Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

4**** Ferienhaus am Jungfernberg mit Kamin u. riesigem Garten

Baltičko more

maks.  4   Gosta/Gostiju
86m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
86m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Otkrijte svoj vlastiti raj na čarobnom otoku Usedom! Dobrodošli u kuću za odmor “Am Jungfernberg” – utočište od 86 m² koje je nagrađeno s 4**** zvjezdice i slikovito se proteže na zapadnoj strani otoka Usedom. Smješten u prirodnom rezervatu između rijeke Peene i Achterwassera, leži u podnožju legendarnog 18 m visokog Jungfernberga. Čeka vas mjesto puno čarolije i ljepote.



Vaša prostrana i svijetla kuća za odmor prostire se na dvije etaže i nudi mjesta za ukupno 4 odrasle osobe i još jedno malo dijete. Uživajte u apsolutnom miru i opuštenosti u ambijentu koji savršeno spaja udobnost i stil. 2 spavaće sobe su oaza opuštanja: jedna je opremljena s dva kreveta za jednu osobu, koji se također mogu spojiti u udoban bračni krevet, dok je druga soba opuštena s izvrsnim krevetom s oprugama Hästens Natrually - jamstvom kraljevskog sna. Kreveti su dugi 210 cm i nude individualno podesive razine tvrdoće za vašu osobnu udobnost spavanja. Savršeno za alergičare, jer Hästens koristi samo prirodne materijale koji osiguravaju ugodno okruženje za spavanje i zdrav položaj za ležanje.



U svom novom privremenom domu možete očekivati ne samo moderan interijer, već i dobro opremljenu otvorenu kuhinju koja neprimjetno prelazi u dnevni boravak. Ovdje možete dočarati kulinarske delicije i uživati u ugodnoj večeri ispred kamina koji stvara primamljivu atmosferu i ugodnu toplinu u svako godišnje doba. Veliki dnevni boravak također sadrži udoban kauč s funkcijom spavanja za dodatne goste, kao i Smart HD TV ravnog ekrana koji je spreman za opuštene filmske večeri - samo ponesite svoj Netflix i/ili Amazon Prime račun sa sobom.



Vaš osobni wellness prostor nalazi se na gornjem katu i ima walk-in tuš (90x140) i veliku kutnu kadu koja obećava čisto opuštanje. Pod s ugodnim podnim grijanjem uvijek osigurava tople noge i ugodnu atmosferu.



Vrt koji se proteže prema jugu poziva na cjelodnevno uživanje u suncu. Sjednite na udoban vrtni namještaj, uključujući udobne vrtne ležaljke, i pustite svoje misli da odlutaju. Susjedni travnjak savršen je za dječju igru i zaštićen je ogradom, a dodatnu zabavu pruža pješčanik. U ljetnim mjesecima od početka lipnja do sredine rujna tu je i vrtni bazen, koji uz brojne mogućnosti kupanja nudi osvježenje i zabavu u kupanju direktno na imanju.



Dobrodošli u kuću za odmor "Am Jungfernberg" - vaše privatno utočište na Usedomu, gdje se snovi ostvaruju i stvaraju nezaboravna sjećanja. Rezervirajte sada i doživite odmor koji dira sva vaša osjetila!

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
Bračni krevet (180x210 cm)
Spavaća soba 2
jednokrevetna
jednokrevetna

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1 km

1 km

Jezero 1 km

1 km

Mogućnost kupovine 1.7 km

1.7 km

Restoran 0.4 km

0.4 km

Centar grada/mjesta 0.4 km

0.4 km

Autobus 0.4 km

0.4 km

Zračna luka 18.5 km Flughafen Heringsdorf

18.5 km

Kolodvor 20.5 km Bahnhof Heringsdorf

20.5 km

Izlaz s autoceste 55 km A20

55 km


Mjesto i položaj smještaja

Rankwitz je šarmantno selo na otoku Usedom u Njemačkoj. Lieper Winkel vas poziva na duge šetnje, vožnju biciklom, jedrenje, golf (udaljeno samo 9 km) i gozbu u obližnjim restoranima i pubovima - kao što su: Npr. Rankwitz zob. Zalasci sunca na otoku najljepši su ovdje na Peenestromu.



Do morskih odmarališta i širokih pješčanih plaža stižete vrlo brzo. Osim plaža na Baltičkom moru, u neposrednoj blizini vaše kuće za odmor naći ćete brojna kupališta na potoku Peene (nešto manje od 1 km i unutar pješačke udaljenosti) i Achterwasser - ovdje se također nude vođene kanu i SUP ture. Vrijeme kupanja nije zanemareno!



Također možemo organizirati otočni safari u Landrover Jeepu za vas izravno iz vaše kuće za odmor (pod uvjetom da rezervirate unaprijed). Ovako ćete provesti dan upoznajući otok sa strane koja ostaje skrivena većini turista - uključujući kratke šetnje, hranu i logorsku vatru - avantura za mlade i stare.



Rankwitz je mirno staro ribarsko mjesto u Lieper Winkelu. Postoji nekoliko raštrkanih mini-sela s ukupno manje od 700 stanovnika na 33 km². Prekrasna ulica u aveniji stvara raspoloženje za ruralno okruženje. Tamo gdje ribarske kućice i staje od opeke upotpunjuju savršenu idilu, poželjet ćete ostati zauvijek.



Mala luka Rankwitz je idila. Gastronomija u luci i samom mjestu Rankwitz poznata je po ribi. "Seoska trgovina" s iznajmljivanjem bicikala u luci Rankwitz opskrbljuje vas (supra) regionalnim delicijama poput svježih peciva, pića itd. Veliku količinu možete kupiti u obližnjem gradu Usedom. Nedjeljom su na otoku otvorene i diskontne tržnice.



Dvorac s opkopom Mellenthin - središte otoka Usedom - nalazi se nedaleko od kuće za odmor, lako je dostupan automobilom ili biciklom i poziva sve velike, male i četveronožne goste tijekom cijele godine. Ne smijete propustiti delicije iz vlastite pivovare i pržionice kave. Mlađi gosti mogu provesti vrijeme na igralištima ili u šetnji oko jarka.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Lov
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Surfanje
Pješačenje/hodanje kao sport
izleti brodom
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • Polovina iznosa Vašeg bukinga umanjena za pristojbu koja se odnosi na poništenje tj. storniranje istog biće Vam vraćena tj. nadoknađena ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 7 dana prije planiranog check-in datuma. Za poništenja koja će uslijediti manje od 7 dana prije planiranog check-in datuma neće biti nikakve nadoknade.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Loving Holidays UG (haftungsbeschränkt)
gospodin A. Witt

gospodin A. Witt

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 465410

Posljednje ažuriranje: 29.01.2024

Oglas je online od: 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/465410.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina