Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Orbetello

maks.  4   Gosta/Gostiju
36m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
36m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Prekrasna kuća za odmor uklopljena je u obiteljsko turističko naselje koje graniči s blagim morem. Turističko naselje nalazi se na ekskluzivnom dijelu zemlje koji povezuje rt Argentario s kopnom. Nalazi se nasuprot otoka Giglio, Giannutri i Montecristo. Turističko naselje ima sve sadržaje potrebne za savršen obiteljski odmor. Turističko naselje ima bazen za djecu i odrasle, animaciju/mini klub, veliko igralište, uslugu na plaži, brojne sportske sadržaje i dva restorana s regionalnom i međunarodnom kuhinjom.

Dvosobna kuća Giannutri nalazi se uz borovu šumu nedaleko od plaže, bazena i igrališta. Stambeni prostor iznosi cca 36m2 i sastoji se od dnevnog boravka s dva puna kreveta za jednu osobu (mogu se i spojiti) koji preko dana služe kao kauč, potpuno opremljene čajne kuhinje (s posuđem, priborom za jelo, loncima), 1 spavaće sobe s bračni krevet i kupaonica s tušem. Klima uređaj i TV su uključeni. Uključen je paket s ručnicima i posteljinom. U visokoj sezoni u smještaj su uključeni 1 suncobran i 2 ležaljke na plaži (od 2024.). Natkriveni prostor za sjedenje sa stolom i stolicama poziva vas na udobno opuštanje dok se djeca mogu ispuštati na igralištu ili uz bazen. Jastuci, deke uključeni, roštiljanje je dozvoljeno u turističkom naselju, vrijeme putovanja od talijanske granice oko 4,5 sata, polupansion ili puni pansion također se mogu rezervirati na licu mjesta po želji. Napomena Ako trebate više od jednog smještaja, to je obično moguće kod nas jer imamo nekoliko nekretnina istog tipa kuće.

DAN DOLAZKA + TRAJANJE BORAVKA

Dolazak i odlazak mogući su svakodnevno. U periodu od 3. kolovoza do 23. kolovoza 2024. minimalni boravak je 7 noćenja. U razdoblju od 6. srpnja do 2. kolovoza 2024. / 24. kolovoza do 6. rujna 2024. minimalni boravak je 4 noći. Od 22. lipnja do 5. srpnja 2024. minimalni boravak je 3 noći (ukoliko su uključene noći petak i subota). U preostalom vremenu, minimalni boravak je 2 noći (ako se radi o noći petka i subote, inače je moguće samo 1 noćenje). Napomena: Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na zakazani dan dolaska, naravno možete se prijaviti sljedeći dan (molimo da nas obavijestite prije dolaska). Isto vrijedi i ako želite otići ranije. I ovdje je moguć polazak dan ranije. Međutim, razdoblje najma/cijena najma navedena za rezervaciju ostaje nepromijenjena.

PLAŽA

Pješčana i blaga plaža opremljena je suncobranima, ležaljkama, ležaljkama, pedalinama, sanjkama i kanuima. Restoran "Il Pescatore" nalazi se na plaži. U cijenu najma uključen je i 1 suncobran i 2 ležaljke na plaži u sezoni.

BAZEN

Uz veliki bazen, tu je i dječji bazen za veslanje s malim toboganom.

PRIKLADNO ZA OBITELJ

Bazen i amfiteatar su središte Sela i mjesto gdje animatori organiziraju igre, plesove i razne zabave. Uz profesionalni animacijski tim, na raspolaganju su i mini klub i junior klub. Animatorski tim organizira satove aerobika, satove gimnastike i satove aqua-gym tijekom dana tijekom glavne sezone. Mini klub, junior klub, vožnja kanuom, turniri i večernje igre i zabava, karaoke, ples, kabaret. Djeci je na raspolaganju igralište sa toboganom i sl.

SLOBODNO VRIJEME I SPORT

Uz bogatu ponudu klasičnih sportskih sadržaja sa sportskim igralištem (odbojka, nogomet), gostima je na raspolaganju i mjesto za streličarstvo i stolni tenis. Animatorski tim organizira satove aerobika, satove gimnastike i satove aqua-gym tijekom dana tijekom glavne sezone. Mini klub, junior klub, vožnja kanuom, turniri i večernje igre i zabava, karaoke, ples, kabaret. Po povlaštenim cijenama također možete: planinarenje na konju, tečajeve ronjenja, satove surfanja, turistički ribolov

KUPOVINA

Turističko naselje ima vlastitu mini tržnicu s voćem i povrćem.

UGOSTITELJSTVO

Turističko naselje ima 3 restorana (uključujući i pizzeriju). Ovdje možete kušati razne specijalitete toskanske kuhinje i uživati u vinima iz Toskane. U restoranu "Il Pescatore", terasa uz samo more, možete jesti i riblje specijalitete. Mogućnost polupansiona ili punog pansiona u restoranu turističkog naselja.

KUĆNI LJUBIMCI

Kućni ljubimci NISU dopušteni u ovom objektu.

POSEBAN

Turističko naselje između ostalog ima: praonicu rublja, mali. Ljekarna i bankomat. Na upit na recepciji, u visokoj sezoni moguć je besplatan prvi susret s ronjenjem u bazenu kompleksa.

DOLAZAK

Detaljne informacije o putovanju dobit ćete zajedno s putnim dokumentima.

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica

Vanjsko područje

Dječje igralište
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa dvije ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Aparat za kavu
Posuđe

Uređaji i pribori

Posteljina
Bicikli
Peškiri
Ležaljke
Dječji krevetić
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 0.9 km

0.9 km

Zračna luka 140 km Flughafen

140 km

Kolodvor 2 km Bahnhof

2 km


Mjesto i položaj smještaja

LOKACIJA

Turističko naselje graniči direktno s plažom, što ga čini idealnim za obitelji s malom djecom.

MJESTO I OKOLICA

Albinia, sa svojih 2500 stanovnika, najveća je četvrt grada Orbetello u Toskani. Povezan je sa sjevernim dijelom Monte Argenta pojasom dina, Tombolo della Giannella. Ima nevjerojatno lijep prirodni krajolik i mnogo različitih životinjskih vrsta. Grad Albinia nalazi se na malom rtu i do njega se može doći starorimskom cestom. Ako vas zanimaju znamenitosti, možete, primjerice, pogledati crkvu Santa Maria delle Grazie ili Torre delle Saline. Albinia nudi i prekrasan pogled u kojem možete uživati iz restorana ili kafića. Ako ste u Albiniji petkom, možete posjetiti i tjednu tržnicu i sigurno ćete pronaći jednu ili dvije sitnice! Grad Orbetello uzdiže se u središtu istoimene lagune, na jedinstvenoj lokaciji, povezan nasipom s Monte Argentariom. Park prirode Duna Feniglia je pojas dina povezan s obalnim selom Ansedonia i poznatim gradom Monte Argentario, Porto Ercole. Grad Orbetello čuva u Museo Civico, kao svjedočanstvo svog etruščanskog podrijetla, alate i druge nalaze iskopane u tom području. Antička Mura Ciclopiche, kao i otkrivene građevine, obje iz 6. stoljeća prije Krista, svjedoče o cvatu lučkog života u rimsko doba. Park prirode Maremma može se posjetiti brdskim biciklom, na konju, kanuom ili jednostavno pješice. S brežuljaka parka prirode pruža se prekrasan panoramski pogled na obalu Tirenskog mora, otok Giglio, otok Elbu i Korziku. Pješačke staze možete istraživati sami, u grupi ili s vodičem. Vodeni park u Follonici osigurava zabavu za cijelu obitelj! Ovdje ćete pronaći razne tobogane, razne tečajeve vodenih sportova i također tečajeve zumbe u kojima možete sudjelovati i isprobati ih. Ako tražite specijalitete iz Toskane, ovdje ne morate dugo tražiti! Razni restorani, specijalizirane trgovine i barovi očekuju vas u ovom prekrasnom području!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €

dodatne informacije o cijeni najma:

Uključeno korištenje bazena, uključeno

Klima uređaj uključen, uključen

Ručnici uključeni, uključeni

Posteljina uključena, uključena

Parkirno mjesto uključeno u cijenu

Wifi uključen, uključen

Paket za plažu uključuje (1 suncobran + 2 ležaljke), uključen

Dječji krevetić 10€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća

Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 08.12.2023


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Dalji smještaji od I. Belita-Team

Pokazati sve smještaje od I. Belita-Team

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 459194

Posljednje ažuriranje: 14.12.2023

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/459194.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina