Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Tarragona

maks.  5   Gosta/Gostiju
28m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
28m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Obiteljski smještaj nalazi se u turističkom naselju Vendrell Platja. Kompleks se nalazi na prekrasnoj Costa Doradi, koju karakteriziraju duge, blago nagnute pješčane plaže između dva grada Calafell i Comarruga. Kompleks nije samo u neposrednoj blizini mora, već je i vrlo dobro smješten za izlet u tematski park Port Aventura, što ga čini idealnim za obitelji. Odmaralište nudi zabavu za goste svih uzrasta. Dječji bazen s tri tobogana, širok izbor aktivnosti, igara, sporta i zabave u mini klubu i dječjem igralištu osiguravaju da malim gostima nikada ne bude dosadno. Mladi također dolaze na svoje u tinejdžerskom klubu. Animacijski program za odrasle i raznovrsne sportske aktivnosti osiguravaju zabavu i razonodu za odrasle goste. Wifi se može koristiti besplatno. Kompleks ima kompleks bazena, restoran s uslugom za van i beach club direktno na plaži, supermarket, trgovinu suvenirima i potrepštinama za plažu i kampiranje, perilice i sušilice rublja na kovanice, kao i igraonicu za dani lošeg vremena.

Lijepa, udobna i moderna mobilna kućica Roller nudi prostor za maksimalno 5 osoba (uključujući najmanje 1 dijete do 12 godina). Smještaj se sastoji od glavne spavaće sobe s bračnim krevetom i spavaće sobe s 2 kreveta za jednu osobu. Kauč na razvlačenje u dnevnom boravku nudi još jedno mjesto za spavanje. Dnevni boravak ima dobro opremljenu kuhinju s posuđem, priborom za jelo, loncima, štednjakom s 4 plamenika, mikrovalnom pećnicom, aparatom za kavu i hladnjakom s pretincem za led. Kupaonica je opremljena tuš kabinom, sušilom za kosu i umivaonikom, WC je odvojen. Prostor za sjedenje sa stolom i stolicama, dvije ležaljke i mali vrt pozivaju vas na udobno opuštanje dok se djeca mogu ispuštati u bazenu ili na igralištu. Uključeni su klima uređaj i satelitska TV. Posteljina i ručnici su također uključeni. Ako je potrebno, dječji krevetić i/ili visoka stolica mogu se posuditi uz mali depozit (molimo rezervirajte prilikom rezervacije). Parkirno mjesto odmah do smještaja je uključeno u cijenu. Dozvoljeno roštiljanje (drveni ugljen). Vrijeme putovanja od španjolske granice oko 2,5 sata. Napomena: Ako trebate više od jednog smještaja, to je obično moguće kod nas jer imamo nekoliko objekata istog tipa kuće.

DAN DOLAZKA + TRAJANJE BORAVKA

U razdoblju od 6. srpnja do 6. rujna 2024. dani dolaska i odlaska su subota i utorak, minimalno trajanje boravka je 7 noći. U razdoblju od 01. lipnja do 05. srpnja 2024. dolazak i odlazak mogući su svakodnevno, minimalno trajanje boravka je 7 noći. U ostalom vremenu dolasci i odlasci su mogući svakodnevno, minimalni boravak je 4 noći. Napomena: Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na zakazani dan dolaska, naravno možete se prijaviti sljedeći dan (molimo da nas obavijestite prije dolaska). Isto vrijedi i ako želite otići ranije. I ovdje je moguć polazak dan ranije. Međutim, razdoblje najma/cijena najma navedena za rezervaciju ostaje nepromijenjena.

PLAŽA

Prekrasna plaža s finim pijeskom udaljena je samo nekoliko koraka od turističkog kompleksa. Plaža je blagog nagiba, a more je vrlo mirno, što je čini vrlo pogodnom za obitelji s malom djecom. Za sportske goste na raspolaganju je igralište za odbojku na pijesku, a moguće je iznajmiti i vodene skutere. Beach Club, koji je dio turističkog kompleksa, nudi priliku za osvježenje i odmor od lipnja do rujna. Navečer nudi prekrasnu pozadinu za završetak dana uz malo osvježenja uz zalazak sunca.

BAZEN

Resort ima dva bazena, jedan za odrasle i jedan za djecu. U dječjem bazenu 3 sjajna tobogana i vodene igre osiguravaju zabavu. Osim toga, svake srijede u sezoni, tobogani na napuhavanje i ostali elementi na aqua partyju ubrzavaju kucanje dječjih srca. Oko bazena nalazi se velika sunčana terasa s ležaljkama i suncobranima koji su besplatni za opuštanje. Za sigurnost se svakodnevno brinu spasioci. Animacijski tim organizira aktivnosti na bazenu kao što su aqua aerobik i vaterpolo.

PRIKLADNO ZA OBITELJ

Višejezični animacijski tim osigurava najbolju zabavu za male goste od 4 do 11 godina uz igre, radionice, potragu za blagom, mini disko i sportske aktivnosti. Na raspolaganju je i igralište. Mladi od 9 do 15 godina uživaju u svim vrstama sportskih aktivnosti, raznim natjecanjima i turnirima u tinejdžerskom klubu, poput Play Station turnira. Za odrasle animacijski tim također nudi širok izbor aktivnosti kao što su tečajevi kuhanja i plesa te natjecanja i sportske aktivnosti. U večernjim satima organizirana je zabava uz predstave.

SLOBODNO VRIJEME I SPORT

Svatko tko se na odmoru želi baviti sportom ovdje je razmažen izborom: nogomet, košarka, paddle tenis, petanque, stolni tenis i odbojka na pijesku, a tim animacija organizira i turnire u tim sportovima. Fitness klub nudi različite tečajeve poput stepa, aqua aerobika ili tečajeva istezanja, kao i zajedničke izlete vožnje biciklom ili jogginga. Na plaži se može igrati odbojka na pijesku i iznajmiti vodeni skuteri.

KUPOVINA

Turističko naselje ima vlastiti supermarket s pekarom, tako da svaki dan možete uživati u svježe pečenom kruhu. Supermarket ima veliki izbor svakodnevnih artikala, poput svježeg voća i povrća, mesnih i kobasičarskih proizvoda, smrznutih proizvoda, rashlađenih pića te široku ponudu vina. Odmah do supermarketa pronaći ćete suvenirnicu i kiosk gdje možete kupiti domaće i međunarodne novine i časopise, kao i opremu za plažu, kampiranje i sport.

UGOSTITELJSTVO

Smještaj ima dobro opremljenu kuhinju s posuđem, priborom za jelo, loncima, štednjakom, mikrovalnom pećnicom, aparatom za kavu i hladnjakom s pretincem za led. Mogućnosti za kupovinu također su u blizini. Restoran tik do bazena nudi širok izbor jela za vaše fizičko blagostanje. Gosti mogu kušati specijalitet šefa kuhinje, njegovu finu paellu, kako u zatvorenom tako i na terasi. Usluga za van vam omogućuje da jedete salate, pizze, prženu piletinu i još mnogo toga u udobnosti svog smještaja. U sezoni Beach Club nudi snackove, jednostavna jela i razna osvježenja na plaži.

KUĆNI LJUBIMCI

Kućni ljubimci nisu dopušteni.

POSEBAN

Ako je potrebno, putni krevetić i/ili visoka stolica mogu se posuditi uz mali depozit od 30 € po komadu (molimo rezervirajte prilikom rezervacije). Liječnika je moguće posjetiti na licu mjesta uz dogovor. U Calafellu se održava tjedna tržnica svakog utorka.

DOLAZAK

Detaljne informacije o putovanju dobit ćete zajedno s putnim dokumentima.

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Vrt
Dječje igralište
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa dvije ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Aparat za kavu
Posuđe

Uređaji i pribori

Posteljina
Peškiri
Ležaljke
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Fen
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 5

1 dvokrevetna soba
1 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 1.5 km

1.5 km

Zračna luka 55 km Flughafen

55 km

Kolodvor 2 km Bahnhof

2 km


Mjesto i položaj smještaja

LOKACIJA

Kompleks za odmor nalazi se u neposrednoj blizini plaže te je stoga idealan za obitelji s malom djecom. Kompleks za odmor nalazi se između dva grada Calafell i Comarruga, što znači da ćete u neposrednoj blizini pronaći veliki izbor trgovina, mogućnosti noćnog života i restorana. Do živahnog grada Calafell možete doći lijepom šetnjom šetnicom uz plažu. Ako ogladnite, možete se okrijepiti u nekom od brojnih barova, restorana ili kafića s pogledom na more.

MJESTO I OKOLICA

Calafell je živahno obalno mjesto smješteno na sjeveru Costa Dorade. Slikovita sela, ukusna hrana, prekrasne blage plaže, kristalno čisto more i naravno sunce čine Costa Doradu popularnom destinacijom za odmor. Svatko dobije svoj novac na Costa Doradi. Ne samo obožavatelji sunca, već i ljubitelji zabave, planinari, brdski biciklisti i ljubitelji kulture ovdje će pronaći sve što im srce poželi. Noćni život je također odličan! Srednjovjekovni dvorac Sant Creu uzdiže se iznad Calafell-a i pruža prekrasan pogled na okolicu. Tipična tjedna tržnica održava se svakog utorka u središtu Calafell-a i nudi vam priliku da kupite odličan suvenir. Primorsko mjesto idealno je polazište za brojne izlete u okolicu i šire. Ljetno sanjkalište Calafell Slide, dugo 700 metara, brzo je. Za ljubitelje vode preporuča se izlet u obližnji vodeni park Aqualeon. Sati lete na raznim toboganima ili u bazenu s valovima. U Diver rope parku mladi i stari mogu iskušati svoju povijest. Nakon toliko zabave i zabave, osvježenje u jednom od brojnih beach barova ili restorana u Calafellu više je nego zasluženo. Tarragona je nekada bila glavni grad provincije Hispania Citerior od strane Rimljana. Ostaci iz tog razdoblja sada se mogu diviti kao UNESCO-va svjetska baština. Jednodnevni izlet pruža vam priliku da posjetite rimski amfiteatar, akvadukt Les Ferreres, cirkus i rimski forum. Kultura se dakle ne zanemaruje ni na odmoru. S druge strane, ako ste željni uzbuđenja i čistog adrenalina, dobro ćete doći u zabavnom parku Port Aventura. Najveći zabavni park u Španjolskoj ima, između ostalog, najviši i najbrži tobogan u Europi. Od 2017. povezani tematski park Ferrari Land nudi obožavateljima Ferrarija sve što im srce poželi. Nakon toliko aktivnosti, malo opuštanja je pravo mjesto uz ležernu šetnju prekrasnim primorskim ljetovalištem Sitges sa njegovih 17 plaža. Barcelonu također preporučamo kao jednodnevni izlet. Pulsirajuća metropola posjetitelje osvaja nebrojenim znamenitostima, bogatom gastronomskom ponudom i brojnim mogućnostima za kupovinu. Prošećite ulicom Rambla, uživajte u prekrasnom pogledu na grad i more s brda Montjuic (do kojeg možete doći žičarom) ili istražite park Güell koji je dizajnirao Antonio Gaudí. U šetnji gradom otkrit ćete Gaudíjevu jedinstvenu arhitekturu, a naravno, tijekom posjeta ne smijete propustiti posjet gradskoj znamenitosti, Sagradi Familiji. Ova katedrala, koju je započeo Gaudí, još uvijek je u izgradnji i nudi zadivljenom oku impresivnu raznolikost detalja i arhitektonskih stilova. U zoološkom vrtu u Barceloni ne sjaje samo dječje oči kada promatraju brojne životinjske vrste. Ovdje možete pronaći lavove, tigrove, slonove, gorile, dupine i još mnogo toga.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 150 €

dodatne informacije o cijeni najma:

Uključeno korištenje bazena, uključeno

Klima uređaj uključen, uključen

Ručnici uključeni, uključeni

Posteljina uključena, uključena

Parkirno mjesto uključeno u cijenu

Wifi uključen, uključen

Dječji krevetić uklj./na upit, uključen

Visoka stolica uklj./na zahtjev, uključena

Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.12.2023


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Dalji smještaji od I. Belita-Team


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 459078

Posljednje ažuriranje: 14.12.2023

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/459078.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina