Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Ferienhaus Nordseeglück

Friedrichskoog

maks.  6   Gosta/Gostiju
95m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
95m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 90 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Dobrodošli u vikendicu Nordseeglück! (Pročitajte upute u nastavku)



Naša prostrana, potpuno opremljena kuća za odmor nalazi se u mirnoj slijepoj ulici na poluotoku Friedrichskoog-Spitze na prekrasnom zraku Sjevernog mora, manje od 200 m iza nasipa Sjevernog mora.



Potpuno je okružen vrtom i terasama i nudi sve što vam je potrebno da se osjećate ugodno od prvog trenutka, od udobnog dnevnog boravka preko perilice posuđa do internetske veze s optičkim vlaknima.



U prizemlju, velika kuhinja-dnevni boravak okrenut prema jugu s izlazom na terasu i vrt te novim skandinavskim kaminom osigurava potpuno opuštanje u svim vremenskim uvjetima.

Spavate u 3 primamljive spavaće sobe (jedna u prizemlju, dvije na prvom katu).

Dvije kupaonice (po jedna na svakom katu), svaka s tušem, sprječavaju prekomjerne redove nakon pješačenja po blatnjavoj ravnici.



Važno za ugodan boravak: Postoje do 3 parkirna mjesta na privatnom prilazu ili u nadstrešnici, u kojoj se mogu pohraniti bicikli u susjednoj prostoriji.



Za djecu u ponudi imamo 2 stolice za hranjenje i krevetić 120x60cm kao i neke igre. Na gornjem katu su sigurnosna vrata za stepenice.



Terasa, uključujući prednji vrt, potpuno je ograđena, tako da možete pronaći sigurna područja za djecu i/ili pse ako je potrebno.



Psi su dobrodošli u prizemlju, gdje se nalazi i spavaća soba (tako da nitko ne mora ostati dolje sam).



Međutim: Zabranjeno je punjenje električnih vozila kod kuće!



-------VAŽNO------------------------------------------ -------------------------------------------------- ----------------:

Od proljeća 2024. do jeseni 2026. gradit će se nasip (cca. 2 km) neposredno ispred Friedrichskoog-Spitze u ime zaštite obale (klimatski nasip) i poboljšanja turističke infrastrukture. Informacije o mogućnostima (kao što je zanimljivo veliko obalno gradilište i atraktivne alternativne ponude za sve dobne skupine koje je planirao vrlo predani tim) i rizicima (štete uzrokovane građevinskim aktivnostima poput zatvaranja zahvaćene obalne dionice i buke) uvijek su dostupne. do danas na web stranici 'Friedrichskoog.de/natur-region/dyke reinforcement-attractiveness'.

Detaljne informacije dostupne su i na ovoj web stranici: 'Friedrichskoog-auf-neuen-wegen.de'



Informirajte se i slobodno nas kontaktirajte!

-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ----------------------

Ako ove mjere utječu na vaše vrijeme putovanja, ponudit ćemo vam POPUST ZA GRADNJU od 10%, koji ovdje još nije odbijen.

-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ----------------------

Radujemo se Vašem dolasku na naš sjever!

Srdačan pozdrav, vaša obitelj Tilly



P.S.: Još jedan naš savjet: Izvansezone u Friedrichskoogu također imaju veliki šarm i rekreacijsku vrijednost. Sretni smo što se slažemo s Reinhardom Meyem, koji pjeva: 'Volim kraj sezone'. Kao što pokazuju naše fotografije iz Trischendamma, Friedrichskoog je apsolutno lijepo i čisto opuštanje u bilo koje doba godine. :)

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 2
dupli krevet (180x200 cm)
krevet za bebu (60x120 cm)
Spavaća soba 3
jednokrevetna (90x200 cm)
jednokrevetna (90x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.2 km

0.2 km

Mogućnost kupovine 5 km

5 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 1.3 km

1.3 km

Autobus 1.3 km

1.3 km

Zračna luka 111 km Hamburg

111 km

Kolodvor 24 km Sankt Michaelisdonn

24 km

Izlaz s autoceste 50 km A23 Itzehoe-Mitte

50 km


Mjesto i položaj smještaja

Naša kuća za odmor Nordseeglück nalazi se u mirnoj slijepoj ulici u području kuća za odmor malog poluotoka Friedrichskoog-Spitze na Sjevernom moru, otprilike 200 m od nasipa iza kojeg se nalazi UNESCO-va svjetska prirodna baština Schleswig-Holstein Waddensko more počinje sa svojom biološkom raznolikošću životinja i biljaka.



Friedrichskoog predstavlja prirodan odmor na Sjevernom moru s cijelom obitelji. Bilo da se želite opustiti u ležaljci na plaži, otići na pješačenje ili vožnju biciklom kroz neusporedivu prirodu ili iskoristiti sportsku ili kulturnu ponudu u lječilišnom parku, ovo i još mnogo toga je na vašem pragu.



Možete osjetiti miris čistog, zdravog morskog zraka gdje god krenete. Tijekom šetnje nasipom Sjevernog mora možete duboko disati, doživjeti oseku i oseku i uživati u beskrajnom miru i prostranstvu dok vozite bicikl ili planinarite između slanih močvara, pašnjaka i brojnih ogromnih polja kupusa.



Posebnost u Friedrichskoog-Spitze je brana Trisch. Ovo je asfaltirana staza na brani od nasipa do blatišta, kojom se hoda 2,2 km između blatišta i slanih močvara prema moru i, navečer, često nevjerojatno lijepom zalasku sunca. U proljeće i ljeto uživajte u brojnim pticama koje se odmaraju u slanim močvarama i uvijek u prostranstvu i impresivnoj raznolikosti blatnih ravnica.



Centar grada Friedrichskoog-Spitze udaljen je samo oko 1,3 km od kuće - tako da se može i pješice ili biciklom. Tamo možete pronaći svježe peciva u pekari, ukusan sladoled, riblje sendviče na kiosku, restorane, upravu toplica/turističku službu, najam bicikala i kartinga, suvenirnice, teren za mini golf, autobusnu stanicu, dječje igralište s igralište za odbojku na pijesku i fitness opremu itd.



U mjestu Friedrichskoog-Ort, udaljenom 4 km, naći ćete, između ostalog, veliki supermarket Rewe i Edeka, kao i ljekarnu. Ovdje se nalazi i popularna postaja za tuljane, gdje se možete diviti tuljanima izbliza.

Zdravstveni i terapeutski centar (GTZ) Friedrichskoog s termalnim kupalištem nalazi se između okruga Friedrichskoog i Friedrichskoog-Spitze.



-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- --------------------

Od proljeća 2024., inače popularan 2 km dugačak nasip sa zelenom plažom, ležaljkama i pristupom blatnjavoj ravnici ispred Friedrichskoog-Spitze bit će pretvoren u veliko obalno gradilište za pokrajinu Schleswig-Holstein kako bi se nasip učinio klimatskim dokaz.

Tamo se u razdoblju od dvije godine planiraju građevinske aktivnosti uz emisije buke i ograničenja - uvijek u mjesecima u kojima se ne očekuju veći udari olujnog nevremena. Ruta za građevinska vozila planirana je tako da ne vodi preko ulica Friedrichskoog.



Istodobno, Friedrichskoog koristi priliku da novi nasip učini atraktivnijim te da redizajnira lječilišni park s prostorom za događanja, novim dječjim igralištem i sportskim sadržajima. Ovo područje lječilišnog parka sada se prioritetno radi s ciljem da se dovrši u proljeće 2024. ako bude moguće kako bi ga mogli koristiti u fazi izgradnje nasipa.



Još dok se nasip gradi, okolicu možete istraživati pješice ili vlastitim ili unajmljenim biciklom. Također se mogu koristiti nasipi i blatne livade između Friedrichskoog-Spitze i Friedrichskoog-Ort, planiraju se mnoge dodatne aktivnosti i nova područja za ležaljke. Turistička služba pruža informacije o ponudama kompenzacije kao što su usluge prijevoza do drugih kupališta.

-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ---------------------



Mogući jednodnevni izleti:



Büsum 49 km

St. Peter Ording (pješčana plaža) 69 km

Brunsbüttel (Kanal sjeveroistočnog mora, bazen) 30 km

Hamburg 111 km

HelgoIand: Trajekti iz Büsuma



Najbliža željeznička stanica udaljena je otprilike 24 km u Sankt Michaelisdonnu i do nje se može doći javnim prijevozom.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Biciklizam
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Jahački sport
Plivanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

dodatne informacije o cijeni najma:

Optički internet/WiFi uključen

Struja uključena (bez punjenja električnih automobila)

Grijanje uključeno

Voda uključena

Završno čišćenje uključeno



Ne naplaćujemo depozit jer vam vjerujemo.



Ponekad je moguća rezervacija za manje od 7 noći, ali u ovom slučaju naplaćujemo kratku nadoplatu za rezervaciju.

Molimo nazovite 01578 2245776 kako biste saznali iznos nadoplate.



Psi su dopušteni na upit - molimo navedite broj (maks. 2) i pasminu.

Ovaj portal može naplatiti najviše jednog psa. Dodao bi se još jedan po cijeni od 45 € tjedno.



Kao što je gore najavljeno: Ako na vaše vrijeme putovanja utječu aktivnosti izgradnje nasipa u Friedrichskoogu, nudimo vam POPUST NA GRADILIŠTU od 10% na čistu cijenu najma, koja ovdje još nije odbijena.



Uz gore navedenu cijenu najma postoji i boravišna pristojba koju naplaćuje uprava lječilišta Friedrichskoog. Boravišna pristojba se naplaćuje za odrasle goste od ožujka do listopada. Trenutno iznosi 2,50 € po danu u visokoj sezoni (1. svibnja - 30. rujna) i 1,70 € po danu izvan sezone. Za učenike/studente i osobe s težim invaliditetom postoji popust. Dodatne informacije možete pronaći na web stranici uprave toplica i uz naš račun.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 90 dana prije dana dolaska.

ostale informacije:

Molimo ponesite posteljinu i ručnike sa sobom ili rezervirajte pakete za pranje rublja.

Napomena:

Posteljina za dječje krevete i kuhinjske krpe nisu dostupne za najam te morate ponijeti svoju.

Krevete morate sami pospremiti.



Bilješke iznajmljivača



Dolazak: 15:00 h

Odjava: 10:00

Depozit: 20% prilikom rezervacije

Konačna uplata: 3 tjedna prije dolaska



Informacije za vlasnike pasa



Psi su dopušteni samo u prizemlju, a ne na stolicama ili u krevetima.

Dodatna 'Pravila za pse' dobit ćete prilikom rezervacije.

Terasa i prednji vrt su ograđeni. Nadstrešnica se može zatvoriti vratima - ako je potrebno da pas kratko vrijeme ostane na sigurnom.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 17.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

obitelj A. Tilly

obitelj A. Tilly

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 461650

Posljednje ažuriranje: 04.04.2024

Oglas je online od: 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/461650.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 90 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina