teniski teren i jahanje u blizini (uz naknadu).

KUPOVINA

Centar i mogućnosti za kupovinu udaljeni su samo nekoliko minuta hoda od rezidencije. To znači da ne samo da se možete opskrbiti namirnicama i svakodnevnim stvarima, već imate i razne mogućnosti za šetnju.

UGOSTITELJSTVO

Smještaj ima dobro opremljenu kuhinju s plinskim štednjakom, posuđem, priborom za jelo, loncima, aparatom za filter kavu, mikrovalnom pećnicom i hladnjakom sa zamrzivačem. Mogućnosti za kupovinu također su u blizini. Ako više volite jesti u restoranu, centar grada Lignano-Sabbiadoro nudi mnogo izbora.

KUĆNI LJUBIMCI

U smještaju su dopuštena najviše 2 manja kućna ljubimca do maksimalno 8 kg koje je potrebno prijaviti prilikom rezervacije.

POSEBAN

-

DOLAZAK

Detaljne informacije o putovanju dobit ćete zajedno s putnim dokumentima nakon rezervacije.

Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Vrt Vrt
Terasa Terasa
kamin kamin
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica

Vanjsko područje

Vrt
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Aparat za kavu
Posuđe

Uređaji i pribori

Posteljina
Bicikli
Peškiri
Ležaljke
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 8

1 dvokrevetna soba
2 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.4 km

0.4 km

Centar grada/mjesta 0.6 km

0.6 km

Zračna luka 68.07 km Flughafen Venedig (Marco Polo, VCE)

68.07 km

Kolodvor 19 km Bahnhof

19 km


Mjesto i položaj smještaja

LOKACIJA

Zahvaljujući povoljnom položaju, Lignano-Sabbiadoro možete jednostavno istražiti pješice ili biciklom. Imanje se nalazi nedaleko od centra grada Lignano-Sabbiadoro. Do plaže se može lako doći i pješice.

MJESTO I OKOLICA

Ovaj dio Lignano Sabbiadora je više u centru grada. Dakle, sve što trebate nalazi se na pješačkoj udaljenosti. Ovdje ćete pronaći restorane na svakom uglu, barove na plaži iu gradu te diskoteke za svačiji ukus. Na 5 km dugoj shopping ulici sigurno ćete pronaći odličnu odjeću i sitnice. Za samo nekoliko minuta stižete do dva tematska parka Aquasplash i Gulliverlandia koji nude zabavu za cijelu obitelj. Ipak, prirodu oko Sabbiadora ne treba zaboraviti! Sabbiadoro je poznat ne samo po svojoj 8 km dugoj pješčanoj plaži, koja je također nagrađena plavom zastavom. Ali male borove šume i prekrasne pješačke i biciklističke staze također osiguravaju odmor i opuštanje. Ako volite luke, došli ste na pravo mjesto! Ovdje se nalazi nekoliko luka s ukupno 4000 parkirnih mjesta. Obližnji Bibione idealno je polazište za brojne izlete u okolicu. Ako želite jednodnevni izlet, preporučujemo poznati grad umjetnosti Veneciju. Prepustite se romantičnom raspoloženju vožnjom gondolom, prošećite krivudavim ulicama, prijeđite most Rialto i posjetite Piazzu di San Marco i poznatu Duždevu palaču. Ako se samo želite isključiti i opustiti, pronaći ćete termalne kupke u samom Bibioneu gdje 52 stupnja topla voda mjehuri iz dubine od 500 m. Ako više volite nešto divlje, preporučujemo tematski park Aquasplash u Lignano Sabbiadoru ili Gulliverlandiu u San Giulianu. Igralište Rio Blu površine 3000 m2 u Bibioneu idealno je i za manju djecu. Ovdje ćete pronaći karting staze, dvorce na napuhavanje, bazen s čamcima i još mnogo toga. Restorani, barovi i diskoteke nalaze se na svakom uglu Bibionea. Ovdje će se razmaziti ljubitelji kulinarstva! Brojne crkve, palače i dvorci nalaze se oko Bibionea i čekaju da ih otkrijete. Možete ih posjetiti samostalno ili tijekom obilaska s vodičem. Ako ste ljubitelj prirode, svakako biste trebali vidjeti Valgrande, lagunu koja se krije iza Bibiona! Životinje, biljke i vode oduševit će vas svojom apsolutnom i netaknutom ljepotom!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 09:00
Kaucija: 100 €

dodatne informacije o cijeni najma:

Uključeno korištenje bazena, uključeno

Klima uređaj uključen, uključen

Ručnici uključeni, uključeni

Posteljina uključena, uključena

Parkirno mjesto uključeno u cijenu

Wifi uključen, uključen

Paket za plažu uključen (1 suncobran + 1 ležaljka + 1 ležaljka), uključen

Dječji krevetić 5€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Visoka stolica 3€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Kućni ljubimac 40€/a.upit/b.dolazak se plaća uključen

Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.12.2023


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

I. Belita-Team

I. Belita-Team

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 459058

Posljednje ažuriranje: 14.12.2023

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/459058.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina