Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Luxury family flat beachfront

maks.  4   Gosta/Gostiju
67m²  stambena površina
1 spavaća soba (+1)
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
67m²
1 spavaća soba (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 1 day prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Stan je orijentiran na jugozapad tako da će vam sunce ulaziti u prozore do zalaska sunca. U zimskim sunčanim danima, osobito poslijepodne i inače je vrlo toplo zbog zalaska sunca.

Nalazi se oko 50 m od luke odakle se brodićem vozi do otoka Cabanas i nalazi se u vrlo mirnom dijelu gdje nema prometa jer su sve ulice pješačke, a sve jedinice su u prizemlju tako da nije potrebno koristite stepenice za ulazak s vanjske strane. Tijekom zime ima mnogo umirovljenika iz Portugala, ali i iz zemalja sjeverne Europe koji su odabrali selo “Cabanas de Tavira” za dugotrajno opuštanje jer je to lijepo mjesto, vrlo tradicionalno, s prekrasnim restoranima u kojima je moguće kušati portugalsku gastronomija (uglavnom riblji obroci jer je ribarsko mjesto) i iznajmljivanje bicikala ili planinarenje po poljima u okolici.

U neposrednoj blizini možete pronaći neke od najpopularnijih restorana u selu i do njih je lako doći jer postoji pristupna rampa na glavnu cestu koja omogućuje pristup restoranima, barovima i trgovinama, ali unutar urbanizacije u kojoj se nalazi vaš stan. smještena, tišina je kraljevska, budući da nema dućana, barova, restorana, tišina vlada danju i noću, a pogotovo noću se čuje šum valova koji udaraju o pijesak....

Stan je posebno pogodan za obitelji s malom djecom, a 3 jedinice su jednako uređene iznutra (isti namještaj, ista oprema, iste boje na zidovima, tako da iznutra ne možete razlučiti u kojoj ste jedinici. Imaju samostojeća spavaća soba s bračnim krevetom i još jedna pomoćna soba (pored dnevnog boravka) sa kaučem na razvlačenje (200x140) u koji se mogu smjestiti još dvoje tinejdžera ili djece.Također možemo osigurati dječji krevetić uključujući i posteljinu za malu djecu na zahtjev Dnevna soba ima dva odvojena dijela.U samom dnevnom boravku se nalazi fiksna sofa (bez ležaja) i IKEA kauč na razvlačenje koji omogućava postavljanje ležaja (200x80) za petu osobu.

Kuhinja je dobro opremljena, sa novim priborom za jelo i posuđe (za 12 osoba), čarobnim štapićem, perilicom suđa, tosterom, električnim roštiljem, kuhalom za vodu, aparatom za kavu, svom opremom koju inače imamo u našim kućama i Da praznici i dalje budu nedostaje. I dalje u kuhinji osiguravamo sve potrebne deterdžente za perilice posuđa, nove jastučiće za ribanje, kuhinjske krpe itd.

Pripada mu mjesto u podzemnoj garaži s pristupom na daljinsko upravljanje. U cijenu je uključeno i korištenje parkirnog mjesta koje pripada stanu. Ovo mjesto se nalazi na 1. katu, točnije ispod stana, a pristup se vrši unutarnjim stubištem vidljivim na jednoj od fotografija koje šaljem u prilogu maila. Naredba za garažu bit će dostavljena zajedno s ključevima stana.
Iako ste se odlučili za drugi stan, toplo vam preporučam da odete u “Cabanas de Tavira”. Ne znam jeste li već bili u “Cabanas de Tavira”. To je lijepo mjesto i obično je vrijeme tijekom zime dobro. Pogledajte ovaj kratki film koji po mom mišljenju predstavlja "Cabanas de Tavira":
Dodatne informacije o stanu:
- Stan je zabranjen za pušenje, ali ako pušite, možete to učiniti vani na ravnoj terasi;
- Apartman nije pripremljen za kućne ljubimce, stoga ga ne iznajmljujemo za obitelji s kućnim ljubimcima;
- Apartman ima privatnu kabelsku TV sa više od 100 kanala na više jezika (BBC, CNN, ...);
- U dnevnom boravku se nalazi CD player, tako da možete donijeti svoje omiljene CD-e
Broj licence ili registracije: 84046/AL

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Zračna luka 40 km Faro

40 km

Kolodvor 1 km Conceicao

1 km

Izlaz s autoceste 10 km A22

10 km


Mjesto i položaj smještaja

Pedro i Ana, s malom djecom, vole Portugal. Kad god mogu, putuju u zemlju u potrazi za neistraženim mjestima, ili na obali Atlantika ili u sjevernim planinama ili u ravnicama unutrašnjosti Alenteja. Pobornici mora, plaža i gastronomije zasnovane na ribi, naravno, zaljubili su se u jedno od najljepših u Algarveu, selo Cabanas de Tavira. Nakon dugogodišnjeg iznajmljivanja kuća u toj regiji, kao baze za uživanje u nesvakidašnjim plažama i neobičnim klimatskim uvjetima, nedavno su odlučili kupiti vlastiti dom i iznajmiti ga drugim obiteljima koje, poput njih, žele uživati u opuštajućim danima u nekom od najslikovitija ribarska sela Algarvea. Uređen u praktičnom stilu, topao i udoban za obitelji s malom djecom ili tinejdžerima ili umirovljeničke parove koji se žele dugo opustiti u udobnoj kući ispred jednog od sedam prirodnih čuda Portugala, "Ria Formosa". Apartman je idealno lociran, 50 metara od trajektnog pristaništa do plaže na otoku Cabanas.To je spavaća soba T1+1, sa odvojenom spavaćom sobom sa bračnim krevetom i još jednom manjom sobom uz pomoćni dnevni boravak sa krevetom na kat za dvoje tinejdžera .Opremljen je TV-om,DVD-om i klimom u spavaćoj i dnevnoj sobi,a odvojena kuhinja je potpuno opremljena.Ukusno uređena,ponuda omogućava duži boravak.Omogućuje obiteljima smještaj do 5 odraslih osoba plus jedno malo dijete (dječiji krevetić) , bez izbjeljivanja zahtjeva udobnosti. Naš stan je u Cabanas de Tavira. Malo i lijepo ribarsko mjesto Cabanas de Tavira u istočnom Algarveu nalazi se u prirodnom rezervatu, Ria Formosa. Naš apartman se nalazi na plaži u Ca otok banas, a vrlo blizu apartmana je polazište za brod koji vas vozi do i od plaže. Cabanas ima mirne i duge pješčane plaže. Na plaži se možete opustiti, jedriti, surfati, planinariti i napraviti fantastične šetnje plažom. Cabanas de Tavira, a posebno naš apartman, pravi su raj. Ljeti postoji beach bar gdje možete iznajmiti krevete i hladovine. Tijekom sezone možete iznajmiti i vodene skutere, vodeni bicikli mogu uzeti vodeni taksi do Tavire, otoka Tavira i drugih mjesta. Cabanas de Tavira ima supermarkete, svakodnevno ribu, tržnicu svježeg povrća, poštu, ljekarnu, te mnoštvo restorana i barova koji nude tipičnu portugalsku hranu.

Ako još niste odlučili, dajemo vam 6 dobrih razloga da posjetite istočni Algarve:

i) Sunce i more
Otkrijte zlato 19 plaža istočnog Algarvea. Odlazak na plažu u istočnom Algarveu uvijek je užitak. Voda je mirna, plaže se protežu dokle god pogled seže, a blage temperature znače da u njima možete uživati tijekom cijele godine. Plaže u istočnom Algarveu imaju sav mir i tišinu koji su vam potrebni za obiteljski odmor, ali također imaju idealne uvjete za razne vrste sporta.

ii) Golf
Uživajte u blizini prirode na zelenilu istočnog Algarvea. Igranje golfa s krajolikom istočnog Algarvea kao pozadinom ne može biti opuštajuće. Park prirode Ria Formosa, rijeka Guadiana, borove šume i veličanstven pogled na more neke su od prirodnih značajki koje stvaraju savršeno okruženje za igru golfa.

iii) Kultura i tradicija
Idite na izlet i doživite tradiciju i okuse istočnog Algarvea. Otkriti tradiciju istočnog Algarvea znači saznati o bitnom dijelu naše povijesti i kulture. Klaustri crkava, zidovi dvoraca, vijugave ceste i ukrašeni dimnjaci samo su neki od očitijih znakova činjenice da je regija doživjela svoj priličan dio povijesti i da su neke slavne kulture prošle ovim putem.

iv) Sport i avantura
Izazovna priroda. Odlazak u potragu za avanturom u istočnom Algarveu najbolji je način da otkrijete prirodno okruženje koje je inspirativno i puno iznenađenja. U brdima Serre ili uz more idealni su uvjeti za čitav niz sportova. Ima dosta toga za izabrati.

v) Priroda i dobrobit
Pronalaženje harmonije. Uživajući u prirodi, puniti pluća svježim zrakom, osjetiti opuštajuću snagu zelenog, prirodnog okruženja... u istočnom Algarveu možete pronaći savršena mjesta za šetnju, jahanje ili odlazak na zanimljiv safari. Gorska područja Serre sa svojim plodnim tlom i izvrsnom klimom, ne iznenađujuće, odabrano su stanište za brojne vrste faune i flore. Dopustite sebi da ostanete još malo i dajte im vremena da se otkriju.

vi) Romantika
Proživite priču o ljubavi. U Algarveu, Istok ima reputaciju strasti, zavođenja i romantike. Toplina, mirisi, zvjezdane noći i veličanstveni zalasci sunca opijaju osjetila. Otvorenost ljudi dopušta da njihova egzotična priroda zasja u toplini njihova jezika, snažne osobnosti i individualnosti svakog izgleda.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

dodatne informacije o cijeni najma:

Za boravak od dva tjedna ili više, u cijenu apartmana uključeno je tjedno čišćenje i zamjena ručnika i posteljine nakon tjedan dana (dan/sat po dogovoru). Završno čišćenje nakon završetka boravka (i napuštanja apartmana) također je uključeno u cijenu.

Za boravke od dva ili više uzastopnih tjedana, možete se odreći čišćenja i zamjene posteljine i ručnika (na kraju prvog tjedna), u kojem slučaju dolazi do sniženja cijene drugog(ih) tjedana(a). ):

i) Sniženje od 100 eura u drugom tjednu tijekom mjeseca lipnja, srpnja, kolovoza i rujna
ii) Smanjenje od 65 eura u drugom tjednu tijekom preostalih mjeseci

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 1 dana prije dana dolaska.

ostale informacije:

Citati:
Minimalni vremenski okvir na koji iznajmljujemo apartman je 7 noći.
Za boravak od dva tjedna ili više, u cijenu apartmana uključeno je tjedno čišćenje i zamjena ručnika i posteljine nakon tjedan dana (dan/sat po dogovoru). Završno čišćenje nakon završetka boravka (i odlaska iz apartmana) također je uključeno u cijenu.
Opcionalno, za boravke od dva ili više uzastopnih tjedana, možete se odreći čišćenja i zamjene posteljine i ručnika (na kraju prvog tjedna), u kojem slučaju dolazi do smanjenja cijene drugog(ih) tjedna. (s).

Cijene od lipnja do kraja rujna variraju ovisno o ljetnim mjesecima:
-U prvoj polovici lipnja iznosi 395 eura tjedno (7 noćenja).
-U drugoj polovici lipnja iznosi 475 eura tjedno (7 noćenja).
-U prvoj polovici srpnja iznosi 575 eura tjedno (7 noćenja).
-U drugoj polovici srpnja i tijekom mjeseca kolovoza iznosi 695 eura tjedno (7 noćenja).
- U prva dva tjedna rujna iznosi 575 eura tjedno (7 noćenja).
-U drugoj polovici rujna iznosi 475 Eura tjedno (7 noćenja).

Od lipnja do rujna ako se odlučite odreći čišćenja i zamjene posteljine i ručnika (na kraju prvog tjedna) možemo ostvariti 100 eura popusta na cijenu za 2. tjedan, te isti popust za 3. tjedan za 3 uzastopna, 4. uzastopni tjedan, itd, itd.

Od listopada do svibnja cijena po tjednu je 325 eura (7 noći), a naše cijene i popusti su malo drugačiji. Možemo ponuditi više popusta za duži boravak ako se odlučite odreći čišćenja i zamjene posteljine i ručnika na kraju svakog tjedna (svakih 7 dana).
Neki primjeri UKLJUČUJUĆI uslugu čišćenja apartmana i zamjene posteljine i ručnika nakon 7 noćenja:
- Cijena za 1 tjedan (7 noćenja) = 325 eura
- Cijena za 2 tjedna (14 noćenja) = 325 x 2 = 650 eura
- Cijena za 3 tjedna (21 noćenje) = 325 x 3 = 975 eura

Kao što smo rekli, od listopada do svibnja možemo ponuditi popuste za duže boravke ako se odlučite odreći čišćenja i zamjene posteljine i ručnika na kraju svakog tjedna (svakih 7 dana). Možemo napraviti progresivne popuste prema broju uzastopnih tjedana.
- Cijena za 1 tjedan (7 noćenja) = 325 eura
- Popust za 2. tjedan (ukupno 14 uzastopnih noćenja) = 100 eura
- Popust za 3. tjedan (ukupno 21 noćenje) = 190 eura
- Popust za 4. tjedan (ukupno 28 noćenja) = 250 eura
- Za više od 4 uzastopna tjedna izračunavamo cijenu proporcionalno broju tjedana (noći) na temelju cijene od 4 tjedna.

Neki primjeri naših cijena od listopada do svibnja ISKLJUČUJUĆI uslugu čišćenja apartmana i zamjenu posteljine i ručnika nakon 7 noćenja:
- Ponuda za 2 uzastopna tjedna (14 noćenja) = 550 eura (325 + 325 - 100 = 550).
- Ponuda za 3 uzastopna tjedna (21 noć) = 665 eura (325 + 325 - 100 + 325 - 190 = 685).
- Ponuda za 4 uzastopna tjedna (28 noćenja) = 760 eura (325 + 325 - 100 + 325 - 190 + 325 - 250 = 760).
- Ponuda za 6 uzastopnih tjedana (42 noćenja) = 1140 eura (760 + 760 / 2 tjedna = 1140).

U ovom citatu je uključeno:
- 2 kompleta posteljine (100% pamuk) za krevet;
- 2 kompleta ručnika (100% pamuk) po osobi;
- Završno čišćenje nakon završetka boravka (i napuštanja apartmana)
- Deterdženti za kuhinju;
- Potrošnja energije (voda, struja);
- Pristup garaži;
- Dakle, nema dodatnih troškova;

NAPOMENA #1: Cijene se temelje na 2 gosta; dodati 5 eura po noćenju, po dodatnom gostu.
NAPOMENA #2: Ova ponuda ne uključuje internet WIFI. Ako želite, u apartmanu instaliramo WIFI internetski usmjerivač i posebno ga naplaćujemo, a to će imati dodatni trošak od 25 eura za svaka 2 tjedna.

Datumi i vrijeme prijave i odjave:
Datume prijave i odjave uvijek morate potvrditi kod nas.

Rezervirajte apartman:
Za rezervaciju apartmana ne morate izvršiti bankovnu doznaku unaprijed. Samo cijenimo što ste me obavijestili e-mailom ili telefonom da želite rezervirati apartman i mi ćemo rezervirati apartman za vas. Samo vas molimo da platite dan dolaska nakon što vam predamo ključeve stana i garažu.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 21.04.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Ana and Pedro
obitelj A. Oliveira Soares

obitelj A. Oliveira Soares

Pedro i Ana odlučili su iznajmiti dom za obitelji koje, poput njih, žele uživati u danima odmora u jednom od najslikovitijih ribarskih mjesta u Algarveu. Uređena u praktičnom stilu, topla i udobna za obitelji s malom djecom ili tinejdžerima, ili umirovljeničke parove koji se žele dugo opustiti u udobnom domu ispred jednog od sedam prirodnih čuda Portugala, Ria Formosa.


ostale informacije

Broj objekta: 46584

Posljednje ažuriranje: 12.02.2024

Oglas je online od: 2 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/46584.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 1 day prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina