Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Schifferhaus Fewo 3 Sola Bona

Zingst

maks.  2   Gosta/Gostiju
55m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
55m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Doživite nezaboravan odmor u apartmanu za odmor Schifferhaus Fewo 3 u Zingstu. Ovaj šarmantni apartman može primiti do 2 osobe i prostire se na 55 četvornih metara s 1 spavaćom sobom i 1 kupaonicom.



Toliko unaprijed: S nama Vaš odmor počinje odmah, nema dodatnih troškova za pakete posteljine i ručnika, posteljina je već osigurana kada stignete i, kao i početni set ručnika, uključena je kao usluga u cijena završnog čišćenja!



Od našeg udobnog apartmana za odmor 3 Sola Bona u Schifferhausu možete doći do prijelaza plaže 17 (do 2021. prijelaza plaže 8) s 18 km dugom pješčanom plažom nakon samo približno 600 m hoda, do centra i luke nakon približno 500 m i spa centra nakon samo otprilike 200 m. Naš apartman nudi idealno polazište za vaš boravak u toplicama u Zingstu. Kuća se nalazi blizu centra na slijepoj ulici Lindenstr. (30) u Zingstu. Restoran, pekara i supermarket su udaljeni samo 50 - 200 m. Naš apartman u prizemlju 3 ima komarnike i prostranu jugoistočnu terasu. Naš apartman za odmor od 55 m² u Schifferhaus nudi puno prostora za 2 osobe.



Prilikom opremanja apartmana, kao iu FeWo 1 u Villi Sola Bona, veliki značaj pridali smo kvalitetnom i udobnom namještaju i opremi. U FeWo 3 u Schifferhausu spavaća soba također je opremljena visokokvalitetnim Driftmeier hotelskim namještajem iz serije Amato u udobnoj visini i dodatnoj dužini (220x180) te visokokvalitetnim 7-zonskim okvirima od letvica i madracima od hladne pjene, što ga čini poseban naglasak za osobe s dodatnom duljinom i starije osobe. LCD televizor od 32 inča i DSL Lan također su dostupni u spavaćoj sobi.

Ne samo da ćete naći gotovo isti namještaj i opremu u opremanju spavaćih soba kao u Apartmanu 1 u Villi Sola Bona, također smo se svjesno usredotočili na planiranje kupaonice, kuhinje i dnevnog boravka u novom Apartmanu 3 Sola Bona u Schifferhausu. te je korišten provjereni namještaj i iskustva opremanja apartmana u Villi Sola Bona. Kupaonica i oprema gotovo su identični kupaonici u Apartmanu 1 u Villi Sola Bona, veliki walk-in tuš, podno grijanje, bide, umivaonik s donjim ormarićem i policom, viši sanitarni čvor, stoga prilagođen starijim osobama, samo s Razlika je u tome što je u ovom stanu korištena potpuno staklena tuš kabina, a tu je i kupaonski radio.



U našem apartmanu u Schifferhausu također imate DSL (W)Lan pristup internetu, internet radio, HiFi sustav sa CD i DAB+, DVD player, telefon (samo za dolazne pozive) i 42 inčni LED Smart SAT/HD Dostupan TV dnevni boravak. Apartman za odmor odgovara certifikatu s 4 zvjezdice, a početni setovi posteljine i ručnika uključeni su u paket usluge završnog čišćenja, posteljina se već mijenja po dolasku.



Prilikom planiranja kuhinje i dnevnog prostora koristili smo isti visokokvalitetni i provjereni asortiman kuhinja iz Sachsenküchena za oba stana i svjesno odabrali sličnosti u izgledu kako bismo vam ponudili vrijednost prepoznatljivosti i određenu razinu poznatosti. Kuhinja je kompletno i kvalitetno opremljena, mikrovalna pećnica, perilica suđa, štednjak sa staklokeramičkom pločom, pećnica, hladnjak sa zamrzivačem su dostupni kao i mnogi mali električni uređaji.



Parkirno mjesto ispred kuće i vlastita šupa apartmana sa prostorom za odlaganje Vaših bicikala su naravno dio najma, kao i kvalitetan vrtni namještaj.



Sličnosti između oba apartmana nisu samo svjesno odabrane u smislu visokokvalitetnog namještaja, već smo koristili i latinske riječi Sola Bona - slobodan prijevod samo najbolje ili jedino dobro - u nazivu oba apartmana prilikom imenovanja naših apartmana za odmor.





Također obratite pažnju na naše last minute i paket ponude na našoj web stranici (vlastita početna stranica "www.sola-bona-zingst.de"), ovdje ćete također pronaći informacije o našem apartmanu 1 u Villi Sola Bona, apartmanu u prizemlju za max. 2 osobe s usporedivom opremom.



Galerija slika ima za cilj pozvati vas da možda provedete odmor u našem apartmanu 3 u Schifferhausu.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet (180x220 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.7 km

0.7 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 60 km Rostock Laage

60 km

Kolodvor 15 km Barth

15 km

Izlaz s autoceste 40 km Sanitz

40 km


Mjesto i položaj smještaja

Zingst je šarmantno ljetovalište na Baltičkom moru na poluotoku Fischland-Darß-Zingst u Njemačkoj.



Schifferhaus Zingst nalazi se na mirnoj, ali središnjoj lokaciji u mirnom prometnom području. Udaljen je samo 500 m od centra mjesta, a 18 km duga pješčana plaža, plaža prijelaz 17, udaljena je samo 700 m. Pekara i supermarket su udaljeni cca 300 m, najbliži restoran cca 100 m. Samo 15-ak minuta hoda do sportske plaže s mogućnošću kajtanja i surfanja. Potrebno je samo oko 5 minuta hoda do luke i lagune. Obližnji nacionalni park Western Pomerania Lagoon Area poziva vas na opsežne biciklističke ture i promatranje ždralova.



E-stanice za punjenje



U općini Zingst (od studenog 2021.) postoje 2 javna mjesta za punjenje, svaka s 2 x Tip 2 spremnika 22 kW.

Mreža: ChargeIT mobilnost

Operater: Stadtwerke Stralsund GmbH



Broj javnih punionica će se u nadolazećim godinama zasigurno dodatno proširiti u skladu s očekivanom sve većom potražnjom, ao daljnjem širenju punionica također više informacija potražite na internetu.



Z. Trenutačno najbliža lokacija našim apartmanima nalazi se na parkiralištu uz stanicu za spašavanje u moru na adresi Müggenburger Weg 9, samo oko 200 metara od našeg apartmana 1 na Birkenstr. 5 g i cca 700 metara udaljen od Apartmana 3 na Lindenstr. 30.



Druga lokacija punionice nalazi se u Experimentarium Seestr. 76.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Surfanje
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
kitesurfing
stolni tenis
izleti brodom
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 25 %
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Posteljina je već pospremljena po dolasku, a dostupni su i početni setovi ručnika. Dodatni životni troškovi su uključeni.



U špici sezone termine rezervacija treba odabrati tako da nema nepotrebnih slobodnih mjesta, odnosno da budete u skladu s prethodnim ili sljedećim zakupcima ako je moguće!

Uvjeti poništenja:

  • Rücktritt (Stornierung) durch den Mieter oder Ersatzteilnehmer: Bei Stornierung wird von unserem Dienstleister eine Bearbeitungsgeb. von 75,- Euro erhoben. Rücktrittsgebühren: bis zum 49. Tag vor Mietbeginn 10 % des Übernachtungspreises ab 49 Tage vor Mietbeginn 20 % ab 35 Tage vor Mietbeginn 40 % ab 21 Tage vor Mietbeginn 60 % ab 14 Tage vor Mietbeginn 80 % ab 7 Tage vor Mietbeginn 100 % Bei der Berechnung der Rücktrittsgebühren werden mögliche anderweitige (Ersatz) Vermietungen berücksichtigt und verrechnet.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin K. Dierschke

gospodin K. Dierschke

Od 2009. godine iznajmljujemo visokokvalitetno namještene apartmane za odmor u prizemlju u Zingstu. Naše smo apartmane opremili ekstra dugim bračnim krevetima (180x220) s visokokvalitetnim letvičnim okvirima i madracima te smo brojnim gostima na odmoru, posebno onim "visokim", omogućili poseban blagdanski vrhunac. Mi sami stvarno uživamo u Zingstu i apartmani bi trebali nuditi sve da se mi, kao i naši gosti, tamo osjećamo ugodno. Naši vjerni stalni gosti redovito nam iskazuju visoko zadovoljstvo, što nas motivira da nastavimo tim putem.


Dalji smještaji od gospodin K. Dierschke


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 460653

Posljednje ažuriranje: 20.12.2023

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/460653.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina