Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Ferienwohnung NIMROD

Balatonfenyves

maks.  6   Gosta/Gostiju
100m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
100m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Dobrodošli u apartman NIMROD, vaš savršeni smještaj za odmor u Balatonfenyvesu na jezeru Balaton. Ovaj prostrani apartman može primiti do 6 gostiju u 100 četvornih metara s jednom spavaćom sobom i jednom kupaonicom.



Apartman je opremljen klima uređajem koji osigurava ugodnu temperaturu iu najtoplijim ljetnim mjesecima. Spavaća soba je opremljena visokokvalitetnom posteljinom kako bi vam osigurala miran san. U dnevnom boravku nalazi se televizor za ugodne filmske večeri. Imajte na umu da je ovo apartman za nepušače.



Apartman je okružen prekrasnim vrtom sa šarenim cvijećem i biljkama. Uživajte u miru i ljepoti prirode uz udoban vanjski namještaj. Apartman se nalazi u mirnoj rezidencijalnoj četvrti, samo nekoliko koraka od plaže. Ovdje se možete sunčati, kupati ili jednostavno uživati u prekrasnom pogledu na jezero i planine koji oduzima dah.



Unutra ćete pronaći ugodan i udoban interijer. Dnevni boravak je opremljen udobnim namještajem i velikim prozorom koji preplavljuje prostoriju prirodnom svjetlošću. Kuhinja je moderno i dobro opremljena, idealna za pripremu domaćih jela. Kupaonica je svijetla i čista, s modernim sanitarijama i velikim ogledalom.



Apartman NIMROD savršeno je mjesto za opuštajući odmor na jezeru Balaton. Veselimo se Vašem dolasku.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (160x200 cm)
Spavaća soba 2
dupli krevet (160x200 cm)
Spavaća soba 3
jednokrevetna (80x200 cm)
jednokrevetna (80x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Roštilj Roštilj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.5 km

0.5 km

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 0.2 km

0.2 km


Mjesto i položaj smještaja

Obiteljski stan na gornjem katu u Balatonfenyvesu s 3 spavaće sobe, vrtnom terasom, perilicom rublja, WiFi-em, klima uređajem

Prostran, udoban stan na katu u prekrasnoj kući u Balatonfenyvesu nedaleko od centra. Ima tri spavaće sobe i veliki dnevni boravak sa balkonom. Ovdje ćete pronaći sve što vam je potrebno da provedete ugodan i opuštajući odmor na obali jezera Balaton. Radi vaše udobnosti, na raspolaganju su vam perilica rublja, perilica posuđa i besplatan pristup internetu. Moderna, dobro opremljena kuhinja uz udobnu blagovaonicu. Dvorište nudi opremu za roštilj. Klima po potrebi uz nadoplatu. Parking ispred kuće je moguć.

Najveća besplatna plaža u Balatonfenyvesu, duga oko kilometar, nalazi se u središtu naselja, samo nekoliko minuta od željezničke stanice, a ujedno je i najbliža kući za odmor. Na raspolaganju su Vam svlačionice, hladni tuševi, WC, igrališta i besplatni Wi-Fi na plaži. Ova je plaža idealan izbor za odmor za obitelji s malom djecom jer se ovdje stvorio polagano produbljeni pojas sitnog pijeska koji je ujedno i sigurno mjesto za brčkanje mališana. Pred nama se pruža prekrasan pogled na planine Balatona.

Divovski tobogan u Balatonfenyvesu potpuno je obnovljen. Dva su tobogana na izbor, ali za jedan od njih vrijedi obući kupaće gaćice! ;))

U Balatonfenyves Nagystrandu plavi se tobogan zvao Anaconda, a zeleni Kamikaze. Oba kreću s visine od 11 metara i stižu na isto mjesto: u vode jezera Balaton.

Kamikaze - od 14 godina i više

Anaconda - od 12 godina


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
stolni tenis
nogomet
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 100 €

Uvjeti poništenja:

  • Stornierungsbedingungen: Die Buchung von Ferienhäusern, Appartements sind ausschließlich in Schrift zu stornieren. Sollte der Urlauber von der gebuchten Leistung zurücktreten, ist eine Stornogebühr zu zahlen: Wenn die Reservierung nach Erhalt der Anzahlung storniert wird, sind 100% der Anzahlung zu zahlen. Bei einer Stornierung der Reservierung innerhalb von 7 Tagen vor Reiseantritt oder bei Nichtanreise können 80% des Übernachtungspreises in Rechnung gestellt werden.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka UngarnBooking
gospođa Z. Gyuricza

gospođa Z. Gyuricza

Tvrtka HungaryBooking djeluje kao posrednik između gostiju i iznajmljivača. Zahvaljujući našem 25-godišnjem iskustvu u području najma kuća za odmor, odabiremo nekretnine za vas, podvrgavamo ih strogoj kontroli kvalitete i sklapamo ugovor o posredovanju s dotičnim vlasnikom. To nam omogućuje da osiguramo da svi podaci o nekretninama koje se nude na našoj web stranici odgovaraju stvarnim okolnostima. S našom uslugom želimo da se osjećate zaista dobro kao gost tijekom svog boravka i da ponovno odaberete naše društvo za svoj sljedeći odmor. Neprestano nastojimo sustavno provjeravati nekretnine kako bismo vam osigurali sadržajan boravak.Našim vlasnicima kuća posebno je važno da se svaki pojedini gost osjeća ugodno tijekom svog boravka, a onda, kada dođe kući, s ponosom dijeli najviše lijepa iskustva s odmora!


Dalji smještaji od gospođa Z. Gyuricza

Pokazati sve smještaje od gospođa Z. Gyuricza

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 462782

Posljednje ažuriranje: 03.03.2024

Oglas je online od: 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/462782.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina