Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Seaside Serenity "Noir"

Sukošan

maks.  4   Gosta/Gostiju
62m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
62m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Dobrodošli u Seaside Serenity "Noir", vaš stan za odmor iz snova koji se nalazi u slikovitom mjestu Sukošan u Dalmaciji. Ovaj prostrani stan od 62 četvorna metra može primiti do 4 osobe, nudi dvije spavaće sobe i jednu kupaonicu, što ga čini idealnim utočištem za obitelji ili manje grupe.



Uđite unutra i dočekat će vas udoban dnevni boravak, ukrašen udobnim namještajem, velikim TV-om i slikovnim prozorom koji ispunjava prostoriju prirodnim svjetlom. Dizajn interijera, sa svojim nijansama sive i drvenim podovima, odiše osjećajem mira i spokoja.



Potpuno opremljena kuhinja sadrži moderne uređaje, uključujući perilicu posuđa, mikrovalnu pećnicu, kuhalo za vodu i aparat za kavu, što pripremu obroka čini jednostavnom. Uživajte u obrocima za elegantnim blagovaonskim stolom okruženim bujnim sobnim biljkama, dodajući dašak prirode u svoj unutarnji životni prostor.



Obje su spavaće sobe dizajnirane imajući na umu udobnost, sadrže luksuznu posteljinu i dovoljno prostora za pohranu. Kupaonica je moderna i čista, opremljena perilicom rublja i sušilom za kosu za vašu udobnost. Za one koji putuju s bebom, krevetić je također dostupan na zahtjev.



Izađite na balkon i uživajte u prekrasnom pogledu na okolni krajolik. Imanje se također može pohvaliti prekrasnim bazenom, savršenim za osvježenje tijekom vrućeg ljetnog dana. Za one aktivnije goste na raspolaganju su bicikli za istraživanje šarmantnog Sukošana.



Objekt nudi namjensko parkirno mjesto, čime se osigurava sigurnost vašeg vozila. Ostanite povezani uz naš besplatni WiFi i uživajte u blagodatima klimatizacije tijekom toplih ljetnih mjeseci.



U Seaside Serenity "Noir" cijenimo udobnost i zdravlje naših gostiju, stoga je u objektu strogo zabranjeno pušenje. Nudimo i mogućnost dugoročnog najma, što ga čini izvrsnim izborom za one koji žele uživati u dužem boravku u Dalmaciji.



Uronite u tišinu Seaside Serenity "Noir" i stvorite nezaboravne uspomene u srcu Dalmacije. Veselimo se Vašem dolasku.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (160x200 cm)
Spavaća soba 2
dupli krevet (160x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.1 km

0.1 km

Mogućnost kupovine 1.2 km

1.2 km

Restoran 0.3 km

0.3 km

Centar grada/mjesta 1.5 km

1.5 km

Autobus 1.4 km

1.4 km

Zračna luka 13 km Zadar Airport

13 km

Izlaz s autoceste 16 km Zadar Istok

16 km


Mjesto i položaj smještaja

Sukošan, šarmantno primorsko mjesto u Dalmaciji, hrvatski je dragulj. Udaljen svega 10 km od Zadra, nalazi se u uvali Zlatna Luka, što znači "Zlatna luka".



Sukošan je također vrlo poznat i popularan među nautičarima. Moglo bi se čak reći da je pravi raj za nautičare jer je dom D-Marin Dalmacija. Ovo je najveća marina (luka za jahte) u Hrvatskoj. D-Marin Dalmacija nudi fenomenalnu gastro i uslugu gostima.



Sukošanska uvala, Zlatna Luka, pripada prirodnom kompleksu Tustica, koji je poznat po kristalno čistom moru, a Sukošan je zapravo poznat po nekim od svojih sjajnih plaža, od kojih su mnoge idealne za obitelji. Sukošan nudi pješčane, kamene i šljunčane plaže.



Plaža "Dječji Raj" (Plaža raj za djecu) sa svojim plitkim morem i pješčanim dnom, ova plaža nudi sve što je potrebno za dobar dan. Ovdje možete iznajmiti i pedaline i ležaljke, a duž cijele plaže postavljeni su drveni suncobrani. Ako trebate osvježenje od vrućine, možete se počastiti pićem u susjednom kafiću ili unajmiti jet ski za dodatnu zabavu. Ne brinite, iako je ovo zapravo pješčana plaža, pošto ima pješčano dno, većina obalnog dijela je prekrivena kaldrmom tako da vam se pijesak ne zalijepi posvuda.



Na samoj plaži (300m od apartmana) nalazi se Cuisine & Lounge Barbir - sjajan moderan bar. U potpunosti se sastoji od ogromnih staklenih vrata, tako da u svakom trenutku možete uživati u pogledu na pjenušavo more. Ovdje vas očekuje veliki izbor jela moderne kuhinje, poput burgera ili drugih ukusnih specijaliteta. Slastice su pravo umjetničko djelo pa ih ne propustite isprobati.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Plivanje
Surfanje
Ronjenje
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • Iznos Vašeg bukinga umanjen za pristojbu koja se odnosi na poništenje istog biće Vam vraćen tj. nadoknađen ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 4 dana prije planiranog check-in datuma, I to do 12 sati u podne po srednjeeuropskom vremenu. Za slučaj poništenja koja bi uslijedila manje od 4 dana prije planiranog check-in datuma, nadoknada iznosi 50% od iznosa bukinga, s tim što se od nadoknade odbija cijena prvog noćenja i pristojba za poništenje tj. storniranje bukinga.

ostale informacije:

ZADAR

Zadar, prekrasan grad star 3000 godina, stoljećima je bio glavni grad Dalmacije. Zaštitni znak grada je predromanička crkva sv. Donata iz 9. st., u čijoj se blizini nalaze i najljepši primjeri romaničke arhitekture u Hrvatskoj: katedrala sv. Stošije iz 13. st., crkva sv. Srušena crkva i zvonik sv. Marije iz 12. stoljeća. Grad najljepšeg zalaska sunca, u jedinstvenom spoju ljepote prošlosti i sadašnjosti, krase Morske orgulje koje energijom mora i valova kontinuirano stvaraju mistične tonove te urbana instalacija Pozdrav Sunce, koje uz pomoć sunčeve energije proizvodi izuzetno dojmljivu igru svjetla. Prirodne ljepote, uvale i plaže, brojni kulturno-povijesni spomenici, raznovrsna ugostiteljska ponuda... sve to čini Zadar i njegovu okolicu jednim od najatraktivnijih područja u Hrvatskoj.



NP KORNATI

Bistro plavo more koje u svojim dubinama otkriva čarobno podmorje bogato morskim sustavima, divlja ljepota kamena u kontrastu s pitomim skrivenim uvalama preko 114 otočića i hridi oko 300 km2 u tišini netaknute prirode predstavlja raj za nautičare i ronioce, i uvjereni smo da će vam trebati jednodnevni izlet nezaboravne uspomene Kornati su udaljeni od Sukošana 11 nm, postoji mogućnost dnevnih izleta na otoke...



NP KRKA

Od slikovitih izvora kod Knina, do ušća u Jadransko more kod Šibenika, samo 75 km, Krka je pravi prirodni fenomen s pravom nazvan „Krška ljepotica“. Kako se na nekoliko mjesta morala probijati kroz visoke klance, a veći dio svog toka kroz stjenovitu visoravan, nalazi se na putu prema moru, uvijek ostaje bez daha. Iako je za ljubitelje prirode pravi doživljaj promatranja rijeke cijelim njezinim tokom, ne zaboravite posjetiti posljednji i najljepši slap Skradinski buk, te otočić Visovac na kojem se nalazi franjevački samostan s bogatom knjižnicom. Tu su i manastir Krka te slikoviti antički grad Skradin. Nacionalni park Krka nalazi se oko 60 km od Sukošana, a možete ga posjetiti individualno ili organizirano. Pristup parku moguć je iz pravca Šibenika i Skradina.



NP PAKLENICA

Ako volite planine, posjetit ćete ovaj nacionalni park. Mjesto gdje se planine u more u sudaru mediteranske i planinske klime uzdižu monumentalni kanjoni Velike i Male Paklenice. Njihove litice preko 400m učinile su Paklenicu svjetski poznatom destinacijom za penjanje. Endemske biljke, velik broj životinjskih vrsta obogaćuju ovaj netaknuti okoliš.

Ovo je izazov za sve ljubitelje prirode: planinare, alpiniste, avanturiste... ako se sami žele uvjeriti da je Paklenica udaljena oko 50 km i možete ići automobilom ili organizirano.



NP PLITVIČKA JEZERA

Najpoznatiji nacionalni park u Hrvatskoj, a ujedno i jedna od najljepših znamenitosti u Europi.

Zbog malih površinskih promjena događa se spektakularnih 16 jezera i mnoštvo slapova u svojoj nenadmašnoj ljepoti nastalo iz glavnog toka Bijele i Crne rijeke, a rijeke Nuts nastale su njihovim spajanjem, potoci rijeka, te Plitvička jezera, te brojni manji pritoci. U većini vodenih površina parka odvija se proces od iznimne važnosti za održavanje cijelog sustava, proces kalcifikacije, zbog čega je UNESCO dodan na popis kulturne i prirodne baštine. Za ovaj proces je među brojnim preduvjetima potrebna čistoća vode koja omogućuje da se Plitvička jezera u većoj mjeri ponose čistom vodom koja nije utjecala na urbani život 21. stoljeća, te ostala nepresušan izvor ljepote i snage koju voda ima. !



PARK PRIRODE TELAŠČICA

Prekrasna prirodna uvala smještena na jugoistočnom dijelu otoka, udaljena od Sukošana 9NM. Od vjetrova s otvorenog mora zaštićena je visokim liticama i brdima Grpašćak i Muravjak, a sjeveroistočna obala zaklonjena je od vjetra. Zahvaljujući iznimnoj ljepoti, bogatstvu i značaju, ovu uvalu okružuje 13 otoka i otočića, što uključuje šest otoka u zaljevu. Parkom prirode proglašen je 1988. godine.

Ovaj Park prirode područje je bogato kontrastima, tihim i mirnim plažama i razvedenom obalom s jedne strane i divljim liticama s druge strane, područjem alepskog bora i hrasta s jedne strane i golim stijenama s druge strane, područjem kultiviranih polja vinograda i maslinika već područje degradiranih oblika vegetacije koji pokrivaju suha staništa. Podmorje ima više od 250 biljnih i 300 životinjskih vrsta, te nekoliko atraktivnih mjesta u liticama za ronjenje. Posebna atrakcija su tzv. ''stijene'' koje se uzdižu do 200 metara nadmorske visine i spuštaju u dubine do 90 m. Slano jezero ''Mir'' ljekovitih svojstava.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa M. Nenadic

gospođa M. Nenadic

Hej, ja sam Melita. Rođen 80-ih, živi u Zadru. Zaljubljenik u zalaske sunca, prirodu i životinje. Potrudit ću se da vaš boravak u našim apartmanima učinim što ugodnijim. Dobrodošli!


Dalji smještaji od gospođa M. Nenadic


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 4668024

Posljednje ažuriranje: 01.04.2024

Oglas je online od: 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/4668024.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina