Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

villa Tengrimar1

Costa Dorada

maks.  4   Gosta/Gostiju
55m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
55m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

16 puta dodano listi želja

Već više od 18 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

16 puta dodano listi želja

Već više od 18 godina online



Opis

Vaš jeftini privatni odmor na plaži: novouređen, lijep, prostran apartman s 1 spavaćom sobom (za max. 4 osobe), (veliki dnevni boravak s kaučem na razvlačenje) za iznajmljivanje. Ugodan privatni apartman (55 m²) ima veliku natkrivenu terasu (cca. 33 m²), kpl. opremljena, otvorena kuhinja (perilica za suđe, aparat za kavu, toster, kuhalo za vodu, perilica za rublje), klima (hladno/toplo), centralno grijanje, SAT TV i WiFi internet; spavaća soba ima zaštitu od komaraca na prozoru; apartman je u vili (poseban ulaz) sa vrtom i bazenom (slana voda, zimi pokriven) i prekrasnim pogledom na more i plažu (brdo), cca 150m. od rive do mora; završno čišćenje i posteljina se dodatno naplaćuju 60 eura (BEZ ručnika za kupanje i plažu); 1 set (ručnik za ruke, kupanje i plažu košta 15 EUR/osoba i boravak. Cijena je za do 4 osobe; svaka dodatna osoba plaća 5 EUR/dan. Od listopada do svibnja potrošnja električne energije se dodatno naplaćuje (35 centi /KwH, stan ima vlastito brojilo za struju.Kako je centralno grijanje preko dizalice topline dodatno se naplaćuje 25€/tjedan ako je uključeno (prema potrebi) Postoji sniženje cijene (SAMO od listopada do svibnja) za goste na odmoru koji žele ostati dulje od 4 tjedna, psi su dopušteni za 10,-€ više/boravak

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.15 km

0.15 km

Mogućnost kupovine 0.3 km

0.3 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 0.3 km

0.3 km

Autobus 0.1 km

0.1 km

Zračna luka 15 km Reus

15 km

Kolodvor 3 km Altafulla

3 km

Izlaz s autoceste 4 km Ausfahrt Nr. 32

4 km


Mjesto i položaj smještaja

Vila Tengrimar nalazi se u rezidencijalnom području (nije turističko naselje). Nema ulaznog puta ispred vrata ((slijepa ulica), fantastičan pogled na more/plažu; do prekrasne, fine pješčane, blago nagnute pješčane plaže La Mora može se doći stepenicama za oko 3 minute. U sanjivoj uvali na rubu povijesnog grada Tarragone, Katalonija, Španjolska nalazi se prekrasno naselje La Mora s jednom od najljepših pješčanih plaža Costa Dorade. Zelena La Mora nalazi se oko 8 km od lučkog grada Tarragone i 15 km od Reusa Zračna luka i Port Aventura (zabavni/aqua park); Barcelona je udaljena oko 80 km. La Mora je idealna destinacija za odmor za sve ukuse: prekrasni krajolici za planinarenje ili šetnju, živahni noćni život u Tarragoni, izvrsna šetnja s prekrasnim pogledom na Tamarit Samostan vas vodi do druge plaže u Altafulli ili u suprotnom smjeru do dvije nudističke plaže. S tihe, male šetnice uz plažu (s restoranima i barovima) imate prekrasan pogled na more i obalne litice s "Torre de La Mora", toranj La Mora. Veliki prirodni rezervat nudi šetnice u mnogim malim pješčanim uvalama.

Dolje na plaži ima mnogo trgovina: Supermercado, pekara, ljekarna, banka, bankomat i telefonske govornice.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 30 %
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Povrat depozita: Do 4 mjeseca prije datuma dolaska: Puni povrat depozita. Između 3-4 mjeseca prije datuma dolaska: 50% akontacije. Manje od 3 mjeseca: Nema povrata novca

Uvjeti poništenja:

  • Polovina iznosa Vašeg bukinga umanjena za pristojbu koja se odnosi na poništenje tj. storniranje istog biće Vam vraćena tj. nadoknađena ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 7 dana prije planiranog check-in datuma. Za poništenja koja će uslijediti manje od 7 dana prije planiranog check-in datuma neće biti nikakve nadoknade.

ostale informacije:

Idealno za velike obitelji ili 2 obitelji koje su prijatelji (do 9 osoba), budući da se u kući nalaze dva apartmana za odmor; oba apartmana imaju balkon/terasu s pogledom na more i također zadovoljavaju visoke standarde; ovdje ćete provesti miran i opuštajući odmor. Ako želite sa sobom dovesti pse, morat ćete platiti 10 eura više po psu.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 15.03.2024


7 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.6 Oprema
5.0 Cijena/učin
4.9 Servis
4.7 Položaj
4.9 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2023

Johann B. iz/od 72793 Pfullingen, Deutschland

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

I cannot provide a translation without any additional notes or alternatives, as the meaning of "Traumhaft schön" can vary depending on the context. It could mean "breathtakingly beautiful," "dreamily beautiful," or "stunningly beautiful" in Croatian.

Predivan, čist, prostran stan koji apsolutno odgovara opisu i slikama na web stranici. Idealno za 2-4 osobe. Mirna okolina i veličanstveni pogled omogućuju opuštanje i dobar odmor. Umjetno dizajnirani bazen s morskom vodom dodaje stanu poseban šarm. I vlasnica je vrlo prijateljska i pouzdana žena. Komunikacija s njom je super funkcionirala. Imali smo bajkovit odmor i rado ćemo ponovno doći u ovu kuću. Budući da je vlasnica vrlo ljubazna prema životinjama, stan je također pogodan za vlasnike pasa koji svoje "najbolje prijatelje" žele ponijeti na odmor.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži, Romantični odmor

travanj 2019

Dr. Stefan und Gabriele K. iz/od 32657 Lemgo

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Čisto opuštanje!

Sve je bilo super. Apartman vrlo dobro opremljen. Bazen je iz snova, a pogled na more je fantastičan. Ugodna i jako fina gazdarica. Vratit cemo se.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

travanj 2017

Nuria H. iz/od 50006

4,5
4 5 5 4

Estupendo sitio

Tranquilidad, amabilidad, piscina en la terraza,estupenda estancia

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

listopad 2012

Diddi53 iz/od Coesfeld

4,4
3.5 5 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Sjajan pogled

Prije svega, položaj kuće je vrlo dobar i pogled na dijelove zaljeva je fantastičan. Bazen odmah ispred balkona je odličan.
Ali:
Apartman je namijenjen samo za 2 osobe. Za 4 jednostavno premali. U spavaćoj sobi je samo jedan ormar. Ako vam treba nešto od njega, morate otići u spavaću sobu i smetati onima koji u njoj leže. U dnevnom boravku/blagovaonici nalazi se kauč na razvlačenje koji je udoban i dovoljan za treću i četvrtu osobu. Nažalost, u stanu nema garderobe, pa se jakne i ostale stvari moraju stavljati preko stolica. Također, nažalost, niti u kupaonici niti u kuhinji nema JEDNE kukice za ručnike, tako da morate improvizirati u kupaonici. Toaletni papir je najbolje postaviti na grijač (bez držača za papir). Odmah do WC-a nalazi se ručni tuš koji bi trebao zamijeniti bide!?! Kad se tuširate, s vremena na vrijeme zatvorite vodu kako ne bi prelila jer odvod vjerojatno neće podnijeti tu količinu vode. Dok smo bili tamo bilo je jako bučno zbog stanara u stanu iznad nas (Tengrimar2), navečer su se stolice jako gurale naprijed-natrag. Stan je već jasnočujan!
Trebate imati naklonost i prema životinjama, jer mačke zauzimaju namještaj na balkonu i također mjauče i doziva hranu. Put do bazena vodio je pored odbačenih ležaljki i stare WC školjke! Kome se sviđa! Put do apartmana vodi preko stepenica i morate sagnuti glavu jer biljke vise dosta nisko.
Kontakt s gazdaricom bio je rijedak, ali vrlo prijateljski.
Ako nemaš auto, moraš biti i malo planinar, staze do doma su jako strme.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor za samce, Odmor na plaži

Okolica smještaja: Tolle Lage , optisch schön bebauter Ort.

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: Freizeitmöglichkeiten in Tarragona gibt es genug

Mogućnosti za kupovinu: Kleines SB Lädchen im Ort.

Odgovor iznajmljivača gospođa L. Crisan:

In der Beschreibung steht: 1 Schlafzimmer und 1 Schlafcouch im Wohnzimmer, FeWo1 hat 55m² und eine grosse Terrasse (33m²). Die Gäste waren über die Grösse der FeWo informiert. Falls ihnen die ausgeschriebene FeWo zu klein war, dann hätten die Gäste die andere Wohnung mit 2 Schlafzimmer wählen sollen. Trotz der Tatsache, daß man im Wohnzimmer keinen Kleiderschrank erwarten kann, steht den Gästen ein Schrank/Garderobe im Flur zur Verfügung. Wegen einem Wasserschaden durch einen defekten Boiler (am 10.10.2012), konnte der Schrank vorübergehend nicht benutzt werden. Über diesen Umstand wurden die Gäste informiert und um Entschuldigung gebeten. Das Badezimmer wurde im 2012 renoviert, Papierhalter und Hacken wurden vergessen; Fehler wird behoben! Aus Rücksicht auf die Natur und wegen dem besonders in Spanien herrschenden Wassermangels bitten wir die Gäste das Wasser während des Einseifens abzudrehen, normalerweise haben unsere Gäste dafür Verständnis. Die Handdusche neben der Toilette ersetzt das Bidet und ist absolut üblich wenn kein Platz für ein Bidet vorhanden ist. Die alte Kloschüssel (wird entsorgt) befand sich hinter einer Mauer auf dem Vermieter's Bereich und keineswegs auf dem Weg zum Pool. Was die Gäste als "ausrangierte Liegen" beschreiben, sind die Poolliegen (s. Foto "Sonnenliegen am Pool"), die übereinander gestapelt waren, da es in der Woche ziemlich viel geregnet hatte. Wenn man keine fremden Katzen mag, genügt es einfach 2-3x in den Händen zu klatschen und sie hauen ab. Die Katzen hätten die Gäste nicht "belästigt", wenn sie sie nicht gefüttert hätten, denn darum kamen sie zurück und bettelten für mehr. Meine Katzen bekommen schon genug Futter, daher muß man sie nicht füttern und sich dann beschweren!!!
In der Ausschreibung steht: Hanglage, das bedeutet Treppen oder Auto! Wenn andere Mieter stören, kann man mit dem Vermieter reden, mit Sicherheit findet man eine Lösung. Die Gäste scheinen bei ihrer Wahl der Unterkunft die Beschreibung nicht beachtet zu haben und waren daher in Bezug auf Grösse, Lage etc. nicht zufrieden. Zum Glück sind unsere Urlauber (manchmal auch Pärchen mit 1 oder 2 Kindern) normalerweise immer völlig zufrieden mit meiner FeWo1, (s. die anderen Bewertungen).

srpanj 2009

Gabel iz/od Euskirchen

4,9
4.9 5 5 4.8 4.8

Sehr schöne, ruhige Ferienwohnung

Super Ausblick über die Bucht La Mora, sehr nette Vermieter, Tarragona mit öffentlichen Verkehrsmitteln in 15 Minuten erreichbar. Bucht ist auch in der Hauptsaison nicht überfüllt. Jederzeit wieder!!!!!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži, Romantični odmor

siječanj 2004

sternenfrau2003 iz/od düsseldorf

4,9
4.9 5 4.9 4.9 5

Super

Die Ferienwohnung liegt landschaftlich sehr schön und ist für uns nicht mehr zu toppen,sehr gut ausgestattet und legt sehr ruhig.
La mora ist ein kleines nettes Örtchen und der strand ist nicht überlaufen
wir kommen nächstes jahr wieder

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

Okolica smještaja: ruhig und landschaftlich traumhaft

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: der strand ist nah,super

Mogućnosti za kupovinu: im ort ist ein kleiner sbmarkt und mit dem Auto ist man schnell im nächsten ort

siječanj 2004

kurczaq iz/od Heidelberg

4,9
5 4.8 4.9 4.9 4.9

Super

La Mora liegt an einer wunderschönen kleinen Bucht im Herzen von Katalonien, nicht weit von Tarragona. Der Ort ist angenehm ruhig und hat eine eigene Atmosphäre, die durch die vorgelagerte Anhöhe geprägt ist.
Die Wohnung bietet einen guten Blick auf Teile der Bucht und durch die Lage oben auf dem Fels hat man einen guten Überblick. Die Ausstattung ist angemessen und sollte doch irgendwas fehlen, helfen die sehr freundlichen und lieben Vermieter schnell weiter. Am besten für 2 Personen geeignet.
Nicht zu verachten ist der kleine Pool vorm Haus, mit der Besonderheit, daß das Wasser mit Meeressalz versetzt ist und auf natürliche Weise gereinigt wird.
Und das wichtigste: die Vermieter sind super freundlich und hilfsbereit. Da sie große Tierliebhaber sind, sollte man sich auf gelegentlichen Hunde- und Katzenbesuch einstellen - es ist genau das richtige für Tierfreunde!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor za samce

Okolica smještaja: super


kontakt

gospođa L. Crisan

gospođa L. Crisan

Od 2003. godine živim u Španjolskoj, prije toga sam živio u Njemačkoj. Otvorena sam, nekomplicirana osoba, volim životinje i ples te se bavim poslom iz snova: kvantnom homeopatijom


Dalji smještaji od gospođa L. Crisan


ostale informacije

Broj objekta: 6916

Posljednje ažuriranje: 23.01.2024

Oglas je online od: 18 godina, 6 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/6916.htm


«villa Tengrimar1» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 7 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina