Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Chalet im Hochgebirgswald

maks.  6   Gosta/Gostiju
70m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
70m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Lokacija

Srdačno vam želimo dobrodošlicu u brvnaru izgrađenu od balvana iznad doline Cembra u turističkoj regiji Trentino-Južni Tirol, vaše mjesto potpunog mira usred planina. Planinska kuća nalazi se usred visoke planinske šume na nadmorskoj visini od 1350 metara na južnoj padini iznad grada Grauno, nedaleko od pokrajinske granice s Južnim Tirolom. Kuća je potpuno slobodna na planinskoj livadi s golemim vanjskim prostorom koji je djelomično ograđen; U radijusu od oko 2,5 kilometara zračne linije nema ničega osim netaknute prirode, vas i planinske kuće. Neobičan doživljaj kolibe s daškom avanture.



Važno

Planinska kuća radi potpuno samodostatno, tj. svaku kap vode treba skupiti i posebno zbrinuti, električna energija se proizvodi pomoću fotonapona; u lošem vremenu s generatorom. Ekološki zahtjevi autonomne pokrajine Trento za rad planinske kuće isti su kao i za sklonište u visokim planinama. Do planinske kuće se može doći samo automobilom Fiat Panda 4x4, koji će vam iznajmljivač osigurati za putovanje do i od kolibe iz doline. Auto možete besplatno parkirati u Graunu.



Zatvoreni

Izuzetno udobna i vrlo kvalitetno namještena planinska kuća izgrađena je od prirodnog kamena i uglavnom punog drveta u konstrukciji od balvana. U ulaznom dijelu prizemlja ima udobnu i prostranu, otvorenu lokalnu kolibinsku kuhinju od punog drva s originalnom trentinskom peći na drva, plinskim štednjakom na 4 plamenika i dovoljno sjedećih mjesta za stanare kolibe. Na balkon se izlazi izravno iz kuhinje-dnevnog boravka kolibe.

Odmah do kuhinje-dnevnog boravka kolibe nalazi se jedna od fantastičnih spavaćih soba s bračnim krevetom i izlazom na balkon s pogledom na planine. Stubište unutar ove spavaće sobe vodi do drugog spavaćeg dijela ispod kosog krova. Ovdje se nalaze dva kreveta za jednu osobu koji se mogu pretvoriti u bračni krevet.

Na kraju hodnika nalazi se kupaonica koja ima tuš, umivaonik i WC. U sredini ovog hodnika nalazi se fantastična kaljeva peć, koja po potrebi brzo ugrije ambijent.

Do druge udobne spavaće sobe dolazi se drvenim stubištem na kraju hodnika na gornjem katu. Nudi dva odvojena kreveta; Također se lako mogu preinačiti u bračni krevet.

Topla voda osigurana je plinskim bojlerom, struja osigurana fotonaponskim sustavom; generiran generatorom u lošem vremenu. Zbog strogih ekoloških propisa u ciljnom području, sve bržih klimatskih promjena u Alpama i neposredne blizine parka prirode, odgovorno korištenje ovog resursa je nužno.

Posteljinu, ručnike i stolnjake morate osigurati sami.



Vanjski prostor

Prostrani, djelomično ograđeni i vrlo njegovani vanjski prostor nudi obilje sjedećih mjesta, prekrasnu natkrivenu sjenicu za zajednički stol, suncobrane, vrtnu garnituru za sjedenje i domaću natkrivenu kuhinju na otvorenom za kuhanje, pečenje i roštiljanje u prirodi. Tu je i još jedan roštilj odmah do planinske kuće. Ovdje gore ništa vam ne smeta da se možete opustiti i igrati udobno i neometano u svom prostoru, daleko od svakodnevice, kao i neometano kupanje na suncu.

Planinska kuća nudi jedinstvenu kombinaciju udobnosti i potpune osame, smještena u prekrasan krajolik visoke planinske šume. Idealno je mjesto za opuštajući odmor, okružen mirom i ljepotom prirode. Vaše istraživanje područja možete započeti izravno pješice ili brdskim biciklom. U neposrednoj blizini počinje impresivni park prirode Trudner Horn.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
krevet na potkrovlju
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
kamin kamin
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 5 km

5 km

Restoran 5 km

5 km

Centar grada/mjesta 5 km

5 km

Autobus 5 km

5 km

Zračna luka 70 km Bozen / Bolzano

70 km

Kolodvor 35 km Trient / Trento

35 km

Izlaz s autoceste 20 km Mezzocorona

20 km


Mjesto i položaj smještaja

Grauno je šarmantno malo selo u dolini Cembra u Trentinu u sjevernoj Italiji. Goethe i Dürer odsjeli su ovdje na putu prema jugu. Alpska dolina sa svojim brojnim malim, slikovitim selima poznato je područje uzgoja vinove loze koja se prerađuje u vrhunska vina i rakiju.

Dolina Fiemme / Val di Fiemme s gradom Cavalese, poznatim po nordijskom skijanju, može se stići za oko 30 minuta vožnje automobilom iz Grauna. Odatle se put otvara prema svjetski poznatim Dolomitima kao što su Latemar i Rosengarten.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Brdski biciklizam
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 10.04.2024


Koliba još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka M&H GbR Ferienobjekte
gospodin U. Meißner

gospodin U. Meißner

Više od 10 godina posredujemo u odabranim alpskim kolibama, vikendicama i kolibama u planinama Trentina. Budući da naš supartner živi lokalno više od 25 godina, možemo odgovoriti na sva vaša pitanja o regiji za odmor. Veselimo se vašem kontaktu. Vaša M&H GbR nekretnina za odmor.


Dalji smještaji od gospodin U. Meißner


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 462682

Posljednje ažuriranje: 03.04.2024

Oglas je online od: 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/462682.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina