Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Wohnen am Bach

Haiming

maks.  4   Gosta/Gostiju
54m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
54m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Otkrijte našu šarmantnu kuću za odmor bez barijera u srcu Haiminga, izgrađenu u ekološkoj konstrukciji od drvenog okvira 2016. godine; koji je dostupan preko posebnog ulaza odmah do glavne kuće domaćina. Smještena u vrlo mirnom stambenom području, naša primamljiva kuća s podnim grijanjem i kontroliranom ventilacijom dnevnog boravka nudi ugodan dom daleko od doma.



Radujte se udobnom dnevnom boravku s potpuno opremljenom čajnom kuhinjom, uključujući pećnicu i privlačan stol za blagovanje koji vas poziva da se zadržite i uživate. Dvije ugodne spavaće sobe savršena su utočišta za opuštanje, čitanje, gledanje televizije i surfanje internetom - zahvaljujući besplatnom optičkom WiFi-ju s 250 MBit, uvijek ćete ostati povezani. Kreveti su pogodni za alergičare. Posteljina i ručnici osigurani su za ugodan boravak. Udoban bračni krevet u prvoj spavaćoj sobi i dva udobna kreveta za jednu osobu u drugoj spavaćoj sobi osiguravaju mirne noći. Kupaonica bez barijera impresionira modernim kutkom za tuširanje i prostranim umivaonikom.

Za naše ekološki osviještene goste nudimo i wallbox za punjenje električnih automobila kako biste bezbrižno i udobno uživali u svojoj električnoj mobilnosti.



Pristup stanu je beskontaktan i bez ključa. Sa pristupnom šifrom koju ćemo Vam pravovremeno priopćiti, možete jednostavno otvoriti stan.

Parking ćete pronaći odmah do ulaza. Na samo pet minuta hoda pronaći ćete trgovinu za svakodnevne potrebe te tradicionalni restoran s ugodnom pivskom baštom koja poziva na druženje.



Doživite nezaboravne trenutke u Haimingu – veselimo se vašem posjetu!

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 2
jednokrevetna (90x200 cm)
jednokrevetna (90x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 7 km

7 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 110 km München

110 km

Kolodvor 8 km Burghausen

8 km

Izlaz s autoceste 5 km A 94 Marktl

5 km


Mjesto i položaj smještaja

Naš šarmantni apartman za odmor nalazi se u srcu Haiminga, mirne i slikovite zajednice u Gornjoj Bavarskoj. Okružen prirodnim ljepotama poplavnih ravnica Inn i Salzach, naša lokacija nudi savršeno polazište za istraživanje bavarskog krajolika i kulture. Samo nekoliko minuta vožnje od Münchena i blizu austrijske granice, Haiming je idealno mjesto za opuštajući i nezaboravan odmor.



Samo 1 km udaljeno je golf igralište svjetske klase s 18 rupa pogodno za početnike i iskusne golf igrače. Uživajte u partiji golfa usred bavarskog krajolika koji oduzima dah i učinite svoj boravak još nezaboravnijim.



Također možete posjetiti Mozartov grad Salzburg, koji je udaljen samo 60 km. Istražite rodno mjesto Wolfganga Amadeusa Mozarta i uživajte u bogatoj povijesti i kulturi koju ovaj lijepi grad nudi.



Nedaleko od Haiminga uzdiže se dvorac Burghauser, koji je sa 1051 metar najduži kompleks dvoraca na svijetu te je uvršten u Guinnessovu knjigu rekorda kao 'najduži dvorac na svijetu'. Dvorac se sastoji od šest dvorišta i svjedočanstvo je impresivne srednjovjekovne arhitekture.



Poznato hodočasničko mjesto Altötting također je udaljeno samo kratko putovanje. Već više od 500 godina Altötting je najvažnije marijansko hodočasničko mjesto u zemljama njemačkog govornog područja. Crna Gospa u kapelici Milosti svake godine privuče oko milijun hodočasnika koji Majci Božjoj donose svoje brige i potrebe, ali i zahvale.



Otkrijte povijesni i duhovni značaj ovih mjesta i doživite jedinstvenu atmosferu koja ih okružuje tijekom boravka u našem apartmanu za odmor.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Skijanje
Snowboard vožnja
Surfanje
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 11:00
Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

Mogućnosti Plaćanja:

Prijenos
PayPal
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Iznos Vašeg bukinga umanjen za pristojbu koja se odnosi na poništenje istog biće Vam vraćen tj. nadoknađen ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 4 dana prije planiranog check-in datuma, I to do 12 sati u podne po srednjeeuropskom vremenu. Za slučaj poništenja koja bi uslijedila manje od 4 dana prije planiranog check-in datuma, nadoknada iznosi 50% od iznosa bukinga, s tim što se od nadoknade odbija cijena prvog noćenja i pristojba za poništenje tj. storniranje bukinga.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 09.04.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

obitelj J. Kurz

obitelj J. Kurz

Kroz vlastita putovanja naučili smo cijeniti ovaj portal i stekli smo samo pozitivna iskustva. Sada imamo priliku ugostiti se i osigurati smještaj. S velikom radošću prihvaćamo ovu priliku, ne samo zbog prekrasnih iskustava koja smo doživjeli na našim putovanjima. Radujemo se što ćemo ugostiti mnoge srdačne ljude koji će se osjećati sigurno i ugodno u našem smještaju.


ostale informacije

Broj objekta: 459259

Posljednje ažuriranje: 09.04.2024

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/459259.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina