Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Haus an der Ostsee mit Garten und Kamin

Pogorzelica

maks.  4   Gosta/Gostiju
55m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
55m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Pozivamo vas da iznajmite našu šarmantnu kuću za odmor koja se nalazi u slikovitom gradiću Pogorzelica uz poljsko more. Ovaj udoban objekt površine 55 četvornih metara može primiti 4-6 osoba, a sastoji se od dnevnog boravka s čajnom kuhinjom, dvije spavaće sobe i jedne kupaonice s velikom tuš kabinom, a uz spavaće sobe nalazi se i dodatni toalet.


Naša ponuda je savršena za ljude koji cijene udobnost i eleganciju. Interijer kuće uređen je s pažnjom na svaki detalj, a korišteni materijali, poput drveta, dodaju toplinu i udobnost. U dnevnom boravku nalazi se kamin koji će stvoriti romantičnu atmosferu tijekom hladnijih večeri.



Čajna kuhinja je potpuno opremljena, uključujući: s hladnjakom, perilicom posuđa sa zalihom tableta, indukcijskom pločom za kuhanje, pećnicom, mikrovalnom pećnicom, kuhalom za vodu i aparatom za kavu s kavom te ima sve potrebno za pripremu jela koja se mogu jesti za udobnim, sklopivim stolom. Gostima je također na raspolaganju perilica rublja, glačalo i sušilo za kosu.



Pripremili smo i brojne pogodnosti. Na imanju se nalazi vrt s prostorom za roštilj, terasa s udobnom vrtnom garniturom i parking za dva automobila. Za ljubitelje aktivnog odmora imamo tri bicikla i električni skuter, a nakon cjelodnevnog istraživanja okolice možete se opustiti uz TV uz pristup poljskim i stranim satelitskim kanalima i Netflixu ili koristiti besplatni Wi-Fi.



Imajući u vidu udobnost naših gostiju, kuća je klimatizirana. U spavaćim sobama nalaze se udobni kreveti s posteljinom, au kupaonici ručnici.

Rado ćemo Vas ugostiti sa Vašim voljenim psom ili mačkom, jer jako volimo životinje. Veliki smo ljubitelji pasa i brinemo o dvije udomljene pseće djevojčice. U cijenu boravka tijekom sezone grijanja uključena su drva za kamin.



Mjesto Pogorzelica je vrlo ljubazno i vaš ljubimac će biti dobrodošao u svakom restoranu i na plaži.



Naša kuća za odmor idealno je mjesto za ljude koji traže mir i blizinu prirode. Okružen livadama, poljima i blizinom šume, pruža mir i tišinu, a istovremeno je izvrsna baza za otkrivanje čari poljske obale. Do lijepe, široke i nenapučene plaže stiže se hodanjem kroz šumu za 25 minuta. Također možete doći autom za 3-4 minute. Dostupna su šumska parkirališta. Ako je vrijeme loše, možete posjetiti lokalni SPA, kuglanu ili aqua park. Ukusna jela možete pojesti u restoranima otvorenim u ljetnoj sezoni, a izvan sezone u obližnjim mjestima cjelogodišnji restorani.

Ako ste zainteresirani za našu ponudu, kontaktirajte nas putem e-maila ili WhatsApp-a (+48606262026)



Srdačno Vas pozivamo!

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (160x210 cm)
Spavaća soba 2
jednokrevetna (90x210 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1.8 km

1.8 km

Jezero 0.1 km

0.1 km

Mogućnost kupovine 1.5 km

1.5 km

Restoran 0.4 km

0.4 km

Centar grada/mjesta 1.5 km

1.5 km

Autobus 0.3 km

0.3 km

Zračna luka 70 km Port Lotniczy Szczecin Goleniów

70 km

Kolodvor 30 km PKP Gryfice

30 km

Izlaz s autoceste 40 km S6

40 km


Mjesto i položaj smještaja

U Pogorzelici na poljskom Baltičkom moru. Tiho i mirno područje s brojnim pješačkim i biciklističkim stazama te prekrasnim plažama. Za ljubitelje životinja od lipnja do rujna na raspolaganju je plaža za pse. U ostalo vrijeme, psi su dopušteni posvuda. Naše malo imanje na kojem se nalazi kuća je okruženo poljima i livadama. U blizini su dva jezera - jedno 100 metara od kuće. To je rezervat za divlje ptice i stoga zaštićeno područje Natura 2000 u kojem nema mogućnosti za kupanje, već za ribolov. Put do mora vodi kroz šumu i traje oko 20-25 minuta. Udaljenost od plaže je 1800m. U Pogorzelici u ljetnoj sezoni možete posjetiti brojne restorane s ukusnom hranom. Za ljubitelje konja u blizini je ergela CZAHARY, gdje možete iznajmiti i čamac za ribolov. Pogorzelica je odlična baza. Možete brzo i jednostavno doći do obližnjih gradova kao što su Niechorze, Rewal, Pobierowo, Trzęsacz, Międzywodzie, Łukęcin, Mrzeżyno, Kołobrzeg. Velika atrakcija je primorska uskotračna željeznica koja vozi na relaciji Gryfice - Pogorzelica. Zahvaljujući tome, lako možete posjetiti obližnja mjesta na moru. Jedna od najdužih biciklističkih ruta u Europi - "Velo Baltica" - prolazi uz more.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Jahački sport
Plivanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 60 dana prije dana dolaska.

ostale informacije:

Molimo kontaktirajte nas putem e-maila

ili

WhatsApp (+48606262026)


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 13.03.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

obitelj A. Wodzińscy

obitelj A. Wodzińscy

Pozdrav, srdačno vas pozdravljamo i pozivamo da posjetite našu kuću, koja je stvorena s ljubavlju i strašću. Mi smo lijep i otvoren par. Volimo ljude i uživamo upoznavati nove ljude. Volimo i životinje i rado ih ugošćujemo u svom domu. Posjetite nas i uvjerite se kako ćete lijepo provesti vrijeme kod nas. S obzirom na to da govorimo samo svoj materinji jezik, preporučamo kontakt putem e-maila ili WhatsApp-a. Radi odlično! Naši gosti dolaze iz različitih zemalja i Google prevoditelj radi odlično. Mišljenja o nama i našoj kući možete pronaći na našoj Facebook stranici u kartici INFORMACIJE.


ostale informacije

Broj objekta: 464650

Posljednje ažuriranje: 18.03.2024

Oglas je online od: 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/464650.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina