Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Ferienwohnung Strandpieper

Damp

maks.  3   Gosta/Gostiju
44m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 3  Gosta/Gostiju
44m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Otkrijte apartman za odmor Strandpieper u Dampu na Baltičkom moru, prekrasnom odredištu za odmor koje može primiti do 3 osobe na 44 četvorna metra stambenog prostora. Stan ima jednu spavaću sobu i jednu kupaonicu, opremljen je vrhunskim materijalima i modernog dizajna.



Apartman nudi balkon na kojem možete uživati u svježem morskom povjetarcu. Parkirno mjesto je dostupno, tako da ne morate brinuti oko parkiranja vozila. U kuhinji ćete pronaći perilicu posuđa, mikrovalnu pećnicu, kuhalo za vodu i aparat za kavu, što će vaš boravak učiniti ugodnim i praktičnim. TV pruža zabavu, a zahvaljujući WiFi-u uvijek ste povezani s vanjskim svijetom.



Kupaonica je opremljena tušem i WC-om. Kuhinja je opremljena modernim uređajima. Dnevni boravak je udobno namješten, sa udobnim namještajem koji stvara toplu atmosferu.



Blagovaonica je opremljena stolom i udobnim stolicama.



Hodnik i spremište nude mogućnost skladištenja.



U apartmanu za odmor Strandpieper zabranjeno je pušenje. Stan je opremljen visokokvalitetnim svjetlima, zavjesama i namještajem koji prostor čine svijetlim i privlačnim.



Okolina apartmana jednako je impresivna. Možete pogledati u zaljev Eckernförde i nebo, okruženi prekrasnim krajolikom. Također se možete diviti ljepoti lokalne flore.



Apartman za odmor Strandpieper u Dampu na Baltičkom moru nudi vam nezaboravno iskustvo odmora. Rezervirajte svoj boravak već danas!

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet (180x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.1 km

0.1 km

Mogućnost kupovine 0.05 km

0.05 km

Restoran 0.05 km

0.05 km

Autobus 0.05 km

0.05 km

Kolodvor 20 km Eckernförde

20 km


Mjesto i položaj smještaja

U Dampu na Baltičkom moru, slikovitom mjestu za opuštanje i uživanje.



Idealan apartman za parove i obitelji koje paze na cijene:

Dvosobni apartmani tipa 2a veličine su oko 44 četvorna metra. Sa dnevnim boravkom i spavaćom sobom nude prostor za do četiri osobe. Možete nesmetano kuhati u zasebnoj kuhinji. U kupaonici ćete pronaći tuš i WC. Apartman također ima lođu, koja vam omogućava opuštanje na svježem zraku. Hodnik i spremište nude mogućnost skladištenja.



Općina Damp nalazi se na istoku poluotoka Schwansen, sjeverno od Eckernfördea, u turističkoj regiji Schleswig-Holstein. Damp je dragulj za odmor koji ima mnogo toga za ponuditi svojom raznolikom ponudom rekreacije i doživljaja za mlade i stare, kao i za samce, parove i obitelji.



Prostrana plaža s finim pijeskom i uglavnom mirno Baltičko more pozivaju vas na opuštanje. Ovdje se možete udobno smjestiti u ležaljci za plažu ili na plahti dok vaša djeca grade veličanstvene dvorce od pijeska. Zaplivajte u moru ili – ako pada kiša – uputite se u bazen za otkrivanje. Kad smo već kod kiše: ako je loše vrijeme, neće vam biti dosadno. Oslobodite se sobe za bijeg na Albatrosu, pustite svoju djecu da divljaju u zatvorenom zabavnom parku Funhalla ili se opustite u sauni Mare Mara ili u selu Värmland s kolibama za znojenje.



Vlažna je također savršena za ljubitelje vodenih sportova. Tu je velika marina, skijalište na vodi, a na svoje dođu i jedriličari i surferi. Idealno za posjet je i golf igralište Viking koje vama i vašoj obitelji nudi zabavu na svježem zraku.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Tenis
Skijanje na vodi
kitesurfing
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 25.04.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Wagner Immobilien
gospođa C. Jaschul

gospođa C. Jaschul

Godišnji odmor je stvar bliska našim srcima Mi smo mladi i regionalni tim koji prodaje i iznajmljuje privatne kuće za odmor i apartmane u Baltičkom moru, ljetovalištu Damp i prekrasnom Schwansenu. Brinemo se o gostima i vlasnicima kuća za odmor kao središnji kontakt na licu mjesta. Pružamo sveobuhvatnu olakšicu za vlasnike nekretnina za odmor i osiguravamo da nekretnina za odmor ostane odmor, a ne postane posao. Sada smo najveći ponuđač privatnih nekretnina za odmor u Dampu i okolici. Činjenica da je Wagner Immobilien nastavio rasti tijekom godina zahvaljuju i vlasnicima i kupcima. Unatoč tom rastu, jedno je uvijek ostalo: izravan, osobni kontakt s gostima i vlasnicima na odmoru. Omogućiti onima koji traže opuštanje odmor iz snova par excellence i biti lokalna kontakt osoba u Dampu bio je i još uvijek je recept za uspjeh tvrtke Wagner Immobilien. Wagner Immobilien dugo je bio neizostavan dio u Dampu. Godine 2017. tvrtku su preuzeli Caroline i Raphael Jaschul. Od tada, zajedno sa svojim mladim timom, agilni šefovi nastavili su voditi tvrtku uspješno iu duhu osnivača tvrtke. Pod motom “Odmor je naša strast” svojim gostima omogućuju nezaboravne praznike iz snova. Vlasnicima nekretnina za odmor nude kompletan asortiman proizvoda vezanih uz kupnju, prodaju, najam i upravljanje. Činjenica da je Wagner Immobilien nastavio rasti tijekom godina zahvaljuju i vlasnicima i kupcima. Danas je Wagner Immobilien najveći pružatelj privatnih nekretnina za odmor u Dampu. Unatoč tom rastu, jedno je uvijek ostalo: izravan, osobni kontakt s gostima i vlasnicima na odmoru.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 465802

Posljednje ažuriranje: 22.02.2024

Oglas je online od: 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/465802.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina