Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Ferienwohnung im Schwarzwald

Oberkirch

maks.  2   Gosta/Gostiju
79m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
79m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 14 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Otkrijte prekrasnu prirodu, raznoliku umjetnost i kulturu, uživanje i vino Schwarzwalda tijekom boravka u našem udobnom, moderno namještenom apartmanu za odmor u Oberkirchu. Apartman nudi prostor za do dvije osobe na 66,5 četvornih metara.



Vaš apartman (vlastiti ulaz) nalazi se na prvom katu kuće stare 180 godina. Vaš apartman za odmor potpuno je renoviran 2023. godine. Vrlo je moderan, moderan i udobno namješten i opremljen svim sadržajima koji su vam potrebni za ugodan boravak. Po cijelom stanu postavljene su kvalitetne vinilne podne obloge ili kamene pločice.



Spavate u udobnom bračnom krevetu (160 x 200 cm) i možete uživati u jutarnjem suncu i pogledu na okolne vrtove izravno iz spavaće sobe na balkonu. Kuhinja je opremljena perilicom posuđa, hladnjakom sa zamrzivačem, kuhalom za vodu i širokim izborom posuđa i posuđa. Također ćete pronaći ulje i ocat lokalnih proizvođača te niz začina i ljekovitog bilja. Posteljina, ručnici i kuhinjske krpe su dostupni, a sušilo za kosu dostupno je u kupaonici (! Napomena: visina stropa u tuš kabini 2,00 m). Dnevni boravak je opremljen udobnim namještajem i TV-om ravnog ekrana, možete koristiti WiFi i digitalnu TV. Imajte na umu da je ovo apartman za nepušače.



Naći ćete parkirno mjesto nasuprot kuće ispred naše garaže.



Možete ponijeti svoje bicikle i spremiti ih tamo. Nudimo Vam i mogućnost najma 2 e-bicikla (26 i 28 inča) (molimo raspitajte se o uvjetima).



Kuća se nalazi u samom centru grada Oberkircha, ali i dalje živite vrlo tiho, bez buke od prometa noću. Opustite se na balkonu ili prošećite obližnjim livadama, vinogradima i šumama (1 km od kuće). Sve trgovine, pekare, mesnice (najbolja švarcvaldska šunka), supermarket, organski supermarket, restorani, kafići i trgovine nalaze se na pješačkoj udaljenosti (maksimalno 1 km). Također možete posjetiti medijsku knjižnicu Oberkircha, bazen (svibanj - listopad) i lokalni povijesni muzej.



Vaš apartman za odmor u Oberkirchu u Schwarzwaldu savršeno je polazište za vaš odmor. Radujemo se vašoj rezervaciji i stojimo vam na raspolaganju kao kompetentni savjetnici za izlete i možemo vam dati neke insajderske savjete.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet (160x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
nije pogodno za djecu nije pogodno za djecu
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 16 km

16 km

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Restoran 0.01 km

0.01 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 48 km Karlsruhe - Baden-Baden

48 km

Kolodvor 0.7 km Oberkirch

0.7 km

Izlaz s autoceste 8.5 km Appenweier

8.5 km


Mjesto i položaj smještaja

Dobrodošli u najtopliju regiju Njemačke - Baden i Schwarzwald. U neposrednoj blizini (15 km) je Offenburg, grad s najviše sunčanih sati godišnje. A točno u središtu Badena nalazi se gradić Oberkirch, na 192 m nadmorske visine, u podnožju Schwarzwalda. Dugi niz godina ovo je bio dom slavnog baroknog pjesnika Hansa Jakoba Christoffela von Grimmelshauzena (Avanturistički Simplicissimus Teutsch).



Schwarzwald, vinska i gurmanska regija Ortenau, predbrdska zona s vinovom lozom, široki jarak Rajne s razgranatim rukavcima Stare Rajne, susjedni Alsace, metropola Strasbourg i francuski Vosges čine našu regiju jedinstvenom kulturnom, gurmansko i sportsko iskustvo.



Festivali, tržnice, običaji, uživanje – sve je to sastavni dio kvalitete života u Badenu. Sve to u Oberkirchu možete pronaći tijekom cijele godine. Neke od zanimljivosti: Proljeće - cvjeta u fontani, Festival jagoda, Ljetne noći uz glazbu u dvorcu, Festival vina, idilična adventska čarolija s božićnim sajmom na crkvenom trgu, Fasent / Karneval...



Bezbroj aktivnosti i atrakcija možete pronaći izravno na mjestu ili na dohvat ruke. Prošećite šarmantnim gradom Oberkirchom, gledajte “die Litt” (ljude) uz espresso u pješačkoj zoni ili posjetite lokalne vinarije i kušajte najbolja vina regije.



Istražite brojne pješačke i biciklističke staze koje vode kroz Schwarzwald. Dobro su označeni već od ulaznih vrata. Bilo da uživate u lijepoj prirodi voćnjaka i vinograda, podnožju s prekrasnim pogledom ili se penjete na najviše vrhove u regiji iu Nacionalnom parku Schwarzwald i uživate u pogledu na Alpe kada je vidljivost dobra - pronaći ćete sve to kod nas. Evo nekih mogućnosti događanja: park za penjanje i događanja (Mehliskopf, 30 km), biciklistička arena i park za spust (Sasbachwalden, 15 km), staza kroz krošnje drveća i viseći most (Bad Wildbad, 99 km), najviši vrh u središnjoj Schwarzwaldu , Hornisgrinde (29 km automobilom, 34 km brdskim biciklom, 21 km pješice).



Ljubitelji umjetnosti i kulture ovdje će doći na svoje. Posjetite kulturno bogate gradove kao što su Karlsruhe (80 km), Baden-Baden (55 km), Freudenstadt (45 km), Strasbourg (28 km), Freiburg (85 km). Svi su lako dostupni javnim prijevozom. Ili možete otkriti neki od gradskih bisera kao što su Gengenbach, Ettenheim, Zell am Harmersbach...



Europapark Rust (50 km) je lako dostupan, kao i muzej na otvorenom Vogtsbauernhof (Gutach, 60 km), Frieder-Burda-Museum (Baden-Baden, 50 km) ... Postoje jedinstvene i znatiželjne stvari poput Fool's Museum (Gengenbach), Muzej minerala i matematike (Wolfach), Gasometar (Pforzheim), najveći sat s kukavicom na svijetu, jedan od najviših slapova u Njemačkoj u Tribergu, vožnja kanuom po Staroj Rajni, streličarstvo, zatvorena e-kart staza. ..



A ako nakon događaja ispunjenog ili napornog dana želite učiniti nešto dobro za sebe: bilo da se radi o rustikalnom snack baru, internacionalnoj kuhinji, finoj lokalnoj gastronomiji, dvorskim restoranima ili vinarijama s panoramskim pogledom, izvrsnoj kuhinji zvijezda - zajamčeno ćete pronaći svoju omiljeno gurmansko mjesto u regiji.< br />


Rado ćemo vam reći o jednom od naših omiljenih mjesta, jednom od naših najljepših izletišta - i možda o jednom ili dva tajna mjesta - samo za vas.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Skijanje
Snowboard vožnja
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
nogomet
izleti brodom
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 11:00
Kaucija: 300 €
Akontacija: 50 % prilikom bukinga

dodatne informacije o cijeni najma:

Svi dodatni troškovi (struja, voda, grijanje) uključeni su u cijenu najma.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 14 dana prije dana dolaska.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 09.04.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa B. Reinfarth

gospođa B. Reinfarth

I sam volim biti aktivan, planinariti i voziti bicikl - i poznajem gotovo svako stablo i svaku stazu u regiji, u Schwarzwaldu i Alsaceu. Budući da sam i poznavatelj s velikim interesom za umjetnost i kulturu, poznajem mnogo izvrsnih izletišta i mnoge insajderske savjete u krugu od 150 km u svakom smjeru.


ostale informacije

Broj objekta: 4670281

Posljednje ažuriranje: 28.04.2024

Oglas je online od: Ovo je novi oglas

URL: https://www.resido.hr/4670281.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 14 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina