Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

A CA' DE ROSETTA

ITALIJA - LIGURIJA - IMPERIJA

maks.  6   Gosta/Gostiju
90m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
90m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Ako ste u potrazi za mirom, prirodom i ligurskom tradicijom, a ipak 5 minuta vožnje od plaža Imperiesi s Plavom zastavom i središta noćnog života s barovima, restoranima, trgovinama i još mnogo toga, na pravom ste mjestu! Renovirali smo i opremili ovaj stan bake i djeda, u tipičnoj ligurskoj vili, na funkcionalan način za putnike iz cijelog svijeta, održavajući njegovu autentičnost i vraćajući glavne tradicije "seljačke" Ligurije u detaljima/dodatcima pojedinačni prostori.



Odsjesti ćete u prekrasnoj vili u prizemlju koja s jedne strane gleda na vrt u kojem se nalazi mali nasad agruma, a s druge na gredice cvijeća i tipičnog bilja koje će vas ljeti iznenaditi čarolijom boja. koji ih karakteriziraju.

Imanje ima veliko i praktično parkiralište unutar ograđenog dvorišta s kapijom. U stražnjem dijelu mali voćnjak okružen tipičnim ligurskim suhozidima omogućit će vama i vašoj obitelji sunčanje, aperitive i trenutke opuštanja uz otvoreni pogled na okolna brda.



Svijetao apartman opremljen je svim komforom i ima više kreveta.

Na ulazu vas čeka udoban hodnik, s vješalicom za kapute i spremištem za prtljagu, koji će vam omogućiti da nakon raspakiranja torbi doživite svoj odmor u lakoći i maksimalnom redu!

Prostor za spavanje sastoji se od dvije spavaće sobe s bračnim krevetima i spavaće sobe s dva odvojena kreveta, sve su velike i svijetle te opremljene ormarima izrađenim po mjeri za vaše osobne stvari.

Veliki dnevni boravak svijetlo je i gostoljubivo okruženje s kaučem i dvije udobne pletene fotelje, tako da se svi zajedno možete opustiti uz film. Također je opremljen 4K Ultra HD 40" Smart TV-om.

Kuhinja je opremljena svim potrebnim komforom; stol sa 6 stolica, ploča za kuhanje s 5 plamenika, perilica posuđa, udobna tradicionalna pećnica i mikrovalna pećnica, veliki hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje, kompletan set lonaca, tava, tanjura i pribora za jelo te sav razni pribor potreban za kuhanje u sav mir. Tu su toster, Lavazza aparat za kavu i kuhalo za vodu, kao i razne kapsule i čajevi za svačiji ukus.

Kupaonica nudi tuš kabinu, kompletnu kupaonsku opremu i paket dobrodošlice sa šamponom, regeneratorom i gelom za tuširanje. Tu je i praktično sušilo za kosu i pretinci za vaše osobne stvari.



Cijeli apartman je svježe renoviran i ima potpuno novi namještaj, kao i obogaćen dodacima, uključujući one ručno izrađene, tipične za ligursku tradiciju. Stoga vas molimo da vodite računa o tome koliko god je to moguće, kako bi i oni koji dolaze nakon vas uživali u jednakoj kvaliteti boravka.



Imat ćete praktičan pristup trgu gdje možete parkirati svoje automobile u potpunom miru: imat ćete 2/3 natkrivenih i zasjenjenih parkirnih mjesta.

Nadalje, imat ćete potpun pristup vrtnim područjima, jednom u stražnjem dijelu kuće (opremljeno blagovaonicom u hladu), a drugom u stražnjem dijelu parkirališta (opremljeno prostorom za opuštanje i solarijem).



Za boravak je potrebno platiti općinsku boravišnu pristojbu u iznosu od 2 eura po danu koja se plaća po dolasku, isključivo u gotovini i za svaku osobu stariju od 14 godina, za maksimalno 10 noćenja.

Prilikom dolaska nužno je pokazati važeće dokumente.

Potrebna je maksimalna suradnja u upravljanju odvojenim prikupljanjem otpada: jednostavna, ali rigorozna procedura bit će objašnjena tijekom prijave.

U slučaju gubitka ključeva, tražit će se naknada od 25 eura.
Broj licence ili registracije: 008031-LT-1069

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (160x200 cm)
Spavaća soba 2
dupli krevet (140x200 cm)
Spavaća soba 3
jednokrevetna (90x200 cm)
jednokrevetna (90x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 3 km

3 km

Mogućnost kupovine 0.05 km

0.05 km

Restoran 0.27 km

0.27 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Autobus 0.05 km

0.05 km

Zračna luka 116 km GENOVA

116 km

Kolodvor 6 km IMPERIA

6 km

Izlaz s autoceste 3.8 km IMPERIA OVEST

3.8 km


Mjesto i položaj smještaja

Srednjovjekovno selo Caramagna, u čijem se podnožju kuća nalazi, nalazi se na samom rubu Imperije, nekoliko minuta vožnje od prvih plaža na području s Plavom zastavom, od centra grada i od potpuno nove Imperije. -Ospedaletti biciklistička staza koja se proteže uz more u dužini od 27 km.

Nekoliko metara od kuće, dakle pješice, nalaze se ljekarna, bar, trafika, trgovina/pekara i restoran/pizzeria.

Tu je i gradski autobus koji staje nekoliko minuta od kuće, kako bi se lako stiglo do centra grada i obližnjih područja.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Lov
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
kitesurfing
stolni tenis
izleti brodom
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 1 tjedan prije dolaska

Mogućnosti Plaćanja:

PayPal

Uvjeti poništenja:

  • Polovina iznosa Vašeg bukinga umanjena za pristojbu koja se odnosi na poništenje tj. storniranje istog biće Vam vraćena tj. nadoknađena ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 7 dana prije planiranog check-in datuma. Za poništenja koja će uslijediti manje od 7 dana prije planiranog check-in datuma neće biti nikakve nadoknade.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa S. ANSALDI

gospođa S. ANSALDI

Ja sam Sara, putnica, ljubiteljica života i slobode. Putovanje mi je dalo priliku da shvatim koliko je divno kada me tijekom putovanja dočekuju lokalni ljudi i pomažu vam. Nadam se da ću vas uskoro ugostiti i pomoći vam da svoje putovanje u Imperiu učinite nezaboravnim! Odsjest ćete u prekrasnoj vili tipičnoj za ligursku tradiciju, kući mojih djedova i bake, gdje ćete biti okruženi tipičnim mirisima, bojama i okusima ove prekrasne zemlje. Vidimo se uskoro!


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 465803

Posljednje ažuriranje: 23.04.2024

Oglas je online od: 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/465803.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina