Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Sunset Split

Podstrana

maks.  9   Gosta/Gostiju
270m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 9  Gosta/Gostiju
270m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Villa Sunset Split ekskluzivno za Vas nudi:

*Vanjski prostor (nisko prizemlje) nudi privatni grijani bazen od 32 m2 (8 m x 4 m) s potpuno automatskim sustavom elektrolize soli, 6 ležaljki, viseću mrežu za dvoje, kutak za dnevni boravak s kaminom i vanjskim tušem. Tu je natkriveni prostor za blagovanje, barski stol i roštilj (roštilj na plin i ugljen). Tu je i prostrana terasa za sunčanje s umjetnom travom i dodatnim sadržajima za vaše najmlađe (košarkaški koš, nogometni gol, ljuljačka i tobogan)

*U prizemlju (razina bazena) pronaći ćete potpuno opremljenu kuhinju s kuhinjskim otokom (26 m2), smart TV, kauč i izravan pristup bazenu i vanjskoj blagovaonici. Tu je i prostor za opuštanje. Razmazite dušu i tijelo uz fitness prostor s finskom saunom (25 m2), smart TV-om i izlazom na bazen. U hodniku je zasebna kupaonica s tušem.

Na ovoj razini nalazi se spavaća soba broj 1 (25 m2) s bračnim krevetom (200 cm x 200 cm) s pogledom na bazen, televizorom, klimom i odvojenim prostorom s krevetom za jednu osobu (100 cm x 190 cm). < br />
*Srednji kat nudi 3 spavaće sobe s pogledom na prekrasnu zelenu okolicu i grad Split.

Glavna spavaća soba br. 2 (35 m2) s bračnim krevetom 200cm x 200cm, TV, klima uređaj, vlastita kupaonica s kadom i tušem.

Spavaća soba br. 3 (23 m2) s bračnim krevetom 200 cm x 200 cm, TV, klima uređaj, vlastita kupaonica s tušem.

Spavaća soba br. 4 (21 m2) s bračnim krevetom 200cm x 200cm, TV i PlayStation5, klima uređaj, vlastita kupaonica s tušem. Na ovoj etaži se nalazi i praonica rublja sa perilicom i sušilicom rublja.

*Prvi kat (razina parkinga) nudi modernu otvorenu kuhinju i dnevni boravak (66 m2) s vanjskim staklenim stijenama i prostranom terasom s ležaljkama i visećim stolicama te prekrasnim panoramskim pogledom na more i grad Split. Potpuno opremljena kuhinja s otokom za kuhanje nudi sve što modernom gostu treba za vrlo ugodan boravak. Tu je i stol za blagovanje, dnevni boravak s kaučem, pametnim TV-om, kutak za čitanje i dječji kutak s igračkama i zabavnom zonom. Tu je i odvojeni WC.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
Bračni krevet (200x200 cm)
jednokrevetna (100x190 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1 km

1 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 25 km SPU Split

25 km

Kolodvor 10 km Split

10 km

Izlaz s autoceste 23 km Dugopolje

23 km


Mjesto i položaj smještaja

Villa Sunset Split nalazi se samo 9 km od poznatog grada Splita s velikom poviješću i Dioklecijanove palače koju je sagradio rimski car u 4. stoljeću. Unutar njegovih bijelih kamenih zidova i ispod njegovih dvorišta nalaze se katedrala i brojne trgovine, barovi i kafići. Villa Sunset Split idealan je smještaj za grupe koje žele provesti vrijeme zajedno za opuštajući odmor istražujući i istražujući ovu netaknutu lokaciju. Uživajte u ponudi poznate rivijere Podstrana i okolice Splita, kao što je malo mjesto Stobreč (3 km) s brojnim kafićima, restoranima, pizzerijama itd… gdje lokalno stanovništvo rado odlazi u večernjim satima. Vila se nalazi samo 17 km od malog mediteranskog grada Omiša s brojnim restoranima, otvorenom tržnicom, povijesnim znamenitostima i rijekom Cetinom koja nudi brojne aktivnosti poput raftinga, zip linea, vožnje kanuom, kanjoninga, individualnih ili grupnih izleta brodom na rijeka itd.... Također možete krenuti na izlete brodom na otoke Brač, Hvar ili Vis. Okruženi mediteranskim biljem i maslinama, možete uživati u šetnjama pješačkim stazama dok uživate u čistom zraku koji nudi ovo netaknuto područje.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 500 €
Akontacija: 40 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)

ostale informacije:

Dizajnerski uređeni interijeri ove vile s četiri spavaće sobe i panoramskim pogledom na more i otok Brač, mogu primiti grupe do 9 osoba i savršeni su za obitelji, prijatelje i parove.

Ovaj lijepo namješteni smještaj za odmor daje stilski naglasak sa suvremenom arhitekturom i šik namještajem u 270 m² prekrasno uređenih interijera, raspoređenih na 600 m² privatnog zemljišta. Smještaj je u potpunosti opremljen sa svime što modernom gostu treba za vrlo ugodan boravak i savršen bijeg. Gostima je na raspolaganju besplatan brzi internet, kućni zvučni sustav Sonos, dvije potpuno opremljene kuhinje i grijani vanjski bazen. Kao što ime vile govori, uživat ćete u večerima na jednoj od terasa s pogledom na grad Split i uvalu Strožanac uz čašu domaćeg vina dok gledate zalaske sunca.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
tvrtka M. Curak

tvrtka M. Curak

FerieHome je mala agencija s dugogodišnjim iskustvom koja je specijalizirana za pružanje usluga iznajmljivanja pomno odabranih vila s bazenom, nudimo osobni i prijateljski pristup gdje nastojimo pronaći savršenu kombinaciju za vaš odmor u Hrvatskoj. Naše vile nalaze se u srednjoj Dalmaciji koja je najpopularnija i najljepša hrvatska regija, a nudi sve što je potrebno modernom gostu bez obzira želi li naš gost aktivan, ruralni, avanturistički, obiteljski, povijesni, medicinski ili drugi tip odmora, ovo područje odgovara svima. Osobno provjeravamo svaku nekretninu i sve što svaka vila nudi, stoga, kao glavni predstavnik smještaja predstavljenog na ovim stranicama, najbolja cijena je zajamčena.


Dalji smještaji od tvrtka M. Curak

Pokazati sve smještaje od tvrtka M. Curak

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 4668915

Posljednje ažuriranje: 31.03.2024

Oglas je online od: Ovo je novi oglas

URL: https://www.resido.hr/4668915.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina