Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Ferienhaus am See

Fonyod

maks.  5   Gosta/Gostiju
120m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
120m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Dobrodošli u našu prekrasnu kuću za odmor na obali jezera u Fonyódu na jezeru Balaton. Ova šarmantna kuća za odmor može primiti do 5 gostiju i ima 120 četvornih metara stambene površine, jednu spavaću sobu i jednu kupaonicu.



Kuća je okružena slikovitim krajolikom, savršenim za opuštajući odmor. Arhitektura kuće skladno je uklopljena u okolinu i pruža prekrasan pogled na okolno drveće i zelenilo. Interijer je ugodan i primamljiv, s puno drva i toplih boja.



Kuhinja je opremljena svim potrebnim uređajima uključujući mikrovalnu pećnicu, savršenu za brze obroke ili podgrijavanje ostataka. Blagovaonica nudi veliki stol s udobnim stolicama, idealan za zajedničke obroke ili društvene večeri.



Spavaća soba opremljena je udobnim krevetima i visokokvalitetnom posteljinom kako bi vam osigurali miran san. Kupaonica je moderna i nudi sve što vam je potrebno za boravak.



Vrhunac kuće svakako je vanjski prostor. Ovdje ćete pronaći prekrasnu terasu s vrtnom garniturom, savršenu za objedovanje na otvorenom ili jednostavno uživanje u suncu i svježem zraku. Za ljubitelje vodenih sportova na raspolaganju je čamac za istraživanje jezera.



U blizini kuće za odmor postoje brojne aktivnosti za slobodno vrijeme. Možete prošetati uz obalu jezera, istražiti okolni krajolik ili se samo opustiti na terasi i uživati u pogledu.



Rezervirajte sada svoj boravak u našoj kući za odmor na obali jezera i uživajte u nezaboravnom odmoru u prekrasnom okruženju jezera Balaton. Radujemo se vašem posjetu!

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (160x200 cm)
Spavaća soba 2
dupli krevet (160x200 cm)
Spavaća soba 3
jednokrevetna (80x190 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.05 km

0.05 km

Jezero 0.05 km

0.05 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.1 km

0.1 km


Mjesto i položaj smještaja

U Fonyodu na jezeru Balaton, šarmantnom ljetovalištu u Mađarskoj.

Samo skok do jezera Balaton iz ove samostalne kuće. Ovdje možete otići na odmor sa svojim omiljenim psom!

Na južnoj obali jezera Balaton, u podnožju brda Fonyód, uz šetnicu uz obalu, iznajmljuje se ova lijepo namještena dvoetažna kuća za odmor. Tri spavaće sobe, dvije kupaonice i ugodno namještena kuhinja s dnevnom blagovaonicom predviđeni su za 5 osoba. Ujutro možete doručkovati na terasi na prekrasnom suncu, dok navečer možete provesti ugodne sate uz dobru knjigu ili novine u hladnom kutku terase. Idealan odmor u Fonyódu, čak i s vašim omiljenim psićem! Iz smještaja s prekrasnim pogledom na jezero Balaton možete izravno vidjeti jezero Balaton u drugoj boji svaki dan i diviti se veličanstvenim brežuljcima sjeverne obale iza drveća. Budući da je kuća od Balatona odvojena samo glavnom cestom i željezničkom prugom, stvarno možete reći: „Skočit ću ravno do plaže“. Lako možete prošetati do luke, plaže za pse, restorana uz more, šumskog šetališta i shoppinga. Ispred kuće nalazi se biciklistička staza oko Balatona, tako da oni koji vole aktivno opuštanje imaju priliku otići na prekrasnu biciklističku turu u svim smjerovima od kuće za odmor.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
stolni tenis
nogomet
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 100 €
Akontacija: 20 %

Uvjeti poništenja:

  • Stornierungsbedingungen: Die Buchung von Ferienhäusern, Appartements sind ausschließlich in Schrift zu stornieren. Sollte der Urlauber von der gebuchten Leistung zurücktreten, ist eine Stornogebühr zu zahlen: Wenn die Reservierung nach Erhalt der Anzahlung storniert wird, sind 100% der Anzahlung zu zahlen. Bei einer Stornierung der Reservierung innerhalb von 7 Tagen vor Reiseantritt oder bei Nichtanreise können 80% des Übernachtungspreises in Rechnung gestellt werden.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka UngarnBooking
gospođa Z. Gyuricza

gospođa Z. Gyuricza

Tvrtka HungaryBooking djeluje kao posrednik između gostiju i iznajmljivača. Zahvaljujući našem 25-godišnjem iskustvu u području najma kuća za odmor, odabiremo nekretnine za vas, podvrgavamo ih strogoj kontroli kvalitete i sklapamo ugovor o posredovanju s dotičnim vlasnikom. To nam omogućuje da osiguramo da svi podaci o nekretninama koje se nude na našoj web stranici odgovaraju stvarnim okolnostima. S našom uslugom želimo da se osjećate zaista dobro kao gost tijekom svog boravka i da ponovno odaberete naše društvo za svoj sljedeći odmor. Neprestano nastojimo sustavno provjeravati nekretnine kako bismo vam osigurali sadržajan boravak.Našim vlasnicima kuća posebno je važno da se svaki pojedini gost osjeća ugodno tijekom svog boravka, a onda, kada dođe kući, s ponosom dijeli najviše lijepa iskustva s odmora!


Dalji smještaji od gospođa Z. Gyuricza

Pokazati sve smještaje od gospođa Z. Gyuricza

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 462558

Posljednje ažuriranje: 03.03.2024

Oglas je online od: 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/462558.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina