Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Bungalowpark De Spar

Utrecht

maks.  4   Gosta/Gostiju
50m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
50m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Skandinavski bungalov je kuća za odmor sa svojim karakterom, napravljena prema skandinavskom sistemu gradnje od drveta. Bungalov je ukusno i potpuno namješten i opremljen između ostalog TV-om, ležaljkama i spremištem za bicikle.



Bungalov za 4 osobe sastoji se od dnevnog boravka s otvorenom kuhinjom, dvije spavaće sobe, tuš/WC-a i spremišta. Skandinavski bungalov opremljen je sustavom centralnog grijanja. Svi skandinavski bungalovi imaju klizna vrata na strani terase, tako da možete u potpunosti uživati u prirodi iz svoje dnevne sobe.



Bungalovi su svi u prizemlju i odvojeni su. Zelenilo oko kuća pruža privatnost i brojne (vrste) ptica i vjeverica. U sumrak ponekad dolaze jazavci i lisice, a na susjednoj livadi mogu se vidjeti jeleni.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna (80x200 cm)
jednokrevetna (80x200 cm)
Spavaća soba 2
jednokrevetna (80x200 cm)
jednokrevetna (80x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Mjesto i položaj smještaja

Naš mali bungalov park nalazi se u trokutu Utrecht-Amersfoort-Hilversum, 300 metara od slikovitog Lage Vuursche. Posebno okruženje, bogato prirodom i kulturom.



Okolina

Lage Vuursche nalazi se usred približno 1170 hektara susjedne šume. Iz parka možete hodati ravno u ovu šumu za prekrasne šetnje. Ali također možete uživati u prirodi na svom biciklu: nadomak su jezera Loosdrecht, područje Vecht, Hilversumse Heide, dine Soester i područje poldera između Eemnesa i Spakenburga.

Za kulturne izlete možete ići u mjesta Utrecht, Amersfoort i Hilversum. Ali manje gradove kao što su Laren, Naarden i Spakenburg također vrijedi posjetiti. Područje ima mnogo dvoraca, tvrđava i posjeda koji su dostupni javnosti. Tražite li sportsku aktivnost? U šumi se nalazi MTB staza (uz najam), šuma za penjanje, šumski bazen De Vuursche, možete veslati na dasci u kanalima Utrechta ili unajmiti (jedrenjak) čamac na jezerima Loosdrecht. Kako bismo vas o tome obavijestili, u svakom bungalovu postoji mapa s puno informacija o području. Ima mogućnosti za mlade i stare i za vrlo različite interese!

Sama Lage Vuursche ima pet ulica, tri šumske trgovine, prekrasne vrtove za minijaturni golf (koje ne smijete propustiti), crkvu i dvorac Drakensteyn. U nizu starih zgrada na Dorpsstraatu pronaći ćete nekoliko palačinkarnica i restorana s ugodnim terasama. Ovdje možete doći na pješačku udaljenost na šalicu kave, sladoled, ručak ili kompletnu večeru.



Iznajmljujem

U ovom prekrasnom okruženju možete iznajmiti udoban skandinavski bungalov za 4 ili 6 osoba od travnja do kraja listopada.



Mali i udoban

Naš park je mali i udoban. Mi smo treća generacija De Kruyfa koja se brine o tome i to radimo s velikim zadovoljstvom od 2000. godine. Naši gosti cijene naš osobni pristup: sami vam dočekujemo dobrodošlicu i uvijek se nađe vremena za razgovor. Sretni smo što vam možemo reći o posjedu bungalow parka, našim iskustvima u prirodi i mogućnostima u okolici.



Zabavite se

Želimo vam puno zabave u planiranju vašeg odmora i nadamo se da vam želimo dobrodošlicu u Bungalow Park “De Spar”! Jeroen i Marije de Kruyf.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • Wanneer U een bungalow bij ons hebt gereserveerd, ontvangt u uw officiële reserveringsbevestiging per post of e-mail. Voordat u over gaat tot het overmaken van de aanbetaling willen wij de regels omtrent de reservering onder uw aandacht brengen, U vindt deze op onze website onder Voorwaarden op uw reservering. Wij vragen u deze eerst goed door te lezen. Wanneer u na het lezen besluit toch af te zien van uw reservering, dan vragen wij dit aan ons door te geven. Het liefst per e-mail (), als het niet anders kan mag het ook telefonisch (035-6668223). Uw reservering komt dan kosteloos te vervallen. U bent dan natuurlijk vrij op een later moment, een reservering te doen. Wanneer u de aanbetaling over heeft gemaakt hebben wij een gezamenlijke overeenkomst, welke geregeld is in de Recronvoorwaarden. U kunt deze vinden op onze website.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 22.01.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Bungalowpark De Spar
gospođa M. De Kruyf

gospođa M. De Kruyf

Zdravo! Ja sam Marije de Kruyf i zajedno sa svojim suprugom Jeroenom de Kruyfom imam mali park u Lage Vuursche. Mi smo treća generacija De Kruyfa koja se brine o tome i to radimo s velikim zadovoljstvom od 2000. godine. Naši gosti cijene naš osobni pristup: sami vam dočekujemo dobrodošlicu i uvijek se nađe vremena za razgovor. Sretni smo što vam možemo reći o posjedu bungalow parka, našim iskustvima u prirodi i mogućnostima u okolici. Naši bungalovi su potpuno opremljeni, ali ako pogriješite, javite nam. Često postoje mogućnosti za ispunjavanje vaših zahtjeva. Nemamo osoblja i sav posao radimo sami. To je super zabavan, raznovrstan posao: rad na recepciji/uredu, čišćenje, održavanje, rad u vrtu, unutra, na otvorenom, kakav sjajan posao. Ponekad je posla malo previše pa nam pomažu djeca školskog uzrasta. Dakle, stvarno imamo obiteljski posao!


ostale informacije

Broj objekta: 465970

Posljednje ažuriranje: 01.03.2024

Oglas je online od: 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/465970.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina