Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju
maks.  4   Gosta/Gostiju
65m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
65m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

U tradicionalnom ribarskom i bodden selu Pruchten možete doživjeti nezaboravan odmor pod slamom u bilo koje doba godine na našem idiličnom posjedu uz obalu (5000 m²) s molom, čamcem na vesla i saunom.

Naši "snovi o odmoru uz vodu" smješteni su na ovom prostranom imanju: mala cjelina za odmor s dvojnim kućama CORNELIENRUH - VICTORIENRUH u žutoj kući i apartmanima za odmor Petersruh i Petersnsest u crvenoj kući

Svaka dvojna kuća je sofisticirana i individualna, s ljubavlju i potpuno namještena i opremljena do posljednjeg detalja. Ima dnevni boravak-blagovaona okrenut prema vodi, kop. Satelitska TV i stereo sustav, 1 dvokrevetna soba s djelomičnim pogledom na more, kauč na razvlačenje za dvije osobe u dnevnoj sobi, kuhinja, tuš kabina s WC-om, velika terasa prema vodi.



Samo 50 m od vode, imate prekrasan pogled na vodu. Već za stolom za doručak možete promatrati brodove ili jednostavno uživati u pogledu na vodu i floru i faunu. Čamac vas poziva na planinarenje po vodi. Riba s mola. U proljeće i jesen možete doživjeti let dizalice izravno u kući. Nakon okrepljujuće šetnje, možete se opustiti u našoj sauni s pogledom na vodu.

Pustite svoju dušu da 'lunja' u ovoj vodenoj idili - ako je potrebno, možete biti u punom odmoru za nekoliko minuta vožnje biciklom ili automobilom - bilo na plaži ili uz koktel.

Udoban vrtni namještaj i suncobrani pozivaju vas da se opustite.

Dostupne su i ležaljke. Svaki će gost pronaći svoje osobno omiljeno mjesto - svoje utočište - na ovom velikom imanju. Na primjer, sanjajte večer u ležaljci na molu.



Kuhinja je u potpunosti opremljena staklokeramičkom pločom, pećnicom, hladnjakom sa zamrzivačem, perilicom posuđa, mikrovalnom pećnicom, aparatom za kavu, kuhalom za jaja, kuhalom za vodu itd. itd. I kuharski profesionalci bit će zadovoljni opremom. Bogata i kvalitetna oprema pribora za jelo, posuđa i čaša.

U dnevnom boravku se nalazi udoban kauč za čitanje ili gledanje TV-a (knjige dostupne).



Usluge na prvi pogled -

- Parkirno mjesto za automobil

- Prostor za bicikle

- Iznajmljivanje bicikla 250 m.

- Čamac na vesla (Anka, besplatno)

- Prostrana sauna (uz nadoplatu) sa sobom za opuštanje prema vodi (pogled!) u posebnoj zgradi.

- Perilica i sušilica rublja u posebnom gospodarskom objektu (uz nadoplatu)

- Sušilo za kosu

- Pomoćni dječji krevet (2x)

- Dječja visoka stolica (2x)

- Trajno postavljen roštilj za atmosferske večeri roštiljanja

- Osnovna oprema od sredstava za čišćenje, folija, filter papira itd.

- Domar brine o vama na licu mjesta



Kuća za nepušače. Nema kućnih ljubimaca.

Od 1. travnja do 31. svibnja nije moguć ribolov u neposrednoj blizini objekta zbog zatvorene sezone.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet (180x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 6.5 km

6.5 km

Jezero 0.05 km

0.05 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 0.3 km

0.3 km

Autobus 0.3 km

0.3 km

Zračna luka 70 km Rostock-Laage

70 km

Kolodvor 2 km Barth

2 km

Izlaz s autoceste 35 km Ribnitz-Damgarten

35 km


Mjesto i položaj smještaja

Biciklisti/ribiči/ljubitelji vodenih sportova/ljubitelji ptica/konji/ljubitelji prirode i kulture/fotografi:



Fischland-Darss-Zingst i krajolik lagune Zapadne Pomeranije pravi su eldorado za bicikliste zbog brojnih slikovitih biciklističkih staza.

Ribiči među našim gostima mogu loviti izravno iz kuće.

Bodden je poznat po obilju ribe. Ribiči mogu unaprijed saznati više na stranicama nacionalnog parka. U gospodarskom objektu ribičima je na raspolaganju sudoper i hladnjak

Ljubitelji vodenih sportova mogu sa sobom ponijeti svoju sportsku opremu. Brodovi s prevelikim gazom mogu se smjestiti u luci Pruchten. Ondje je moguće i iznajmljivanje čamaca. Usporite i dopustite da svijet na trenutak stane klizeći uz Barthe u našem čamcu ili kanuu.

Jahači će pronaći brojne mogućnosti jahanja u blizini.

Dostupan je širok izbor vođenih obilazaka faune i flore, kao i kulturnih događanja.

Postoje brojne ponude posebno za djecu u Barthu, Zingstu (osobito Experimentarium) i Prerowu.



Pruchten se nalazi na Barthestromu, dijelu uglavnom prirodnog krajolika lagune (u Nacionalnom parku Fischland/Darß/Zingst/Zapadno Pomerania Lagoon Area) s vodenim područjem od približno 250 četvornih kilometara. Osim prijevoza do izletničkih odredišta, Bodden nudi izvrsne mogućnosti za ribolov, veslanje, veslanje, jedrenje i surfanje.

Područje je stanište bezbrojnih biljnih i životinjskih vrsta poput ždralova, morskih orlova i tuljana. Vrhunac u jesen i proljeće je let ždralova

Plaže Baltičkog mora na poluotoku Fischland-Darss-Zingst dostupne su za nekoliko minuta i poznate su po finom pijesku i prostranosti. “Die Welt” (11. ožujka 1997.) ovu plažu na Baltičkom moru proglasio je najljepšom njemačkom plažom (prije Sylta).



Sam Pruchten je mali, tradicionalni ribarski grad u laguni smješten između Zingsta (poluotok Fischland/Darß/Zingst) i Bartha. Zingst i plaža Baltičkog mora udaljeni su oko 6,5 km. Do tamo vode slikovite i lijepo uređene biciklističke staze. Do mnogih mogućnosti parkiranja na 65 km dugoj plaži iz snova na poluotoku Fischland/Darß/Zingst također se može doći za nekoliko minuta od Pruchtena. Zatim samo nekoliko metara hodate preko nasipa da biste mogli uživati u beskrajno dugoj, finoj, bijeloj pješčanoj plaži.

Tijekom sezone postoje autobusne veze - ponekad češće - preko Darß (Zingst/Prerow/Ahrenshoop/Wustrow..) i do Barth/Ribnitz-Damgarten (neke s prikolicama za bicikle).



Pruchten ima pekaru, slastičarnu, restorane i iznajmljivanje bicikala. U srednjovjekovnom gradiću Barth - gradu Vineta - udaljenom 3 km, postoji mogućnost veće kupovine kroz trgovačke centre na periferiji grada i brojne trgovine u centru grada.

Pruchten ima vlastitu luku (tamo je moguće iznajmiti čamac). Sljedeća velika luka s jahtama je u Barthu.



Mogućnosti:

Život na plaži je prekrasan! No, ne smijete zanemariti ni raznolike mogućnosti izleta biciklom, autobusom, automobilom ili brodom u prekrasnu prirodu jedinstvenog krajolika nacionalnog parka i okolice. Promatranje selidbe ždralova u proljeće i jesen izravno iz kuće ili na odmorištu na otoku Kirr poseban je prirodni doživljaj. Čamac na vesla poziva vas na pješačenje po vodi u prekrasnom području lagune. Naravno, možete ponijeti i dasku za surfanje ili čamac za porinuće s pristaništa.

Za ribiče, mogućnosti ribolova počinju odmah kod kuće.

Za ljubitelje konja na raspolaganju je širok izbor mogućnosti jahanja.

Rolaši ne smiju zaboraviti svoje klizaljke, biciklističke staze ili Asfaltirani nasipi idealni su za vaše sportove.

Stari hanzeatski gradovi Rostock, Stralsund i Greifswald, kao i manji gradovi poput Bartha, Ribnitz-Damgartena itd. pozivaju vas da se zadržite u svojim prekrasnim starim gradovima, muzejima, restoranima i kafićima te brojnim kulturnim događanjima.

Zimi je poseban doživljaj ledeni Bodden (klizanje ili jedrenje). Šetnja plažom na ledenom Baltičkom moru pravo je opuštanje.

U Stralsundu, Hanzeatska katedrala nudi područje za plivanje s avanturističkim bazenom, au Ribnitz-Damgartenu bazen za razonodu - dobrodošla promjena u lošem vremenu, što je rijetkost zbog otočke klime tog područja.

Isječak mogućnosti u neposrednoj blizini:

Informacijski centar za ždralove u Groß-Mohrdorfu, Karlova farma jagoda, župni vrt u Starkowu, foto dani u Zingstu, brodska regata Zeesen 1. vikenda u rujnu, izlet brodom Zeesen, Vineta i dani luke u Barthu, Njemački pomorski muzej i Oceaneum u Stralsundu , Störtebeker Festival na Rügenu, Park ptica Marlow, Muzej jantara u Ribinitz-Ribinitz -Damgarten, Darßmarathon u Prerowu.....i, i, i.....


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
stolni tenis
nogomet
izleti brodom
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Akontacija: 20 %

dodatne informacije o cijeni najma:

Boravišna pristojba nije uključena.

Mogućnosti Plaćanja:

Prijenos

Uvjeti poništenja:

  • Der Gast kann jederzeit vom Vertrag vor Reisebeginn von der Reise zurücktreten. Dies sollte jedoch im eigenen Interesse des Gastes schriftlich geschehen. Abhängig vom Datum des Zuganges der Rücktrittserklärung seitens des Gastes werden die nachfolgend genannten- unter Berücksichtigung gewöhnlicher Ersparnis und gewöhnlich möglicher Einnahmen ermittelten - Pauschalstornosätze berechnet (jeweils in Prozent des Bruttoreisepreises): - bis zum 45. Tag vor Reisebeginn 20 % - bis zum 35. Tag vor Reisebeginn 50 % - bis zum 22. Tag vor Reiseantritt 70 % - danach 90 %. Ist es dem Vermieter möglich, die nicht in Anspruch genommene Unterkunft anderweitig zu vermieten, so entfällt die Verpflichtung des Gastes zur Bezahlung in Höhe der anderweitig erzielten Einnahmen für diesen Zeitraum. Zur Vermeidung von Unannehmlichkeiten bei einem eventuellen Reiserücktritt empfehlen wir den Abschluss einer Reiserücktrittskostenversicherung. Bei verspäteter Anreise bzw. bei früherer Abreise hat der Mieter keinen Anspruch auf Erstattung von Teilen des Mietpreises.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 26.04.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa .. C. von Engelhardt

gospođa .. C. von Engelhardt

Već više od dvadeset godina smo vlasnici ove prirodne idile na vodi. Impresionirala nas je od prvog trenutka. Od tada, naši zaposlenici i mi nastojimo osigurati da vrlo veliki posjed i objekti budu uvijek dobro održavani i opremljeni kako bi se naši gosti osjećali potpuno ugodno. Već godinama svake godine ugostimo velik broj stalnih gostiju. Naš cilj će i dalje biti našim gostima ponuditi osnovu za uspješan odmor u našim objektima, kako bi se opušteni i odmorni vratili u svakodnevni život. Vaša Kornelija v. Engelhardt


Dalji smještaji od gospođa .. C. von Engelhardt

Pokazati sve smještaje od gospođa .. C. von Engelhardt

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 463176

Posljednje ažuriranje: 24.04.2024

Oglas je online od: 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/463176.htm

Gospođa . C. von Engelhardt

Issendorfer Straße 13

21640 Horneburg

0049(0) 1728018540

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina