Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

La casa di Nyo

Sevenum

maks.  6   Gosta/Gostiju
49m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
49m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Otkrijte šarm Sevenuma u Nizozemskoj boraveći u našoj kući za odmor La casa di Nyo. Ova udobna kuća od 49 četvornih metara nudi udoban smještaj za do 6 gostiju. Sadrži spavaću sobu i kupaonicu, savršeno za obitelji ili manje grupe.



Interijer La casa di Nyo zrači toplinom i udobnošću zahvaljujući korištenju drva u namještaju. Namještaj je pažljivo odabran za vašu udobnost, od udobnih kreveta s mekim plahtama do udobnog dnevnog boravka s udobnim kaučem i stolićem za kavu.



Kuhinja je opremljena modernim aparatima uključujući mikrovalnu pećnicu i aparat za kavu, idealna za pripremu obroka ili uživanje u jutarnjoj šalici kave. Na raspolaganju vam je i kuhalo za vodu. Kuhinjski ormarići pružaju dovoljno prostora za pohranu vašeg kuhinjskog pribora.



La casa di Nyo opremljena je klima uređajem/grijanjem kako bi vaš boravak bio udoban bez obzira na godišnje doba. Osim toga, radi vaše udobnosti dostupno je sušilo za kosu. U kući se ne puši i nudi okruženje s malo alergena.



Kuća je okružena prekrasnim drvećem i biljkama koje vam pružaju osjećaj mira i spokoja. Prozori pružaju obilje prirodnog svjetla i pružaju prekrasan pogled na okolicu.



U La casa di Nyo smo mislili na sve kako bismo vaš boravak učinili što ugodnijim. Radujemo se što ćemo vam poželjeti dobrodošlicu u našu kuću za odmor i nadamo se da ćete provesti nezaboravan odmor u Sevenumu.





Napomena!



dodatni troškovi Camping de Schatberg za korištenje svih sadržaja u kampu su sljedeći.



U razdoblju: cijena noćenja:

01.-04. - 27.04. 20,75 €

27-04 - 13-05 29,25 €

13-05 - 17-05 25,60 €

17-05 - 21-05 29,25 €

21-05 - 13-07 25,60 €

13-07 - 24-08 29,25 €

24-08 - 01-11 25,60 €

Gore navedene cijene vrijede za obitelj do 4 osobe.

Dodatne osobe (suputnici koji ostaju cijeli period rezervacije) plaćaju cijenu dodatne osobe od 5,50 € po osobi po noćenju.

Noćenje (gosti koji ostaju kraće od cijelog razdoblja rezervacije) plaćaju nadoplatu od 10,50 € po osobi po noći.

Troškovi rezervacije iznose 15,75 €.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (160x200 cm)
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.5 km

0.5 km

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 5 km

5 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 3.8 km Eindhoven Airport

3.8 km

Kolodvor 10 km 10

10 km

Izlaz s autoceste 1 km sevenum

1 km


Mjesto i položaj smještaja

Sevenum je slikovito selo smješteno u južnoj regiji Nizozemske, u pokrajini Limburg. Lokacija Sevenuma blagoslovljena je skladnim spojem prirodne ljepote i modernih sadržaja. Selo je okruženo bujnim zelenim poljima, slikovitim šumama i žuborećim potocima, što ga čini idealnim odredištem za ljubitelje prirode i mira.



Smješten u blizini granice s Njemačkom, Sevenum nudi strateški položaj do kojeg je lako doći iz nekoliko okolnih gradova i regija. Selo se nalazi u blizini glavnih prometnih arterija, što ga čini dobro povezanim s urbanim centrima kao što su Venlo, Eindhoven i Roermond.



Jedna od najupečatljivijih značajki Sevenuma je raznolikost rekreacijskih opcija koje nudi. U selu se nalazi tematski park Toverland, popularno odredište za obitelji i avanturiste, gdje fantazija oživljava u očaravajućem okruženju. Osim toga, Sevenum nudi mnoštvo mogućnosti za aktivnosti na otvorenom, poput hodanja, vožnje biciklom i jahanja, zahvaljujući širokoj mreži staza i ruta koje prolaze kroz okolno selo.



Lokalna zajednica Sevenum poznata je po svojoj gostoljubivosti i živahnoj kulturi. Selo je redovito domaćin događanjima i festivalima koji okupljaju posjetitelje i stanovnike, a udobni kafići i restorani nude izvrsnu priliku za uživanje u ukusnim regionalnim jelima i lokalnim delicijama.



Ukratko, lokacija Sevenuma odražava bit limburškog sela, sa svojim golemim krajolicima, živahnom zajednicom i obiljem mogućnosti za rekreaciju. Bilo da tražite avanturu, opuštanje ili samo malo limburške zabave, Sevenum ima za svakoga ponešto.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Plivanje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
stolni tenis
nogomet
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

dodatne informacije o cijeni najma:

NAPOMENA: prilikom dolaska u kamp De Schatberg naplaćuju se dodatni troškovi prilikom prijave na recepciji za korištenje svih sadržaja kampa u ponudi. Troškovi su sljedeći;



U razdoblju: cijena noćenja:

01-04 - 27-04 20,75 €

27-04 - 13-05 29,25 €

13-05 - 17-05 25,60 €

17-05 - 21-05 29,25 €

21-05 - 13-07 25,60 €

13-07 - 24-08 29,25 €

24-08 - 01-11 25,60 €

Gore navedene cijene vrijede za obitelj do 4 osobe.

Dodatne osobe (suputnici koji borave cijeli period rezervacije) plaćaju cijenu dodatne osobe od 5,50 € po osobi po noći.

Noćenje (gosti koji ostaju kraće od cijelog razdoblja rezervacije) plaćaju nadoplatu od 10,50 € po osobi po noći.

Troškovi rezervacije iznose 15,75 €.

Uvjeti poništenja:

  • Iznos Vašeg bukinga umanjen za pristojbu koja se odnosi na poništenje istog biće Vam vraćen tj. nadoknađen ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 4 dana prije planiranog check-in datuma, I to do 12 sati u podne po srednjeeuropskom vremenu. Za slučaj poništenja koja bi uslijedila manje od 4 dana prije planiranog check-in datuma, nadoknada iznosi 50% od iznosa bukinga, s tim što se od nadoknade odbija cijena prvog noćenja i pristojba za poništenje tj. storniranje bukinga.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 13.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin P. Willems

gospodin P. Willems

Dragi gosti, Dobrodošli u La casa di Nyo! Moje ime je Pieter Willems i vrlo sam sretan što vam mogu poželjeti dobrodošlicu ovdje. Kao vaš domaćin, moj cilj je osigurati da vaš boravak ovdje bude nezaboravan. Rođen sam i odrastao u ovoj prekrasnoj regiji i gajim duboku ljubav prema prirodi i lokalnoj kulturi. Uz moju strast prema gostoprimstvu i dijeljenju lijepih iskustava, spreman sam vam pomoći da izvučete najbolje od svog odmora. Bilo da tražite savjete za odlične restorane, skrivene dragulje u okolici ili avanturističke aktivnosti, ovdje sam da vas vodim i savjetujem. Na mene možete računati za sve što vam je potrebno, od organiziranja izleta do rješavanja bilo kakvih pitanja ili nedoumica. Moj cilj je učiniti vaš boravak što ugodnijim i ugodnijim, kako biste se mogli opustiti i uživati u svim ljepotama koje ova destinacija nudi. Ne ustručavajte se doći k meni ako vam nešto treba ili samo želite popričati. Ovdje ste kao kod kuće, a ja ću učiniti sve što mogu da vaš odmor učinim nezaboravnim. Još jednom, dobrodošli u [Property Name]! Veselim se što ćemo vas upoznati i zajedno stvoriti lijepe uspomene. Srdačan pozdrav, Pieter Willems


ostale informacije

Broj objekta: 4669605

Posljednje ažuriranje: 23.04.2024

Oglas je online od: Ovo je novi oglas

URL: https://www.resido.hr/4669605.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina