Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju
maks.  4   Gosta/Gostiju
85m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
85m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Kuća od lipa (dio povijesne radničke kolibe) datira iz 1930-ih godina i pažljivo je renovirana. Mnogi originalni dijelovi su namjerno sačuvani, kao što su vrata, setovi ručica i prozori s preklopnim bravama. Nove vintage pločice, bakelitni prekidači za svjetlo, stari unutarnji prozor s rešetkama i retro hladnjak (s odjeljkom za zamrzavanje) stvaraju poseban ugođaj.



Kuća je opremljena mješavinom antiknog namještaja, pojedinačnih komada tretiranih kredom i jednostavnih, modernih dijelova u kojima treba pružiti suvremeni komfor (kreveti). Kuhinja i kupaonica su potpuno redizajnirane. Novi drveni podovi su luženi u bijelo i sapunani u skladu s skandinavskim stilom, što rezultira prekrasnom baršunastom površinom. Stoga se gosti mole da nose papuče.

Kuhinja je dvokrilnim vratima povezana s dnevnim boravkom, stvarajući veliki, udoban dnevni boravak, a iz dnevnog boravka možete uživati u pogledu na vatru u kaminu. Mali vrt nudi različite prostore za sjedenje, uključujući natkriveni, gdje možete udobno ležati u visećoj mreži bez obzira na vrijeme ili uživati u čaši vina navečer. Bicikle koje su ponijeli gosti mogu spremiti u šupu.

Kuća je posebno pogodna za dva para jer ima dvije spavaće sobe s pripadajućim kupaonicama.



Kuća za odmor nalazi se u prometno mirnom dijelu na rubu grada u čijem su susjedstvu ostale povijesne kuće i bijeli dvorac. Aldi, Edeka, pekara, ljekarna i restorani su unutar pješačke udaljenosti. Biciklom možete doći do jezera i odličnog kupališta s WC-om, tuševima, igralištem i čarobnim bistroom za samo nekoliko minuta.



U visokoj sezoni (lipanj, srpanj, kolovoz) može se iznajmiti samo cijela kuća.

U predsezoni (sredina ožujka - svibanj i rujan / listopad) navedena cijena se odnosi na donji kat za 1-2 osobe (gornji kat se ne iznajmljuje drugim gostima u isto vrijeme). Ako želite živjeti u cijeloj kući, moraju biti najmanje 3 osobe. biti upisan.

Od studenog do sredine ožujka (izvan sezone) moguće je rezervirati samo donji kat. Na zahtjev, treća osoba može biti smještena na ležaju u dnevnom boravku. Međusezonske cijene vrijede za Božić i Novu godinu te u vrijeme državnih praznika.

U vrtu gosti mogu koristiti stolove i garniture za 4 osobe, ležaljku, dvije ležaljke, suncobran, dvije udobne stolice na vrhu galerije i dvije Acapulco stolice (vidi sliku) u stražnjem dijelu vrta.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (160x200 cm)
Spavaća soba 2
dupli krevet (180x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 20 km

20 km

Jezero 1 km

1 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 109 km Hamburg Fuhlsbüttel

109 km

Kolodvor 15 km Preetz

15 km

Izlaz s autoceste 23 km Kiel

23 km


Mjesto i položaj smještaja

Lindenhaus se nalazi u Schleswig-Holsteinu u maloj zajednici Selent u blizini Baltičkog mora. Područje je oblikovano ledenim dobom s brojnim jezerima i valovitim brežuljcima. Slikoviti mali gradovi kao što su Lütjenburg, Plön (s dvorcem), Eutin (s dvorcem) i Preetz privlače trgovinama kojima upravljaju vlasnici, tjednim tržnicama i raznolikim restoranima. Po cijelom krajoliku raštrkana su mala sela sa slamnatim kućama, impresivnim farmama i imanjima te veličanstvenim palačama kao što je Panker. Možete voziti bicikl ili pješačiti mirnim stazama do ili uz Baltičko more. Mnoga gospodarstva nude regionalne proizvode izravno od proizvođača u kafiću ili trgovini poljoprivrednih proizvoda.

Obala Baltičkog mora nudi vrlo različite plaže: od plaže s boravišnom pristojbom sa šetnicom i turističkom infrastrukturom (u područjima Kiel Bay i Hohwacht) do malih prirodnih plaža.

Mnogi prirodni rezervati pozivaju vas na promatranje ptica i istraživanje pješice ili biciklom. U šumama možete sresti dosta divljači, posebno jelena lopatara (dolazi i kod nas u kuću), a iznad svega kruže morski orlovi, ždralovi i velike čaplje. Uz malo sreće možete vidjeti i vodomara.



Ljeti se održavaju koncerti na mnogim, ponekad originalnim, mjestima: na plaži, u štalama, u parkovima ili na imanjima, u lukama za brodove ili jednostavno uz logorsku vatru. Vrijedi unaprijed proučiti program SHM Festivala i na vrijeme osigurati ulaznice! Uz istaknute umjetnike klasične glazbe, nastupaju i međunarodni umjetnici od popa preko jazza (Jazz Baltica) do eksperimentalne i world glazbe.

Umjetnici i obrtnici svakog lipnja vas pozivaju na Dan otvorenih ateljea. Posljednjeg vikenda u lipnju održava se i Dan otvorenih vrtova. Tjedan Kiela također počinje ovog vikenda. Brojni veliki vrtni sajmovi (Ambienta, Park an Garden) također pružaju uvid u neka imanja u okolici.



Do otoka Fehmarn, Lübecka (Svjetske baštine UNESCO-a) i Hamburga može se doći za 30 minuta do 1 sat vožnje automobilom. Schleswig s vikinškim naseljem Haithabu (Svjetska baština UNESCO-a) i Danewerk, kao i danska granica također su vrijedni putovanja.



Do Selenta se može doći javnim prijevozom. Prometna mreža također omogućuje istraživanje okolice autobusom uz Deutschlandticket.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
kitesurfing
nogomet
izleti brodom
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 200 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga

dodatne informacije o cijeni najma:

Posteljina i ručnici uključeni su u cijenu najma od 5 noći ili više.

Za boravak kraći od 5 noći moguće je naručiti paket za pranje rublja za 18 eura po osobi. rezervirati ili donijeti gost.

Mogućnosti Plaćanja:

Prijenos

Uvjeti poništenja:

  • Bei Nichtinanspruchnahme des Ferienquartiers gilt folgende Regelung: Bis 14 Tage vor dem in der Buchung vereinbarten Mietbeginn kann der Kunde durch schriftliche Erklärung gegenüber dem Vermieter von der Buchung zurücktreten. Maßgeblich ist der Zeitpunkt des Zugangs der Rücktritterklärung. Für den Zugang der Rücktrittserklärung bei dem Vermieter ist der Gast beweispflichtig. Es gelten die folgenden Stornierungskosten: 20 % des Mietpreises sind bei der Buchung als Anzahlung zu leisten, Bei Rücktritt bis zum 45. Tag vor Mietantritt sind 20% Stornierungsgebühr zu zahlen, bis zum 31. Tag vor Mietbeginn 40% , bis zum 21. Tag vor Mietbeginn 60%, bis zum 14.Tag vor Mietbeginn 90 %, danach ist die Gesamtmiete fällig.

ostale informacije:

U cijenu su uključeni troškovi vode, struje i grijanja, košara drva za kamin (više zimi) i posteljina/ručnici za period najma od 5 noći i više. Za kraći boravak možete rezervirati paket za pranje rublja za 18 eura po osobi ili ponijeti svoje.

Količina podataka velike brzine od 12 GIB tjedno dostupna je besplatno.

U sezoni se može iznajmiti samo cijela kuća, zimi samo donja etaža. Gornji kat se ne iznajmljuje drugim gostima u isto vrijeme. Sredinom sezone cijena se odnosi na donji kat za 1-2 osobe. Ukoliko želite iznajmiti cijelu kuću molimo unesite tri ili četiri osobe. Za više informacija pogledajte “Opis smještaja” iznad.



Dolazak: od 16 sati

Polazak: do 11 sati



Naplaćuje se naknada od 200 eura koja se vraća 10 dana nakon završetka najma.



U kući postoji stubište koje je problematično za malu djecu, zbog čega iz sigurnosnih razloga iznajmljujemo samo obitelji s djecom od 6 godina naviše.

Električni automobili se ne mogu puniti preko kućne električne mreže.

Kuća za nepušače, bez kućnih ljubimaca, bez smještaja za montere


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 22.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa F. Marlow

gospođa F. Marlow

Iznajmljivanjem naše kuće od lipe ispunio sam svoj san. Veselim se simpatičnim stanarima koji poput mene vole autentično obnovljene kuće. Budući da sam iz tog područja, mogu vam dati mnogo insajderskih savjeta ako želite.


ostale informacije

Broj objekta: 464678

Posljednje ažuriranje: 09.03.2024

Oglas je online od: 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/464678.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina