Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

De Huiszwaluw

Zwiggelte

maks.  6   Gosta/Gostiju
60m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
60m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 31 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Otkrijte mir i tišinu u našoj kući za odmor De Huiszwaluw, koja se nalazi u blizini slikovitog sela Westerbork. Ova prostrana kuća za odmor može primiti do 6 gostiju sa 3 spavaće sobe, od kojih je 1 u prizemlju pored kupaonice i zasebnog wc-a.

Dolje se nalazi dnevni boravak okrenut prema vrtu sa Smart TV-om i svijetlim dnevnim boravkom. Otvorena kuhinja zatim je opremljena kombinacijom mikrovalne pećnice, plinske ploče za kuhanje, aspiratora, perilice posuđa i hladnjaka sa zamrzivačem. Kuhinja ima kuhalo za vodu, aparat za kavu i Nespresso. Također ćete pronaći svo potrebno posuđe za pripremu i posluživanje jela. U obroku možete uživati ​​za stolom ili vani na polunatkrivenoj terasi.



Kuća je opremljena svakom udobnošću i praktičnošću. Započnite dan uz šalicu kave na balkonu, dok uživate u panoramskom pogledu na rekreacijski park. Svaki dan možete uživati ​​u grijanom zatvorenom bazenu, djeca se mogu zabavljati na nekom od igrališta ili se igrati u ograđenom vrtu oko kuće. Terasa uz dnevnu sobu je dostupna kroz francuska vrata, što je čini savršenim mjestom za ljetni roštilj ili ugodnu večer s prijateljima i obitelji.



Za obitelji s malom djecom dostupni su dječji krevetić i visoka stolica. Kuća također ima perilicu rublja, glačalo i sušilo za kosu za vašu udobnost. Naš WiFi možete koristiti besplatno.



De Huiszwaluw je smještaj za nepušače i nastojimo pružiti okruženje s niskim alergenima. Kupaonica je opremljena modernim sanitarijama u neutralnoj shemi boja s umivaonikom, radijatorom za ručnike i walk-in tušem s kišnim tušem i vratima. Ručnici se mogu iznajmiti po želji. Spavaće sobe su opremljene udobnim krevetima s oprugama, noćnim svjetiljkama s individualnom kontrolom, a dostupna je i dodatna posteljina. Tijekom boravka odjeću možete pohraniti u komode i ormar na podestu na 1. katu.



Pozivamo vas da uživate u miru i ljepoti prirode u našoj kući za odmor De Huiszwaluw. Savršeno je mjesto za opuštajući odmor daleko od gradske vreve. Radujemo se što ćemo vam poželjeti dobrodošlicu u Zwiggelte!



Tijekom boravka gosti mogu koristiti bazen, igrališta, punionicu i druge sadržaje u parku. Na recepciji se nalazi mali dućan s lokalnim proizvodima i malim izborom hrane i igračaka. Ovdje se također nalazi Garden Room gdje možete uživati ​​u doručku, piću i malom zalogaju. Tijekom ljetne sezone i školskih praznika recepcija s vrtnom sobom ima duže radno vrijeme i redovito se održava manji zabavni program.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna (90x200 cm)
jednokrevetna (90x200 cm)
Spavaća soba 2
jednokrevetna (90x200 cm)
jednokrevetna (90x200 cm)
krevet za bebu
Spavaća soba 3
jednokrevetna (90x200 cm)
jednokrevetna (90x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 5 km

5 km

Zračna luka 35 km Groningen-Eelde

35 km

Kolodvor 15 km Assen

15 km

Izlaz s autoceste 8 km A28 afslag 31 Westerbork

8 km


Mjesto i položaj smještaja

Naša kuća za odmor nalazi se u rekreacijskom parku Het Hart van Drenthe u Zwiggelteu, u blizini šarmantnog sela Westerbork i nedaleko od Assena, koji se nalazi u pokrajini Drenthe. Zwiggelte spada pod općinu Midden-Drenthe, a kuća se nalazi u rekreacijskom parku Het Hart van Drenthe pored šume Het Hart van Drenthe.

Grad Groningen udaljen je pola sata, a do Emmena i Wildlandsa također je lako doći automobilom.

Kanal s vlastitim ribarskim pristaništem nalazi se ispred rekreacijskog parka.



Ako volite ići u prirodu, ovo možete koristiti kao bazu za šetnju Drenthepadom ili dijelom Pieterpada. Dwingelo i Dwingelderveld također su u blizini. Ako volite malo više uzbuđenja, TT staza je nadomak, kao i nekoliko dobrih ugostiteljskih objekata za one trenutke kada vam se ne kuha. Ujutro možete kupiti svježe peciva (po narudžbi) na recepciji za početak dana.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
stolni tenis
nogomet
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 125 €
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

Mogućnosti Plaćanja:

Prijenos
PayPal

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 31 dana prije dana dolaska.
  • Bij verblijf van minder dan 28 dagen krijg je de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 30 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 14 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert, krijg je de 25% van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed. Bij een verblijf van 28 dagen of langer krijg je de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 30 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 14 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert, krijg je de 25% van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

ostale informacije:

Kuća se nalazi u turističkom parku Het Hart van Drenthe, a sadržaje parka možete koristiti tijekom svog boravka. Park je idealno polazište za goste koji vole posjećivati muzeje i gradove u okolici, aktivne ljubitelje prirode koji vole voziti brdski ili obični (električni) bicikl ili šetati prirodnim rezervatima te željne mira koji žele uživati u prirodi. tu i tamo nešto, ali također uživa sjediti u vrtu.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 15.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa C. Drijfholt

gospođa C. Drijfholt

Moje ime je Corina i aktivna sam u svakodnevnom životu kao agentica za nekretnine i majka 2 djece. U slobodno vrijeme volim provoditi vrijeme sa suprugom i djecom u našoj kući za odmor u Drentheu. Prekrasno mjesto za opuštanje i idealna baza za zabavne izlete. Uživajte u lijepoj šetnji šumom i vrištinama, posjetite gradove Assen i Groningen ili uživajte u nekom od lijepih sela u neposrednoj blizini. Od zoološkog vrta do muzeja ili (prirodnog) bazena, postoji mnogo toga za raditi za mlade i stare.


Dalji smještaji od gospođa C. Drijfholt


ostale informacije

Broj objekta: 465670

Posljednje ažuriranje: 15.04.2024

Oglas je online od: 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/465670.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 31 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina