Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Oaza Sjevernog mora Pethan sa saunom

Ostfriesland - kopno, Neuharlingersiel + Carolinensiel

maks.  4   Gosta/Gostiju
60m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
60m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

89 puta dodano listi želja

Već više od 12 godina online



DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

89 puta dodano listi želja

Već više od 12 godina online



Opis

Top prilika: Cijela kuća može se rezervirati od 10. do 18. srpnja 2022.! Minimalni rok rezervacije 7 noćenja! Samostojeća komforna kuća za odmor za nepušače smještena na mirnoj lokaciji na parceli od 1000 m2 na periferiji. Raspolaže s 2 komforna apartmana, svaki za maksimalno 4 osobe, koji se mogu iznajmiti i zasebno. Na katu ultra-moderni komforni stan od 65 četvornih metara: udoban dnevni boravak s kaminom i odvojenom blagovaonicom, velika galerija s 2 kreveta za jednu osobu koji se mogu premjestiti u stražnji prostor za spavanje u koji se ne može gledati, spavaća soba s bračnim krevetom, moderna odvojena kuhinja s udobnom opremom (perilica za suđe, mikrovalna pećnica, mali zamrzivač, staklokeramička ploča za kuhanje, multifunkcijska pećnica), elegantna tuš kabina s WC-om, cca 35 m2 krovne terase u razini apartmana, južna orijentacija. Još jedan WC se nalazi pored kupaonice i saune u aneksu ispod.

Prizemlje cca 65 m2: vrlo atraktivan dnevni boravak s kaminom, jedna spavaća soba s bračnim krevetom, jedna spavaća soba s 2 klizna kreveta s oprugama, odvojena udobna kuhinja (pećnica s gornjim/donjim grijanjem, inače kao gore), tuš kabina s WC-om, odvojena wc i velika zapadna terasa . Pažnja: 250,- € depozit potreban prilikom predaje ključeva!

U posebno pristupačnom aneksu nalazi se perilica rublja, sušilica rublja, odvojeni wc i mali wellness prostor sa saunom i pogledom na prostrana polja. Veliki vrt nudi obilje prostora za opuštanje. Svaki apartman ima svoju terasu na drugoj strani kuće. W-Lan je dostupan našim gostima besplatno. Vidljivi nasip Sjevernog mora, udaljen samo oko 850 m, je nadohvat ruke. Do obalnih kupališta Neuharlingersiel, Harlesiel i Carolinensiel s velikom ponudom aktivnosti u slobodno vrijeme može se doći za nekoliko minuta putem dobro razvijene mreže biciklističkih staza. Parkirno mjesto je na posjedu. Bicikli se mogu rezervirati vrlo povoljno. Oaza Pethan na Sjevernom moru čisti je dom za nepušače. Najkasnije kada stignete ovdje znat ćete zašto ga zovemo oaza Sjevernog mora. Navedene cijene najma uvijek su za jednu etažu, pri čemu pri rezervaciji cijele kuće od studenog do početka uskrsnih praznika (osim božićno-novogodišnjih) odobravamo popust od 10% na cijenu najma uz minimalno 14 noćenja. JEDAN MOLIM: UVIJEK NAM DAJTE BROJ TELEFONA PRILIKOM UPITA - HVALA! Puno putujemo pa nemamo pristup internetu, ali uz svaki zahtjev dobijemo SMS i odmah reagiramo.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 4 km

4 km

Jezero 0.25 km

0.25 km

Skijaška uspinjača o 50 km

o 50 km

Mogućnost kupovine 0.6 km

0.6 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 0.15 km

0.15 km

Autobus 0.3 km

0.3 km

Zračna luka 3 km Harlesiel

3 km

Kolodvor 9 km Wittmund

9 km

Izlaz s autoceste 25 km Wilhelmshaven

25 km


Mjesto i položaj smještaja

Naše veliko imanje nudi obilje prostora za opuštanje, a najkasnije kada stignete ovdje, znat ćete zašto ga zovemo oaza Sjevernog mora. Pravo mjesto za odmor. Djeca se ovdje također osjećaju vrlo ugodno, a budući da smo skoro na kraju slijepe ulice, postoji samo lokalni promet do ostalih 5 stambenih zgrada - jednostavno predivno tiho.

Dva pučinska otoka Wangerooge i Spiekeroog pozivaju vas na jednodnevni posjet, kao i na izlet brodom do obala tuljana. Dakle, nalazite se gotovo usred jedinstvenog Wadden Sea Donje Saske. Naše mjesto jedan je od insajderskih savjeta za miran i prekrasan život u neposrednoj blizini nasipa. Dobro razvijena mreža biciklističkih staza vodi vas do pekare za nekoliko minuta ujutro ili možete koristiti lokalni servis peciva. Novonastala lučica udaljena je svega 300m od naše kuće i idealno je polazište za male kapetane i ribiče. U blizini je mjesto za iznajmljivanje čamaca. Do pješčanih plaža može se lako doći i biciklom, tako da nema potrebe tražiti mjesto za parkiranje. Nekoliko izvrsnih restorana s vrlo atraktivnim omjerom cijene i kvalitete, kao i dječje igralište udaljeni su nakon 2 minute hoda.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 250 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Dnevni najam odnosi se na gornji apartman (donji plus 4€) sa maksimalno 2 odrasle osobe i 2 djece do 16 godina. Svako dijete od 16 - 20 godina plaća 5, - €, a svaka druga osoba od 16 godina doplaćuje 10, - €. Molimo Vas da nam prilikom rezervacije u polje za poruku navedete datum rođenja djece kako bismo Vam mogli priopćiti točnu cijenu najma. U svakom slučaju, tu je i boravišna pristojba, naknada za završno čišćenje. te eventualno naknadu za korištenje saune. Postoji jednokratna naknada od 15 € za otprilike 2,5 - 3 sata korištenja (uključujući ručnike za saunu). Našim gostima preporučamo da rezerviraju paket za ugodan boravak kako bi kreveti bili pospremljeni + ručnici spremni po dolasku i završnom čišćenju. se provodi. Ovaj paket za dobro raspoloženje košta 80 € jednokratno za 2 osobe. Svaka dodatna osoba plaća samo 10 € za komplet posteljine. Samo završno čišćenje. sama košta 60 € i mora se platiti. Prilikom predaje ključeva potrebno je uplatiti polog od 250 € po stanu, koji će biti vraćen na račun koji će biti naveden u roku od 3 radna dana banke ako se iselite iz neoštećenog i čistog stana. Kratki boravci kraći od 7 noći također su prihvaćeni uz naknadu za obradu od 15 €. Praznici i praznični mostovi plus 20%.

JEDAN MOLIM: UVIJEK NAM DAJTE BROJ TELEFONA PRILIKOM UPITA - HVALA! Puno putujemo, pa možda nemamo pristup internetu, ali uz svaki zahtjev dobijemo SMS i možemo odmah reagirati.

Uvjeti poništenja:

  • Unsere Stornierungsbedingungen: Bis 60 Tage vor Reisebeginn erstatten wir alles zurück. Ab 59 Tage bis 30 Tage vor Reisebeginn sind 50 % Stornokosten zu zahlen und ab dem 29. Tag vor Anreise werden 100 % der Mietkosten berechnet. Wir empfehlen den Abschluss einer Reiserücktrittskostenversicherung. Sollte es zu der von Ihnen gebuchten Zeit ein erneutes Reiseverbot von Ihnen zu uns geben, erhalten Sie selbstverständlich an uns gezahlte Beträge komplett zurück oder können umbuchen.

ostale informacije:

Naš paket za dobro raspoloženje sastoji se od pospremljenih kreveta po dolasku, osiguranih ručnika i završnog čišćenja. i može se rezervirati za do 2 osobe uz naknadu od samo 80 €. Svaka dodatna osoba plaća samo 10€. Standardni bicikli za odrasle ili djecu od oko 9 godina starosti mogu se rezervirati za samo 14 € nominalne naknade po biciklu i tjednu, ovisno o dostupnosti. " E-bicikli su sada dostupni, a mogu se rezervirati za samo 50 € tjedno, ovisno o dostupnosti. Čak i ako želite čišćenje između, nema problema. To se može uskladiti s našim servisnim osobljem i mora se platiti odvojeno.MOLIMO VAS: UVIJEK NAM DAJTE BROJ TELEFONA ZA SVE UPITE - HVALA!Puno smo vani, posebno ljeti, kada ponekad nemamo internet, ali uz svaki upit dobijemo SMS i tada možemo odmah odgovoriti.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 08.03.2024


14 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.7 Oprema
4.9 Cijena/učin
4.9 Servis
4.7 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

ožujak 2022

Roswitha P. iz/od Baunatal

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Preporučljivo

Stan je lijep i ukusno uređen i opremljen, onako kako je opisano. Obitelj domaćina je vrlo ljubazna i susretljiva. Prima i briga na licu mjesta dobro su organizirani i uvijek dostupni. Bili smo potpuno zadovoljni.

Preporučeno za: Starije osobe, Odmor bez automobila, Odmor na plaži

ožujak 2022

Sandra B. iz/od Münster

4,8
5 5 5 4 5
Prikaži njemački

Fantastičan odmor u vrhunskom apartmanu

Apartman ne ostavlja ništa poželjno - nikada nismo boravili u apartmanu koji je tako savršeno opremljen! Svijetli dnevni boravak poziva vas da se zadržite, a za lijepog vremena možete savršeno sjediti na velikoj krovnoj terasi.

Bio je to sveukupno izvrstan odmor - za nas se nije imalo na što žaliti!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj

srpanj 2020

Kaja V. iz/od Saarbrücken

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Jedan sjajan odmor na Sjevernom moru

To je bio naš prvi odmor na Sjevernom moru i nismo bili ni najmanje razočarani.
Kuća Nordseeoase Pethan se nalazi na njegovanoj parceli, veoma lijepo i mirno. Apartman Pethan 2 sa predivnom velikom krovnom terasom je moderno i ukusno opremljen. Sve je besprijekorno i odmah smo se osjećali ugodno. Biciklom možete divno istražiti prekrasno područje i obalne gradove. Na plaži u Neuharlingersielu djeca se zabavljaju (vodeni park, košarka, nogomet, letenje zmajeva), a roditelji se mogu opustiti u ležaljci na plaži. Rado ćemo se vratiti!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

rujan 2016

Jutta iz/od Freisen

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Uvijek mi je zadovoljstvo!!

Bili smo već drugi put u ovom apartmanu, a nije ni zadnji put. Apartman je udoban, čist i vrlo moderan. U kuhinji ćete pronaći sve što vam je potrebno. Osjećate se kao kod kuće. Kuća je na mirnoj lokaciji, a opet blizu obalnih gradova Carolinensiel i Neuharlingersiel. Ako je vrijeme bilo savršeno, mogli smo koristiti i bicikle predviđene za biciklističke ture. Kontakt sa stanodavcem je i ovoga puta bio vrlo lijep. Sve u svemu savršeno!

Preporučeno za: Odmor bez automobila, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospodin T. Zeilinger-Schu:

Vielen Dank! Wir freuen uns immer wieder, dass sich unsere Gäste ausnahmslos wirklich wohl fühlen und werden auch in Zukunft alles unternehmen, dass dies so bleibt. Gerne wieder!

rujan 2016

Frank S. iz/od 35232 Dautphetal

4,5
4 4 5 5
Prikaži njemački

Doživite oazu dobrog osjećaja

Našli smo uredan, skladan FWO po našem ukusu.
Opis odgovara, a posebno rezervirano vrijeme ;-).
Postojao je jedan problem, tuš nije radio kako treba. Ovaj problem je iznajmljivač savršeno riješio, da zapravo i ne nabrajam.
Moj partner i ja ćemo vrlo rado ponovno provesti naš odmor tamo.
Uschi i Frank

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

studeni 2015

Robert Z. iz/od Bottrop

4,8
4.5 5 5 4.5

Immer wieder gerne!

Es ist sehr sauber und wirklich gemütlich eingerichtet! Das Haus ist sehr ruhig gelegen und dennoch kommt man schnell überall hin. Der Kontakt war auch überaus freundlich und angenehm.
Werden es bestimmt nochmal mieten!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

travanj 2015

Gerhard D. iz/od Saarbrücken- Bischmisheim

4,8
5 5 5 4

Empfehlenswerter Kurzurlaub in Pentan 2

Ein durchaus empfehlenswerte Domizil, das man gerne auch für längere Zeit nutzen will. Die Wohnung ist modern und komfortabel eingerichtet, die wir in einem sauberen Zustand angetroffen haben.
Die ist nicht zuletzt ein verdienst der Betreuer vor Ort, der Fam. Höpner.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

travanj 2015

Claudia F. iz/od Heusweiler

5,0
5 5 5 5

Super Haus, top Lage - einfach zum wohlfühlen!

Die Wohnung ist top ausgestattet. Man fühlt sich direkt wie zuhause. Es ist alles da, was man braucht ....
die Lage ist ideal. Direkt am Feld, total ruhig.
Allerdings wird ein Auto benötigt, sonst ist es zu den Stränden zu weit. Aber das ist das geringste Übel ...
es gibt nichts auszusetzen.
Wir kommen wieder!!!!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

travanj 2015

Martin-Günther K. iz/od Bochum

4,0
4 4 4 4
Prikaži njemački

Uskršnji odmor u oazi Sjevernog mora Pethan

Uskrs ove godine
otišao na Sjeverno more u "Haus Pethan".
I što je internet obećavao
izdržala, sve je bilo divno.
Ništa nam nije falilo, čak je i sunce sjalo,
ležaljka za plažu je stoga bila pravo zadovoljstvo.
Nakon velike uskrsne vatre
sauna nas je neizmjerno ugrijala.
Za nas je jasno, to je jasno
vraćat ćemo se, ako bude moguće čak i svake godine.
Samo super, samo tako nastavi.
Marion i Gunther

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

travanj 2015

Familie H. iz/od Dautphetal

5,0
5 5 5 5

super schöner erholsamer Familienurlaub

Wir hatten die obere Wohnung "Pethan 2"

diese Wohnung ist super sauber, gepflegt und modern eingerichtet
Die Ausstattung ist top, es hat uns an nicht gefehlt
Die Lage ist ruhig und von der Terasse hat man einen wunderbaren Blick auf Carolinensiel
Auf der großzügigen Terasse kann man den ganzen Tag die Sonne genießen :-)

Die Sauna ist neu mit einem extra großzügigem Duschbereich und einer Ruhebank.

Mit dem Fahrrad kann man problemlos die Orte Neuharlingersiel und Carolinensiel erreichen.
Der kleine Ort Altharlingersiel hat schöne Lokale,die man in nur 5 Minute zu Fuß erreichen kann.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

ožujak 2015

Sandra F. iz/od hamm

5,0
5 5 5 5

sehr empfehlenswert

Es War alles in einem sehr guten Zustand. Insbesondere War es sehr sauber und gepflegt. Das Haus hat eine tolle sehr ruhige Lage.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Romantični odmor

ožujak 2015

Heike C. iz/od 59069 Hamm

4,8
5 5 5 4

super !!

Unterkunft gemütlich, sauber und schön eingerichtet .Der Mietpreis ist absolut sein Geld wert, nur ein Wagen sollte schon vorhanden sein , gerade bei kleineren Kindern ist der Weg zum Strand doch etwas weiter entfernt gelegen. Ein wirklich schönes , kinderfreundliches Restaurant ist vor Ort.
Mein Fazit : Jederzeit wieder ohne wenn und aber !

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

svibanj 2012

mavobo iz/od Baunatal

4,9
4.5 5 5 5 5

eine tolle Urlaubsoase

Eine tolle Umgebung mit vielen Freizeitmöglichkeiten. Das Haus liegt am Rande eines kleinen Ortes und absolut ruhig gelegen. Eine tolle Sonnenterrasse ist vorhanden. Wenn allerdings zuviel Wind aufkommt sitzt man dort nicht sehr geschützt Auch fehlten Gartenmöbel, auf den alten Holzbänken sitzt man nicht so toll, diese wurden erst auf Nachfrage zur Verfügung gestellt. Bei dem herrlichen Gartengrundstück wären durchaus auch Liegestühle angebracht.
Ansonsten war alles vorhanden, insbesondere die hervorragende Küchenausstattung war spitze und auch das Haus war sehr gepflegt, da gilt es der Verwalterfamilie mal ein dickes Lob auszusprechen diese waren mehr als freundlich und zuvorkommend und hatten für alles ein offenes Ohr. Alles in allem ein Erholungsurlaub wie man sich diesen vorstellt. Wir werden ganz sicher wenn das Haus in den Wintermonaten umgebaut wird in 2013 wieder dort Urlaub machen.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: Es gibt viele Freizeitmöglichkeiten und die Strände locken zu schönen Spaziergängen ein. Leider liegen die zwei vorhandenen Hundestrände sehr weit weg, diese sind nur mit dem Auto zu erreichen.

Mogućnosti za kupovinu: Sei es in Neuharlingersiel oder noch besser in Carolinensiel sind die Einkaufsmöglichkeiten klasse.

Odgovor iznajmljivača gospodin T. Zeilinger-Schu:

Vielen Dank für die Bewertung, die wir noch wie folgt kommentieren möchten: Wir können an unser Haus an der Nordsee keine schöne Aluminium-Gartenmöbel hinstellen, da der Wind diese wegfegen würde. Deshalb stehen dort immer die schweren Holzmöbel mit den wegnehmbaren Kissen für Sitz und Rücken (nicht nur auf Anfrage). Und für windige Tage steht auch ein Strankorb im Garten, in den man sich nicht nur setzen, sondern auch bequem hinlegen kann.
Die obere Etage ist im letzten Winter schon zu einem chicen Komfortappartement umgebaut worden und die untere, auch jetzt schon urgemütliche und komfortable Wohnung, wird im kommenden Winter modernisiert. Wir haben das Haus erst seit letztem Jahr und bisher haben bereits ganz viele begeisterte Gäste schon teilweise mehrfach neu gebucht, und wir begrüßen auch Sie gern wieder.

siječanj 2012

Rolli iz/od Namborn

4,9
4.5 5 5 5 5

eine echte Oase

Mitten im kalten, sehr schönen + sonnigen Winter, konnten wir nun 4 Nächte hier wohnen. Noch nie haben wir uns so wohl gefühlt. Die Wohnung unten ist schon sehr gemütlich mit dem Kamin, die Küche war für uns der Traum. Tolle Lage, richtige Informationen, ein ausgezeichnetes Preis-Leistungsverhältnis und ein ausgesprochen netter Vermieterkontakt.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

Okolica smještaja: Tolle Lage, ganz ruhig, mit Weitblick bis zum Deich, jetzt im Wimter leider nur am WE ein Restaurant in nächster Nähe, die anderen sind alle 2-5 Minuten mit dem Auto entfernt. Wir kommen im Mai wieder, dann können wir zufuß zum Essen gehen und haben Auswahl.

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: Deich und Strand recht nah, mit dem Fahrrad ganz schnell zu erreichen, schöne Wanderwege, Bouleplatz, Angelstege, sehr schöne Saunawelten in Neuharlingersiel und Carolinensiel; viele Indoor-Möglichkeiten

Mogućnosti za kupovinu: einige Discounter und gut sortierte Lebensmittelmärkte


kontakt

gospodin T. Zeilinger-Schu

gospodin T. Zeilinger-Schu

Mi smo vrlo iskusan par putnika u našim kasnim 50-im-ranim 60-im godinama, koji imaju dugogodišnje iskustvo s apartmanima i kućama za odmor. Implementirali smo mnoge od ovih osvojenih poticaja + ideja u našim objektima i tako našim entuzijastičnim gostima ponudili sasvim izvanredne domove za najdragocjenije doba godine.


Dalji smještaji od gospodin T. Zeilinger-Schu

Pokazati sve smještaje od gospodin T. Zeilinger-Schu

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 45957

Posljednje ažuriranje: 14.02.2024

Oglas je online od: 12 godina, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/45957.htm


«Oaza Sjevernog mora Pethan sa saunom» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 14 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina