Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

TinyHouse bei den ZahrenPferden

Mecklenburško jezero

maks.  6   Gosta/Gostiju
22m²  stambena površina
1 spavaća soba (+1)
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
22m²
1 spavaća soba (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

TinyHouse - vagon za život u prirodi, konji na ogradi za promatranje i možda više. Zbog toga srca ljubitelja konja brže kucaju.

Vaš smještaj je udobna prikolica pretvorena u malu kućicu za odmor, djelomično renovirana 2023.



Kuhinja, dnevni boravak sa kaučem na razvlačenje za spavanje (širine 1,40m), wc i umivaonik unutra, kompletan tuš u dodatnim kolicima za tuširanje i mali ograđeni vrt tik do konja sa roštiljem i prostorom za sjedenje čine malu idilu odmora savršen. 2 sklopiva madraca mogu se koristiti kao dodatni ležaj, posebno za djecu. Možete stvoriti više prostora za sebe ako rezervirate naša vrlo udobna pastirska kola s bračnim krevetom. Pastirska kola su opcija koju možete koristiti, ali morate to unaprijed dogovoriti s nama.



Na imanju su patke i purice, koza, 3 mačke i naša 4 konja. Daju predodžbu o tome kakav je život na selu nekada izgledao.



Naći ćete tiho, osamljeno utočište iz kojeg možete započeti svoje aktivnosti - s nama i našom ponudom konja (govor konja, jahanje, jahanje za početnike, one koji kasne i povratnike)



Nudimo pakete prilagođene Vama, na primjer, uvid u proces za početnike: Jedan sat konjskog govora na dan dolaska - dopustite da se iznenadite kako konji komuniciraju i kako možete početi govoriti njihov jezik. Zatim se nastavlja sa 1,5 satnim zaustavljanjem konja, čišćenjem, sedlanjem, vođenjem i uzjahavanjem uz prve pokušaje jahanja. Trećeg dana uranjamo u jahanje na 1,5 sat - tko koga pokreće? Zašto uopće i kako? Sljedećih dana nastavljamo s jahanjem, jahanjem na našim prostorima i kratkim jahanjem u okolici. Zadnji dan radimo završnu stazu gdje se ono što smo naučili produbljuje i pokazuje malim "testom".



Svoj boravak možete kombinirati s posjetom mojoj ordinaciji. Naturopat sam od 2004. godine i prvenstveno se bavim homeopatijom. Djelo prema Byronu Katie, Inner Child Work, Bachovo cvijeće i eterična ulja upotpunjuju ponudu.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba
dupli krevet (140x200 cm)
dnevna soba
kauč (140x195 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Terasa Terasa
kamin kamin
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 1 km

1 km

Mogućnost kupovine 10 km

10 km

Restoran 5 km

5 km

Autobus 2 km

2 km

Zračna luka 100 km Berlin

100 km

Kolodvor 10 km Kratzeburg

10 km

Izlaz s autoceste 35 km Waren

35 km


Mjesto i položaj smještaja

Penzlin je šarmantni gradić u Mecklenburg-Zapadnom Pomeraniju, Njemačka. Zahren, malo "galsko selo" na rubu Nacionalnog parka Müritz, nalazi se u sredini trokuta koji čine gradovi Waren, Neubrandenburg i Neustrelitz. Polazište je za razna otkrića u okolici ili jednostavno mjesto odmora u prirodi. Unutar pješačke udaljenosti možete doći do avanturističke radionice Zahren, raja za djecu, istraživače, ljubitelje zanata i kanu kampa s našim Zahrener Hofseeom, koji vas poziva na kupanje ili pecanje ljeti. Biciklom možete istraživati i udaljenija odredišta, poput brojnih jezera, muzeja Schliemann u Ankershagenu, nacionalnog parka Müritz, kuće šišmiša u Kratzeburgu i tamošnjeg ribolova, dvorca u Penzlinu s jedinstvenim vještičjim podrumom i, ovisno o vašem željama i sklonostima, možemo vam pomoći Preporučiti sve vrste odredišta za jednodnevne izlete na licu mjesta. Možete kupovati u mjestu Penzlin, udaljenom 10 km, a restorani su udaljeni 10 km.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Pješačenje/hodanje kao sport
stolni tenis
izleti brodom
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • Der Mieter ist berechtigt, vor Mietbeginn vom Vertrag zurückzutreten. Im Falle eines solchen Rücktritts wird vom Vermieter eine Entschädigung geltend gemacht, und zwar wie folgt: Rücktritt bis 45 Tage vor Mietbeginn 10 % des Mietpreises, Rücktritt 44 Tage bis 33 Tage vor Mietbeginn 30 % des Mietpreises, Rücktritt 32 Tage bis 22 Tage vor Mietbeginn 60 % des Mietpreises, Rücktritt 21 Tage bis 12 Tage vor Mietbeginn 80 % des Mietpreises, Rücktritt 11 Tage vor Mietbeginn bis Mietbeginn 90 % des Mietpreises. Dem Mieter wird hiermit ausdrücklich der Nachweis gestattet, ein Schaden sei überhaupt nicht entstanden oder wesentlich niedriger als die Pauschale. Der Mieter hat das Recht, einen Ersatzmieter zu stellen, der die Wohnung in vollem Umfang übernimmt. BITTE leiste dir für wenige Euro eine Reiserücktrittsversicherung bei deinem Versicherer :-) DANKE.

ostale informacije:

Ako dolazite bez automobila, podržat ćemo vas u kupovini uz naknadu. Ako dolazite vlakom, možemo pokupiti vas i vašu prtljagu u Kratzeburgu i Neustrelitzu uz naknadu od 30 eura. Ovo je popularna ponuda. Usput možemo stati i u supermarketu kako biste se dobro opskrbili namirnicama i slatkišima. Jeftinije od vožnje taksijem - ne može biti bolje. Možemo ponijeti i vaš bicikl, na malom kamionu ima dovoljno mjesta za nekoliko bicikala.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.04.2024


Smještaj još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa P. Friedrich

gospođa P. Friedrich

Pozdrav, pozdrav iz okruga Mecklenburg Lake District! Veselimo se vidjeti vas i vašu obitelj, prijatelje, djecu, unuke, kućne ljubimce. Ovdje u našoj maloj, mirnoj oazi za odmor. Uzmite si vremena i sve pažljivo proučite - također na našim početnim stranicama: zahrenquartier.de, zahrenpferde.de i, na kraju, ali ne manje važno, mojoj stranici za praksu: naturheilpraxis-petrafriedrich.de A ako pronađete ono što tražite, onda se javite putem kontakt forme ili telefona kako bismo se uskoro upoznali uživo u Zahrenu. Srdačan pozdrav i vidimo se uskoro, Petra i obitelj


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 4669184

Posljednje ažuriranje: 28.04.2024

Oglas je online od: Ovo je novi oglas

URL: https://www.resido.hr/4669184.htm

Gospođa Petra Friedrich

Hartwigsdorfer Weg 9

17217 Penzlin

0049(0) 15770152890

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina