Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Csillagfürt

Fonyod

maks.  4   Gosta/Gostiju
40m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
40m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Otkrijte šarmantnu kuću za odmor Villa Csillagfürt u Fonyodu na Balatonu, savršenu za nezaboravan odmor. Ova vila može primiti do 4 osobe u 40 četvornih metara stambenog prostora, s jednom spavaćom sobom i jednom kupaonicom, savršena za malu obitelj ili par.



Imanje je opremljeno prekrasnim bazenom okruženim njegovanim travnjakom i prekrasnim drvećem. Ovdje se možete opustiti i uživati u suncu dok uživate u pogledu na more i okolni krajolik. Bazen je opremljen udobnim ležaljkama i vanjskim namještajem, savršenim za opuštajuće sunčanje ili osvježavajuće kupanje.



Unutar kuće pronaći ćete klima uređaj koji osigurava hladne temperature u vrućim ljetnim danima. Kuhinja je opremljena modernim aparatima uključujući mikrovalnu pećnicu za brze i jednostavne obroke. Spavaća soba nudi udoban krevet s visokokvalitetnom posteljinom za miran san.



Kuća za odmor Villa Csillagfürt je smještaj za nepušače kako bi se osigurala svježina i čistoća soba. Ima ugodnu i gostoljubivu atmosferu s visokokvalitetnim namještajem i toplim drvenim interijerima.



Kupaonica je moderna i funkcionalna, s tušem i umivaonikom. Kuhinja je dobro opremljena, sa štednjakom, hladnjakom i sudoperom. Blagovaonica je gostoljubiva, s drvenim stolom i stolicama gdje možete uživati u obrocima.



Vila je okružena prekrasnim vrtom zasađenim raznim biljkama i drvećem. Ovdje se možete opustiti na otvorenom i uživati na svježem zraku. Tu je i terasa sa stolom i stolicama gdje možete večerati na otvorenom ili se samo opustiti i uživati u pogledu.



Provedite svoj odmor u Villi Csillagfürt i uživajte u miru i ljepoti Fonyoda na jezeru Balaton. Rezervirajte svoj boravak sada!

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (160x200 cm)
Spavaća soba 2
jednokrevetna (80x200 cm)
jednokrevetna (80x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.25 km

0.25 km

Mogućnost kupovine 0.8 km

0.8 km

Restoran 1.2 km

1.2 km


Mjesto i položaj smještaja

U Fonyodu na jezeru Balaton, šarmantnom mjestu u Mađarskoj.

Ugodna kuća s bazenom u Fonyódu za 4 osobe, pogodna za kućne ljubimce, s njegovanim vrtom, besplatnim internetom i klima uređajem

Smještaj u Fonyódligetu s klimom, u blizini besplatne plaže na obali Árpád. Praktično namještena, mala kuća za odmor s prekrasnim dvorištem i ugodnim vrtom za sjedenje. Vanjski bazen pravo je osvježenje i odlično mjesto za igru vaše djece. I samo vi možete koristiti sve ovo! Renovirani dio plaže Árpád je prekrasan! Rekordna staza za trčanje duga 1300 metara napravljena je kako bi ljubitelji trčanja mogli trčati uz jednu od najljepših panorama Balatona u zemlji. Osim toga, napravljeno je nekoliko igrališta i odbojkaških terena te je obnovljen vodeni blok. Ova obala Balatona omogućuje kulturno kupanje kad vam već dosadi bazen! Nedaleko od kuće za odmor nalazi se centar grada Fonyód, restorani, trgovina i popularna tržnica. Ako ponesete bicikl, lako se možete provozati okolnom biciklističkom stazom i sigurno parkirati kod kuće. U blizini je vrlo dobar restoran, a da ne spominjemo atmosferu bifea na plaži. Na poznatoj plaži za pse u Fonyódu gosti se mogu kupati sa svojim psom, što će razveseliti vašeg ljubimca. Grijanje bazena dostupno je uz nadoplatu.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
stolni tenis
nogomet
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 150 €
Akontacija: 30 %

Uvjeti poništenja:

  • Stornierungsbedingungen: Die Buchung von Ferienhäusern, Appartements sind ausschließlich in Schrift zu stornieren. Sollte der Urlauber von der gebuchten Leistung zurücktreten, ist eine Stornogebühr zu zahlen: Wenn die Reservierung nach Erhalt der Anzahlung storniert wird, sind 100% der Anzahlung zu zahlen. Bei einer Stornierung der Reservierung innerhalb von 7 Tagen vor Reiseantritt oder bei Nichtanreise können 80% des Übernachtungspreises in Rechnung gestellt werden.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka UngarnBooking
gospođa Z. Gyuricza

gospođa Z. Gyuricza

Tvrtka HungaryBooking djeluje kao posrednik između gostiju i iznajmljivača. Zahvaljujući našem 25-godišnjem iskustvu u području najma kuća za odmor, odabiremo nekretnine za vas, podvrgavamo ih strogoj kontroli kvalitete i sklapamo ugovor o posredovanju s dotičnim vlasnikom. To nam omogućuje da osiguramo da svi podaci o nekretninama koje se nude na našoj web stranici odgovaraju stvarnim okolnostima. S našom uslugom želimo da se osjećate zaista dobro kao gost tijekom svog boravka i da ponovno odaberete naše društvo za svoj sljedeći odmor. Neprestano nastojimo sustavno provjeravati nekretnine kako bismo vam osigurali sadržajan boravak.Našim vlasnicima kuća vrlo je važno da se svaki pojedini gost osjeća ugodno tijekom svog boravka, a kada se vrati kući, ponosno dijeli najviše lijepa iskustva s odmora!


Dalji smještaji od gospođa Z. Gyuricza

Pokazati sve smještaje od gospođa Z. Gyuricza

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 462605

Posljednje ažuriranje: 03.03.2024

Oglas je online od: 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/462605.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina