Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Luxury apartment by the sea in Scandinavian style

Kozino Zadar

maks.  8   Gosta/Gostiju
140m²  stambena površina
4 spavaće sobe
5  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
140m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 90 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Luksuzni apartman s privatnim bazenom sa slanom vodom i malim vrtom na kraju sela. Prošećite 100m kroz borovu šumu do mora s najčišćom i najbistrijom vodom. Vrlo malo turista zna za ovu skrivenu plažu, pa je uglavnom posjećuju domaći ljudi. Područje je tiho i mirno, što ga čini savršenim za opuštajući odmor.

Prostorije

Novoizgrađeni, prostrani apartman uređen je u japanskom stilu, kombinirajući skandinavsku funkcionalnost s japanskim minimalizmom kako bi prenio osjećaj jednostavnosti, prirodnih elemenata i udobnosti koji vas poziva da usporite i napunite se energijom.



Otvoreni dnevni boravak povezan je s vrtom, samo nekoliko koraka od privatnog bazena sa slanom vodom. Budući da ćete većinu svog odmora provoditi vani, nudimo vrt s četiri ležaljke, tri fotelje, vanjskim tušem, stolom za objedovanje za osam osoba i vanjsku kuhinju u kojoj možete pripremati jela na električnom ravnom roštilju.



Na prvom katu nalazi se kuhinja, dnevni boravak, spavaća soba s direktnim izlazom u vrt i wc. Na drugom katu nalaze se tri spavaće sobe, svaka s balkonom s pogledom na vrt i bazen.



Sve spavaće sobe imaju bračne krevete (Š 180 x D 200 cm) s visokokvalitetnim madracima i lanenim poplunima i jastučnicama, ormar i vješalicu za vašu odjeću te kupaonicu s WC-om, walk-in tušem i policama za vaše toaletne potrepštine.



Jedna od spavaćih soba na katu ima radni stol sa stolicom i pisač.



Kuhinja ima veliki hladnjak s ugrađenim filterom za vodu, ledomat i zamrzivač. Nespresso aparat, kuhalo za vodu, indukcijska ploča, pećnica i perilica posuđa.



Apartman je u potpunosti klimatiziran te ima Wi-Fi pristup internetu i centralno grijanje, što ga čini pogodnim i za proljetni ili jesenski odmor. Svi prozori u kući opremljeni su komarnicima.



Privatni ulaz u stan i posjed oko stana je u potpunosti ograđen. Tri privatna parkirna mjesta neposredno ispred apartmana.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 2
dupli krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 3
dupli krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 4
dupli krevet (180x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.1 km

0.1 km

Mogućnost kupovine 0.8 km

0.8 km

Zračna luka 19 km Zadar Airport

19 km

Izlaz s autoceste 26 km Zadar exit 17

26 km


Mjesto i položaj smještaja

Kožino Zadar: Mirno obalno mjesto u Hrvatskoj s prekrasnim pogledom na Jadransko more.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 90 dana prije dana dolaska.
  • You will be refunded half of the booking amount minus the cancellation fee, if you cancel the booking at least 45 days before the planned check-in until 12 o’clock midday CET (Central European time). For cancellations which are made less than 45 days before check-in there will be no refund


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Lyhagen Properties
gospođa M. Lyhagen

gospođa M. Lyhagen

Mi smo švedsko-češki par koji živi u Pragu. Upravo smo kupili naš drugi dom u Kožinu, mirnom mjestu okruženom borovom šumom samo 100m od mora. Naš prostor je pažljivo opremljen kvalitetnim namještajem, udobnim krevetima, modernom kuhinjom i ugodnim dnevnim boravkom. Možete uživati u našem privatnom bazenu sa slanom vodom s vanjskim tušem. Volimo večerati izvan našeg bazena gdje možete koristiti našu vanjsku kuhinju i roštilj. Pozivamo vas da unajmite naše mjesto ako želite okusiti naš recept za dobar život! Možda godišnji odmor od jesenskih kiša sjeverne Europe ili rad uz more? Naš apartman nalazi se u mjestu Kožino, 10 kilometara sjeverno od Zadra. Zadar je povijesno središte Dalmacije i jedna od najpopularnijih hrvatskih turističkih destinacija, koju je The Times nazvao "centrom zabave na Jadranu", a The Guardian "novom hrvatskom prijestolnicom coola". U Zadru, sa populacijom od sedamdeset i pet tisuća ljudi, imate bogat kulturni život, mnoštvo restorana, barova i kafića, veliki trgovački centar, mnoštvo lanaca supermarketa kao što su Spar, Lidl, Plodine, Makro/Metro i više. Stari grad nalazi se na UNESCO-vom popisu svjetske baštine kao jedan od šest gradova u venecijanskim obrambenim radovima. Lako je doći do Zadra jer Zračna luka Zadar ima izravne letove za Amsterdam, Kopenhagen, Göteborg, Stockholm, Prag i mnoge druge gradove, koje često obavljaju niskotarifni zračni prijevoznici poput Easyjeta, Eurowingsa i Ryanaira. Kožino je udaljeno 30 min vožnje automobilom od zračne luke. Kožino je mirno selo, između turističkih Dikla (1km) i Petrčana (4km), u blizini poznatih mjesta kao što su Nin (10km), park prirode Velebit (49km), rijeka Zrmanja i slapovi (77km), te prekrasni otočići Uglijan i Dugi Otok trajektom iz Zadra. U Kožinu je sezona duga. Prosječna temperatura zraka u listopadu tek je ispod 20 stupnjeva, pada na 8 stupnjeva u siječnju i opet iznad 20 stupnjeva u svibnju. More je ovdje čisto i bistro, miješa se s izljevima rijeka Zrmanje i Cetine. Našu lokalnu šljunčanu plažu, Plaza Sveti Petar / Plaza Kožino, posjećuju uglavnom domaći ljudi. U Kožinu se nalaze dvije trgovine mješovitom robom, nekoliko restorana, liječnik i ljekarna te beach bar. Komforan i prostran apartman sa četiri spavaće sobe s kupaonicom, bazenom i 100 metara od mora. Imamo: Četiri spavaće sobe s vlastitim kupaonicama i udobnim bračnim krevetima za osam osoba u kojima će udobno spavati i živjeti Privatni bazen s morskom vodom, 8x3 metra, vanjski tuš i mali vrt 100 metara do mora kroz borovu šumu Potpuno funkcionalna unutarnja kuhinja s perilicom posuđa, pećnicom, štednjakom i hladnjakom s filtriranom pitkom vodom i ledomatom. Potpuno funkcionalna vanjska kuhinja s roštiljem (električni roštilj) Kompletno opremljen sa posteljinom, ručnicima za kupaonicu i ručnicima za plažu. Perilica rublja Nespresso aparat Klima uređaj i podno grijanje Projektor (Samsung The Freestyle) i TV Sušilo za kosu Wi-Fi Najbolje, Monika & Fredrik


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 459698

Posljednje ažuriranje: 23.01.2024

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/459698.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 90 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina