Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Ferienwohnung Ostseeblick

ukoriti

maks.  6   Gosta/Gostiju
149m²  stambena površina
3 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
149m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
20% 27.04 do 30.04.2024
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
20% Popust 27.04 do 30.04.2024

Besplatno otkazivanje do 45 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Apartman Ostseeblick sa svojih cca 148 četvornih metara velik je i moderan apartman za odmor idealan za 4-6 osoba. Ako rezervirate za 4 osobe, imat ćete pristup 2 spavaće sobe na gornjem katu apartmana, a ako rezervirate za 5 ili više osoba, također ćete imati pristup sobama na gornjem katu.



Apartman ima brojne iznimne pogodnosti koje će vaš boravak učiniti nezaboravnim. Pametna udobnost i opušteni odmor - ovdje imate oboje uz naš Loxone - Smart Home System, audio/radio u svim sobama i pristup putem kodne tipkovnice.



Vrhunac je privatni wellness prostor u prizemlju s velikom tuš kabinom/WC-om za goste sa sušilom za kosu, električnim radijatorom za ručnike, privatnom saunom s modernim kontrolama i pametnom rasvjetom, prostorom za opuštanje s 4 ležaljke i izlazom na terasu s velika vrtna površina. Zatim možete uživati u šumu Baltičkog mora u pozadini uz dobru knjigu na terasi.



Dobivate prekrasan pogled kroz velike panoramske prozore u dnevnom boravku na 1. katu s pogledom na prostranstvo Baltičkog mora.



Postoji televizija u dnevnom boravku iu spavaćim sobama na gornjem katu i naravno WiFi u cijelom objektu tako da možete biti online u bilo kojem trenutku ako je potrebno. Online pristup je također moguć putem kabla za stolovima u svim spavaćim sobama.



U dnevnom boravku prostrani kutni kauč i rotirajući kamin pružaju dodatnu ugodnu toplinu po potrebi. Kada stignete, osigurat ćemo vam dovoljno bukovih cjepanica za 3-4 vatre. Ovdje ćete također pronaći veliki blagovaonski stol sa šest udobnih stolica i udoban kutak za čitanje s foteljom i tabureom.



Sve spavaće sobe opremljene su krevetom s oprugama (1,80 x 2,00 m) s gel navlakom, što osigurava miran san. Decentralizirana ventilacija uvijek osigurava svjež i čist zrak. Na prozore smo postavili plise rolete za privatnost i zamračenje, a ljeti komarnike.



Tu je i potpuno opremljena kuhinja za pripremu vlastitih obroka. Očekuje vas otvorena kuhinja s perilicom posuđa, mikrovalnom pećnicom i pećnicom s funkcijom grila, indukcijskom pločom za kuhanje s višezonskim upravljanjem i napom, hladnjakom s odjeljkom za zamrzavanje, Nespresso i standardnim aparatom za kavu, kuhalom za vodu i tosterom s nastavkom za pecivo. , veliki WMF set posuda za kuhanje, posuđe i pribor za jelo za 6 osoba te posuda za odvajanje otpada.



Za dodatnu udobnost u prizemlju se nalazi perilica i sušilica rublja te usisavač i glačalo s daskom za glačanje.



Apartman ima veliku kutnu terasu opremljenu udobnom vrtnom garniturom i veliki travnjak sa klupom. Ovdje se možete opustiti u bilo kojem trenutku i uživati u prostranstvu. Weber plinski roštilj s plinskom bocom dostupan je za vaš užitak roštiljanja.



Vani možete koristiti dva besplatna parkirna mjesta na posjedu i privatnu garažu koja se može zaključati za vaše bicikle i druge stvari koje želite pohraniti na sigurno. U garaži se nalazi wallbox (11kw) za vaš električni automobil s obračunom po poštenim cijenama na temelju potrošnje. Podno grijanje i hlađenje toplinskom pumpom osigurava ugodne temperature u kući tijekom cijele godine.



Ukratko, apartman Ostseeblick je savršen izbor za 4-6 osoba koje žele provesti miran i opuštajući odmor u vrlo udobnom i modernom okruženju. Imamo oboje: pametnu udobnost uz naš Loxone - Smart Home i opušteni odmor. U svim sobama imate mogućnost puštanja glazbe uz naš audio sustav. Sa šifriranom tipkovnicom možete jednostavno ući u stan bez ključa.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (180x199 cm)
Spavaća soba 2
dupli krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 3
dupli krevet (180x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1 km

1 km

Jezero 0.5 km

0.5 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 187 km Rostock-Laage

187 km

Kolodvor 33 km Lietzow

33 km

Izlaz s autoceste 94 km Stralsund

94 km


Mjesto i položaj smještaja

Dranske su pravi raj za ljubitelje vodenih sportova i prirode - s dvije plaže.



Plaže Dranske nalaze se u sjevernom Rügenu. S jedne strane nalazi se djelomično netaknuti krajolik lagune, a s druge strane nalazi se izvorno, ponekad pitomo, a ponekad nemirno Baltičko more.

Plaže na strani Bodden vrlo su popularne među surferima. Škola surfanja nudi mnoge odlične programe. Možete opušteno šetati prirodnom plažom divljeg Baltičkog mora i uživati u miru i tišini. Poseban naglasak ovdje su najljepši zalasci sunca na otoku, čak i s pogledom na Hiddensee.

Prirodni kupališni raj "Die Schaabe", s prekrasnim pješčanim plažama, od kojih su neke široke i do 40 metara, nalazi se neposredno ispred borove šume i idealan je za one koji žele napustiti vrevu i vrevu primorskih ljetovališta. iza njih. Voda u zaljevu je prilično mirna i plitka.

Na krajnjem sjeveru, u blizini Noonevitza i Fernlüttkevitza, pronaći ćete Sunčanu obalu. Tu je lijepa, mirna i nimalo prenapučena pješčana plaža duga 7 km, a na pojedinim dijelovima široka i do 30 metara. Budući da se plaža nalazi izravno na Baltičkom moru, a ne u zaljevu kao što su Schaabe ili Prora, ovdje vjerojatno imate najčišću vodu za kupanje, čak i ako je obično malo hladnija.



Dolazak trajektom – prvi naglasak



Vožnja od Stralsunda na B96 do Samtensa; Od Samtensa slijedite L30 preko Gingsta i Trenta do trajekta Wittow. Nakon kratkog prijelaza trajektom, slijedite L30 za Wiek; Otprilike 2 km nakon Wiecka skrenite lijevo prema Dranskim; zatim ponovno skrenite desno prema Kreptitzu do Lanckena.



Ako ne volite trajekte - što kažete na obilaznicu do Schaabe?



Od Stralsunda slijedite B96 preko Bergena do Sagarda; od Sagarda slijedite L30 preko Glowe - uz Schaabe - do Juliusruha do Altenkirchena; Oko 2 km nakon Altenkirchena skrećete desno prema Dranskim; zatim ponovno skrenite desno prema Kreptitzu do Lanckena.



Ovdje možete ići i na prekrasne šetnje, primjerice kroz bajkovitu šumu u blizini naselja Schwarbe s fantastičnim pogledom na more i uz obližnje litice Lancken do Dranske ili prema Bakenbergu. Na obali možete uspješno tražiti jantar, osobito nakon olujnih dana. Pješačenje s vodičem nudi se na Südbugu, koji je dio Nacionalnog parka Laguna Zapadne Pomeranije.



Postoje i brojne mogućnosti za vožnju biciklom kroz krajolik sjevernog Rügena preko biciklističkih staza i malih cesta.



Posjetite najsjeverniju točku Rügena, rt Arkona sa svojim svjetionicima. Deseci ventilacijskih cijevi strše iz zemlje u neposrednoj blizini svjetionika. Povijest bunkera na rtu Arkona je duga. Započelo je 1915. godine izgradnjom prvog bunkera koji nije bio renoviran i nije bio otvoren za javnost iz sigurnosnih razloga. Ostala dva bunkera se mogu posjetiti.



U krugu od 3-8 kilometara nalaze se brojni restorani, trgovine, doktori i ljekarne.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Pješačenje/hodanje kao sport
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

Mogućnosti Plaćanja:

Prijenos

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 45 dana prije dana dolaska.
  • Stornobedingungen bis 35 Tage vor Mietbeginn: 30 % des Mietpreises bis 21 Tage vor Mietbeginn: 60 % des Mietpreises bis 14 Tage vor Mietbeginn: 90 % des Mietpreises später als 14 Tage vor Mietbeginn: 100 % des Mietpreises.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.04.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

obitelj B. Elkner

obitelj B. Elkner

“Otočni san” s apartmanima za odmor Windspiel i Ostseeblick dovršen je i otvoren 2024. godine. Ima sve ono što nam je važno i što nam je pri srcu kada idemo na odmor. Tada može biti šik i donekle luksuzan. Naš moto pri gradnji i opremanju uvijek je bio: Kuća za odmor ne znači ograničenje nego iskustvo. Željeli bismo ovo iskustvo podijeliti s vama.


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 465914

Posljednje ažuriranje: 21.04.2024

Oglas je online od: 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/465914.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
20% Popust 27.04 do 30.04.2024

Besplatno otkazivanje do 45 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina